7 parasta WordPress-hosting-yritystä – täydellinen vertailu

WordPress on olemassa oleva laajimmin käytetty sisällönhallintajärjestelmä (CMS). On arvioitu, että 27% kaikista verkkosivustoista tänään. Alusta on käännetty yli 40 eri kielelle.


Niitä on yli 30 000 erilaisia ​​lisäosia saatavilla WordPressille, ja tämä määrä kasvaa päivä päivältä. Lisäksi WordPress-kehittäjät voivat odottaa ansaitsevan 50 dollaria tunnissa.

CNN, eBay, Mashable ja The New York Times ovat vain muutamia näkyviä nimiä, jotka WordPressin avulla julkaisevat blogejaan.

Koska tälle palvelulle on niin suuri kysyntä, parhaan WordPress-isännöinnin tarjoajia on paljon. Mutta miten voit erottaa parhaat muista?

Määritettäessä, mikä tekee parhaasta WordPress-hosting-yritys, on otettava huomioon monia muuttujia. Muutamia, joihin keskitymme tässä, ovat:

 • Tarjottu levytilan määrä ja kaistanleveys
 • Rahat takaisin takuu
 • Helppo WordPress-asennus
 • Kuukausittainen hinta
 • SSL-varmenteiden, verkkotunnusten ja osoitteiden kustannukset
 • Asiakaspalvelu

Saadaksesi eniten bang-vastustusta, tarvitset suurimman käytettävissä olevan kaistanleveyden ja levytilan. Loppujen lopuksi, mitä enemmän sisältöä voit isännöidä sivustossasi, sitä parempi – palvelimesi todennäköisemmin juuttuu ja latautuu hitaammin (on myös laajennuksia, jotka auttavat pakkaamaan tiedostoja pyrkiessään lisäämään sivusi latautumista, kuten WP Smush).

Kuka ei rakasta rahat takaisin -takuita? Tietenkin, jos valitset yhden parhaista WordPress-isännöintiyrityksistä, sinun ei koskaan tarvitse käyttää tätä takuuta.

Minkä tahansa WordPress-isäntän kuukausikustannuksiin sisältyy tietty määrä verkkotunnuksia ja osoitteita sekä mahdollisuus suojattuun-sokkotasoon (SSL-sertifikaatti lyhyeksi). Jotkut palveluntarjoajat veloittavat tästä ylimääräisen, kun taas toiset heittävät sen ilmaiseksi.

Ja tietysti helppokäyttöisyys ja asennus on ensisijaisen tärkeää useimmille ihmisille. Emme ole kaikki asiantuntevia ohjelmoijia.

Onneksi yksi syy WordPressin käyttämiseen niin laajasti on, että sen voi ymmärtää melkein kuka tahansa tietokoneen perustietoista. Voit mukauttaa sivustoasi edelleen, jos tiedät HTML: n ja CSS: n, mutta sinun ei tarvitse tehdä sitä.

Katsaus seitsemästä parhaasta WordPress-hosting-yrityksestä

Tämän luettelon tarkka järjestys ei ole aivan yhtä tärkeä kuin mainitut nimet. Sinulla on vaikeuksia löytää paljon sopimusta siitä, mikä WordPress-hosting-yritys on numero yksi. Suuri osa siitä johtuu käyttäjäkokemuksesta, joka on enemmän tai vähemmän subjektiivista.

On kuitenkin todettava, että useilla nimillä on mainetta, että ne ovat parhaita WordPress-hosting-yrityksiä ja tarjoavat asiakkailleen kaiken tarvittavan WordPress-sivuston rakentamiseksi..

Tässä on 7 parasta WordPress-hosting-yritystä:

1. GreenGeeks

GreenGeeks-verkkosivusto

Perustettu vuonna 2008, GreenGeeks ympäristöystävällinen isäntä WordPress-sivustoille. Heidän sivustonsa mukaan ne tarjoavat 300% vihreää web-hosting-palvelua.

Puhtaan, uusiutuvan energian käytön lisäksi ne tarjoavat erinomaisen palvelun edulliseen hintaan. Heidän Eco-Starter-suunnitelmansa alkaa 3,95 dollaria / kuukausi 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Heidän yhden napsautuksen WordPress-asennus kertoo kaiken. Tämä asennus on helppoa.

