9 начина да продавате с Shopify (увеличете продажбите си навсякъде) и да доминирате над вашата конкуренция

Моето съдържание е поддържано от читатели от страхотни хора като вас. Което означава, че бих могъл да спечеля комисионна. Научете повече тук!


Начини за продажба с Shopify

Можете ли да посочите някои начини за продажба с Shopify?

Може би 1 или 2 правилно?

Или

Може би малко сега се почешете по главата.

Защото:

Най-вероятно сте прочели, че можете да отворите онлайн магазин с Shopify, за който говоря много

Но може да не знаете

Те всъщност имат допълнителни начини за продажба с тях

Ами ако ви кажа, че с Shopify можете да продавате

 • Facebook Messenger
 • Създайте бутон за покупка
 • Създайте купуващи щифтове на Pinterest

Само да назовем няколко

Искам да разгледам всеки от тях, включително да настроя магазин Shopify, за да им обясня малко

И:

След това ще ви покажем как ВИЕ как можете да използвате това за вашия бизнес.

Истински бързо, това са вашите 2 най-популярни начина за продажба с Shopify, за да започнете.

Двата най-лесни маршрута е или да използвате Shopify Lite на $ 9 Месечно, така че да имате достъп до Продажба в социалните медии лично или до съществуващ уебсайт с Shopify Lite.

лично,

Бих препоръчал Основните Shopify планове на $ 29 така че имате всички функции на Shopify Lite, но също така получавате актуален онлайн магазин за електронна търговия.

Тази снимка за това обобщава:

Едно малко нещо за добавяне, ако знаете, че и вие ще имате нужда от магазин, основният план за Shopify е минимален, може да ви е необходим Shopify или Advanced Shopify в зависимост от вашите нужди.

Изградете безплатен онлайн магазинЗапочнете своя 14-дневен безплатен пробен период с основния план на Shopify, където повечето мои читатели започват работа

Онлайн магазин – лесно началната точка №1 с Shopify

Опция за онлайн магазин

Най-очевидният начин да продавате с Shopify е чрез онлайн магазин, който създавате и персонализирате.

За начало ще добавите продуктите си и след това изберете тема за вашия магазин. След като настроите името на домейна, ще трябва да добавите информация за доставка и данъчни ставки.

Настройката на плащанията е от съществено значение, тъй като ви позволява да получавате пари за продуктите и услугите, които предлагате във вашия магазин.

Чрез вашия онлайн магазин можете да вземете кредитни карти, които увеличават максимално потенциала на продажбите ви на посетителите на вашия уебсайт.

Можете да настроите нови канали за продажби за секунди. Добавянето на неограничени продукти и инвентар означава, че вашият бизнес расте с вас. Проследяването на тенденциите в продажбите и растежа, както и изпълнението на поръчките е лесно.

Shopify предлага безплатни онлайн ресурси, предназначени да помагат на хората на всеки етап от тяхното бизнес пътуване.

Някои от предлаганите неща включват производител на лого, ръководства, които адресират важни теми, свързани с бизнеса, и подкасти.

Има и истории за успех и дори бизнес енциклопедия, която изследва нови идеи и термини.

14-дневна безплатна пробна версия е достъпна за всички нови потребители. Няма риск и не се изисква кредитна карта. Това означава, че ще трябва да изпробвате всичко, без да се ангажирате изцяло с услугата.

Изградете безплатен онлайн магазин

Shopify POS

Шофирайте POS опции за електронна търговия

Shopify POS го прави, за да можете да продавате продукти и да приемате плащане на всяко устройство. Не е нужно да копирате данни между платформи, защото POS системата извършва всички актуализации за вас. Това включва инвентар, поръчки и клиенти.

За да започнете, вашите клиенти могат да докоснат продукт, за да започнат да създават количка. Тогава те ще могат да прилагат отстъпки и данъци. Чрез ПОС на Shopify клиентът може да приеме всякакъв начин на плащане.

След това клиентите получават своите разписки по имейл. Това е изключително прост начин клиентите да следят покупките, тъй като те могат да ги съхраняват в папка и да се отнасят към тях, когато е необходимо.

Някои от формите на плащане, приети от Shopify POS, са Apple Pay, Android Pay и кредитни карти. Четецът на карти Shopify ви позволява да приемате плащания лично.

Опитайте Shopify POS

Пакет на дребно

Shopify продажба на дребно

Пакетът на дребно на Shopify ви позволява да продавате в магазина и все още да имате достъп до всички най-важни инструменти и функции на компанията за електронна търговия..

Например, можете да приемате плащания, пари в брой и карти за подаръци, които увеличават вероятността хората да пазаруват с вас.

Можете също така да управлявате персонала си по-добре от преди с индивидуални ПИН кодове.

Това ви позволява да проследявате техните продажби и да регистрирате използването по-добре от преди. Имате и хардуерната интеграция, която ви помага да продавате повече.

Получавате поддръжка за скенер за баркод, касов апарат и принтер за разписки.

Това означава по-малко проблеми с вашия хардуер, защото имате посветен начин да се справите с тези елементи.

