Det er nemt at oprette et websted med Go Daddy til 2020 + (videovejledning)

Mit indhold understøttes af læser af fantastiske mennesker som dig. Hvilket betyder, at jeg kunne tjene en provision. Lær mere her!


Godaddy Website Builder Tutorial

Hurtigt spørgsmål til dig:

Leder du efter at bruge Godaddy-webstedsbyggeren til dit eget websted, men vil være helt sikker på, at det er til dig?

Jeg vidste det:

Lad os tjekke nogle ting ud, før du gør det.

Kom så far tilbyder brugervenlige webstedsbygningsværktøjer til hvilken idé du har. Derudover giver oprettelse af et websted på GoDaddy en dejlig hosting service til en overkommelig pris, og dermed at komme i gang er virkelig en leg for dem med lidt eller ingen erfaring med oprettelse og udvikling af websteder.

Derudover frigiver denne vært også særlige tilbud, hvor webstedsopbygningspakker inkluderer et gratis domæne, hvilket betyder, at du kan oprette et helt nyt websted for kun $ 5,99 om måneden, og du har ikke engang brug for en programmerer til at hjælpe dig.

Go Daddys webstedsbygning tilbyder en række værktøjer og muligheder, så det kan tage så lidt som 10 minutter at komme i gang.

OK, lad os tjekke nogle info og en vejledning til Godaddy-webstedsbygger

GoDaddy Online Store Builder 101

Webstedsopbygning er en tilføjelse, som enhver kan købe med et domæne. Med Go daddy-webstedsbygning kan du oprette et websted i tre klik, bare vælge et brugernavn, a Godaddy webstedskabelon og gå.

I andre tilfælde kan du have fuld kontrol over HTML og CSS, hvilket er mere eller mindre for mere erfarne webdesignere.

Derudover indeholder GoDaddy træk og slip bygning, så du kan se, hvad du kan lide, og trække det lige til din skabelon, hvilket skaber den nøjagtige type webside, du ønsker.

GoDaddy tilbyder pakker med 1 GB, 10 GB og 50 GB diskplads, udover 150 GB til 1.000 GB båndbredde med deres webstedsbygger. E-mail-adresser er også inkluderet.

Her er en hel side dedikeret til at opbygge en online butik med Godaddy.

Prøv Godaddy

Træk og slip-funktioner

Du kan ændre alt på dit websted. Med deres træk- og slipfunktioner kan du vælge mellem hundreder af forskellige fotos eller indlæse dine egne for at trække på dit websted for overskrifter, sidefødder eller bare dit “Om” -foto.

Du kan også ændre tekst og tilføje forskellige widgets, som kalendere, links, shopping eller tilknyttet annonceplacering.

Du kan også beskære, rotere og ændre alle de billeder, du indlæser på dit websted, så du kan tilpasse det yderligere og sørge for, at alt passer korrekt.

Integration af sociale medier

Du kan tilføje widgets til sociale medier til Twitter, Facebook, WordPress og LinkedIn direkte fra Go Daddy’s webstedsbygger med træk og slip-funktionen. Du kan tilføje en blog- eller Twitter-feed lige på dit websted.

Besøgende ser dine Facebook-, Twitter-, Pinterest- og YouTube-ikoner og navigerer problemfrit fra dit websted til ethvert socialt medie, du forbinder.

Go Daddy giver dig endda mulighed for at tilføje et blogfeed, så dine indlæg kan gå direkte på dit websted fra WordPress.

GoDaddy kundesupport

Der er masser af værter derude med bygherrer, men hvad der adskiller GoDaddy er den garanterede 24/7 kundesupport.

Med dette kan du få øjeblikkelig adgang til HTML / CSS, e-mail og hosting support, som er tilgængelig hver dag hele året.

GoDaddys supportteam hjælper også med problemer med webstedsopbygning og taler dig gennem opbygningen af ​​det perfekte websted.

Med masser af muligheder, masser af support og let træk og slip-funktioner giver GoDaddy’s webstedsbygger kunder mulighed for at få den fulde oplevelse af et integreret websted, der er professionelt og optimeret.

Derudover tilbyder GoDaddy en lang liste med rabatter og endda gratis hosting ved køb af en webstedsbyggerpakke.

Med hurtig opsætning af websteder kan du opbygge websider på få minutter og endelig få din virksomhed eller blog online.

Opbygning af et GoDaddy-sted

Når du har fået dit domæne, skal du klikke på “Byg dit websted.” Vælg nu dit domæne, og derefter hvilken installation du ønsker.

Quick Setup er den nemmeste og tilbyder en række foruddannede websteder med over hundrede forskellige layouts. Derudover kan du vælge Designeropsætning eller HTML / CSS-opsætning.

Disse er til mere avancerede programmerere, men du kan stadig bruge skabeloner og implementere din egen kode, hvis du har en vis HTML-viden om webdesign.

Når du er færdig, skal du bare klikke på offentliggør, og dit websted er fuldt hostet og klar.

Lad os tjekke denne video ud af lærere på websitet for at komme i gang

Prøv Godaddy

Billedkredit: Godaddy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map