Com servir els clients en un món de distanciament social?

Un dels temes relatius a la pandèmia Covid-19 és que el món mai serà el mateix.


La manera de treballar i fer negocis canviarà fonamentalment en qüestió de mesos i quedarà amb nosaltres a partir de llavors. Això és degut a que el virus no desapareixerà mai; només es gestionarà. Un component clau per gestionar el virus serà distanciament social.

Els éssers humans són criatures socials; ens agrada la companyia d’altres i fem servir indicis físics per afirmar-nos. És el que sabem; és el que busquem. És per això que a molta gent li costa processar la nova norma. Els protocols recomanats fan que les qüestions socials integrades en les relacions comercials siguin més difícils de passar.

Com expresseu el vostre compromís sense fer una trobada cara a cara? Com es proporciona un servei empàtic mitjançant una interfície digital?

Distanciació social al lloc de treball

En general, l’economia empresarial suposa que podeu obtenir més beneficis empaquetant el màxim nombre d’empleats en un únic espai possible. Això ja no és factible. Per a la seva pròpia salut i la del client, els empleats han de ser a pocs metres. Això suposarà menys empleats per metre quadrat. Això resultarà en;

 • Menys oficines i fàbriques de pla obert. Aquests espais de treball necessitaran demarcacions clares com una línia de límit dibuixada al terra o particions superiors i plexiglass per distanciar-se físicament i protegir els treballadors de les gotetes infeccioses a causa d’un esternut o tos..
 • Inversions en crear un entorn de treball més saludable. Per exemple, instal·lar o millorar filtres d’aire o dispositius IoT com sensors per proporcionar dades sobre condicions ambientals.
 • El personal de neteja o les empreses de serveis adquiriran més importància en les operacions.
 • Les màscares, desinfectadors i equips de protecció personal (EPI) s’estan convertint en parts integrants dels uniformes i dels equips de treball.
 • L’ús de torns rotatius i d’horaris flexibles. S’utilitzaran per minimitzar el nombre d’empleats en un sol lloc.
 • Si hi ha diversos rols que han de dur a terme una tasca similar puntual, aquestes reunions es poden agrupar de manera que un sol o un nombre reduït d’empleats puguin exercir-les mentre la resta d’empleats treballin de forma remota. La responsabilitat de les tasques agrupades es pot fer de manera rotativa.

Els clients de servei també canviaran. El vigorós dels protocols de salut d’una organització determinarà l’afany que els clients els patrocinin. Així, les empreses;

 • Hauran de mostrar els seus protocols de salut per obtenir credibilitat amb els clients visitants.
 • Practiqueu el control d’accés per gestionar el flux de clients i el seu risc
 • Canvieu la major part dels seus serveis en línia per atendre els clients de manera remota.

Obteniu el núvol

el personal d’atenció al client treballa des de casa

Les organitzacions estan escorcollant per reorganitzar el funcionament de les operacions. Els mandats de bloqueig, les regulacions de distanciament social i l’ansietat social al voltant de la pandèmia dificulten l’entrada a l’oficina. Tant els empresaris com els empleats entenen que cal treballar per sobreviure.

Però, com poden les organitzacions mantenir productives, estar segures per als empleats i proporcionar un servei eficaç als clients?

La resposta és al núvol.

Els empleats que treballen des de casa, fora de lloc o en moviment, han d’accedir als recursos de l’organització per treballar. Els missatges de correu electrònic d’anada i tornada no són eficients ja que els treballadors han d’accedir a dades, processar informació i proporcionar anàlisis de forma constant. L’única solució que permet als treballadors treballar des de qualsevol lloc i tenir encara els recursos de l’empresa al seu abast és el núvol.

Mireu com un saló de perruqueria pot disposar de personal local, mòbil i de distància i comunicar-se i col·laborar mitjançant Slack.

La majoria dels empleats que fan treballs administratius o administratius no necessiten estar a l’oficina per treballar. Les funcions empresarials com ERP, CRM, comptabilitat, etc. es poden executar des del núvol sense perdre cap eficàcia. De fet, treballar a distància té grans avantatges empleats, empresaris i clients.

