Site5 2019 gennemgang – Webhosting til webdesignere

Det webhostingfirma Site5 markedsfører sig selv som webhosting for seriøse webdesignere. Som de forklarer, er Site5 specialiseret i service og teknologi til webdesignere og -udviklere.


Hvad betyder det, og hvordan fungerer det? Er det en fordel?

Webhosting tilbyder tjenester, teknologier og værktøjer til visning af en webside eller et websted på internettet. Organisationer, virksomheder og endda enkeltpersoner køber tjenesten fra en webhostingfirma eller webhostingudbyder for at skubbe deres websted ud til verden. Webstederne gemmes eller hostes på servere, der leveres og serviceres af webhostingudbyderen.

Når du først har et domæne, når en internetbruger ønsker at se dit websted, kan de indtaste din webstedsadresse eller søge efter dig på nettet. Siderne på dit websted leveres fra serveren via en browser. Den potentielle kunde eller person, der er interesseret i dit websted, har derefter adgang til siderne.

CPU-værelse med blåt lys

Lyder enkelt, men ikke alle webhostingfirmaer er skabt lige.

Nogle virksomheder kræver, at du køber dit domæne gennem dem – sælger det til en højere pris. De kan pakke tjenester sammen. Andre vil hjælpe dig med at købe et domæne, hvis du ikke allerede har et. Nogle virksomheder giver dig mulighed for at købe lagerplads på deres server, mens andre lejer plads, der sætter dit websted og dine data i fare, afhængigt af hvordan kontrakten er skrevet.

Nogle webhostingsider tilbyder databasesupport og yderligere tjenester for kunder, der ønsker at være vært for specialiseret indhold på deres internet side. Afhængig af dit behov, er der webhostingstjenester derude for at levere den service, du har brug for.

Denne Site5-gennemgang vil se nærmere på, hvad virksomheden har at tilbyde.

Hvad der gør site5 unikt?

Tidligere fokuserede Site5 på det tekniske webdesigner og webudvikler marked, men i dag bevæger de sig mod en barebones, bare-hvad-du-brug-tilgang til webhosting med et par tilføjede funktioner. Samlet set føles denne overgang uafsluttet.

Her er en gennemgang af, hvad du har med Site5.

1. Umeteret diskplads og båndbredde med site5

Site5 tilbyder ubegrænset (også kendt som ubegrænset) diskens tempo og båndbredde på deres hosting-planer. Kunder bliver ikke faktureret af mængden af ​​diskplads til dataoverførsel til normal brug af webstedet. Site5 inkluderer detaljerede vilkår og betingelser, der sætter grænser for planerne. De vil bede kunder, der konsekvent opererer uden for normal båndbredde og diskpladsforbrug om at foretage justeringer, eller Site5 forbeholder sig retten til at foretage korrigerende handlinger.

I henhold til Site5 overvåger de servere og justerer lagerpladsen for at sikre optimal siteydelse.

2. Site5 gratis migrering af websteder

Webstedsmigration

Site5 tilbyder gratis webstedsmigrering for kunder, der bruger et andet webhostingfirma. Med denne service hjælper Site5 med at flytte databaser, e-mails og webstedsfiler fra den gamle konto til Site5 og deres nye webhostingskonto. Processen administreres af en medarbejder på Site5-migrationsekspert på webstedet.

Som altid er der begrænsninger for “gratis” migration.

Den gratis migration inkluderer op til 25 cPanel-konti (cPanel er et Linux-baseret webhostingværktøj med en grafisk UI-grænseflade til automatisering af webhosting) og 10 ikke-cPanel-konti. Dette inkluderer webstedsfiler og MySQL-databaser. De migrerer dit gamle websted til en ny webhostingkonto med Site5.

3. Sikkerhedskopiering af websted

Med Site5-tjenesten har du gratis natlige sikkerhedskopier af dit websted og dine oplysninger. Sikkerhedskopier er sikre og vil fange alt tjenesteindhold. Kunder har også muligheden for manuelt at sikkerhedskopiere deres websted med funktionalitet inkluderet i deres konto.

Ved hjælp af den samme service kan du få adgang til dine arkiverede sikkerhedskopifiler. Denne service inkluderer e-mail- og webfiler.

4. Funktion af domæne og underdomæne

Med de dyrere hostPro- og hostPro + Turbo-planer med Site5 kan du være vært for flere domæner med en enkelt konto og forbinde domæner på et enkelt websted. Med tjenesten kan du bruge e-mail og indsamle webstedsdata for hvert domæne. Site5 giver dig også muligheden for hurtigt og nemt at oprette underdomæner (et præfiks foran domænenavnet).

domæne

4. Brugerdata og analyse af webstedet

Webstatistikker er en kritisk funktion for webhosting.