Yksi hieno asia GreenGeeksissä on, että ne automatisoivat kaksi tärkeätä ominaisuutta verkkosivuston isännöinti että jotkut muut kaverit saavat sinut tekemään manuaalisesti: varmuuskopiot ja päivitykset.

Jokaisen 24 tunnin välein sivustosi varmuuskopioi kaikki tietonsa itselleen, ja WordPress-päivitykset asennetaan automaattisesti heti, kun ne ovat saatavilla. Nämä ovat kaksi ominaisuutta, jotka eivät vain helpota asioita, vaan lisäävät sivustosi yleistä turvallisuutta, johon myös GreenGeeks keskittyy. Mukautetut turvasäännöt ja nollapäivien haavoittuvuuskorjaukset auttavat pitämään sivustosi turvassa.

Tämän lisäksi heidän hosting-suunnitelmiin sisältyy ilmainen Let’s Encrypt Wildcat SSL -sertifikaatti.

Kaikista huomioituna on helppo nähdä, miksi GreenGeeks on yksi parhaista WordPress-hosting-vaihtoehdoista.

2. WP-moottori

WP-moottori

WP tarjoaa niin kutsutulle hallinnoidulle isännöinnille. Ylläpito-isäntä on periaatteessa omistettu isännöinti, jota hallinnoi ammattitaitoinen joukkue. Sen avulla sinulla on parhaat puolet molemmista maailmoista – omistetun palvelimen kaikki tietoturva, luotettavuus ja muokattavuus, kun taas kokenut tekniikkatiimi on valmiina auttamaan sinua.

Jos olet iso yritys tai ylläpidät tietoja, jotka on ehdottomasti pidettävä turvassa kaikilla kustannuksilla, WP Engine voi olla sinulle.

Heidän palveluistaan ​​tulee korkeammat kustannukset – 35,00 dollaria / kk aluksi -, mutta tämä ei ole epätavallista hallitun isännöinnin suhteen.

WP Engine tarjoaa laadukkaan ympärivuorokautisen tuen, käyttää luokan parasta käytettävissä olevaa arkkitehtuuria ja sillä on kokopäiväinen suunnittelijaryhmä, joka kehittää jatkuvasti huipputeknologiaa WordPress. Toisin sanoen he ovat erikoistuneet kaikkiin WordPress-asioihin.

3. InMotion-hosting

InMotion-hosting

Liikkeessä on ollut olemassa vuodesta 2001, jolloin itse Internet oli vielä lukiossa.

Tämä yritys tarjoaa WordPress-hosting-alusta alkaen 4,99 dollaria / kk yhdelle sivustolle WP-1000s-suunnitelmansa kanssa. WP-1000s-suunnitelma on ihanteellinen pienille blogeille, joilla on vähemmän kuin 20 000 kävijää kuukaudessa.

Kun otetaan huomioon tämä sisältää 40 Gt: n SSD-tallennustilaa rajoittamattomalla kaistaleveydellä ja sähköpostitileillä, se vaikuttaa melko hyvältä. He heittävät myös ilmaisen SLL-sertifikaatin.

InMotion tarjoaa myös ilmaisia ​​automaattisia varmuuskopioita ja korjauksia sekä ilmaisen hakkerointi- ja haittaohjelmasuojauksen.

Yksi asia, jonka InMotion Housing ylpeilee, on palvelimien nopeus. Kiintolevyasemien ja edistyneen välimuistin käyttö antaa sivustosi latautua nopeasti joka kerta.

Nopeus on tärkeä osa mitä tahansa WordPress-sivustoa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että verkkosivustoilla, joiden lataaminen vie yli sekunnin tai kaksi, on paljon korkeammat nopeudet. Olemme kasvaneet kärsimättömiksi tällä digitaaliajalla, emmekä halua istua siellä tuhlaamalla kallisarvoista aikaamme verkkosivun latautuessa (haluaisimme mieluummin tuhlata sen selaamalla Facebook-syötteitämme).

InMotion-sivustoissa on valmiiksi asennettu WordPress, joten voit käynnistää koko sivustosi alle tunnissa.

Kaikilla kokemuksellisilla verkkosivustojen luojat, joilla on täysi 24/7 -tuki ja vedä ja pudota -suunnittelu, pitävät InMotion-asuntoja parhaiden WordPress-isännöintivaihtoehtojen joukossa..

