Преглед на Jimdo за 2020 г.: Зад кулисите погледнете преди да започнете

Моето съдържание е поддържано от читатели от страхотни хора като вас. Което означава, че бих могъл да спечеля комисионна. Научете повече тук!


Снимка на Jimdo Преглед на уебсайта

Имайки предвид Джимо за създателя на вашия уебсайт?

Разбих го хубаво за вас в това зад кулисите ревю на Jimdo.

Готови сте да започнете?

Мисля, че отговорът е да, ��

Малко информация за Джимдо

Откакто компанията е основана през 2007 г., с Jimdo са създадени 15 милиона уебсайта. Нейните клиенти включват предприемачи, фотографи, музиканти и блогъри.

Основателите на Jimdo, Fridtjof, Christian и Matthias, използваха отзиви от клиентите, за които създадоха уебсайтове, за да създадат Jimdo.

Научавайки, че тяхната клиентела е искала да създава уебсайтове, но не е искала да бъде ограничена, защото не са знаели как да кодират, помогнаха да оформят визията на немските мъже за тяхната компания.

Jimdo е създател на уебсайт, подобен на Wix и Weebly, който не изисква от потребителите да разбират или пишат код. Използвайки предварително създадени шаблони, безплатните и платени потребители на услугата могат да добавят свои елементи, за да персонализират своите уебсайтове..

Jimdo е перфектен за начинаещи и хора, които също имат широки познания по кода.

Ценовите му планове варират от безплатно до 20 долара на месец, които се таксуват годишно, което го прави достъпна опция за хора от редица индустрии и професии.

Някои от конкурентите на Jimdo са Wix, Squarespace и Weebly. Предлагайки подобни шаблони и ценови планове, всичко се свежда до това коя компания предпочита човек и кои инструменти и функции се възприемат като най-полезни за потребителите.

Някои сайтове за електронна търговия начисляват такса за транзакция, докато Jimdo не. Това може да доведе до значителна разлика, когато намаляването на разходите е за големи предприятия, които продават много чрез своите уебсайтове онлайн.

Джимдо Лесна употреба

Джимдо извежда предположенията за изграждането на персонализиран уебсайт, като предоставя прост създател на уебсайт без код.

Тя предлага на предприемачи и творци в редица области, включително писатели, фотографи, собственици на ресторанти, планиращи сватби и пътуващи блогъри.

Шаблоните, предоставени от компанията, варират със стил от елегантен и изискан до смел и модерен.

Всяка от тях е персонализируема, така че потребителите на Jimdo получават уебсайта, който искат, че най-добре ги представя или компаниите, които искат да популяризират.

Първото нещо, което човек трябва да направи, за да започне да създава уебсайт, е да избере шаблон и да се регистрира, използвайки имейл адреса си и избора на парола.

След като потвърдите акаунта си, като отворите съобщението, изпратено ви от Jimdo, вие сте готови да започнете да редактирате уебсайта си.

Имате възможност да посочите URL адреса си с марка Jimdo, ако сте избрали да използвате безплатен акаунт, да закупите домейн или да използвате вече закупен от вас домейн.

Персонализирането на вашия уебсайт отнема практика и въпреки че всичко е изложено спретнато и категорично, то изисква търпение да движите блокове текст, да променяте цветовете на фона и да добавяте снимки.

Можете да качите или да получите достъп до Dropbox за снимки, което е приятна функция, ако нямате много лични снимки, запазени на вашия работен плот или лаптоп.

Можете също да редактирате елементи чрез приложенията Jimdo за устройства с iPhone и Android. Правенето на промени, докато сте в движение, е една от характеристиките, които много бизнес професионалисти и творци оценяват.

Те не винаги могат да имат достъп до компютър, но имат телефон или таблет под ръка, за да направят промени веднага.

Една от най-големите продавани точки на Jimdo е възможността по всяко време да променяте шаблоните. Можете също така да създадете уебсайт от нулата, ако знаете как да кодирате.

