Mikä on parempi vaihtoehto web-hosting-palveluille?

Kun se tulee verkkoratkaisut, se on eri isäntä eri ihmisille. Organisaatiosi tai yksityisen käytön tarpeet määrittävät optimaalisen isäntämenetelmä.


Jaetut palvelimet toimivat useimmissa tapauksissa hyvin ja ovat melko edullisia. Dedikoidut palvelimet ovat kalleimpia ja vaikeimpia työskennellä, mutta ovat myös nopeimpia ja turvallisimpia. Pilvipalvelimet ovat ainutlaatuinen rotu, jolla on monipuoliset ominaisuudet ja tehokkaat kustannukset – kuitenkin mahdollisten tietoturvaongelmien hinnalla.

Mikä on parempi vaihtoehto? Jaettu, omistettu vai pilvipalvelu? Jaettu hosting selitetty

Jaetun hosting-logo

Jaettu hosting on yleisimmin käytetty menetelmä sivujen ylläpito. Tämä ei johdu pelkästään siitä, että se on edullisin menetelmä, vaan myös siitä, että se täyttää useimpien ihmisten perustiedot web-hosting-tarpeista.

Kaikki asennuksen monimutkaisuudet poistetaan. Isäntäyritys huolehtii kaikesta puolestasi. Ottaen huomioon, että useimmilla ihmisillä ei ole kokemusta tällä alalla ja vielä harvemmat tietävät verkkokoodaavia kieliä, kuten HTML ja CSS: n kanssa, ei ole vaikea ymmärtää, miksi monet pitävät tätä vaihtoehtoa parempana. Mutta se ei ole kaikille.

Jos olet esimerkiksi suuri yritys, jaettu hosting ei todennäköisesti ole paras vaihtoehto. Sivustosi on samalla palvelimella kuin monet muut sivustot, mikä voi johtaa hidastumiseen (mikä puolestaan ​​voi vahingoittaa suhteita asiakkaisiin tai jopa vähentää myyntiä). Et voi hallita palvelinta tai sen suorituskykyä.

Tavallisen ihmisen vastaus kysymykseen “mikä on parempi vaihtoehto? Jaettu, omistettu vai pilvipalvelu? ” On usein jaettua hosting.

Ne, jotka haluavat omistaa palvelimensa, valitsevat kuitenkin omistetun isännöinnin.

Mikä on parempi vaihtoehto? Jaettu, omistettu vai pilvipalvelu? Omistettu hosting selitetty

Dedicated Hosting-logo

Kanssa oma hosting, Web-isäntäpalvelimet ja kaikki niiden sisältö kuuluvat nyt sinulle. Niiden resursseja ei jaeta kenellekään muulle – tämä on yksityinen virtuaalinen juhla, eikä kenelläkään muulla ole kutsua, ellet päätä antaa heille.

Tämän tyyppisen isännöinnin kaksi suurta yläpuolella ovat:

 • Parempi suorituskyky johtuen kevyemmästä prosessorin ja muistin kuormituksesta, ja
 • Hallitse palvelintasi täysin.

Tietysti suurella voimalla tulee suuri vastuu.

Omistautuneena isäntänä ei ole asiakastukipalvelua, johon voitaisiin soittaa. Tämä tarkoittaa, että tarvitset luotettavan teknisen ystävän, joka tietää kaiken web-palvelimista. Muutoin saatat joutua harkitsemaan ulkopuolisen IT-ammattilaisen palkkaamista, mikä selvästi lisää kustannuksiasi.

Dedicated hosting on taipumus olla kallein vaihtoehto. Vaikka se voi olla alle 100 dollaria kuukaudessa, se voi lähestyä myös 1 000 dollaria kuukaudessa.

Mikä on parempi vaihtoehto? Jaettu, omistettu vai pilvipalvelu? Cloud hosting selitetty

Cloud Hosting -logo

Tässä asiat muuttuvat mielenkiintoisiksi. Pilvipalvelu on eri ulottuvuudessa – se on omaa liigaa.

Toisin kuin muut hosting-asetukset, pilvipohjaiset palvelimet eivät ole todellisuudessa palvelimia perinteisessä merkityksessä. Laitteistoa ei ole. Pilvi on 100% virtuaalinen.

Cloud hosting on uusi ja innovatiivinen hosting-ratkaisu. Se tarjoaa paljon joustavuutta ja sitä voidaan käyttää mittakaavassa, mikä tarkoittaa, että se voi säästää rahaa pitkällä tähtäimellä. Jos isäntätarpeesi muuttuu usein, voit hyötyä siitä, että maksat kulloisenkin kaistanleveyden mukaan.

Jos turvallisuus on ensisijainen tavoite, kannattaa kuitenkin välttää tätä vaihtoehtoa. Sillä aikaa pilvipalvelu siitä on keskusteltu paljon, sillä on yleensä enemmän haavoittuvuuksia kuin perinteisillä menetelmillä.

Vastaus kysymykseen: mikä on parempi vaihtoehto? Jaettu, omistettu tai pilvipalvelu?

Jaettu, omistettu tai pilvipalvelu

Kuten olet ehkä huomannut, kysymykseen ”Mikä on parempi vaihtoehto?” Ei ole selkeää vastausta. Jaettu, omistettu vai pilvipalvelu? “

Se riippuu tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Löytääksesi oman vastauksesi tähän kysymykseen, on parasta kysyä ensin muutama muu kysymys, kuten:

 • Mitkä ovat sinun hosting-tarpeesi?
 • Kuinka paljon hallitset palvelimiasi?
 • Millaista vastuutasoa olet valmis käsittelemään, ja onko sinulla teknistä asiantuntemusta oman palvelimen ylläpitämiseksi?
 • Kuinka arkaluontoinen on tietoja, joita aion ylläpitää? Onko kyberturvallisuus äärimmäisen tärkeää vai onko se vain jälkikäteen ajateltavaa?

Jaettu hosting ratkaisee tavallisen ihmisen ongelmat hoitaa päänsärky, joka liittyy palvelimen ylläpitoon ja itsenäiseen asennukseen. Se on myös edullinen, joten se on hyvä valinta monissa tilanteissa.

Jos sinulla on erittäin arkaluontoisia tietoja, sinun on oltava hallitsematon jatkuvasti, omistettu isännöinti on todella ainoa vaihtoehto. Useimmissa muissa olosuhteissa toinen kahdesta vaihtoehdosta on kuitenkin helpompaa. Dedicated hosting on kallein.

Yhä useammat yritykset ovat alkaneet kääntyä pilvipalveluun sen mukavuuden ja alhaisten kustannusten vuoksi. Tietysti maailma on viime vuosina nähnyt suurempia tietorikkomuksia kuin koskaan ennen. Jotkut näistä rikkomuksista ovat seurausta hyökkäyksistä pilvipalveluiden isännöimiin palveluihin.

Kaikilla huomioimalla, sinun on päätettävä, mikä on parempi vaihtoehto? Jaettu, omistettu tai pilvipalvelu? Paras veto on punnita kaikki asiaankuuluvat tekijät ja tehdä päätös siitä verkko asianmukaisesti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map