4. BlueHost

BlueHost

Bluehost yhden napsautuksen WordPress-asennus, 30 päivän rahojen palautustakuu ja 24/7 asiakastuki.

Vain 2,95 dollaria / kuukausi BlueHost tarjoaa lyömättömän edullisen kaupan 50 Gt levytilaa, rajaton kaistaleveys, 5 sähköpostitiliä ja ilmainen SLL-sertifikaatti.

Yli 2 miljoonaa verkkosivustoa valitsee BlueHostin isäntäyrityksekseen. Pelkästään tämä viittaa siihen, että ne ovat yksi parhaista WordPress-isäntävalinnoista.

Jotain, jota monet muut tarjoukset eivät tarjoa, BlueHost-suunnitelmiin sisältyy yli 150 dollaria mainostarjouksia Googlelta ja Bingiltä. Tämä erityinen bonus tekee heidän suunnitelmistaan ​​erityisen houkuttelevia.

Ehkä BlueHostin merkittävin osa on se, että WordPress.org suosittelee heitä suosituimpana web-palveluntarjoajana WordPress-sivustoille. Heidän palvelimet on rakennettu pitämään WordPress-sivustoja “kuin unelma”.

On jotain sanottavaa WordPress-isännöintiyrityksestä, joka on saanut erittäin kiitoksen itse WordPress-muodosta. BlueHost on ehdottomasti parhaiden WordPress-hosting-yritysten joukossa.

5.HostGator

HostGator

HostGator n hatchling ”-suunnitelma alkaa 2,75 dollarilla kuukaudessa.

Tällä on joitain merkittäviä ominaisuuksia, joita useimmat muut tarjoajat eivät tarjoa.

Haurasuunnitelma sisältää mittaamattoman kaistanleveyden, rajoittamattoman levytilan, rajoittamattoman sähköpostin ja yhden napsautuksen asennuksen. Se on paljon rajatonta. Lisäksi HostGator tarjoaa ilmaisen sivustonsiirron – josta useimmat kilpailijat veloittavat mojovan hinnan. HostGatorin rahat takaisin -takuu on 45 päivän kuluttua 50 prosenttia parempi kuin monilla kilpailijoillaan.

Matalaan hintaan tarjottujen ominaisuuksien suhteen HostGator on kaukana yhdestä parhaista WordPress-hosting-vaihtoehdoista.

6. iPage

iPage

iPage tarjoushinta vain 1,95 dollaria / kk.

Heidän suunnitelmiinsa sisältyy 500 dollarin lisäominaisuuksia kotisivunsa mukaan. Nämä lisäominaisuudet sisältävät 100 dollarin tarjoukset sekä Google- että Bing-mainoksille, ilmaiset WordPress-rakennustyökalut ja Sitelockin ilmaiset suojaustyökalut.

Rajoittamaton levytila, skaalautuva kaistaleveys, rajaton verkkotunnus ja yhden napsautuksen asennus tekevät iPagesta helpon valinnan. iPage-suunnitelmiin kuuluu alan standardi 30 päivän rahat takaisin -takuu.

iPagella on erinomainen asiakastuki. Päivällä tai yöllä voit puhua tukimiehen kanssa puhelimitse tai online-chatissa. Heillä on myös online-ohjekeskus ja lippujärjestelmä perusteellisimpia kysymyksiä varten.

Niiden parannetut suojausominaisuudet ja saumaton PayPal-integraatio tekevät iPagesta näkyvän valinnan jokaiselle, joka haluaa perustaa verkkokauppasivuston.

Päivän lopussa näyttää siltä, ​​että iPage on toinen parhaimmista käytettävissä olevista WordPress-isännöintivaihtoehdoista.

7. GoDaddy

Hyvä isä

Niiden laajojen markkinointikampanjoiden vuoksi, Hyvä isä on parhaiten tunnistettava nimi parhaiden WordPress-hosting-yritysten joukossa.

GoDaddy on tällä hetkellä luettelon edullisin vaihtoehto. Vain yhdellä dollarilla kuukaudessa voit saada yhden verkkotunnuksen automaattisella WordPress-asennuksella, päivittäisillä varmuuskopioilla ja ohjelmistopäivityksillä. Ne sisältävät myös yhden ilmaisen sähköpostiosoitteen vuodeksi. Tämän suunnitelman avulla saat kuitenkin vain 10 Gt SSD-levytilaa.