Това позволява на потребителите от всички области на живота и базите знания да използват създателя на уебсайта за неговите нужди.

Тъй като домейн и имейл са включени в платени планове на Jimdo, можете буквално един ден да създадете уебсайт и да сте готови за работа на следващия ден без никакви проблеми.

Готови сте да опитате Джимдо?

Нека да проверим колко лесно е да започнем с Jimdo

Сега, нека да видим колко лесно се използва

Опции за електронна търговия с Jimdo

JimdoBusiness предлага платени абонати за достъп до онлайн магазин с неограничени списъци. Предприемачите с дълъг списък с инвентар се възползват от такси за транзакции.

По подобен начин потребителите на JimdoPro с по-малко продукти, не повече от 15, също се възползват от това, че не им се начислява такса за транзакции.

Предимството, което плащате за по-скъпия план за плащане, е това. Потребителите на JimdoBusiness получават приоритетна поддръжка на клиенти, когато нещата отиват на юг на техните уебсайтове.

Този тип първокласна услуга често струва на потребителите допълнителни пари всеки месец, но това е част от месечния план на Jimdo.

Инструментите и джаджите правят магазините за електронна търговия безпроблемно да работят зад кулисите.

Вместо да изпращат работа на други компании или да купуват допълнителен софтуер и услуги, собствениците на фирми и предприемачите имат достъп до всичко необходимо за провеждане на инвентаризация, популяризиране на техните продукти и услуги, комуникация с клиентите си и дори събиране на плащания за продадени продукти и предоставени услуги..

Готови сте да опитате Джимдо?

Нека да разгледаме изграждането на онлайн магазин с тези 4 видеоклипа

Шаблони на уебсайтове на Jimdo

Джимдо шаблони

Страхотният уебсайт е ключ за спечелването на доверие на клиентите и феновете и интереса към това, което имате да предложите. Jimdo предлага разнообразие от шаблони, които можете да избирате въз основа на целта, която имате за вашия сайт.

Изберете от следните категории въз основа на вашите нужди:

•Бизнес
• Да се ​​съхранява
•Портфолио
• Персонален

Бизнес шаблоните включват опции за туристически агенции, ресторанти и уеб агенции, специализирани в SEO и маркетинг. Шаблоните на магазините включват опции, идеални за продажба на тениски, храна и тарталети.

Шаблоните за портфолио са идеални за фотографи, музиканти и графични дизайнери. Личните шаблони варират от минималистичен до смел и вълнуващ.

Персонализирането на шаблони е лесно чрез включване на шрифтове, текст, снимки, аудио файлове и видеоклипове.

Не се нуждаете от знания как да кодирате, освен ако не искате да добавите нещо допълнително към уебсайта си, като персонализиран банер или искате да създадете уебсайт от нулата..

Плановете за достъпни цени включват домейн за една година и достъп до имейл, което е нещо, за което трябва да платите допълнително, ако използвате други компании за тези услуги.

Jimdo Tools & Widgets

Инструментите, които потребителите на Jimdo използват включват маркетинг по електронна поща и планиране на услуги, създаване на съдържание и управление на социални медии, видео галерии, слайдшоу за снимки, опции за плащане, регистрация на събития и поддръжка за чат за клиенти, както и прегледи на компанията, продуктите и услугите..

Някои джунджурии, които Jimdo препоръчва в блога си, включват плаващи бутони на социалните медии, ярко оцветени и драматични изображения, имейл маркетинг, календари, обслужване на клиенти и анализи.

Всяка от тях е предназначена да подобри вашия уебсайт, като улеснява достигането и ангажирането на клиенти по целия свят.

Някои от компаниите, които работят с уебсайтове на Jimdo, са MailChimp, Doodle, Prezi и AWeber.

Компаниите за инструменти за електронна търговия включват PayPal, пресни книги, Ticketbud и Munch.

