Com pot ajudar un gravador de pantalla al vostre negoci?

Tens un model B2B i vols aconseguir més clients?


Si voleu fer més coses amb el vostre negoci, heu d’entendre les preferències i necessitats del client. Tot i que tot importa des de les eines d’anàlisi empresarial que utilitzeu fins a les vostres estratègies de màrqueting, sabíeu que un gravador de pantalla també us pot ajudar?

Comproveu els contractes empresarials i la conservació

No sempre es pot tenir una reunió presencial amb el client? Si el vostre client és a l’estranger, haureu de fer una videoconferència.

Tanmateix, podeu recordar tot el que ha dit el vostre client? La ment humana és propensa a oblidar-se de diverses coses quan està plena de problemes. Tot i que heu parlat amb el vostre client i anotat els punts essencials, és possible que vulgueu tornar a aquesta reunió i referir-vos a alguns aspectes importants.

Aquí és on a gravadora de pantalla com Movavi surt a la imatge.

Com pot ajudar un gravador de pantalla?

Una gravadora de pantalla és un programari que us ajuda a gravar àudio i vídeo des de la vostra pantalla actual. El Movavi Screen Recorder Studio, per exemple, us ajuda a capturar vídeos en línia, a enregistrar l’activitat del programa i també a crear vídeos. Aquest programari pot resultar útil també per a diversos creadors de contingut.

Aquí teniu el que us encantarà.

Compartiu informació a un ampli públic

Les empreses han de compartir informació amb una àmplia gamma d’interessats, com ara empleats, clients i accionistes. Seria difícil fer-ho quan se situessin a diferents indrets del món.

Una gravadora de pantalla es pot utilitzar per gravar presentacions i reunions en directe. Ajuda a compartir informació entre aquells que ho necessiten.

Útil per a Educadors

Els educadors o els instituts d’ensenyament poden fer ús d’una gravadora de pantalla per gravar vídeos i informació que trobin rellevants per a la matèria docent..

Aquesta informació es pot ombrejar als seus estudiants, fent que la classe sigui interactiva i interactiva alhora.

Errors de control del sistema

De vegades pot passar que el vostre sistema no funcioni fins a la marca a causa d’errors específics a l’ordinador o al programari. En aquest cas, us serà útil una aplicació de gravadora de pantalla. El problema pot ser tan ampli que pot ser difícil identificar la causa.

El registre de l’error ajuda als tècnics a comprendre bé el problema. Per tant, el problema es resol fàcilment.

Útil per a desenvolupadors d’aplicacions

Els desenvolupadors d’aplicacions poden utilitzar un programari d’enregistrament de pantalla per fer un seguiment dels errors. És altament valuós per a les etapes de desenvolupament / creació i les etapes finals.

Un cop desenvolupada l’aplicació, el desenvolupador pot gravar el seu funcionament a la pantalla i compartir-la amb clients potencials. Ajuda els clients a entendre el funcionament de l’aplicació amb un tutorial pas a pas.

Comprendre les necessitats dels clients

És una de les principals raons per les quals les empreses opten per un programari de gravadora de pantalla. Els ajuda a identificar el que un client vol. Un avantatge important d’aquest programari és que sempre podeu tornar als enregistraments i comprovar si heu perdut algun detall detallat.

També ajudarà a la direcció superior a fer un seguiment dels seus agents si han perdut alguna informació crítica o consultes. Per tant, és una victòria per a tots.

Ajuda a gravar àudio

No enteneu què vol el client en el primer intent? No et preocupis! Hi ha un gravador de pantalla al vostre rescat.

Assegura que no us perdeu la informació rellevant. Per descomptat, la qualitat de l’àudio també té un paper important. Tanmateix, amb el Movavi Screen Recorder Studio, assegureu-vos que obtindreu el millor so amb fotografies de pantalla d’alta qualitat.

Ajuda a recompensar els empleats amb un bon rendiment

Amb el programari del gravador de pantalla, podeu fer un seguiment dels agents que funcionen bé. Hi podria haver alguns que no estiguessin en contra de la idea de controlar el seu treball en tot moment. Tot i això, els que funcionen bé no tenen res a amagar.

L’alta direcció busca coherència i els que ho fan no tenen res de preocupar.

Si encara teniu dubtes, sempre podríeu utilitzar un programari de gravadora de pantalla. Tot i que al mercat hi ha diversos programes de pagament i de pagament no pagats, si teniu informació seriosa sobre el creixement del vostre negoci, és bona idea anar a buscar una versió de pagament..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map