Преглед на Bigcommerce за 2020 г. (Нека покрием 10 различни теми)

Моето съдържание е поддържано от читатели от страхотни хора като вас. Което означава, че бих могъл да спечеля комисионна. Научете повече тук!


Преглед на Bigcommerce

Искате преглед на Bigcommerce, който ще ви помогне да решите дали е подходящ за вас, поправете?

Е, добре:

Искам да кажа, в крайна сметка ……

Сферата на електронната търговия се е развила от сравнително малък сектор на интернет потребителите до 1,2 трилиона долара индустрия.

Докато традиционните витрини все още са основна точка за продажба на милиони, инжектирането на цифрови предложения и простотата на пазаруването онлайн доведоха до статистически значимо увеличение на цифровите купувачи.

Всъщност:

най-новите изследвания сочат, че до 2018 г. близо 47,3 процента от всички интернет потребители ще купуват продукти онлайн.

Поради жестоката конкурентоспособност, търговците на електронна търговия трябва да поддържат изключително потребителски опит, за да привлекат и поддържат вниманието на потребителите.

Докато основата на онлайн успеха включва работата и функционалността на вашия уебсайт, дизайнът и функционалността на един онлайн магазин е най-важният решаващ фактор.

Съвременната индустрия на магазини за електронна търговия е изпълнена с различни опции и програми, предназначени да „увеличат вашите продажби“ и „да защитят вашата марка“.

Въпреки че много от тези дигитални магазини предлагат солидни услуги, малцина предлагат гъвкавост, простота и възможности за брандиране като Bigcommerce.

С над 4 милиарда долара продажби от над 55 000 дигитални търговци на дребно, Bigcom търговия бързо се превръща в един от най-добрите решения за сериозен бизнес в електронната търговия.

Въпреки че статистическите данни за ефективността му са впечатляващи, как Bigcommerce се различава от другите приложения за електронна търговия? Освен това как Bigcommerce може да подобри вашите продажби и марка?

Добре, нека започнем с този преглед на Bigcommerce:

Contents

Bigcommerce – напълно оборудван за успех

На пръв поглед Bigcommerce изглежда доста подобен на други приложения за електронна търговия.

Въпреки това, когато се задълбочите в неговите възможности и предложения, потенциалът му да изстреля бързо продажбите и да втвърди вашата репутация онлайн става ясен..

Тази цел се осъществява чрез предлагане на цифрово предприятие пълен контрол върху всеки аспект на техния онлайн магазин.

Нещо повече, характеристиките му се задълбочават далеч по-дълбоко от защитен портал за пазаруване. За разлика от други решения за електронна търговия, Bigcommerce позволява на потребителите да контролират, предлагат на пазара и анализират ефективността на магазина чрез най-новите технологии в електронната търговия..

Stary My Free Trial

Създайте визуално завладяващ магазин за електронна търговия

Потребителите на интернет се ръководят не само от производителност, но и от естетика. Добре проектиран магазин не само привлича, но и поддържа вниманието на потребителите. Това не е тайна потребителите на интернет са нестабилни.

Един недостатък в дизайна може да доведе до потенциална загуба на приходи. Bigcommerce разбира истинската стойност на замислено проектирана витрина.

Следователно, той предлага на потребителите близо 15 индивидуални функции, създадени за популяризиране на визуално спиране на магазините и рационализирана навигация. Някои от тези функции включват:

Предварително проектирани теми

Bigcommerce предлага безброй професионално проектирани теми за магазини за всички потребители.

Всички теми осигуряват зашеметяваща графика, висок клас навигация и бързи скорости на изобразяване за повечето потребителски платформи.

Ако имате много малък опит в дизайна, но желаете да избегнете стотици за професионален графичен дизайнер, тези теми може да са вашата благодат за спестяване.

Дизайн редактор без код

Вместо да въведе предварително изградена тема, Bigcommerce предлага редактор на стилове за персонализирани елементи от магазина.

Рационализирана интеграция

Потребителите, които имат съществуващ магазин за електронна търговия, могат лесно да интегрират дизайна си в интерфейса на Bigcommerce.

