A2 хостинг отзиви – най-бързият и уникален сред останалите

Доставчикът на уеб хостинг A2 хостинг обещава бърз уеб хостинг – до 20 пъти по-бърз от другите компании.


Това е смело искане и скоростта на сайта е от решаващо значение за компаниите, които правят бизнес в мрежата. Бързата скорост на сайта ще подобри вашата SEO класация, ще намали степента на отпадане, ще увеличи процента на реализация и ще поддържа клиентите ви щастливи. 20x повече скорост на сайта е смело твърдение. Ще копаем малко по-дълбоко в това.

A2 хостинг стартира през 2002 г. от изпълнителния директор Брайън Мутиг. Той беше системен администратор на UNIX, който стартира компанията, първоначално известна като Iniquinet в Ан Арбър, Мичиган. Предисторията в UNIX все още показва мощни инструменти за разработчици и фокус върху технологиите в компанията.

При толкова много възможности за компании, които търсят доставчици на уеб хостинг, намирането на подходящата компания може да бъде трудно. Независимо от нуждите ви, тя се свежда до функции, поддръжка и стойност.

С фокус върху технологията и бързината, A2 хостингът предлага богат набор от функции и опции. Ще се потопим в това, което прави компанията уникална на пазара и ще разгледаме какво казват другите хора за компанията. Надяваме се, че с тези отзиви за хостинг на A2 ще ви дадем това, което трябва да вземете информирано решение.

Нека да разгледаме какво може да предложи A2 хостинг.

Какво прави хостинга на A2 уникален?

Фокусът на A2 хостинг услугите е технологията и бързината и това показва. Дори и при плановете с по-ниско ниво, A2 хостингът предлага богат набор от функции и функционалност. Най-високите скорости и най-впечатляващата технология се предлагат само при по-скъпите планове.

Нека разгледаме някои от функциите, предлагани в тези отзиви за хостинг на A2.

1. Неограничена честотна лента и съхранение с A2 хостинг

A2 хостинг сайт

С неограничена честотна лента и съхранение чрез A2 хостинг, дори и за клиенти, които използват споделен хостинг, няма да е необходимо да се притеснявате от пълзене към или надвишаване на произволни месечни ограничения. Това ви дава спокойствие и гарантирана цена дори през натоварените месеци за вашия сайт.

Имайте предвид, A2 хостингът ще следи използването, за да гарантира оптимална производителност. Те ще достигнат до клиенти с прекомерно използване на сайта, ако е необходимо. Прекомерната употреба ще повлияе на скоростта за други клиенти, които използват сайта. През повечето време това не е проблем, но може да ви помолят да надстроите, ако проблемите продължат.

2. A2 хостинг отзиви – безплатна миграция и настройка на уебсайтове

Уеб хостинг сайт

A2 хостинг предлага безплатна миграция на уебсайтове от стария ви доставчик на уеб хостинг към A2 хостинг. Ще трябва да се свържете с GuruCrew (A2 хостинг поддръжка на клиенти), за да научите повече и може да има такса в зависимост от подробностите за миграцията.

A2 хостинг също предлага множество инструменти за изграждане на сайтове за дизайнери и разработчици. Това включва вътрешния, A2 Website Builder. A2 Website Builder включва шаблони, текстов редактор, формуляри за контакт и персонализируеми изображения.

Други инструменти за изграждане на уебсайтове, предлагани от A2, включват RapidWeaver, Sandvox, Microweber, BoldGrid, Dreamweaver, Bluefish, Freeway, Live Composer, Kopage и др. Моля, обърнете внимание, има допълнителна месечна такса за инструментите за уеб дизайн, предлагани от A2 хостинг.

3. Архивиране на уебсайтове

Резервни копия на уебсайтове

A2 хостингът предлага безплатни резервни копия с Dropmysite, облачна услуга за архивиране в мрежата. Клиентите на Swift и Turbo, горните нива на A2 хостинг, имат достъп до услуга за възстановяване чрез своя cPanel, графичен интерфейс за контрол на уебсайта им. Това е отличен вариант за моменти, когато случайно изтриете файл или трябва да възстановите уебсайта си.

4. Инсталиране на приложение с A2 хостинг

Инсталиране на приложение с A2 хостинг

A2 хостингът улеснява зареждането на приложения и джаджи на вашия сайт с множество инструменти, всички достъпни с контрола на cPanel. Те включват инструменти като Softaculous, инструмент за зареждане на приложение с едно кликване, Лесна настройка на Google Apps и Cloudflare, инструмент за доставяне на съдържание.

5. Инструменти за програмисти с A2 хостинг

A2 хостингът поддържа редица инструменти за разработчици и улеснява системните администратори и разработчици да персонализират сайта според техните нужди. Те включват MySQL бази данни, предварително инсталирани phpMyAdmin и phpPgAdmin, Ruby, Perl, Python, Apache 2.2 и повече.

