8.5 Gran opció d’inversió per al vostre negoci de llocs web

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Sé que aquest article no cobreix res a veure amb un creador de llocs web per a qualsevol de les vostres accions, però personalment he trobat aquests llocs fantàstics per invertir els vostres beneficis o per retenir els vostres diners. així que volia compartir-los amb vosaltres i donar-vos l’oportunitat d’obrir un compte vosaltres mateixos de manera que tingueu opcions d’inversió quan calgui.

Crec que en general estareu molt satisfets amb aquests llocs i els trobareu molt valuosos per al vostre pla de negocis general, ja sigui en el present o en el futur del vostre negoci. D’acord, anem i comproveu-ne.

Quan busqueu un agent en línia més alt, les recomanacions semblen estar a tot arreu. Els corredors han de tenir algunes coses per valer la pena que un temps sigui invertit. Diferents empreses de corredors en línia varien sovint entre comissions altes i baixes, diferents consells de comptes, funcions d’ensenyament i eines d’investigació d’estudis que fan una millor que l’altra. Aquests són vuit dels llocs web de borsa que els inversors estimen i han recomanat al llarg dels anys.

Banner amb les paraules

1. TD Ameritrade

TD Ameritrade s’ha convertit en un dels corredors d’inversió en línia més calents d’Amèrica. La companyia compta amb més de 5,8 milions de titulars de compte i 480 milions de dòlars en actius. Hi ha un dipòsit inicial mínim de 500 dòlars per començar, i es poden trobar operacions per valor de 9,99 dòlars per operació. Les opcions cotitzen a 9,99 dòlars per comerç amb 0,75 dòlars per contracte. També hi ha eines de recerca gratuïtes, funcions de dades gratuïtes i plataformes de comerç de lliure ús.

TD Ameritrade també té unes quantes promocions que la fan fantàstica per a inversors nous i experimentats. Per exemple, podeu negociar gratuïtament durant 60 dies i obtenir un bo en efectiu de 600 dòlars. El seu servei d’atenció al client també ha rebut un munt de comentaris positius i disposen d’assistència de xat, telèfon i correu electrònic en directe per als seus membres. Barron’s ha premiat TD Ameritrade amb alguns premis diferents com el número 1 d’inversions a llarg termini i el número 1 per a opcions.

2. ShareBuilder

Les tarifes de negociació per accions baixen a ShareBuilder amb només 4 dòlars si trieu una inversió automàtica. També hi ha una oferta de prova gratuïta i no haureu de tenir un compte mínim per unir-vos. L’estructura de preus i tarifes a ShareBuilder és prou senzilla. Podeu configurar inversions programades recurrents perquè la inversió sigui més fàcil i que faci menys temps. Per a les operacions de límit, opció i mercat, només pagareu 6,95 dòlars.

També hi ha diverses eines de recerca a ShareBuilder que inclouen eines de valors basades en criteris, informes d’estratègia i llistes de control. També podeu consultar els gràfics que consten els canvis històrics de preus de determinades existències. Si voleu un tipus d’inversió sense cap tipus de plataforma que s’adreça a principiants, ShareBuilder és la plataforma adequada per a vosaltres..

3. Scottrade

Amb accions, bons, fons mutuals, ETF i opcions, Scottrade ofereix una varietat d’eines de recerca i dades amb un excel·lent servei al client per un 30 per cent menys que la majoria d’altres corredors en línia. També tenen ubicacions físiques per ajudar els inversors que necessiten orientació presencialment.

Tot i això, un inconvenient és que la plataforma comercial no és tan moderna com d’altres com eTrade o Sharebuiilder. Això també redueix el preu fins a 7 dòlars per operació amb 1,25 dòlars addicionals per als contractistes comercials d’opcions. Scottrade també disposa de diverses eines comercials de forma gratuïta, però li falten algunes de les eines i gràfics de recerca que podeu trobar a TD Ameritrade o eTrade.

Tanmateix, podeu personalitzar plenament les cotitzacions en streaming, i encara hi ha llistes de visualització i algunes eines de gràfics que satisfan les necessitats bàsiques de la majoria dels inversors. Si decidiu actualitzar-vos amb Scottrade, també rebeu una targeta de dèbit, retirades de caixers gratuïts, xecs il·limitats gratuïts, accés per a mòbils i atenció al client les 24 hores del dia..

4. eTrade

ETrade, amb les seves funcions de col·locació de comandes fàcils d’utilitzar, també ofereix opcions per a principiants i comerciants professionals experimentats. Per exemple, hi ha una ubicació complexa de comandes per a estratègies de còndor, cavall, estranya i papallona. Si ets comerciant actiu, eTrade és el millor. Disposa de models de preus competitius i funcions específiques de les opcions que els comerciants actius apreciaran.

Les accions i les opcions són de 7,99 dòlars per contracte, sempre que realitzeu un mínim de 150 operacions per trimestre. Si no comenceu tant, les taxes augmenten fins als 9,99 dòlars, cosa que és relativament baixa. Les eines de recerca són increïbles per als comerciants d’eTrade. Tenen eines de comerç d’opcions completes perquè pugueu fer fàcilment comandes de difusió, compra-escriptura, papallona, ​​còndor i tipus bàsic, incloent-hi el condor. Els gràfics d’opcions també són molt útils per a la investigació.