С няколко щраквания на бутон цяло предприятие се импортира и настройва за използване с други функции на Bigcommerce.

Професионални маркетингови възможности

Въпреки че може да имате визуално завладяващ магазин за електронна търговия, ако нямате посетители, дизайнът му е безсмислен.

От Bigcommerce разбират, че успехът е тясно свързан с маркетинга.

Затова на всички потребители се предлагат над 30 функции, създадени специално за подпомагане на вашите маркетингови усилия.

Най-забележителните функции включват:

Пазарска количка

Знаете ли, че над 70 процента от количките за пазаруване в електронната търговия са изоставени, преди потребителят да приключи процеса на касата?

Има безброй причини защо тази статистика е толкова висока; Въпреки това, най-успешните дигитални магазини са тези, които подпомагат купувачите, дори ако пазарската количка е изоставена.

С функцията за изоставена количка за пазаруване, потребителските колички за пазаруване автоматично се записват за бъдеща употреба.

Освен това тази функция позволява на администраторите на предприятия да изпращат потребителски имейли на потребителите с цел да ги примамят обратно.

Увеличете процента на реализация, като включите уникален код на талон, за да насърчите потребителите да завършат покупката си.

Приспособими кодове на купони

Предоставете отстъпки и специални оферти, за да изберете потребители с напълно адаптивни кодове на купони.

Цифровите талони позволяват пълна персонализация, като ограничаване на използването на код, определяне на срок на годност и предлагане на специализиран продукт или отстъпка за доставка.

Сайтове за сравнение на пазаруване

Покажете вашите специални цени или страхотни оферти, като автоматично интегрирате конкретни продукти в различни сайтове за сравнение.

По този начин не само насърчава потребителите да се откажат поради вашите конкурентни цени, но показва чувство за лоялност към клиентите.

Искате да им осигурите най-добрата сделка, а не само да направите разпродажба. Този елемент „личност“ насърчава лоялността на клиентите и привлекателността на марката.

Bigcommerce предлага други маркетингови функции, като например:

 • Подаръчни сертификати
 • Персонализирани промоционални банери
 • Интеграция с Google Analytics
 • Отстъпки за групови поръчки
 • Промоционални кампании
 • Интеграция на софтуер за чат на живо

Увеличете класирането на страниците на търсачките за по-голям органичен трафик

Според последните данни от Alexa, от един милион уебсайтове в света, приблизително 10 процента, или 110 000, от тези уебсайтове са електронна търговия.

Въпреки че това е само малка снимка на броя на дигиталните търговци на дребно, ясно е, че за да останете конкурентоспособни, вашият бизнес трябва да се класира добре в основните търсачки.

Bigcommerce предлага на потребителите функции с разширено ниво, насочени към подобряване на класирането в търсачките, което е от съществено значение за увеличаване на органичния и силно насочен трафик. Специфичните за SEO функции включват:

Персонализирани URL адреси

Увеличете трафика към конкретни страници чрез персонализирани URL адреси на страници.

Bigcommerce позволява на потребителите да персонализират: страници с продукти, страници с категории, уеб страници, персонализирани страници и групови актуализации на URL адреси.

Автоматични пренасочвания

Предотвратете потребителите да достигат до непристъпни страници с автоматични пренасочвания. Те включват 301 пренасочвания и неправилни пренасочвания на URL адреси.

Персонализирана оптимизация на страници

Подписвайте конкретни страници и увеличавайте тяхното класиране в търсачките с персонализирани опции за оптимизация на страницата. Тези опции включват заглавия на страници, мета описание, описания на продуктите и описания на категория страници.

Автоматично създаване на HTML Sitemap

Популяризирайте по-високи класирания в търсачките с професионално създадена HTML карта на сайта. Тази функция е от съществено значение за роботите на търсачките да идентифицират и поставят вашия уебсайт сред подходящи резултати от търсенето.

Шаблони за голяма търговия

В момента Bigcommerce предлага 67 шаблона, които варират от безплатно до 195 долара.

