Обратно към училище: Защо трябва да сравнявате уеб хостинг компании

Повечето от нас си спомнят добрите стари времена в училище, когато ни беше дадено есе или задача да пишем или представяме на класа. Първото нещо, което бихме направили, е да открием малко информация по темата. Важно беше да разберем всичко, което трябва да знаем по темата, преди да продължим по-нататък със задачата си. Основните изследвания бяха от значение.


>> Изтеглете вашата PDF версия за печат на този пост тук << [/ Sociallocker]

Отново на училищеДокато същият принцип се прилага за всичко, свързано с нашите онлайн работи, е невероятно след това да чуете за броя на ужасните истории за лоши хостинг компании, които заливат интернет, където проблемите са възникнали от хората, които просто не провеждат никакво проучване като начална точка..

Doh! усърдие

Не прави изключение от това в много конкурентната област на уеб хостинг, най-важната трета страна, която играе главна роля за успеха на нашия уеб бизнес. Ако все още не сте избрали уеб хост или искате да смените доставчиците, четете, за да откриете списък с въпроси, които би трябвало да задавате преди подписването на пунктираната линия. Скокът с два крака първо, за да се регистрирате с уеб-домакин, може да ви вкара много над главата.

Историите на горкото изобилстват в интернет от хора, които са попаднали в гореща вода от самото избиране на която и да е хостинг компания, просто защото беше популярна доставчик, имаше хубава начална страница, беше най-евтината (ъъъ) или защото, добре, човек би просто бъдете същите като останалите.

В тази игра малко проучване може да измине дълъг път, за да се гарантира, че вашето онлайн изживяване е едновременно безопасно и полезно. Там, където много нови блогъри и начинаещи уебпреневри се объркат, е в самото начало на онлайн пътуването им.

Те бързо измислят идея за уебсайт или блог без никаква мисъл или план за бъдещето на своя сайт, а след това продължават сляпо с регистрация на хостинг акаунт, който е напълно неадекватен за техните потенциални нужди.

Така че предвид това, вашето първият източник за сравняване на уеб хостинг изследвания е „ти“. Преди да се ангажирате безгрижно, вземете предвид бъдещия растеж или поне промяна в посоката на вашите изисквания към уебсайта.

С евентуално най-важният въпрос, който е бил разгледан, сега трябва да насочите вниманието си към изследванията, в които трябва да отделите известно време, преди да плащате на хостинг компания месечна или годишна такса за наем, която може да не е подходяща за вас.

Добро място за начало е премахването на тези, които имат ужасяващи отзиви от настоящи и бивши потребители на тази компания. Просто търсене „Сравнете уеб хостинг компании“ ще разкрие списък на „най-добрите и най-лошите“ доставчици и причините за констатациите.

След това, след като вашият кратък списък е установен, можете да се обърнете към всеки потенциален хост със списък от критерии, които трябва да доведат до позитивни повиквания от следващия контролен списък;

Условия на договора

Разгледайте финия отпечатък под формата на „условия и условия“, които ще ви кажат в текст това, което вероятно няма да получите от никого в имейл. Научете за вратички, които биха могли да бъдат в полза на компанията, когато откриете, че „неограничен хостинг“ всъщност не означава това, което тя заявява. Четенето на този раздел от уебсайта на компанията също ще ви предостави допълнителни въпроси, които да бъдете адресирани, за които иначе не бихте се замислили или бихте виждали записани другаде.

Резервно копие на сървъра

Поставете под въпрос редовността на архивирането и плана за отговор на компанията, ако се случи нещо, което да доведе до сривове на сървъра и загуба на данни. Всичко, заснето в резервни копия, също трябва да бъде достъпно през cPanel.

Сървърно време

Престоят на сървъра може да унищожи бизнеса ви. Необходимо е да се обърне внимание на проблемите на престоя на доставчика и какви, ако има такива, резервни опции за мощността, която имат.

Хостинг планове

Знайте колко файлове може да поддържа хостът (дисково пространство) и колко трафик вашият сайт може да привлече (трафик), така че можете да разрешите допълнителни функции, ако е необходимо.

Клиентска и техническа поддръжка

Ако хостът, който обмисляте, не предлага 24-часова поддръжка, бързо се придвижвайте.

Контролен панел

Ако компанията не използва най-новите индустриални стандарти, включително опция за контролен панел, където можете лично да поддържате сайта си, тогава ги пропуснете.

скалируемост

Ние засегнахме това на първо място, което означава, че ако имате планове за растеж, тогава вашият хостинг акаунт трябва да може да расте с вас. Например Bluehost или HostGator ви позволява да надстроите от споделен до vps или специален план за сървър

Заключителни думи

В никакъв случай не съм предоставил изчерпателен списък тук, а по-скоро някои важни елементи на хостинга, които би трябвало да послужат като повече от отправна точка за вашите изследователски цели. Направете домашната си работа, търсете в интернет, проучвайте новини срещу хостинг имена, проверявайте форуми, задавайте въпроси и разговаряйте с отделни хостинг компании.

След като приключите с това, вашите шансове да получите „A +“ от вашето старание, да се надяваме, ще бъдат отразени в възнаграждаващ дългосрочен хостинг опит.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map