No siguis víctima: trobeu càmeres ocultes en hotels, lavabos, etc.

Mai no podem prendre les precaucions suficients per estar segurs en qualsevol situació.


Sempre cal que estigueu alerta i conscients en el món actual i fer-ho pot augmentar la consciència i la seguretat personal. Malauradament, hi ha hagut molts incidents en què es troba una càmera oculta a banys, hotels, i està passant més sovint que mai.

I, aquestes coses afecten de moltes maneres.

Viola la privadesa

Un bon hotel sempre anirà a més per protegir la privadesa dels seus clients, no importa el que sigui. De fet, segons la llei, és obligatori fer-ho. Una càmera oculta dins de la sala es desprèn completament d’aquesta regla i es converteix en no menys que un delicte greu.

Afecta l’espai personal

No hi ha res pitjor que entrar a una habitació d’hotel o a un lavabo i espiar. És natural protegir-se de llocs com hotels i banys, i trobar-hi una càmera fotogràfica afecta el nostre espai personal molt de temps.

Material de vídeo sense consentiment

Probablement, una càmera oculta a habitacions o llocs on no hi hauria d’haver-hi, pot tenir intenció de gravar vídeos de vídeo del vostre comportament. Per qualsevol cosa que sigui, capturar vídeos de la vida d’una persona sense consentiment és igual a amenaçar.

En aquests escenaris, podem ajudar-nos actualment a estar més vigilants amb el nostre entorn. Per ajudar-vos en això, he recopilat aquesta llista de productes intel·ligents que us ajudaran a detectar si hi ha una càmera oculta a prop.

Scout

Perfecte per AirBNB, hotels i lavabos, Cercador de càmeres ocultes d’escoltisme és un petit dispositiu que pot detectar una càmera oculta a prop teu. No importa si es tracta d’un circuit de televisió de televisió o d’una càmera habitual, Scout pot trobar-lo amb facilitat a causa de la seva tecnologia alimentada per LED.

També és senzill utilitzar-lo. Seguiu els passos següents quan vulgueu detectar una càmera oculta amb aquest dispositiu:

 • Poseu-vos davant de l’element que sospiteu que és una càmera
 • Mantingueu a Scout davant dels vostres ulls perquè pugueu donar un cop d’ull
 • Encén el botó de LED a Scout
 • Enfoca els ulls per l’obertura cap a l’element sospitós
 • Si veieu enrere una llum vermella, és una càmera

El quadre conté totes les instruccions que necessiteu, així que no us preocupeu per això.

Dits dels dits

Tan genial com el nom, Dits dels dits és una interessant aplicació que pot cercar xarxes i dispositius propers. Està disponible tant a Android com a iOS. Per trobar una càmera oculta propera, podeu optar per qualsevol dels dos mètodes següents:

 • Escaneig de la xarxa WiFi disponible per a dispositius connectats
 • Cerqueu noms de càmeres IP habituals durant una exploració breu

Ambdós mètodes us ajudaran a identificar la càmera oculta. Aquesta aplicació és totalment gratuïta i, òbviament, altament portàtil. No us haureu de preocupar de portar un dispositiu addicional amb vosaltres.

Eilimy

Amb la possibilitat de detectar ràpidament diversos dispositius que hi ha al vostre voltant, Conjunt de detector Eilimy és una altra gran opció a considerar. Disposa d’un ampli rang de detecció, cosa que significa que, encara que estigui lluny de la càmera oculta, encara la podreu identificar.

Encara és portàtil, inclou un conjunt d’elements bàsics com ara una bateria, un cable USB, un adaptador d’energia, antenes i detectors de gamma completa. Podeu utilitzar aquest dispositiu en un hotel, cotxe, lavabo o qualsevol altre lloc. Funciona sempre que tinguis les bateries intactes.

Aplicació de detector de càmeres oculta

Com el seu nom indica, Detector de càmeres ocultes és una aplicació útil. Té un conjunt d’interessants característiques com:

 • Detecció de lentilles de càmera oculta
 • Possibilitat de trobar càmeres ocultes mitjançant WiFi, Bluetooth i xarxa local
 • Escaneja dispositius propers
 • Funciona en qualsevol lloc

Tot i que aquesta aplicació fa un gran treball, però, només està disponible a iOS. Això vol dir que, si sou un usuari d’Android, no podreu utilitzar aquesta aplicació. En aquest cas, podeu optar per l’aplicació Fing esmentada anteriorment o esperar fins que aquesta aplicació estigui disponible per a Android.

Detector de càmera oculta anti espia

Aquest dispositiu és rendible i eficaç a l’hora de publicar el que es requereix. Pot detectar dispositius d’espionatge il·legals amb una àmplia gamma de moviments, independentment de si es tracta d’una càmera, un Bluetooth, una gravadora d’àudio o una informació de fil..

No només això, sinó Detector de càmera oculta anti espia També pot identificar ràpidament si el vostre cotxe està equipat amb un filador magnètic o amb una càmera oculta. D’aquesta manera, us assegureu que esteu a qualsevol lloc. Amb una mida de 117 * 56 * 20 mm, diria que aquest dispositiu és força petit, pel que també és molt portàtil.

Detector de càmera oculta espia

Detector de càmera oculta espia és una aplicació iOS per detectar manualment o a través del mode automàtic. També podeu escanejar dispositius electrònics propers per esbrinar si hi ha alguna cosa sospitosa amb disfressa.

A més d’això, també pot detectar dispositius d’espionatge mitjançant la funció de l’escàner Bluetooth i EMF. Bastant genial per a una aplicació!

Aquesta aplicació costa 3,99 £ per descarregar-la, però val la pena el preu. De fet, crec que sentireu que el seu preu és molt inferior al que mereix ser.

Conclusió

Tot i que no podem controlar la ment que hi ha darrere d’aquests actes notoris, podem ajudar-nos mantenint-nos vigilants i sòlids durant aquestes situacions. A continuació, es mostren algunes accions que podeu fer si trobeu una càmera oculta:

 • Desconnecteu el cable de la càmera (si n’hi ha)
 • Si en cas que no estigui connectat enlloc, assegureu-vos de cobrir-lo amb una manta
 • Proveu de registrar la prova per comprovar-ne
 • Assegureu-vos d’informar les autoritats i proporcionar-los les fotos / vídeos que heu fet per comprovar-los
 • Si la direcció sembla sospitosa, deixa el lloc immediatament

Si es realitzen les accions esmentades, com a mínim, es mantindrà un pas endavant en aquest tema.

Darrerament hi ha hagut molts casos sobre gent que troba càmeres ocultes a les habitacions d’hotel que també s’adrecen directament al llit. Espero que l’anterior us ajudi a estar més vigilant i afrontar aquest tipus de situacions.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map