GoDaddy-sivuston suojausominaisuudet ovat käytettävissä vain Ultimate Plan -jäsenille.

GoDaddyllä on sisäänrakennettu SEO-ominaisuus WordPressille. Mutta ottaen huomioon, että WordPressillä on lukemattomia SEO-laajennuksia, tämä ei ole aivan halvempaa tarjousta.

GoDaddy tarjoaa SSL-sertifikaatteja – mutta ei ilmaiseksi. Yhden verkkosivuston SSL-sertifikaatti maksaa sinulle 59,99 dollaria vuodessa ensimmäisen vuoden aikana.

GoDaddy on 17 miljoonaa asiakasta ja hallinnassa yli 75 miljoonaa verkkotunnusta, joten se on ehdottomasti yksi suosituimmista hosting-vaihtoehdoista.

Muutama huomautus 7 parhaasta WordPress-hosting-vaihtoehdosta

On huomattava, että edellä mainitut korot ovat “alkavat” koroista. Monia tarjotaan vain rajoitetun ajan, ja useimmat johdantohinnat kestävät vain ensimmäisen vuoden. Sen jälkeen koko hinta alkaa.

Jotakin mielessä pidettävää ostaessasi hosting-yritystä on tarkistaa aina hinta, joka on merkitty “alkuperäiseksi” tai “kun uusiat” – todennäköisesti maksat ensimmäisen vuoden kuluttua.

Lisäksi listahinta sisältää vain kaikkein perusominaisuudet. Sinun on ostettava melkoinen määrä lisäosia, jotta sivustosi voi tehdä kaiken haluamasi. Hinnat muuttuvat aina, kun yritykset kilpailevat keskenään tarjotakseen väliaikaisia ​​alennuksia.

Muista, että lukuun ottamatta WP Engineä, puhumme täällä jaetusta isännöinnistä – ei erillisestä isännöinnistä, pilvimajoituksesta tai virtuaalisista yksityisistä palvelimista (VPS). Suurin osa, ellei kaikki, yllä olevista tarjoajista tarjoaa kuitenkin myös näitä palveluja.

Ellet ole suuri yritys tai sinulla on erittäin arkaluonteisia tietoja hallitaksesi, et todennäköisesti tarvitse erillistä isännöintiä (mikä on paljon korkeampaa ja vaatii erikoistunutta tietoa). VPS ja pilvipalvelu saattavat olla sopivia joihinkin tilanteisiin, mutta ovat kalliimpia, ja niitä yleensä tarvitsevat vain suuret verkkokauppasivustot tai blogit, joiden liikenne on erittäin suurta.

Jaettu hosting on yleisimmin käytetty hosting-vaihtoehto, samoin kuin WordPress on yleisimmin käytetty CMS. Se tarjoaa suurimman helppokäyttöisyyden, samalla kun se on edullisin ja sillä on riittävät asiakastukipalvelut.

Useimmille nämä parhaat WordPress-hosting-yritykset tarjoavat kaikki tarvitsemasi palvelut.

Valitse paras WordPress-hosting viisaasti

Kun päätät parhaasta WordPress-hosting-vaihtoehdosta, ota huomioon omat tarpeesi. Aloitatko uuden blogin tai verkkokauppasivuston? Tuleeko tämä verkkosivusto pienyrityksen etusivulle? Jos niin, WordPress-jaetun hosting-palveluntarjoajan tärkeimmät ominaisuudet ovat kaikki mitä tarvitset.

Jos muutat suurempaa sivustoa tai blogia uudelle palveluntarjoajalle, sinulla on jo perustettu suuri yritys tai hallitset arkaluontoisia tietoja, joudut pohtimaan perusteellisempia kysymyksiä kuin tässä keskustellaan. Silti 7 parasta WordPress-isännöintivaihtoehtoa vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja pystyy toimittamaan tarvitsemasi palvelut.

Et voi mennä pieleen yhdessä näistä WordPress-isännöintivaihtoehdoista. Valitse yksi, joka näyttää sinulle sopivalta, ja etsi se.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map