Търсите мощен безплатен WordPress Builder на уебсайтове? Опитайте слоеве

Когато става въпрос за инструменти, които позволяват на непроизводителите да персонализират външния вид на своя уебсайт, потребителите на WordPress се развалят за избор. Налични са безброй плъгини и теми, които ви позволяват да променяте почти всеки аспект на вашия уебсайт. Layers е най-новият създател на WordPress сайт в блока и е 100% безплатен!


Слоеве на WordPress - Безплатен инструмент за създаване на сайтове

От просто промяна на цветовете, шрифтовете, логотипите и границите, през създаването на персонализирани шаблони за вашите публикации и страници и дори преправяне на цялостното оформление и дизайн на вашия уебсайт, там има инструмент, който може да ви помогне.

Въпреки това, с толкова много различни уебсайтове и инструменти за създаване на страници, достъпни за WordPress, може да е трудно да се разбере кой да изберете. Една популярна опция, която върши чудесна работа, като дава възможност на некодиращите наистина да направят своя уебсайт WordPress свой собствен, е Слоеве, на безплатна тема за строител от Obox Themes.

Така че, ако търсите или начин да направите промени – малки или големи – в уебсайта си WordPress, без да докосвате ред код, тогава това ръководство за създателя на уебсайта на слоевете ще ви покаже какво е възможно.

Как слоевете могат да ви помогнат да изградите уебсайта, който винаги сте искали

Слоевете се предлагат като тема с WordPress с отворен код, която може да бъде изтеглена безплатно. Ако имате съмнения относно това колко полезен може да бъде безплатен инструмент за създаване на уебсайтове, моля, разгледайте някои от демо сайтове, които са създадени с слоеве да поставите резервациите си за почивка.

Демонстрационен сайт за слоеве

Интуитивен интерфейс за персонализиране на уебсайтове

Една от ключовите атракции на слоевете е, че тя е изградена по начина на WordPress. Резултатът от това е, че неговите функции и контрол интегрирайте се безпроблемно с останалата част от вашия уебсайт. Това го кара да се чувствате като част от WordPress, а не като добавка на трети страни.

Когато извършвате вашата персонализация и творческа работа, всички действия се осъществяват чрез вградения интерфейс за персонализиране на тема WordPress. С изключение на обикновена тема на WordPress, където може да можете да промените шрифтовете, цветовете на фона и няколко други елементи на вашия сайт, слоевете наистина ви позволяват да отидете в града на целия дизайн на вашия уебсайт.

Слоеве за персонализиране

Докато работиш, получавате визуализация на живо на вашия уебсайт. Това е чудесно, тъй като прави целия процес по персонализиране на дизайна и оформлението много по-бърз и интуитивен.

Персонализирани джаджи и блокове за съдържание

Слоевете се придържат към доста конвенционална структура за нейните оформления: редове, които могат да бъдат запълнени с джунджурии и съдържателни блокове.

Liders Widgets

Въпреки това, както и да можете да вмъкнете всяка джаджа, която е активна на вашия уебсайт, в вашите персонализирани оформления, слоевете включват и добър избор на собствени джаджи и блокове със съдържание.

Това включва: данни за контакт и карти, плъзгач и списъци с публикации. Има и персонализирана джаджа за съдържание, която ви позволява да вмъквате текст, изображения, колони, бутони и други, направо в своите оформления.

Модул за контакт на слоеве

Всеки модул или джаджа след това има свой набор от опции и настройки за персонализиране. Тези контроли улесняват получаването на всеки блок съдържание изглеждайте точно както искате. По-напредналите потребители също могат да кликнат върху съответния бутон, за да покажат съответния CSS. След това CSS може да бъде редактиран директно за още по-голям контрол.

Слоеве CSS по избор

Персонализирайте всичко

Чрез интерфейса за персонализиране на теми можете лесно да персонализирате почти всеки аспект на уебсайта си. Това включва настройки за целия сайт, като логото и заглавието на сайта, менютата за навигация, къде да се показват страничните ленти и кои шрифтове да се използват. Слоевете включват също интеграция на Google Fonts, предоставяйки достъп до стотици шрифтове.

