Per què les còpies de seguretat són tan importants per a la seguretat de WordPress?

Còpies de seguretat de llocs web: per què són tan importants?


Què feu per mantenir el vostre lloc web amb WordPress segur i operatiu en tot moment?

Suposem que actualitzeu el nucli de WordPress i els complements / temes de forma regular, instal·leu només plugins i temes de confiança. Sens dubte, això és bo, però la pregunta és que n’hi ha prou?

És possible que hàgiu implementat pràctiques de seguretat per protegir el vostre lloc, però les dades del vostre lloc web encara podrien ser vulnerables. El risc que els pirates informàtics robin les dades comercials o un error de codificació innocent que derroqui el vostre lloc serà sempre intens.

Aquí és quan es realitza una còpia de seguretat adequada al vostre rescat. Una bona solució de còpia de seguretat crea una còpia de les vostres dades més recents i les emmagatzema de manera segura de manera que estigui disponible per a una restauració ràpida en cas d’imprevist.

Amb aquest article, analitzarem per què necessiteu còpies de seguretat de llocs web, els tipus de còpies de seguretat disponibles i les funcions que ha de tenir tota eina de còpia de seguretat..

Per què la vostra empresa necessita una còpia de seguretat de lloc web?

Com a empresa, no us podeu permetre perdre les dades del vostre lloc web ni tan sols durant un sol dia. Es pot produir una pèrdua important de dades a causa de diversos motius, entre ells:

Error humà

Fins i tot un error humà aparentment innocent pot provocar un bloqueig del vostre lloc i fer que perdeu dades. Les còpies de seguretat periòdiques del vostre lloc web poden ajudar la vostra empresa a recuperar-se ràpidament d’una pèrdua de dades i tornar a fer les seves operacions.

Hack Hack

En els darrers anys, els ciberdelinqüents han executat amb èxit incompliments de dades que han provocat pèrdues de dades comercials crítiques, inclosos registres de clients, transaccions de pagaments i registres de bases de dades. En cas de tenir un hack correcte, la vostra prioritat seria recuperar aquestes dades crítiques i restaurar el vostre lloc web sense perdre cap temps. Tot i que hi ha molts serveis per eliminar programari maliciós, una estratègia de còpia de seguretat de so pot ser una salvavides.

Desastres naturals

Segons la ubicació geogràfica de la infraestructura empresarial, desastres naturals, com inundacions o fins i tot ciclons, poden danyar greument els sistemes d’allotjament que generen pèrdues de dades comercials. En aquest cas, es pot utilitzar fàcilment una còpia de seguretat emmagatzemada en sistemes d’emmagatzematge ubicats en un altre país o ubicació geogràfica per restaurar el vostre lloc.

Fallada o fallada del servidor

La pèrdua de dades també pot produir-se per falles del lloc web o fallades dels servidors. Els sistemes de còpia de seguretat poden emmagatzemar les dades de còpia de seguretat en sistemes independents o basats en núvols, que no afecten cap fallada o fallada del servidor.

Actualitzacions no reeixides

Actualitzacions de WordPress es publiquen regularment per millorar la seguretat i aprofitar les noves funcionalitats. Normalment implica actualitzar la versió principal de WordPress o cadascun dels seus plugins / temes instal·lats. Tanmateix, en alguns casos, el procés d’actualització pot acabar trencant o bloquejant el vostre lloc de negoci.

Tipus de còpies de seguretat de WordPress

Hi ha diversos tipus de còpies de seguretat de WordPress disponibles al mercat. Avaluem cada tipus:

Còpies de seguretat del vostre proveïdor d’allotjament web

La majoria de proveïdors d’allotjament web de WordPress inclouen còpies de seguretat en els seus paquets d’allotjament. Una solució de còpia de seguretat fiable del proveïdor d’allotjament web us assegura que, com a propietari del lloc web, no haureu de realitzar vostres còpies de seguretat ni us preocupareu de perdre cap dada. Consulteu el vostre proveïdor d’allotjament web actual sobre els serveis de còpia de seguretat que ofereixen amb el vostre pla d’allotjament.

Tanmateix, en aquest cas, teniu poc control sobre quan o com es fan les còpies de seguretat i on s’emmagatzemen.

