Site5 2019 Review – Web-suunnittelu web-suunnittelijoille

web-hosting-yritys Site5 markkinoi itseään verkkosivustoina vakaville web-suunnittelijoille. Kuten he selittävät, Site5 on erikoistunut palveluihin ja tekniikkaan web-suunnittelijoille ja -kehittäjille.


Mitä se tarkoittaa ja miten se toimii? Onko se etu??

Web-hosting tarjoaa palvelut, tekniikat ja työkalut verkkosivun tai verkkosivun katselemiseen Internetissä. Organisaatiot, yritykset ja jopa yksityishenkilöt ostavat palvelun web-hosting-yritykseltä tai web-hosting-palvelujen tarjoajalta työntääkseen sivustonsa maailmaan. Verkkosivustot tallennetaan tai ylläpidetään palvelimilla, jotka web-palveluntarjoaja tarjoaa ja huoltaa.

Kun sinulla on verkkotunnus, kun Internet-käyttäjä haluaa tarkastella verkkosivustoasi, hän voi kirjoittaa verkkosivustosi osoitteen tai etsiä sinua verkosta. Verkkosivustosi sivut toimitetaan palvelimelta selaimen kautta. Sivustoosi kiinnostunut potentiaalinen asiakas tai henkilö saa sitten pääsyn sivuille.

CPU-huone sinisellä valolla

Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta kaikki web-hosting-yritykset eivät ole yhtä tasaisia.

Jotkut yritykset vaativat sinua ostamaan verkkotunnuksesi niiden kautta – myymällä sitä korkeammalla hinnalla. He voivat pakata palveluja yhdessä. Toiset auttavat sinua ostamaan verkkotunnuksen, jos sinulla ei vielä ole sitä. Jotkut yritykset sallivat sinun ostaa tallennustilaa palvelimellaan, kun taas toiset vuokraavat tilaa, joka asettaa sivustosi ja tietosi riskeihin sopimuksen kirjoittamisen mukaan..

Jotkut web-hosting-sivustot tarjoavat tietokantatukea ja lisäpalveluita asiakkaille, jotka haluavat isännöidä erikoistunutta sisältöä omillaan verkkosivusto. Tarpeestasi riippuen on web-isännöintipalvelut siellä tarjotaksesi tarvitsemasi palvelun.

Tässä Site5-katsauksessa tarkastellaan tarkkaan, mitä yrityksellä on tarjota.

Mikä tekee Site5 ainutlaatuisesta?

Aikaisemmin Site5 keskittyi tekniseen web-suunnittelija ja web-kehittäjä Markkinoilla, mutta tänään he siirtyvät kohti paljain luita, vain mitä tarvitset -lähestymistapaa web-isännöintiin muutamilla lisäominaisuuksilla. Kaiken kaikkiaan tämä siirtyminen tuntuu keskeneräiseltä.

Tässä on arvostelu siitä, mitä sinulla on Site5: llä.

1. Mittaukseton levytila ​​ja kaistanleveys Site5: n kanssa

Site5 tarjoaa mittaamattomia (tunnetaan myös nimellä rajoittamaton) levyjen vauhtia ja kaistanleveyttä isännöintisuunnitelmissaan. Asiakkaille ei laskuteta tiedonsiirron levytilaa sivuston normaalikäytössä. Site5 sisältää yksityiskohtaiset ehdot, jotka rajoittavat suunnitelmia. He pyytävät asiakkaita, jotka toimivat jatkuvasti normaalin kaistanleveyden ja levytilan käytön ulkopuolella, tekemään säätöjä, tai Site5 pidättää oikeuden ryhtyä korjaaviin toimiin.

Site5: n mukaan he seuraavat palvelimia ja säätävät tallennustilaa sivuston optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi.

2. Sivusto5: n ilmainen verkkosivustojen siirto

Sivustojen siirto

Site5 tarjoaa ilmaisen verkkosivustojen siirron asiakkaille, jotka käyttävät toista web-hosting-yritystä. Tämän palvelun avulla Site5 auttaa siirtämään tietokantoja, sähköposteja ja verkkosivustotiedostoja vanhasta tilistä Site5: ään ja heidän uuteen web-hosting-tiliin. Prosessia johtaa Site5: n verkkosivustojen isäntäsiirtoasiantuntija.

Kuten aina, “vapaalle” muutolle on rajoituksia.