Utilitzeu la Intel·ligència Artificial

El món actualment funciona amb dades. Però la recollida de dades ja no és suficient; s’ha de processar, analitzar i actuar. La intel·ligència artificial requereix encara més aplicant funcions cognitives a les dades, és a dir, no només actua sobre les dades, sinó que també pot aprendre’n. El processament i la presa de decisions per AI es poden produir en un parcial de segon, donant a la tecnologia un avantatge clar respecte dels temps de reacció humana.

L’aprenentatge automàtic, el reconeixement de la parla s’utilitzarà en més processos empresarials.

Per exemple, CRM utilitzarà bots de xat que puguin reconèixer les converses i gestionar les consultes dels clients, o ERP preveurà la demanda i prepararà un pla de gestió de recursos que redueixi els costos. Aquestes funcions no són noves; són estàndard al núvol.

Aquí teniu la solució de centre de contactes basada en núvol de Google; utilitza el núvol per connectar agents remots a clients des de qualsevol plataforma de comunicació (inclosos el telèfon, el correu electrònic, les xarxes socials i el xat en viu). La solució combina el reconeixement de la parla, el processament del llenguatge natural i l’AI per gestionar consultes simples per resoldre o recopilar informació abans de transmetre-la a un agent.

Adoptar Automatització

L’automatització s’ha associat majoritàriament a robots que funcionen a les fàbriques. S’ampliarà fins a significar més i s’utilitzarà la tecnologia de vehicles sense conductor a les mines juntament amb els equips de mineria robòtica. Les fàbriques funcionaran sense intervenció humana i podrien ser gestionades des de quilòmetres.

El menys conegut, però que aviat serà una forma d’automatització igualment important, seria l’automatització de processos robòtics (RPA). El programari RPA completa tasques repetitives basades en regles. Ja s’utilitzen amb força en bancs, despatxos d’advocats i centres de distribució.

L’automatització alimentada per AI s’utilitzarà per reduir la càrrega de treball dels empleats. L’AI automatitzada és eficaç per eliminar treballs administratius basats en paper. Els empleats remots no tenen accés a formularis, papers, segells, signatures, etc. mentre que l’AI automatitzada sigui capaç de recopilar informació, comprometre clients, verificar documents, pesar riscos, prendre una decisió i informar dels resultats en una fracció del temps..

Col·labora de forma intel·ligent

Hi ha moltes reunions que poden ser virtuals i no presencials. Això s’acostumarà, les etiquetes i les estructures de les reunions virtuals són diferents, però poden ser igual de productives. Per passar a reunions virtuals caldrà una inversió per equipar els empleats amb ordinadors portàtils, internet fiable i el programari necessari.

Les plataformes de col·laboració en núvol són eines que ajuntaran equips. Les plataformes de col·laboració en núvol tenen les funcions de comunicació de veu, vídeo, correu electrònic i xat estàndard que es milloren amb funcions addicionals com compartir fitxers, edició de fitxers, aplicacions de tercers, automatització i AI.

Francament, les possibilitats són infinites amb el núvol. Per conèixer com la col·laboració, l’automatització i la IA poden treballar junts, mireu com la Universitat de Nova Gal·les del Sud va utilitzar els equips Microsoft per oferir conferències, material de classe, col·laboració de classes juntament amb un assistent docent automatitzat que va evolucionar cap a un ensenyament. ajuda.

Per ser clar, l’adaptació a les normes de distanciament social no necessàriament revolucionarà el lloc de treball; accelerarà un canvi que ja passava. Amb algunes excepcions relacionades amb hàbits i pràctiques relacionades amb la salut, ja es produïa una gran part del canvi tecnològic. Això és degut a que la tecnologia que s’està adoptant és econòmicament viable i eficaç.

Abans de la pandèmia, les empreses adoptaven treballs en núvol i remots. D’acord amb la Oficina d’Estadística Nacional, El 48% de la força de treball del Regne Unit treballava de forma remota a causa de la pandèmia. D’aquesta manera, es va produir un augment significatiu aproximadament 20% el 2018.

Tags:

 • AI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map