Còpies de seguretat manuals

Si disposeu del coneixement tècnic o de l’expertesa, podeu fer una còpia de seguretat del vostre lloc manualment pel vostre compte. Podeu realitzar còpies de seguretat manuals dels vostres fitxers i registres de bases de dades de WordPress mitjançant una eina FTP com FileZilla o l’eina phpMyAdmin.

En comparació amb altres tipus de còpies de seguretat, una còpia de seguretat manual és un procés llarg i que necessita temps; Fins i tot podria requerir que solucioneu problemes i resolgueu els problemes que puguin aparèixer durant el procés de còpia de seguretat.

Còpies de seguretat automatitzades mitjançant plugins

Les còpies de seguretat automatitzades mitjançant plugins són la manera més ràpida i còmoda de fer còpies de seguretat de llocs web. Això és especialment útil si no voleu dependre del proveïdor d’allotjament web o si no disposeu de les habilitats tècniques per realitzar còpies de seguretat manuals. Els complements de còpia de seguretat de WordPress són fàcils d’instal·lar i poden ser executats per qualsevol usuari nou o novedós de WordPress.

L’ús d’una extensió de WordPress per automatitzar còpies de seguretat és la millor opció disponible. Valorem les funcions que han d’oferir els complements de còpia de seguretat:

Funcions que ha de tenir cada complement de còpia de seguretat de WordPress

Qualsevol solució de còpia de seguretat que trieu ha de ser completa, per la qual cosa hauria de tenir còpies de seguretat dels fitxers del lloc web i dels registres de la vostra base de dades. D’aquesta manera es garanteix que teniu el paquet de còpia de seguretat complet si necessiteu restaurar un lloc web fallit.

A part d’això, aquí teniu una llista de funcions que tot complement de còpia de seguretat ha de tenir:

Emmagatzematge independent i fora de lloc

Aquest és un discret.

Les còpies de seguretat s’han de guardar en un lloc independent i diferent de manera que el vostre lloc no sigui afectat. Els complements que emmagatzemen còpies de seguretat al servidor web del client acaben reduint l’espai d’emmagatzematge existent i també exposen les còpies de seguretat a amenaces externes.

Còpies de seguretat incrementals

Si es fa una còpia de seguretat diària de totes les dades del lloc web, es pot carregar molta quantitat al vostre servidor web utilitzant els seus recursos i amplada de banda. Com que les còpies de seguretat són un procés molt intens en el servidor, les còpies de seguretat regulars poden afectar el rendiment del servidor i l’espai disponible per emmagatzemar les còpies de seguretat.

Les còpies de seguretat incrementals optimitzen el procés de còpia de seguretat dividint les dades en fragments de dades menors i manejables, que es sincronitzen en la còpia de seguretat existent. El lloc web complet no es sincronitza cada cop. En canvi, després de la primera còpia de seguretat, només es sincronitzen els canvis incrementals. Aquest procés evita qualsevol sobrecàrrega del servidor web i es pot utilitzar eficaçment fins i tot per a llocs web grans.

Còpies de seguretat múltiples

A més d’utilitzar ubicacions d’emmagatzematge fora de lloc, les eines de còpia de seguretat han de proporcionar diverses versions de còpia de seguretat que es poden emmagatzemar en diverses ubicacions per a la màxima seguretat. Les eines de còpia de seguretat poden proporcionar els servidors dedicats o l’emmagatzematge extern basat en núvol (com Google Drive o Dropbox) des d’on es pot descarregar i restaurar fàcilment qualsevol versió de còpia de seguretat.

A més, també s’han de xifrar les còpies de seguretat perquè els hackers no puguin utilitzar-los per entrar al vostre lloc web.

Fàcil restauració o recuperació

Els complements de còpia de seguretat també han d’oferir un mode fiable i convenient de restaurar les còpies de seguretat als llocs web de WordPress. Les còpies de seguretat que no es poden restaurar derroten ràpidament tot el propòsit de realitzar còpies de seguretat en primer lloc.

