El costat legal d’un lloc fotogràfic

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


El costat legal d’un lloc web de fotografiaUn cop decidiu obrir un negoci de la fotografia en línia, teniu algunes tasques difícils com configurar la protecció dels drets d’autor i crear una botiga racionalitzada on els aficionats poden comprar impressions.

Tanmateix, executar un lloc web de fotografia legítima significa que també heu de considerar la formació i els impostos.

Si configureu el vostre negoci de fotografia amb èxit, us ajudarà millor a continuar amb aquest èxit i a construir el vostre lloc legalment.

Per als fotògrafs que comencen a sortir

Si heu decidit obrir el vostre negoci, haureu de treure totes les vostres coses legals. Heu de mirar les estructures de negoci, els impostos i les llicències.

És possible que hagueu de contactar amb l’agència local de petites empreses per informar-vos sobre les llicències per a fotògrafs i la vostra nova empresa.

Poden oferir a la petita empresa i a les noves empreses una gran quantitat d’informació.

Trieu una estructura empresarial

Hi ha disponibles estructures comercials múltiples, però n’hi ha d’altres més adequats per als fotògrafs.

Els tipus d’estructura empresarial inclouen el propietari únic, la societat de responsabilitat limitada i la corporació.

El tipus d’estructura que trieu dependrà del tipus d’empresa, dels costos d’inversió, de l’elecció del passiu i dels impostos.

Propietari únic: Són els més populars per als fotògrafs, perquè s’utilitzen generalment per a propietaris de petites empreses que no tenen molt capital d’inversió per treballar.

Podeu crear una propietat exclusiva enviant un certificat “fer negoci com” al vostre comtat o estat.

Tot i que aquest tipus tingui el menor cost d’inversió, no rebeu cap protecció de responsabilitat.

Els actius personals no estan fora de límit i no es mantenen separats dels actius comercials.

Si trieu la propietat exclusiva, envieu una Fitxa “C” per impostos juntament amb les declaracions d’impostos personals.

Companyia de Responsabilitat Limitada (LLC) – Aquesta és una altra estructura popular per a les start-ups fotogràfiques.

Aquesta estructura proporciona protecció al propietari, ja que no es consideren junts els actius comercials ni personals.

Les SRL tenen un cost d’inversió monetària més gran a causa dels articles d’organització, que és el més avantatjós per a les empreses de fotografia en línia per les seves restriccions de responsabilitat i limitacions fiscals..

Tots els ingressos de la LLC s’imposen una sola vegada perquè les pèrdues, crèdits, ingressos i deduccions poden transmetre al propietari de l’empresa. Les societats administratives són gestionades per membres i ingressos, deduccions, crèdits i pèrdues, de manera que es divideix amb la documentació adequada.

Corporació: Són més populars per a les empreses petites més establertes amb més capital d’inversió.

Necessiteu més fons per iniciar una empresa amb èxit. També hi ha dos tipus de corporacions: C i S.

Les corporacions C estan subjectes a doble imposició, però es pot evitar si els propietaris de l’empresa només reben un salari estàndard i raonable.

La corporació és la més popular de les dues per als fotògrafs perquè els beneficis de l’estructura no han de distribuir-se de manera uniforme, però les corporacions estan subjectes a taxes corporatives estatals..

Els estats també tenen diferents lleis sobre estructures empresarials. La majoria de guies de negocis suggereixen que Wisconsin té les millors lleis relatives a les empreses LLC.

Com triar l’estructura empresarial adequada per als llocs web?

Heu de decidir què és el més important per a vosaltres quan considereu l’èxit del vostre lloc fotogràfic. Aquests són només alguns dels factors:

* Renovacions
* Objectius a llarg termini
* Inversió monetària
* Protecció desitjada dels actius

Si no teniu molts diners per costos d’inici, la millor opció seria propietat exclusiva, però si també voleu protegir els vostres actius, haureu de presentar com a LLC..

També hi ha avantatges a llarg termini de convertir-se en LLC. Els fotògrafs independents són difícils de començar per empreses soles.

L’emissió d’impostos per a fotògrafs

Hi ha diferents tipus d’impostos que haureu de pagar segons el lloc on expliqueu el vostre lloc, ja que les lleis tributàries varien d’estat per estat pel que fa als béns digitals.

Hi ha impostos federals, impostos sobre la renda i vendes estatals. També hi ha alguns impostos diversos que depenen de la vostra formació empresarial i també varien en funció de la jurisdicció.

Impostos sobre la renda federal

Heu de considerar que l’impost federal sobre la renda correspon als seus ingressos del vostre negoci de fotografia.

No hi ha un impost sobre vendes federal. Heu de presentar una reclamació anual i sempre haureu d’estalviar una part dels vostres beneficis per pagar els vostres impostos a mesura que la factura resultarà de l’IRS..

Heu de fer les vostres retencions com a propietari de l’empresa. També podeu pagar els impostos durant tot l’any per evitar sorpreses.