7 общо са безплатните, които напълно бих искал да видя по-високи.

Ето няколко примера, така че да добиете представа.

Примери за шаблони за голяма търговия

Доставка на Bigcommerce

Те имат приятни солидни основи на доставката. В действителност Майкъл Майн от Main Performance PC заяви, че през 2014 г. са загубили близо 60 000 долара поради погрешно котирани такси за доставка.

Но тъй като използвате Bigcommerce shipperHQ (Допълнителна такса), която е усъвършенстван калкулатор на тарифите за доставка и управлява двигателя.

Но тъй като използваха Bigcommerce shipperHQ, който е сложен калкулатор на тарифите за доставка и управлява двигателя, те успяха напълно да намалят загубите си в категорията за доставка.

Накратко, той дава на вашите клиенти точни такси за доставка, така че да не сте останали с превишения на разходите за доставка.

Ето някои други функции:

 • Котировки в реално време – котировки в реално време, доставени право на вашите клиенти от най-добрите транспортни компании като Fedex, USPS и UPS
 • Целева безплатна доставка – Bigcommerce ви позволява да предлагате безплатна доставка за определени зони, продукти или дори чрез създаване на талон.
 • Интегрирайте Dropshipping – Използвате доставчици като Ordoro или Doba? Можете да свържете вашия магазин за Bigcommerce и да го поставите на автопилот.

Преглед на Bigcommerce относно ценовите планове – план за всеки магазин и всеки бюджет

Гъвкавостта на Bigcommerce не е свързана само с нейния дизайн и функции. Администраторите за малки стартиращи предприятия или разширени корпорации за електронна търговия могат да намерят идеалното решение въз основа на изискванията си за бюджет и ефективност..

Bigcommerce предлага три основни плана. Въпреки че характеристиките и възможностите на всеки план леко се различават, всички са без договори. Това означава, че можете да се откажете по всяко време, без да се сблъсквате с наказания или такси.

Ценови планове

 • Стандартни цени – 29,95 долара месечно
 • Плюсно ценообразуване – $ 79,95 на месец – $ 71,95, ако се плаща годишно месечно разбиване
 • Про ценообразуване – $ 249,95 на месец – $ 224,95, ако се плаща годишно месечно разбивка

Въпреки че има някои недостатъци, свързани с Bigcommerce, репутацията му сред предприятията за електронна търговия и отдадеността й към успеха на техните клиенти, го правят едно от най-уважаваните и функционални решения за електронна търговия днес.

Искате да видите дали ползите от него наистина си струват цената? Достъп и изпробвайте всичките му функции, без да плащате и стотинка.

Най-добрата част – пробният процес не изисква кредитна карта, така че наистина е без задължение.

Бърза бележка: Изглежда, че голяма тенденция на бърборене показва увеличение на цената на Bigcommerce, което не мога да намеря никаква истина в това.

Намирате различно, да ме уведомите ��

Видео ръководства за Bigcommerce:

Обиколка с екскурзовод на Bigcommerce: проверете всички различни функции за него.

Неща, които бих искал да видя подобряването на Bigcom:

Шаблони за голяма търговия:

Bigcommerce всъщност свърши чудесна работа, като получи някои страхотни шаблони, които всички техни създатели на електронна търговия да използват.

Бих искал сам да видя по-ниска многопластова платена версия. Така например, те започват своите премиум цени от $ 140.

Във всеки случай осъзнавам, че в тях се работи много, но бих искал да видя по-ниска премия за около 30 до 60 долара. Нещо по-достъпно за начало.

Имате ли Bigcommerce срещу Shopify на ума си?

Ако искате да сравните тези две и повече.

Трябва да започнете тук или тук, за да започнете да сравнявате.

Заключение за преглед на Bigcommerce:

Bigcommerce е солиден играч в света на уебсайтовете за собственици на уебсайтове за електронна търговия.

Можете лесно да отидете там и да го проверите и да видите за какво става въпрос.

Stary My Free Trial

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map