Site5 bruger AWStats, et open source webanalyseværktøj med en grafisk grænseflade, til at få adgang til webstatistikker på serversiden. Dette inkluderer besøgende på webstedet, adgangslogfiler (der har besøgt webstedet og relevante detaljer om brugeren), fejllogfiler og statistik over underdomæner. Fra i øjeblikket tilbyder de ikke andre analytiske værktøjer.

5. Udviklerværktøjer til site5

Site5 annoncerer som webhosting for designere og udviklere, og der er et par funktionsknud til dette marked.

Site5 inkluderer Softaculous, et automatisk installationsprogram til webstedsskripts. Dette gør det muligt for brugere at installere mange populære webstedsapplikationer med et enkelt klik direkte fra skærmbilledet til webstedadministrator i Site5. Softaculous installerer mange af de mest populære apps derude, inklusive apps til blogging, annonthåndtering, e-handel, kundesupport og kundestyringssystemer (CMS).

Når vi taler om e-handel, indeholder Site5 værktøjer, der hjælper dig med hurtigt at få dit websted i gang for online-virksomheder. Mange funktioner kan installeres direkte fra panelets stedadministrator.

For mere tilpasset udviklerarbejde understøtter Site5 mange af de mest populære programmeringssprog, herunder Ruby on Rails, Perl og valgfri Python. Site5 giver også brugere mulighed for at oprette et ubegrænset antal MySQL-databaser, som alle kan styres via Site5-kontrolpanelet ved hjælp af en forudinstalleret version af phpMyAdmin.

Site5 tilbyder også en Cron jobredaktør til planlægning af vedligeholdelsesopgaver og arbejde. Ved hjælp af editoren kan du køre stedspecifikke kommandoer med regelmæssige intervaller. Jobredigeringsprogrammet findes i kontrolpanelet. Resultater kan sendes til en e-mail for at spore og arkivere vedligeholdelse.

6. Sikkerhed på stedet

Site5 tilbyder beskyttelse og oprydning af malware. Tjenesten overvåger aktivt dit websted døgnet rundt. Site5 bruger i øjeblikket websikkerhedseksperter Sucuri til scanning af malware. Sucuri scanner stedet hver 12. time og fjerner alle fundne malware. Dette inkluderer fjernelse af sortliste, hvis malware opdages på dit websted.

https

Du kan få adgang til en rapport fra Sucuri for at gennemgå scanningshistorikken og al malware, der blev fundet. Bemærk, at webstedssikkerhed er en ekstra omkostning, og det skal aktiveres for at implementere malware-beskyttelsen.

Site5 understøtter FTP (filoverførselsprotokol) og SFTP (sikker filoverførselsprotokol). For at aktivere SFTP skal du aktivere shell-adgang eller SSH-adgang. Sikker shell-adgang (SSH-adgang) er et UNIX-kommandointerface og protokolsystem.

SSH-adgang via Site5 kan bruges, hvis du har brug for sikker fjernadgang til en anden computer. SSH-adgang er typisk deaktiveret af sikkerhed, men hvis du har brug for at kopiere filer eller oprette mapper ved hjælp af SSH-adgang, kan du aktivere det ved hjælp af Site5-kontrolpanelet for webhosting.

7. Andre funktioner

En dejlig funktion med Site5 – du kan vælge placeringen af ​​din server. Dette vil hjælpe dine lastehastigheder og søgerangering, hvis du kender dit kernemarked.

Med Site5 kan du konfigurere en Virtual Private Server (VPS). Du kan vælge at få VPS fuldt ud administreret af Site5. Dette inkluderer hardware, vedligeholdelse, sikkerhed, overvågning og software opdateret. Du kan også medtage en cPanel til VPS mod et ekstra gebyr. Der er et mindre gebyr for yderligere IP-adresser til VPS.

Hvis du er på udkig efter mere strøm til VPS, herunder yderligere behandlingskerner, mere hukommelse, yderligere diskplads eller båndbredde, kan Site5 administrere op til 8 kerner og 250 GB diskplads til en betydelig ekstra omkostning.

Prisstruktur for site5

Alle køb på Site5 inkluderer en 45-dages pengene-tilbage-garanti, undtagen for VPS, der kun tilbyder en 15-dages pengene-tilbage-garanti. Site5 tilbyder tre niveauer af priser:

hostBasic

hostPro

hostPro + Turbo

$ 8,95 / måned

$ 12,95 / måned

$ 19,95 / måned

for et websted med et 12-måneders køb. Du kan købe 24-måneder for $ 6,96 / måned. Du skal købe hostBasic til et minimumskøb på 12 måneder. Tilbyder en garanteret driftstid på 99,9%.

til ubegrænsede websteder. Du kan købe 12-måneder for $ 11,95 / måned eller 24-måneder for $ 10,95 / måned. Tilbyder en garanteret driftstid på 99,9%.

til ubegrænsede websteder og dedikeret IP (. Du kan købe 12-måneder for $ 14,95 / måned eller 24-måneder for $ 13,95 / måned. Tilbyder en garanti på 99,9% oppetid.