Shopify ви позволява да закупувате хардуер поотделно или като пакет, така че да получавате точно това, от което се нуждаете, когато имате нужда от него.

Системите разполагат с iPad Air ½, iPad Pro 9.7 ″ или iPad Mini. Пакетът се състои от стойка за iPad, чекмедже за пари, принтер за получаване и четец на карти, който позволява плащания с докосване, чип и прекарване на пръст.

Получавате безплатна доставка и имате 30 дни за връщане на хардуер за пълно възстановяване.

Можете да приемате всички основни кредитни карти, включително Visa, Mastercard, Discover и American Express за едва 2,4% + 0 цента без скрити такси.

Можете също така да приемате пари в брой, кредитни, подаръчни карти, Apple Pay и Android Pay.

Частичните плащания или депозити са други опции, които можете да отчитате, както и разделянето на плащане между два или повече вида плащания в зависимост от нуждите на клиента.

Проследяването на дневния паричен поток за вашия бизнес е лесно, тъй като можете лесно да следите корекциите на касата.

Пакетът на дребно е идеален за магазини на дребно и хора, които се продават лично на събития като конференции, игри или конвенции.

Налична е хардуерна поддръжка на трети страни. Shopify предлага Документация за поддръжка на тези хардуерни устройства.

Номерата на моделите трябва да са точно съвпадение, за да могат те да ви помогнат.

Shopify POS може да се използва на множество iPad, което улеснява продажбата на повече и по-бързото справяне с търсенето на клиенти.

Хората няма да останат да чакат в една каса в един регистър.

Те ще могат да се придвижват бързо през линията, тъй като имате повече от един регистър, работещ наведнъж.

Изпробвайте Shopify Retail

Купете бутон

Добавете бутона „Купете го сега“ на вашия уебсайт

Бутонът Shopify Buy ви позволява да добавяте вградени продукти към вашия уебсайт. Това ви позволява да представите продуктите си по желания от вас начин. Можете също така да вградите количка за пазаруване.

Това е удобен за мобилни устройства вариант, който подобрява преживяването на клиента. Щракват върху бутона и могат веднага да добавят любимите си продукти в количката.

Спокойно знаете, че тази опция може да включва персонализираните цветове, които смятате, че отговарят най-добре на темата на вашия уебсайт и на изображението на компанията.

Уеб разработчиците са в състояние да създадат персонализиран онлайн магазин благодарение на SDK на Shopify’s Buy Buy.

Това означава, че включването на книги за книги, спонсорирано съдържание или реклами е възможност. Получете трафика, който заслужавате, като предавате точно марката си на хората, които смятате, че това ще помогне най-много.

Хиляди уебсайтове използват Shopify Buy Button, включително блато & слез, Fabio Viviani Wines, Synchro Genesis и Contour.

Можете да продавате неограничени продукти, да интегрирате поръчки и доставка, да проследявате тенденциите в продажбите и растежа и дори да установявате глобалния данък и валута. Клиентите Ви получават сигурно изпитване, когато се приемат над 70 шлюза за плащане.

Основни функции с бутона „Купете го сега“

 • Вградете продукти на вашия сайт като WordPress
 • Вградете кошница за пазаруване
 • Персонализирайте продукта според вашата марка

Опитайте бутона „Купете го сега“ Това е включено в плана на Shopify Lite и нагоре

Pinterest Игли за купуване

Продава се на Pinterest с Shopify

Оформете партньорство с Pinterest, за да позволите на клиентите да купуват вашите продукти и услуги, без да напускате приложението Pinterest. Всеки елемент, който е бил прикрепен от вашия магазин Shopify, става купуващ щифт.

Вместо да оставят приложението да отиде на уебсайта ви, за да направят покупка, те могат да излязат от телефона или таблета си с помощта на кредитна карта или Apple Pay.

Предимствата на използването на това приложение са, че той ви позволява да опознаете по-добре клиента, като ви позволява да проследявате броя на пиновете, повторенията и поръчките, които получавате ежедневно, седмично и месечно. Всичко, което трябва да направите, е да използвате таблото за управление на канал Pinterest за достъп до анализите.

Това ви позволява да правите три неща. Първо, това спомага за развитието на нашата марка.

втори, това помага да се увеличи аудиторията ви. Трето, помага за разрастването на вашата мрежа.

Например, вие можете да отглеждате марката си, като разказвате историята си по начина, по който само вие знаете как да правите. Това се харесва на вашите клиенти, защото им помагате да постигнат определен начин на живот.

Колкото по-привлекателни са вашите щифтове, толкова по-голяма е вероятността да купят артикула, който се показва в емисията им.

След това можете да разширите обхвата си, като направите щифтовете си сменяеми. Това ви помага да увеличавате аудиторията си експоненциално. Колкото по-добро е копието, толкова по-завладяващи изглеждат вашите продукти и услуги.

Можете да се включите в маркетинга на influencer, като намерите подходящите Pinfluencers и блогъри, които да работят с вашата марка. Те ще създадат дъски за гости, които показват вашия продукт или услуга.

Популярността им помага на бизнеса ви да расте, като привлича още повече клиенти към това, което предлагате.