També podeu desenvolupar diferents estratègies basades en la quantitat d’inversió, el termini de temps, la volatilitat, el preu objectiu i les perspectives del mercat. Si teniu comandes complexes, eTrade és definitivament el lloc adequat per realitzar les vostres operacions amb moltes funcions afegides i consells per fer que les vostres operacions siguin més previsibles i segures..

5. TradeKing

TradeKing ofereix eines essencials per als inversors i són molt coneguts per un servei atent al client i uns baixos costos. Actualment, TradeKing ofereix 4,95 dòlars per comerç. A més, aquest corredor en línia ocupa de forma constant el primer lloc per a les empreses en línia. TradeKing també es va unir amb Zecco i ara ofereix un munt de noves eines de recerca com a part del seu quadre de comandament. Podeu aprofitar els gràfics personalitzables i avançats. Són visualment atractius i fàcils d’utilitzar. Qualsevol membre també pot utilitzar aquestes eines de forma gratuïta.

Els productes financers costen addicionals, incloent el comerç de divises. Tot i això, té IRAs i DRIP gratuïts, però hi ha un inconvenient. TradeKing té una taxa d’inactivitat de 50 dòlars per als comptes que tinguin menys de 2.500 dòlars i que no hagin estat comercialitzant durant un any. Això no s’aplica normalment a la majoria de comerciants actius, però s’ha de tenir en compte en el cas que tot just comenceu i potser no sabreu si negociareu en un any.

6. TradeMonster

Per a aquells que s’ocupin específicament d’opcions, TradeMonster és la vostra elecció. Podeu obtenir operacions d’opcions per un preu mínim de 0,10 dòlars per contracte. Els comerciants d’opcions habituals només han de pagar 0,50 dòlars per contracte. Com a intermediari d’opcions de descompte, TradeMonster és altament competitiu i ofereix moltes funcions per a usuaris que els destaquen. Els inversors sempre donen suport a aquesta plataforma de negociació perquè té les tarifes més baixes i, a més, trobareu taxes de comerç de tarifa plana de només 7,50 dòlars..

A més, el corredor no és tímid de proporcionar descomptes de volum i taxes de marge baix. Si comerciau activament cada dia, necessiteu una plataforma de comerç racionalitzada que us pugui proporcionar totes les funcions bàsiques de comerç amb algunes eines de recerca avançades. Les eines d’anàlisi espectral permeten jugar amb volatilitat, que és exclusiu de TradeMonster. Els resultats es mostren en un mapa més que en un gràfic. També podeu utilitzar altres eines com les funcions d’estratègia d’opcions, anàlisis de si, gestió de comandes de grups, seguiment de rendiment i molt més.

7. OpcionsCasa

OptionsHouse és un corredor de confiança per pensar si voleu un corredor de descompte de baix cost amb una plataforma de comerç més tradicional. Per als comerciants actius, OptionsHouse té algunes opcions econòmiques. El programari ofereix pressupostos de transmissió, que no sempre són gratuïts en alguns dels altres corredors, però OptionsHouse fa una bona tasca de fer lliures les eines bàsiques per als usuaris. Es tracta de pressupostos gratuïts en temps real, de manera que es pot mantenir un dit sobre el pols d’una acció determinada o simplement veure la borsa en general.

La plataforma de negociació d’OpcionsHouse no és tan intuïtiva com d’altres, però és senzilla de navegar. Podeu operar accions per un preu de 4,75 dòlars d’euros a través d’OpcionsHouse, i també ofereix comerç virtual gratuït. Això és perfecte per a aquells que tinguin estratègies de borsa que vulguin provar, però no volen invertir diners immediatament. Podeu utilitzar el compte virtual de 5.000 dòlars gratuït per provar algunes de les vostres noves estratègies i comprovar què funciona.

8. OpcionsXpress

OptionsXpress és una empresa de comerç públic amb seu a Chicago. És coneguda principalment pels seus ETF, futurs, bons, fons mutuos i opcions per accions en línia. La plataforma disposa d’unes eines en línia molt valuoses i sofisticades. Podeu obrir comptes d’inquilins individuals o unir-se, comptes de confiança, comptes d’empresa i comptes de jubilació individuals. Tampoc hi ha cap dipòsit mínim necessari per obrir un compte en efectiu i no haureu de mantenir el saldo mínim perquè el vostre compte continuï obert..

També podeu operar sense fils des del vostre telèfon intel·ligent i aprofitar algunes eines de comerç en línia potents diferents com The Screener. El Screener explora el mercat per a possibles fons mutuals, opcions, accions i ETF que serien bones oportunitats. També podeu veure tota la informació sobre un estoc abans de prendre qualsevol decisió.

Un rostre d’home amb un refrany

La raó per la qual vaig afegir el .5 va ser cridar l’atenció i, a més, representa l’actuació en fer servir aquest. Ho sé corny, no? Però, al mateix temps, si us feia pensar que he fet la meva feina per fer-te curiós i comprovar-ho, ara l’únic objectiu és ACTUAR.

Espero que hàgiu trobat aquests informatius fantàstics i que s’ajustin a les vostres expectatives que podeu utilitzar per al vostre negoci del lloc web: -). Si no, pot ser que sigui un bon lloc per aconseguir els vostres diners, sé que realment m’ha ajudat.

Escrit i publicat per Christopher Pontine & Cynthia Adams
Crèdit d’imatges: la creació d’un lloc web avui
 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map