Ilmainen siirto sisältää jopa 25 cPanel-tiliä (cPanel on Linux-pohjainen web-hosting-työkalu, jossa on graafinen käyttöliittymä web-hosting-sovellusten automatisointiin) ja 10 muuta kuin cPanel-tiliä. Tämä sisältää verkkosivustotiedostot ja MySQL-tietokannat. He siirtävät vanhan verkkosivustosi uudelle web-hosting-tilille Site5: llä.

3. Verkkosivun varmuuskopiot

Site5-palvelun avulla sinulla on ilmaiset öiset varmuuskopiot verkkosivustoltasi ja tietoihisi. Varmuuskopiot ovat turvallisia ja sieppaavat kaiken palvelusisällön. Asiakkaat voivat myös varmuuskopioida sivuston manuaalisesti tiliin sisältyvien toimintojen kanssa.

Saman palvelun avulla pääset arkistoituihin varmuuskopiotiedostoihisi. Tämä palvelu sisältää sähköposti- ja verkkotiedostot.

4. Verkkotunnuksen ja aliverkkotunnuksen toiminnallisuus

Kalliimmissa hostPro- ja hostPro + Turbo -suunnitelmissa Site5: n avulla voit isännöidä useita verkkotunnuksia yhdellä tilillä ja yhdistää verkkotunnuksia yhdellä verkkosivustolla. Palvelun avulla voit käyttää sähköpostia ja kerätä verkkosivustoja tietoja jokaisesta verkkotunnuksesta. Sivusto5 antaa sinulle myös mahdollisuuden nopeasti ja helposti asettaa aliverkkotunnuksia (etuliite verkkotunnuksen eteen).

verkkotunnuksen

4. Verkkosivuston käyttäjätiedot ja Analytics

Web-tilastot ovat kriittinen ominaisuus web-isännöinnissä.

Site5 käyttää AWStatsia, avoimen lähdekoodin verkkoanalyysityökalua, jossa on graafinen käyttöliittymä, palvelinpuolen web-tilastojen käyttämiseen. Tämä sisältää verkkosivustojen kävijät, pääsylokit (jotka vierailivat sivustolla ja asiaankuuluvat tiedot käyttäjästä), virhelokit ja aliverkkotunnustilastot. He eivät nyt tarjoa muita analyyttisiä työkaluja.

5. Kehittäjän työkalut Site5: lle

Site5 mainostaa verkkosivustoina suunnittelijoille ja kehittäjille, ja näillä markkinoilla on muutama ominaisuusniputus.

Sivusto5 sisältää Softaculous, verkkosivustojen automaattiasennusohjelma. Tämän avulla käyttäjät voivat asentaa monia suosittuja verkkosivusto-sovelluksia yhdellä napsautuksella suoraan Site5: n sivuston järjestelmänvalvojan näytöltä. Softaculous asentaa monia suosituimpia sovelluksia siellä, mukaan lukien bloggaamista, mainosten hallintaa, verkkokauppaa, asiakastukea ja asiakashallintajärjestelmiä (CMS) koskevat sovellukset..

Verkkokaupasta puhuttaessa Site5 sisältää työkaluja, joiden avulla voit nopeasti saada sivustosi käyttöösi verkkoyrityksiä varten. Monet ominaisuudet voidaan asentaa suoraan sivuston järjestelmänvalvojan paneelista.

Mukautettujen kehittäjätöiden lisäämiseksi Site5 tukee monia suosituimpia ohjelmointikieliä, kuten Ruby on Rails, Perl ja Optional Python. Sivuston5 avulla käyttäjät voivat myös luoda rajoittamattoman määrän MySQL-tietokantoja, joita kaikkia voidaan hallita Site5-ohjauspaneelin kautta käyttämällä valmiiksi asennettua phpMyAdmin-versiota..

Sivusto5 tarjoaa myös Cron-työtoimittajaa aikataulun ylläpitotehtäviin ja töihin. Editorin avulla voit suorittaa sivukohtaisia ​​komentoja säännöllisin väliajoin. Työn muokkausohjelma löytyy ohjauspaneelista. Tulokset voidaan lähettää sähköpostiin seuraamaan ja arkistoimaan ylläpitoa.