Prova de còpia de seguretat

Igual que els fitxers del lloc web, el vostre fitxer de còpia de seguretat també es pot corrompre. També pot faltar informació crucial. Restablir una còpia de seguretat danyada al vostre lloc web de WordPress en viu pot crear més complicacions i problemes de incompatibilitat. Per tant, com a mesura de seguretat, és una bona pràctica primer provar la vostra còpia de seguretat existent per comprovar si es pot restaurar de forma segura..

Per exemple, BlogVault proporciona la funció de restauració de prova de còpia de seguretat on podeu crear i provar una còpia exacta d’una versió de còpia de seguretat als servidors de prova.

Còpies de seguretat programades i sota demanda

Una còpia de seguretat programada és un procés de còpia de seguretat automatitzada que no necessita cap intervenció humana. Es pot programar a intervals fixos (diaris, setmanals o mensuals) segons les necessitats del vostre lloc web. A més, els complements de còpia de seguretat han d’oferir còpies de seguretat a demanda que es poden executar en qualsevol moment.

Posada en escena del lloc web

De vegades pot ser arriscat instal·lar un nou complement o tema o aplicar una nova actualització. Podria bloquejar el vostre lloc web en directe. La millor manera d’evitar-ho és la posada en escena del lloc web. Un entorn d’escenificació permet crear un duplicat del vostre lloc web en directe i provar tots els canvis / actualitzacions al mateix sense afectar el vostre lloc web en directe..

Alguns complements de còpia de seguretat presenten una funció integrada de “posada en escena del lloc web” on podeu provar els vostres canvis abans de combinar els canvis amb el lloc web en directe. També podeu crear un lloc d’escenificació mitjançant l’amfitrió web o crear manualment un entorn d’escenificació.

Migració de llocs web

Migrar un lloc web de WordPress a un altre domini web o a un amfitrió web diferent pot ser molt complicat. A més, heu de fer una còpia de seguretat de tots els fitxers de WordPress abans d’iniciar la migració.

Els complements de còpia de seguretat també ofereixen una migració fluida del vostre lloc web de WordPress a un amfitrió web diferent. Per exemple, BlogVault us permet fàcilment migre el lloc a un altre amfitrió.

Còpies de seguretat en temps real de WooCommerce

Les còpies de seguretat regulars són crucials per als llocs web de WooCommerce. Tot i això, a diferència de qualsevol altre lloc web de negocis, els llocs de WooCommerce no poden permetre’s temps d’inactivitat del lloc web ni tan sols la pèrdua d’una sola comanda del client. Per tant, es recomanen còpies de seguretat en temps real per als llocs web de WooCommerce que s’executen cada vegada que hi ha una transacció o un canvi en línia.

Experiència fàcil d’utilitzar

A diferència de les còpies de seguretat manuals que requereixen experiència tècnica, els complements de còpia de seguretat han de ser fàcil d’utilitzar i fàcil d’utilitzar per a qualsevol usuari novell. Això significa essencialment que heu de poder executar una còpia de seguretat completa o restaurar-la amb uns quants passos fàcils.

La majoria de les eines de còpia de seguretat tenen un tauler de control independent i intuïtiu on els usuaris poden iniciar sessió i realitzar la majoria de les tasques relacionades amb la còpia de seguretat per si mateixes sense cap assistència tècnica. A més, un tauler de control independent garanteix que podeu accedir fàcilment a les vostres còpies de seguretat fins i tot quan el vostre servidor web o lloc web estigui desactivat.

Conclusió

És imprescindible fer còpies de seguretat regulars per a la vostra seguretat de WordPress. L’elecció del complement de còpia de seguretat adequat que pugui satisfer tots els vostres requisits relacionats amb la còpia de seguretat és igualment essencial per al vostre negoci.

A través d’aquest article, hem destacat les funcions essencials que ha de tenir totes les eines de còpia de seguretat de WordPress. Les funcions, com ara diverses còpies de seguretat i còpies de seguretat programades, garanteixen que mai perdeu dades de lloc web, mentre que funcions com còpies de seguretat incrementals i emmagatzematge fora de lloc garanteixen que el rendiment del vostre lloc web no afecti de cap manera negativament..

Us recomanem que aprofiteu les vostres necessitats del lloc web i invertiu en un complement de còpia de seguretat fiable avui.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map