Top 8 skysikkerhedstrusler, du muligvis vil bekæmpe – Brugervejledning

I det andet årti af det 21. århundrede er vi gået ind i en ny æra af teknologi – cloud computing. Med denne revolutionerende nye måde at opbevare og styring af data er kommet utallige fordele.


Virksomheder kan nu få fjernadgang til deres vigtigste oplysninger. Hold kan nu samarbejde eksternt. Vi stoler nu mindre på fysisk hardware, sparer arbejdsområde og reducerer behovet for at oprette nye computerenheder, der bliver forældede i kort rækkefølge.

Men med denne øgede bekvemmelighed er der også kommet udfordringer. Den største af disse udfordringer har uden tvivl været de nye sikkerhedsspørgsmål, skybaserede løsninger har rejst.

Hvorfor du skal være opmærksom på de 8 bedste trusler mod skyen, du muligvis vil bekæmpe dette 2019

sky sikkerhedslogo

Cloud Security Alliance har bemærket, at cloud-servere let er tilgængelige, mens de også er høj prioritet for hackere på grund af den store mængde data, de har.

Med andre ord, cloud-udbydere er en hacker’s drøm, der bliver en realitet – en informationsprøve, der bare venter på at blive plyndret.

Her er de øverste 8 overskyede trusler du vil muligvis bekæmpe dette i 2019.

Overtrædelse af data

I de senere år har vi været vidne til dataovertrædelser, som verdenen aldrig har set. Nogle af disse er sket som et direkte resultat af skyudbyderens fremtrædende karakter.

Brug af kryptering og tofaktorautentisering hjælper med at lette sikkerhedsmæssige problemer. Men der er ingen helbredelse, da hackere altid er opmærksomme på at udvikle nye angrebsvektorer.

Oplysninger, der bliver kompromitteret

Et betydeligt antal sikkerhedstrusler kan undgås bare ved at bruge sikre adgangskoder.

For de bedste resultater skal du vælge unikke adgangskoder med mindst 14 tegn inklusive små og store bogstaver, tal og specialtegn. Brug aldrig den samme adgangskode to gange.

Sæt desuden dine vigtigste adgangskoder på en regelmæssig rotationsplan. Jo oftere du ændrer dine adgangskoder, desto mindre er sandsynligheden for, at de bliver kompromitteret.

Direkte afslag på service (DDoS) angreb

Mens DDoS-angreb ikke er noget nyt, har den udbredte brug af skyudbydere sammenfaldet med en stigning i brugen af ​​dem.

Cloududbydere har ofte eksisterende sikkerhedsprotokoller for at forhindre denne slags angreb. Alligevel sker de stadig.

At holde konstante øjne på dine sikkerhedsrevisioner og dele vigtige oplysninger med administratorer kan hjælpe med at afbøde denne trussel.

Hackede API’er og grænseflader

Størstedelen af ​​sky-apps og -tjenester bruger API’er til cross-cloud-kommunikation.

Det Cloud Service Alliance anbefaler at implementere trusselmodelleringsapps og udføre grundige kodevurderinger for at hærde dine systemer mod denne trussel.

Permanent tab af data

Selvom det er usandsynligt, at du nogensinde mister 100% af din data gemt i skyen, der har været tilfælde, hvor hackere har slettet alle data efter at have fået adgang til et datacenter.

Distribution af apps og data i flere sektorer (også kendt som netværksisolering) og engagerer sig i regelmæssige sikkerhedskopier af data skal minimere truslen om datatab.

Mangel på due diligence

Denne gælder ikke kun for skytjenester, men teknologi generelt.

Manglende udførelse af rutinemæssig vedligeholdelse såsom softwareopdateringer og sikkerhedsrevisioner er en af ​​hovedårsagerne til større hacks.

Det handler ikke om, hvordan hackere vinder – det handler om, hvordan de, der bliver hacket, taber.

Kontokapring

Dette sker ofte som et resultat af phishingforsøg.

Hackere har fundet ud af, at de nogle gange ikke engang behøver at hacke noget – simpelthen ved at bruge social engineering-taktikker kan få dem kontooplysninger. På det tidspunkt er der intet andet, der betyder noget.

At uddanne medarbejdere til, hvordan man finder og undgår phishing-taktik, er en investering, som enhver virksomhed burde foretage.

Ondsindede insidere

Dette kan være en lidt mindre almindelig trussel, men når det sker, kan det være ødelæggende.

En ondsindet insider er som en spion – de kan strejfe om dine data uopdaget og stjæle dem lige under din næse.

Selv National Security Agency (NSA) – et regeringsagentur, der har cybersikkerhedsspørgsmål, så en stor lækage af fortrolige dokumenter i 2013 på grund af en insidertrussel.

En måde at undgå dette er at indstille tilstrækkelige detektionsmetoder, der advarer dig om tilstedeværelsen af ​​en person, der pirker rundt i dit system.

Top 8 skysikkerhedstrusler, du muligvis vil bekæmpe dette gennemgåede i 2019

skysikkerhedslogo med hængelås

Selvom disse muligvis er de øverste 8 skysikkerhedstrusler, du muligvis vil bekæmpe i 2019, er dette på ingen måde en komplet liste. Det giver dig dog en god idé om de typer af sårbarheder, der er forbundet med skybaserede systemer.

Når det kommer til at forhindre disse trusler, skal du huske de små ting – komplekse, unikke adgangskoder, multifaktorgodkendelse, netværksisolering, regelmæssige sikkerhedskopier og softwareopdateringer, og så videre.

Lad ikke trusler om Cloud-sikkerhed få det bedste ud af dig

En stor del af de store overtrædelser forekommer ikke som et resultat af en eller anden sofistikeret hackingmetode – de sker snarere fordi nogen ikke har truffet enkle forholdsregler for at beskytte deres systemer (som kan omfatte manglende oplæring af medarbejdere i, hvordan man finder og undgår phishing forsøg).

Sørg for, at det ikke sker med dig ved at huske top 15+ overskyede trusler du vil muligvis bekæmpe dette i 2019.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map