6. Сигурност на сайта

Сигурност на сайта

A2 хостингът предлага подобрена сигурност на сайта чрез тяхната постоянна инициатива за сигурност. Това започва със защита от зловреден софтуер HackScan с тиражи 24/7 за защита на сайта. Повечето доставчици на уеб хостинг предлагат само ежедневно сканиране на сайта за злонамерен софтуер.

В допълнение към HackScan, A2 хостинг използва услугата Patchman за изолиране и карантина, заразени файлове. Patchman следи и вашите приложения, за да гарантира, че те са в крак с най-новата версия и функциите за сигурност. Системата ще ви уведомява за всички уязвими места във вашите приложения.

7. Други функции

WordPress

A2 твърди, че предлага 20x по-висока скорост от сравними уеб хостинг компании. Те имат няколко инструмента и функции, за да увеличат скоростта на сайтовете, които хостват.

Първо е опцията Turbo Server, която предлагат. С Turbo сървъра A2 хостингът гарантира по-малко потребители на всеки сървър. Всички сървъри са оптимизирани с помощта на APC / OPcache и Turbo кеш, които използват по-малко процесор и памет, за да предоставят същите резултати като Apache сървър. A2 хостингът използва само твърди дискове (SSD) за сървъри, като допълнително повишава скоростта.

И накрая, A2 хостингът ще оптимизира сайта за клиенти с най-високо ниво, което позволява на сайтовете да се зареждат по-бързо. В пикови времена на трафик A2 ще удвои ядрата на процесора и ще добави RAM за сайтове за по-нататъшно увеличаване.

Това означава ли 20 пъти повече скорост? Не всеки път, но драстично ще увеличи средното време за зареждане на вашия сайт.

Цени за A2 хостинг

Има три нива с споделен хостинг на A2 хостинг. Всички нива се предлагат с основни услуги и функции, но с по-високите нива имате достъп до по-бързи скорости и повече технологии.

A2 хостингът също предлага различни цени за сървъри, базирани на Linux и Windows. Тук сме включили цената и за двете.

 • Lite: $ 9,99 / месец ($ 7,99 / месец за Linux) за един уебсайт, 5 бази данни и 25 имейла. Предлага се с неограничен капацитет за съхранение и честотна лента.

 • Swift: $ 11,99 / месец ($ 9,99 / месец за Linux) за неограничен брой сайтове, неограничено пространство на диска и неограничен брой имейли. Swift също така осигурява допълнителни ядра (2 при 2.1 ghz) и физическа памет (1 GB), плюс автоматично архивиране и възстановяване на сайта.

 • Turbo: $ 21,99 / месец ($ 18,99 / месец за Linux) за неограничен уебсайт, неограничено пространство на диска и неограничен брой имейли. Turbo осигурява допълнителни ядра (2 при 2.1 ghz) и физическа памет (2 GB), плюс автоматично архивиране и възстановяване. Turbo увеличава скоростта на мрежата, за да осигури оптимална производителност на сайта.

A2 Хостинг Отзиви

За уебсайтове, които изискват повече производителност и мощност, A2 хостинг предлага различни специализирани сървъри. Плановете по-долу са за сървъри, базирани на Linux.

 • Полуопределен сървър: 18,99 щ.д. / месец с неограничена памет и честотна лента. С по-ниски изисквания към сървъра, тази опция осигурява до 20 пъти по-бързи скорости от опциите за споделен хостинг.

 • Неуправляем Flex сървър: $ 119,99 / месец с 2×500 GB съхранение, 10 TB честотна лента, 8 GB Ram и 2 ядра. Тази опция е за разработчици или системни администратори удобно да работят с командния ред на сървъра и осигуряват root достъп до системата.

 • Управляван Flex сървър: $ 169,99 / месец с 2×500 GB съхранение, 10 TB честотна лента, 8 GB Ram и 2 ядра. Тази опция осигурява специален сървър и хостинг задължения, обработвани от A2 хостинг.

 • Core Flex Server: $ 169,99 / месец с 2×500 GB съхранение, 10 TB честотна лента, 8 GB Ram и 2 ядра. Тази опция е за бизнеси, които искат управлявано специализирано сървърно решение, но също така биха искали root достъп до системата.

За уебсайтове, които изискват повече производителност и мощност, A2 хостинг предлага различни специализирани сървъри. Всички планове включват cPanel и безплатен SSL. Плановете по-долу са за сървъри, базирани на Windows.

 • Мощност +: $ 54.99 / месец. Включва 75 GB място за съхранение, 4 GB RAM, 2 TB честотна лента и 4 процесора.

 • Престиж +: $ 74.99 / месец. Включва 100 GB памет, 6 GB RAM, 3 TB честотна лента и 6 процесора.

 • Pinnacle +: $ 104.99 / месец. Включва 150 GB памет, 8 GB RAM, 4 TB честотна лента и 8 vCPU.