6. Sivuston suojaus

Site5 tarjoaa haittaohjelmien suojauksen ja puhdistuksen. Palvelu seuraa aktiivisesti sivustoasi 24/7. Site5 käyttää tällä hetkellä verkkosivustojen tietoturva-asiantuntijoita Sucuria haittaohjelmien skannaukseen. Sucuri tarkistaa sivuston 12 tunnin välein ja poistaa löydetyt haittaohjelmat. Tähän sisältyy mustan listan poistaminen, jos sivustollasi havaitaan haittaohjelmia.

https

Voit käyttää Sucurin raporttia tarkistaaksesi skannaushistorian ja havaitut haittaohjelmat. Huomaa, että sivuston suojaus on lisäkustannus, ja se on aktivoitava haittaohjelmasuojauksen toteuttamiseksi.

Site5 tukee FTP (tiedostojen siirtoprotokolla) ja SFTP (suojattu tiedostonsiirtoprotokolla). SFTP: n sallimiseksi sinun on otettava käyttöön shell-käyttö tai SSH-käyttö. Suojattu kuoriyhteys (SSH-yhteys) on UNIX-komentoliitäntä ja protokollajärjestelmä.

SSH-käyttöoikeutta Site5: n kautta voidaan käyttää, jos tarvitset suojattua etäkäyttöä toiseen tietokoneeseen. SSH-käyttö on yleensä poistettu käytöstä turvallisuuden vuoksi, mutta jos joudut kopioimaan tiedostoja tai luomaan hakemistoja SSH-yhteyden avulla, voit ottaa sen käyttöön Site5: n web-isännöinnin ohjauspaneelilla.

7. Muut ominaisuudet

Yksi mukava ominaisuus Site5: llä – voit valita palvelimen sijainnin. Tämä auttaa lastausnopeuksiasi ja haun sijoitusta, jos tiedät ydinmarkkinat.

Site5: n avulla voit määrittää virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS). Voit valita, että Site5 hallitsee VPS: ää kokonaan. Tähän sisältyy laitteisto, ylläpito, turvallisuus, seuranta ja päivitetyt ohjelmistot. Voit myös lisätä cPanel VPS: lle lisäkustannuksia. VPS: n lisä IP-osoitteista on pieni maksu.

Jos etsit enemmän VPS-virrankulutusta, mukaan lukien ylimääräiset prosessorisydämet, enemmän muistia, lisää levytilaa tai kaistanleveyttä, Site5 voi hallita jopa 8 ydintä ja 250 Gt levytilaa huomattavien lisäkustannusten kanssa.

Sivusto5: n hinnoittelurakenne

Kaikkiin Site5: n ostoihin sisältyy 45 päivän rahat takaisin -takuu, paitsi VPS, joka tarjoaa vain 15 päivän rahat takaisin -takuun. Sivusto5 tarjoaa kolme hinnoittelutasoa:

hostBasic

hostPro

hostPro + Turbo

$ +8,95 / kk

$ 12,95 / kk

$ 19,95 / kk

yhdelle verkkosivustolle 12 kuukauden ostolla. Voit ostaa 24 kuukauden hintaan 6,96 dollaria / kk. Sinun on ostettava hostBasic vähintään 12 kuukauden ostosta. Tarjoaa käyttöaikatakuun 99,9%.

rajoittamattomille verkkosivustoille. Voit ostaa 12 kuukauden hintaan 11,95 dollaria / kuukausi tai 24 kuukauden hintaan 10,95 dollaria / kuukausi. Tarjoaa käyttöaikatakuun 99,9%.

rajoittamattomille verkkosivustoille ja erilliselle IP: lle. (Voit ostaa 12 kuukauden hintaan 14,95 dollaria / kuukausi tai 24 kuukauden hintaan 13,95 dollaria / kuukausi. Tarjoaa 99,9%: n käyttöajan..

Site5 tarjoaa jälleenmyyjien hinnoittelua. Jälleenmyyjät käyttävät Site5: tä isännöimällä sivua, joka myydään toiselle asiakkaalle jälleenmyyjän kautta. Kaikissa jälleenmyyjätileissä on cPanel ja ilmainen siirto, samoin kuin 99,9%: n käyttöaikatakuu ja automaattiset varmuuskopiot. Site5 tarjoaa kolme tasoa jälleenmyyjille:

Käynnistin

standardi

Johtava

$ 25,95 / kk

$ 36,95 / kk

$ 54,95 / kk

50 Gt levytilaa ja 500 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa.

80 Gt levytilaa ja 700 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa.

120 Gt levytilaa ja 1000 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa.

Site5-haittaohjelmasuojaus on 49,99 dollaria lisämaksu vuodessa jokaiselle verkkosivustolle joko Site5: n tai jälleenmyyjäohjelman kautta.