Потребителите на инструменти на общността имат достъп, за да включват Rumbletalk, Olark, Polldaddy и Disqus.

Компаниите за проектиране на инструменти, които имат връзка с Jimdo, включват 99Designs, SproutVideo, Bannersnack, Photosnack и Flickr, както и много, много други.

Jimdo Domains & електронна поща

Платеният акаунт получава безплатен домейн и имейл акаунт. Това поддържа постоянното брандиране и елиминира необходимостта от използване на допълнителни услуги за хостинг и комуникация с клиенти и фенове.

Безплатен акаунт на Jimdo не идва с персонализиран домейн. Към него е прикрепено името на компанията за изграждане на уебсайт, подобно на безплатните акаунти на Wix и Weebly.

Ако искате персонализиран URL адрес, ще трябва да го заплатите. Това е препоръчително, ако вече притежавате домейн, искате да използвате вашето собствено име или име на компанията, без да имате маркировка на Jimdo в URL адреса.

Ще имате тази опция от момента, в който се регистрирате за акаунт при създателя на уебсайта. Можете също така да се върнете към тази опция по-късно, ако все още не сте решили това.

Джимдо SEO

Вградените SEO инструменти правят извеждането на уебсайта Ви на масите бързо и лесно. Например, знаете ли, че можете лесно да добавите вашия сайт в Google? Това е вярно! Можете да получите достъп до инструмента за индексиране на Google.

Тя ви позволява да вземете URL адреса си и да го предоставите на търсачката. Още по-вълнуващо можете да заявите собственост върху вашия уебсайт с помощта на Google Search Console.

Можете също така да зададете заглавието на вашия сайт и заглавията на страниците. Чрез включване на ключови думи, които описват вашия бизнес в заглавията на вашия уебсайт, увеличавате шансовете хората да ви намерят след извършване на търсене в мрежата с помощта на тези думи и фрази..

Добавянето на описания на страниците и подготовката на URL адреси на страници позволява на хората да ви намират по-лесно въз основа на ключовите думи и фрази, които решат да влязат и в търсачките..

Jimdo Преглед на цените

Джимдо Ценообразуване

Jimdo има три различни планове за ценообразуване, за да отговори на нуждите на своите клиенти. Всеки се таксува на месечна база и предлага широка гама от функции на конкретна група хора. Например, най-основният от трите плана е JimdoFree.

Както подсказва името му, не струва пари за използването на плана, а идва само с Jimdo.com поддомейн.

Ако искате лично да брандирате уебсайта си, може да се интересувате от другите два плана.

Първият е JimdoPro, който е най-подходящ за творци, фрийлансъри и блогъри. Той струва $ 7,50 на месец, таксувани ежегодно и предлага безплатен домейн и имейл акаунт.

В допълнение към поддръжката на Jimdo, потребителите, които избират тази статистика за достъп до статистически данни, основен онлайн магазин за 15 продукта без такси за транзакции и различни джаджи, които подобряват уебсайта и опита за вашите клиенти.

Уебсайтът без реклами е оптимизиран и за мобилни устройства като смартфони и таблети.

Последният план за ценообразуване, предлаган чрез Jimdo, е JimdoBusiness. Той е предназначен за използване за фирми и онлайн магазини.

Той струва $ 20 на месец, който се таксува ежегодно и предлага много от същите функции в JimdoroPro, включително безплатен домейн и статистика.

Той се предлага с бизнес имейл пакет и персонализирана приоритетна поддръжка от Jimdo.

Пълният онлайн магазин ви позволява да изброявате и продавате неограничени продукти без такса за транзакция.

JimdoBusiness ви позволява също да създавате кодове за отстъпки за вашите клиенти, да приемате различни форми на плащане, включително PayPal и фактури, и да таксувате доставката въз основа на теглото на продукта. По-важното е, че Jimdo ви държи в крак с международното право, така че вашият онлайн бизнес продължава да е успешен.