 • A2 хостинг предлага три продукта за виртуален частен сървър (VPS) за клиентите.
 • Неуправляем VPS: $ 5,00 / месец и включва 20 GB място за съхранение, 2 TB трансфер, 512 MB Ram и 1 ядро. Този продукт е за програмист или системен администратор, който търси персонализирана VPS инсталация.
 • Управление на VPS: $ 32,99 / месец и включва 75 GB място за съхранение, 2 TB трансфер, 4 GB Ram и 4 vCPU, както и cPanel контрол и управление на Hostguard. Това е изградено на уеб хостинг платформата, но с възможност за VPS.
 • Основен VPS: $ 32,99 / месец и включва 75 GB място за съхранение, 2 TB трансфер, 4 GB Ram и 4 vCPU, както и cPanel контрол и управление на Hostguard. Също така предлага root достъп, предоставяйки персонализираните опции, налични в Unmanaged VPS с платформата на управлявания VPS.
 • A2Hosting включва няколко нива на цените на дистрибутора. Реселлърите ще използват A2Hosting за домакин на сайт, продаден на друг клиент чрез дистрибутора. Всички акаунти на риселъри включват cPanel. Тук сме включили цените на Linux и Windows.
 • Бронз: $ 21.99 / месец ($ 19.99 / месец за Linux) за 30 GB място за съхранение, 40 имейл акаунта и 400 GB трафик на месец.
 • Сребро: $ 29.99 / месец ($ 27.99 / месец за Linux) за 75 GB място за съхранение, 60 имейл акаунта и 600 GB трафик на месец.
 • Злато: $ 38.99 / месец ($ 36.99 / месец за Linux) за 150 GB хранилище, 80 имейл акаунта и 1 TB честотна лента на месец.
 • Platinum: $ 63,99 / месец ($ 61,99 / месец за Linux) за 200 GB хранилища, 100 имейл акаунта и 2 TB честотна лента на месец.
 • В допълнение към тези стандартни услуги, A2 хостинг предлага също продукти за добавяне срещу заплащане. Това включва хостинг на SiteBuilder за уеб дизайнери и разработчици, които искат да създадат свой собствен сайт, оптимизатор за по-бързо време за зареждане на HTML и специален IP адрес.
 • Всички нива на продуктите на A2Hosting включват отстъпки за годишни покупки.

Обществено възприемане на A2 хостинг

За повечето клиенти и рецензенти впечатляващата технология, функции, уеб хостинг пакети и фокус върху скоростта и производителността помагат на A2 хостинг да се открои от тълпата. A2 хостинг отзивите са изключително положителни.

Много рецензенти посочват богатството на оптимизирани опции за вашия уеб сайт с A2 хостинг, особено за разработчици и системни администратори. Изборът и характеристиките на A2 хостинг са мечта за всеки, който иска да работи и да изгради уебсайт. Вие получавате върха на линейната технология с акцент върху това, което ще се нуждае от програмиста.

Характеристиките са хубави, но наистина ли е толкова бързо? Повечето клиенти се радват на скоростта на натоварване и надеждността на A2 хостинг.

Единствената област, в която рецензенти и обществеността са критични към A2 хостинг, е фокусът им върху Linux. Има някои функции (и по-ниски цени), достъпни само за потребители на Linux. Това е незначителна критика, като се има предвид, че A2 хостинг се радва на A + рейтинг от BBB.

A2 хостинг отзиви – как се сравнява с останалата част от пазара

Мислене на мъж и жена

Ще платите премия за A2 хостинг, но имате достъп до премия уеб хостинг услуга за цената. Той е един от най-бързите и надеждни уеб хостинг доставчици на пазара.

Най-бързата ли е? Може би не, но е значително по-бързо от средното за индустрията според последните тестове, направени от други рецензенти.

Поддръжката на клиенти също е силата на A2 хостинг. Ако имате нужда от поддръжка, GuruCrew е на разположение 24/7/365 чрез телефон, чат, имейл или система за билети. Представителите на поддръжката са много знаещи и могат да отговорят бързо и лесно на повечето въпроси. Когато има проблем, на който не могат да отговорят, обикновено могат да ви изпратят до някой, който може да помогне.

Вие плащате премия цена за A2 хостинг, но с него идва и премиум услуга.

Какво мислим за A2 хостинг

Човек сочи пръста си

A2 хостингът е фокусиран върху клиента от висок клас за хостинг на уебсайтове. Разработчиците, системните администратори или фирмите, които разчитат на бързината и производителността на своя сайт, ще намерят почти всичко, което им е необходимо с A2 хостинг.

За други цената може да е проблем. Получавате много функции, функционалност и технологии за парите. Въпросът е – колко ще използвате? Има ли възвръщаемост за пламтяща бърза скорост на вашия сайт или ще работят също толкова добри и нискотарифни опции?

Ако имате нужда от тази скорост и технология, тогава A2 хостингът е идеалният избор. Ако не, други доставчици могат да доставят това, което ви е необходимо за по-малко пари.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map