Слоеве Странични ленти

Промяната на оформлението на заглавката и решаването дали да го направите лепкав или не е толкова лесно, колкото натискането на бутон. Зоната на долния колонтитул също може лесно да бъде персонализирана, за да включва толкова области, колкото ви е необходимо.

Страхотно за нови потребители на WordPress

След като активирате темата на слоевете на уебсайта си, получавате представяне на бързо описание на основните характеристики на строителя, показвайки как можете да започнете възможно най-бързо. Това помага да направите слоевете чудесен избор за тези, които са нови за персонализиране на уебсайтове или като цяло за WordPress.

Слоеве Първи стъпки

Кратките и точни видеоклипове и инструкции ви помагат бързо да се запознаете с ключовите аспекти на слоевете.

Висококачествени предварително изградени шаблони

Въпреки че сте свободни да започнете от нулата и да изградите дизайна на уебсайта и страниците си от горе, слоевете включват селекция от висококачествени предварително изградени шаблони. Тези шаблони е добре да се използват, но те също са идеален за персонализиране и като основа за вашия уеб дизайн.

Шаблони за слоеве

В момента има седем шаблона за избор. Това включва страница за контакт, целева страница, страница с портфолио и няколко различни дизайна на началната страница. Всеки от тях е готов за вас да персонализирате и добавите ваше собствено съдържание.

Стил комплекти, разширения и теми за деца

Шаблони за слоеве

Както и всички функции, които идват с слоевете извън кутията, има редица налични премиум добавки. Те са най-вече под формата на скитове в стил, детски теми, и разширения.

Детските теми са предварително изградени шаблони или теми, които улесняват бързото прилагане на нов дизайн към вашия уебсайт, задвижван от слоеве. След това можете да персонализирате детската тема, използвайки функционалността на слоевете.

Тема за дете на слоевете

От друга страна, комплектите за стил са колекция от настройки за стайлинг и оформление, в комплект с демо съдържание. Тези комплекти стилове могат да бъдат изтеглени и след това приложени към вашия сайт.

Потребителите на слоевете могат да създават свои собствени скитове за стил или кожи и след това да ги разпространяват за използване в други уебсайтове, изпълняващи слоеве. Това не само означава, че можете да използвате комплекти стилове, създадени от други дизайнери, но можете също да използвате тази функция за лесно използване на вашите собствени творения на други уебсайтове, на които работите.

Разширенията за слоевете ви позволяват да вмъквате повече съдържание в своите оформления. някои примери за типа разширения които са налични включват: таблици за ценообразуване, диаграми и графики, съдържание за електронна търговия, плъзгачи и др.

Въпреки че тези добавки са премиум ъпгрейди, слоевете все още са напълно функционални без тях. Ако обаче искате да спестите време или да добавите нова функция към уебсайта си, имате възможност да го направите при свои собствени условия.

Мобилен-първи отзивчив дизайн

Уебсайтът, който изграждате с слоеве, ще бъде напълно удобен за мобилни устройства. Независимо на какво устройство посетителите ви имат достъп до вашия сайт, те не би трябвало да имат никакъв проблем при гледането на съдържанието ви. Слоевете бяха първо създаде мобилен телефон, преди да бъде разширен, за да покрие по-големи екрани на таблети, лаптопи и десктопи.

Слоеве мобилни отзивчиви

Сега Google оценява сайтовете според това колко са удобни за мобилни устройства, когато решавате къде да ги класирате в страниците с резултати от тяхната търсачка, никога не е било по-важно да се уверите, че уебсайтът ви е напълно отзивчив.

Слоеве на WordPress: Финални мисли

Вярно е, че слоевете може да нямат толкова функции или настройки, колкото най-модерните инструменти за създаване на премиум страници за WordPress. въпреки това, по-добре е от голяма конкуренция – дори и платените опции – и прави много лесно за всеки да персонализира включените шаблони или да създаде свой собствен уебсайт дизайн от нулата..

Лесният за потребителя интерфейс, комбиниран с впечатляващото количество контрол, който получавате над много от визуалните аспекти на вашия уебсайт, работи заедно, за да направите Слоеве силно препоръчван инструмент за създаване на уебсайтове WordPress, което също се случва да бъде безплатно.

Опитайте слоеве сега

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map