Site5 tilbyder forhandlerpriser. Forhandlere vil bruge Site5 til at være vært for et websted, der sælges til en anden kunde gennem forhandleren. Alle forhandlerkonti inkluderer en cPanel og gratis migrering samt 99,9% oppetidsgaranti og automatisk sikkerhedskopiering. Site5 tilbyder tre niveauer til forhandlere:

Forret

Standard

Premier

$ 25,95 / måned

$ 36,95 / måned

$ 54,95 / måned

til 50 GB diskplads og 500 GB båndbredde pr. måned.

til 80 GB diskplads og 700 GB båndbredde pr. måned.

for 120 GB diskplads og 1000 GB båndbredde pr. måned.

Site5-beskyttelse mod malware er yderligere $ 49.99 om året for hvert websted, enten gennem Site5 eller gennem forhandlerprogrammet.

Offentlig opfattelse af stedet5

hvidt båndpapir med sort blækord

Site5 får meget gode anmeldelser for ressourcerne, der ikke er målt. Folk værdsætter ikke at skulle bekymre sig om at gå over deres diskplads, hvis de tilføjer et par flere destinationssider eller går over deres båndbredde, hvis de tilføjer flere e-bog-downloads eller videoer på deres websted. De rangeres også højt for deres gratis webstedsoverførselstjenester. Den gratis webstedsmigration er en anden fordel, som mange sætter pris på med Site5.

Udviklere værdsætter også mange af de funktioner, der leveres som standard med Site5, herunder support til adskillige programmeringssprog og en cPanel, der er let at bruge.

På trods af de positive anmeldelser på nogle områder har den samlede opfattelse af Site5 ikke været god.

En hyppig kritik af Site5-webhostingtjeneste har været kundesupport og samlet ydelse af hostingtjenesten, siden den blev købt af Endurance International Group (EIG). Flytning over EIG medførte en række problemer, inklusive Site5-websteder, der gik ned i mere end en uge. Mange skylder EIG for den manglende service og support siden købet, men det afspejler dårligt på Site5.

Andre korrekturlæsere klager over barebone-tjenester, der tilbydes af Site5. Site5 tilbyder ikke meget sky-service eller dedikeret hosting.

Hvordan Site5 sammenlignes med markedet

blå klode

Samlet set er omkostningerne for Site5 lidt højere end andre webhostingfirmaer på markedet. Manglen på lige priser fra måned til måned driver opfattelsen af ​​høje omkostninger med Site5. For at modtage den annoncerede pris skal du købe 24 måneders service.

Når man grave lidt dybere, har Site5 begrænsninger på deres tjenester, der kan øge omkostningerne. For eksempel vil gennemgang af vilkårene og betingelserne afsløre størrelsesgrænser for både databasen og e-mail-kontoen for delt hosting. Umeterede tjenester er pæne, men prisfastsættelsen kan generelt være meget vildledende

Indlæserhastighederne for Site5 er gennemsnitlige, hvilket er fint, bortset fra den pris, Site5 kræver for deres service.

Support er et andet område, hvor Site5 mangler i sammenligning med konkurrenter. Responstiden er hurtig, men det er sjældent at finde en kundesupportrepræsentant, der er ekspert i webhostetjenesten. Det er let at få svar fra Site5. Det er meget vanskeligere at få det rigtige svar.

Hvad vi synes om site5

Der er plads på markedet for en webhostetjeneste dedikeret til udviklere og designere, men til sidst ser Site5 ikke ud som den rigtige webhostetjeneste til at udfylde den niche.

I dag ser Site5 ud til at bevæge sig hen imod en no-nonsense, barebones-tilgang til webhosting. Det er ikke hvad udviklere og designere ønsker eller har brug for.

Site5 tilbyder få gode funktioner med inklusive en ren, grafisk grænseflade og support til mange af de funktioner, som en udvikler muligvis har brug for. Det er dejligt at kunne vælge placeringen af ​​din server, og muligheden for hurtigt og let at bruge mange af de mest populære apps er rart.

Men til den pris, du betaler for Site5, ser det ikke godt ud til. Denne prisfastsættelse kan være meget vildledende, især hvis du betaler for to års webhosting, og jeg frygter, at mange, der vælger Site5, vil blive låst ind i en kontrakt, de hurtigt vil vokse ud.

For ægte udviklere og designere foreslår vi HostGator, der tilbyder planer til en langt lavere pris med flere tilpasningsmuligheder, eller A2 Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map