Както при другия план, имате достъп до SEO и имате уебсайт, оптимизиран за мобилни устройства, който хората могат да преглеждат където и да отидат.

Платените планове идват с безплатна 30-дневна пробна версия. Това ви позволява да видите дали JimdoPro или JimdoBusiness са подходящи за вас. Ако не е, можете да анулирате по всяко време през пробния период, за да не бъдете таксувани за услугата, струваща година.

Други фирми за изграждане на уебсайтове предлагат 14-дневни безплатни тестове, така че е доста щедро на Jimdo да ви даде 30 дни за тестване на нещата.

Готови сте да опитате Джимдо?

Поддръжка на Jimdo & Обслужване на клиенти

Центърът за поддръжка на Jimdo адресира теми, като ги разделя на категории по теми.

Различните теми, които предоставя информация, включват Основи, дизайн, домейни & Имейл, блогове, магазин, оптимизация за търсачки, акаунт и често задавани въпроси.

Примерните теми включват как да възстановите забравена парола и как да промените фоновото си изображение. Джимдо също адресира други проблеми чрез създаването на билет за поддръжка.

Имате възможност да изберете проблема си и да попълните формуляр за контакт, за да получите отговор от екипа за поддръжка на Jimdo.

Уебсайтът не дава конкретна времева рамка за отговори, но посочва, че ако сте правили множество опити да се свържете с поддръжката без успех, може да се наложи да проверите папката си със спам и да маркирате кореспонденцията като „не спам“.

Джимдо не предлага телефонна поддръжка. Той обаче предлага поддръжка за чат на живо.

Предлага се според наличността на персонала от 9:00 до 17:00 тихоокеанско време. Ако не можете да се свържете с някого, не се отказвайте. Ще достигнете до някого за нула време.

Заключителни мисли за Джимдо

Джимдо е страхотен създател на уебсайтове за начинаещи.

Има достатъчно шаблони за избор, а персонализирането на детайли е лесно с функцията за влачене и пускане.

Ценовите планове са достъпни и предлагат много спестяващи време и икономични функции.

Вместо да плащате за отделен доставчик на имейл, хостинг услуга, SEO специалист и мениджър на социални медии, имате достъп до всеки с Jimdo.

Приоритетната поддръжка на клиенти за клиентите на JimdoBusiness е изгодна, тъй като хората, които се абонират за този ценови план, явно се интересуват от неограничените списъци, които предлага.

Ако уебсайтът им трябваше да изпита хълцане по пътя, това може значително да навреди на печалбите им.

Ето защо наличието на специализиран екип от специалисти по поддръжка, които да помогнат във всеки даден момент, се отплаща. Заслужава си 20 долара на месец само за тази услуга!

Jimdo предлага един от най-дългите безплатни тестове, достъпни за фирми за изграждане на уебсайтове. Вместо само две седмици, можете да изпробвате всичко за месец.

Това ви дава достатъчно време да тествате водата, да видите какви функции харесвате и без които не можете да живеете и как вашите клиенти или зрители харесват вашия уебсайт, преди да се ангажират с платен план.

Предлагат се и мобилни приложения за всички видове устройства, работещи със софтуер за iOS и Android.

Ако това не е било достатъчно удобно, Jimdo има и акаунти в социалните медии, които адресират нови оферти, въпроси на клиентите и служат като вдъхновение за хората, които създават собствен уебсайт.

Ако дадена тема не е адресирана в уебсайта на Jimdo или в профилите в социалните медии, можете да разчитате, че техният персонал ще може да отговори на вас вместо вас..

Ако създадете напълно функциониращ уебсайт за малко или много време без съдействието на екип за уеб дизайн се обръща към вас, Jimdo е опция за обмисляне.

Ако все още сте на оградата за това кой строител на уебсайтове е най-добрият, имате възможност да опитате преди да купите с продължителната безплатна пробна версия на Jimdo.

Готови сте да опитате Джимдо?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map