Sivuston yleinen käsitys5

valkoinen nauhapaperi mustalla musteella

Sivusto5 saa erittäin hyvät arvostelut mittaamattomista resursseista. Ihmiset arvostavat sitä, että heidän ei tarvitse huolehtia levytilan ylittämisestä, jos he lisäävät muutama aloitussivu tai ylittää kaistanleveyden, jos ne lisäävät lisää eBook-latauksia tai videoita sivustolleen. He ovat myös korkean sijoituksen ilmaisissa verkkosivustojensiirtopalveluissaan. Ilmainen verkkosivustojen siirto on toinen etu, jota monet arvostavat Site5: n avulla.

Kehittäjät arvostavat myös monia Site5: n vakiovarusteita, mukaan lukien tuki lukuisille ohjelmointikieleille ja helppokäyttöinen cPanel.

Joidenkin alueiden myönteisistä arvosteluista huolimatta kansalaisten käsitys sivustosta5 ei ole ollut hyvä.

Usein kritisoitua Site5-verkkopalvelupalvelua on ollut isännöintipalvelun asiakastuki ja yleinen suorituskyky siitä lähtien, kun Endurance International Group (EIG) osti sen. Siirtyminen EIG: n yli aiheutti useita ongelmia, mukaan lukien Site5-sivustot, jotka laskivat yli viikon. Monet syyttävät EIG: tä palvelun ja tuen puutteesta oston jälkeen, mutta se heijastaa huonosti Site5: tä.

Muut arvioijat valittavat Site5: n tarjoamista paljaiden luiden palveluista. Site5 ei tarjoa paljoa pilvipalvelua tai erillistä isännöintiä.

Kuinka Site5 verrattuna markkinoihin

sininen maapallo

Kaiken kaikkiaan Site5: n kustannukset ovat hiukan korkeammat kuin muiden markkinoilla toimivien web-hosting-yritysten. Suoran eteenpäin tapahtuvan kuukausittaisten hinnoittelujen puute ajattelee Site5: n korkeita kustannuksia. Saadaksesi mainostetun hinnan, sinun on ostettava 24 kuukauden palvelu.

Kaivamalla vähän syvemmälle, Site5: llä on palveluilleen rajoituksia, jotka voivat nostaa kustannuksia. Esimerkiksi käyttöehtojen tarkistaminen paljastaa sekä tietokannan että sähköpostitilin kokorajoitukset jaetulle isännöinnille. Tarjoamattomat palvelut ovat mukavia, mutta yleisesti hinnoittelu voi olla hyvin harhaanjohtava

Latausnopeudet Site5: llä ovat keskimääräisiä, mikä on hieno, paitsi Site5: n palvelun korkeampi hinta.

Tuki on toinen alue, josta Site5 puuttuu kilpailijoihin verrattuna. Vastausaika on nopea, mutta web-tukipalvelun asiantuntijan löytäminen asiakastuesta on harvinaista. Vastauksen saaminen Site5: ltä on helppoa. Oikean vastauksen saaminen on paljon vaikeampaa.

Mitä ajattelemme sivustosta5

Markkinoilla on tilaa kehittäjille ja suunnittelijoille tarkoitetulle verkkopalvelupalvelulle, mutta loppujen lopuksi Site5 ei tunnu oikealta web-hosting-palvelulta, joka täyttäisi kyseisen markkinaraon.

Nykyään Site5 näyttää siirtyvän kohti non-nonsensen, barebones -lähestymistapaa web-hostingiin. Se ei ole mitä kehittäjät ja suunnittelijat haluavat tai tarvitsevat.

Site5 tarjoaa muutama mukava ominaisuus, mukaan lukien puhdas, graafinen käyttöliittymä ja tuki monille ominaisuuksille, joita kehittäjä voi tarvita. On hienoa, että pystyt valitsemaan palvelimesi sijainnin, ja kyky nopeasti ja helposti käyttää monia suosituimpia sovelluksia on kiva.

Mutta hinnasta, jonka maksat Site5: stä, kiva ei vaikuta riittävän hyvältä. Tämä hinnoittelu voi olla harhaanjohtava, varsinkin jos maksat kahden vuoden web-hosting-palvelusta, ja pelkään, että monet, jotka valitsevat Site5: n, lukitaan sopimukseen, ne kasvavat nopeasti.

Todellisille kehittäjille ja suunnittelijoille suosittelemme HostGatoria, joka tarjoaa suunnitelmat paljon halvemmalla ja lisää mukautusvaihtoehtoja, tai A2-hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map