Част от това, че сте клиент на Shopify, имате възможността да продавате в множество канали като Pinterest.

Можете да създадете лично и автентично изживяване за вас и вашите клиенти, като предлагате това, което им е необходимо на канала, който най-вероятно ще посетят. След като отделите време за проучване на целевата си демографска група, няма ли смисъл да продавате в пространството, в което прекарват най-много време?

Някои ключови характеристики с изводите за купуване

 • Вашите клиенти могат да проверят в Pinterest
 • Всички ваши продукти, приковани от вашия магазин, стават купуващи щифтове (Огромна стойност)
 • Лесно измервайте ангажираността

Изпробвайте купуващите щифтове

Facebook Shop – Страхотен начин за продажба с Shopify

Продайте във Facebook с Shopify

Приложението Facebook от Shopify ви позволява да продавате продукти директно във Facebook. Той също така създава раздела Магазин за вашата страница във Facebook.

Клиентите не е необходимо да оставят своите акаунти в социалните медии, за да могат да пазаруват вашия уебсайт. Това е голямо предимство за вас, защото срещате клиентите си там, където вече са.

Имате и друга платформа за вашите продажби. Колкото повече експозиция получавате в различни платформи, толкова по-добре сте в състояние да постигнете целите си за продажби.

Facebook Shopify е пълен с функции и много лесен за настройка.

Той е създаден, за да ви спести време, защото автоматично синхронизира нови продукти във вашия Facebook магазин. Той също така ви позволява да останете на върха на инвентара и продажбите, направени чрез уебсайта на социалните медии.

Създаването на колекции от продукти, които искате да представите, спомага за стимулиране на продажбите и интересува хората от това, което имате да предложите.

Основни функции с Facebook Shop

 • Нека вашите клиенти лесно да разглеждат вашите продукти във Facebook
 • Създаден за мобилни потребители предвид
 • Супер лесна проверка

Изпробвайте Facebook магазин Това е включено в плана на Shopify Lite и нагоре

Facebook Messenger

Продава се във Facebook Messenger With Shopify

Facebook Messenger улеснява мигновеното ви свързване с клиентите си. Те могат да разглеждат и дори да купуват продукти чрез приложението за лични съобщения.

Актуализациите за проследяване на поръчките и доставките се извършват в Messenger.

Можете също да следите всички различни комуникации, които имате в една тема. Това улеснява препращането към въпроси или предложения, предлагани от вашите клиенти.

Можете да облекчите притесненията си относно закупуването на продукти и услуги от вас, защото ще можете да разговаряте с тях един на един.

Основни характеристики на Shopify Messenger

 • Купете направо чрез пратеник
 • Предоставяйте лесна информация за поръчка на продукти директно през месинджър
 • Незабавно се свържете с клиентите си

Опитайте Facebook Messenger Това е включено в плана на Shopify Lite и нагоре

Продажба на Amazon

Сред многобройните предимства от продажбата чрез вашия уебсайт Shopify чрез Amazon е, че можете да създавате оферти за артикули, които вече съществуват във всяка категория директно от Shopify.

Не е необходимо да прескачате от един сайт на друг в опит да получите всичко изброено ефективно.

Някои основни характеристики:

 • Синхронизирайте продуктите си от Shopify до Amazon за минути
 • Лесно управление на инвентара

Продава се в Amazon с Shopify Това е включено в плана на Shopify Lite и нагоре

Предприятие – Shopify Plus

Shopify Plus eCommerce Homepage

Shopify Plus предлага „Enterprise софтуер за електронна търговия без главоболието.“ Той е идеален за търговци с големи продажби и които виждат потенциал за растеж по осезаем начин.

Облачната платформа на Shopify може да се справи с пет продажби в секунда.

Това ви позволява да се възползвате от неограничени продажби, посетители и продукти. Можете да получавате и поддръжка 24/7.

По този начин, ако срещнете проблем или имате въпрос, ще можете да го решите веднага.

Можете да разговаряте с гуру на Shopify Plus или да попълните онлайн формуляра с искане за телефонно обаждане. Това позволява на екипа да ви помогне възможно най-бързо.

Можете да получите резолюцията, която трябва да управлявате бизнеса си ефективно поради поддръжката на клиенти, която получавате като клиент на Shopify Plus.

Прочетете ревюто на My Shopify Plus

Заключение относно начините, по които можете да продавате с Shopify

Само за да обобщим

9-те начина за продажба с Shopify:

 • Онлайн магазин
 • Shopify POS
 • Пакет на дребно
 • Купете бутон
 • Pinterest купуващ щифт
 • Facebook Shop
 • Facebook Messenger
 • Амазонка
 • начинание

Кой би предположил, че има толкова много начини да използвате Shopify, за да развиете вашата марка и бизнес.

Всичко тук е само допълнителен инструмент за наистина увеличаване на вашите продажби и предлагане на вашите фенове и клиенти тонове търговски обекти.

Страхотното е, че това може да стане и да се изпълни днес.

И:

Тъй като имате нужда от повече, можете да надстроите до следващия план, тъй като той отговаря на вашите нужди.

Имате въпроси или какви са вашите мисли?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map