Això depèn del tipus d’empresa i de l’estat, per tant, haureu de contactar amb l’IRS si voleu fer servir aquesta opció.

Impost sobre la renda de l’Estat

A més, alguns estats també tenen un impost sobre la renda de l’estat que és igual a l’impost sobre la renda federal. Haureu de presentar l’impost de la renda de l’estat per separat.

Impost de vendes estatals

La majoria de les empreses que venen productes han de cobrar impostos per al vostre estat. Tot i això, alguns estats no requereixen que els venedors de productes digitals cobrin impostos.

Sempre heu d’aplicar un impost estatal de vendes per sobre del preu del vostre producte digital. També heu d’obtenir un permís d’impost de vendes, gratuït.

També heu de presentar una declaració de l’impost sobre les vendes juntament amb les altres reclamacions fiscals. Les vendes i els impostos locals es basen en el lloc en què vau registrar la vostra empresa.

També pot ser obligat a pagar impostos de vendes si opera com a fotògraf en altres àrees. La majoria de fotògrafs que venen gravats i teles han de cobrar un impost sobre les vendes.

Si una persona està comprant una descàrrega, com ara un fons de pantalla digital, és possible que no hagi de cobrar l’impost de vendes.

Haureu de consultar amb l’agència tributària local per determinar si l’impost sobre les vendes s’aplica als béns digitals.

Formulari comercials per a Fotògrafs

Haureu de tenir aquests formularis al fitxer.

Contracte de retrat

Els clients i els fotògrafs han de signar un acord anomenat contracte de retrat.

A continuació es descriuen detalls específics com ara el pagament, la política de cancel·lació, la data de sessió i molt més. Si no disposeu d’aquest formulari, es poden disputar les expectatives i les polítiques de la relació.

Si no utilitzeu aquest formulari, us poseu en perill de ser demandat si alguna cosa hauria de passar malament amb una sessió fotogràfica o un retrat per a un client.

Versió de model

El subjecte d’una fotografia també ha de signar una nota. El progenitor o tutor d’un menor ha de signar també aquest comunicat.

La versió dóna permís al fotògraf per mostrar la fotografia i utilitzar-la per a exposicions o usos personals.

Nota de premsa

Els fotògrafs també han de fer saber als clients que tenen drets quan descarreguen fitxers digitals del vostre lloc.

Hauríeu de tenir restriccions detallades sobre què es pot fer i no es pot fer amb una descàrrega digital.

Quins privilegis permets per a les teves fotos en stock? Els clients sovint volen un ús il·limitat, però poden trucar a aquesta propietat de copyright.

Heu d’especificar que no són propietaris dels drets d’autor, però poden comprar una llicència per utilitzar les fotos segons les vostres especificacions.

També heu d’entendre la diferència entre la publicació d’impressió i el copyright.

Contracte de contractista independent

Si teniu previst associar-vos amb altres persones del món de la fotografia o del disseny web, és probable que sigueu en un acord de contractista independent.

Això indica quins béns o serveis s’han de proporcionar amb el salari i sovint inclou una data límit o una informació sensible al temps.

L’acord també ha d’afirmar que no s’inclouen les prestacions i que els contractistes han de presentar els seus propis impostos. Podeu especificar altres expectatives i polítiques sobre l’acord.

Avís de propietat intel·lectual

Si voleu executar un lloc fotogràfic correcte, heu de protegir els drets d’autor. La majoria de clients no entenen ni presten atenció als drets d’autor, però aquest és el motiu perquè ho feu.

Si compren fitxers en línia, potser només els vol utilitzar per imprimir. Heu d’especificar per a quines fotos es poden utilitzar i per a quina freqüència es poden utilitzar com a part de la llicència de copyright.

També heu d’afirmar que les lleis de copyright estan vigents sempre que els clients comprin art o fotografies del vostre lloc.

Parla amb un advocat

Si us confongueu sobre qualsevol aspecte legal de l’inici del vostre lloc fotogràfic, potser voldreu consultar amb un advocat sobre la correcta formació empresarial i obtenir els vostres formularis per protegir el vostre treball..

També podeu necessitar drets d’autor especials per al vostre lloc. També podeu consultar els llocs de fotografia populars per entendre com configurar els vostres acords de protecció de drets d’autor i de protecció legal.

És important obtenir tota aquesta configuració abans de començar a vendre treballs en línia.

Iniciar un lloc web de fotografia és un increïble pas endavant per als fotògrafs.

Esteu entrant al mercat empresarial i obrint visibilitat a la vostra feina de tot el món.

Heu de tenir les precaucions adequades i tenir en compte sempre els drets d’autor quan tracteu amb clients.

Un cop t’hagis protegit, tindràs un negoci de fotografia en línia més legítim que pugui avançar també en la teva carrera professional.

Crèdit d’imatge: El meu propi treball

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map