Avantatge d’utilitzar Chatbots per a la vostra empresa

Crea el teu negoci amb els bots


Si busqueu una manera d’atraure i retenir els vostres clients, potser haureu d’acostumar-vos a Chatbots. Potser heu trobat amb el terme “Chatbots”, però potser no teniu en compte la informació que aquests xerrades són el “següent gran” i estan aquí per servir a una completa revolució amb el funcionament de les empreses actuals..

Les empreses de qualsevol indústria tenen generalment una àmplia base de clients. Com a finalitat, pot proporcionar una orientació pràctica personalitzada als clients potencials i als consumidors a escala. És per això que la demanda de xats per aquests camps ha crescut tan ràpidament.

Les tasques rutinàries maten la creativitat i la productivitat.

És un fet innegable, però si es requereix proves, les dades demostren que les persones passen fins a un 80 per cent de la seva jornada laboral mitjana en activitats de valor lleuger o zero..

Com poden fer front les empreses? Incorporar els chatbots és una de les respostes més noves i pràctiques.

Tot i que els chatbots encara són els seus inicis, les empreses de tecnologia primària estan muntant tot tipus d’eines per preparar-les amb intel·ligència artificial. Aviat els usuaris ja no podran saber si parlen amb una persona real o amb un xat de xat.

Sona interessant?

Els minoristes hauran de repensar els seus enfocaments si els seus clients comencen a evitar aplicacions o llocs mòbils específics de la botiga i es mantenen gairebé completament en aplicacions de missatgeria, cosa que en la seva majoria és bastant significativa..

Tanmateix, no hi ha informació com un món ideal quan es tracta de xats de xat. Tot i que la comunicació amb assistents virtuals pot semblar modesta, s’ha de protegir si es tracta de dades personals.

Chatbots

Com són exemplars els xat de negocis?

Els bots de xat són més accessibles per crear i implementar que una aplicació completa i separada de l’empresa.

Per exemple, els missatges de xat també existeixen a Facebook Messenger, de manera que no requereixen un equip de desenvolupadors ni mesos per implementar-los.

No hi ha coneixement de codificació necessari per utilitzar Chatbots i podeu crear el primer bot a la tarda amb poques eines disponibles en línia. I el millor és que els bots de xat permeten als usuaris realitzar tasques rutinàries específiques sense assistència d’un agent humà.

No només significa que aconsegueixen un servei més ràpid, sinó que, a més, el personal de suport humà pot estalviar temps. A més, quan es produeixen converses sobre negocis a Messenger, es desa l’historial de xats. Això significa que els usuaris sempre poden tornar enrere i revisar la informació compartida amb ells en el passat i que els agents humans poden veure els xats anteriors d’un usuari amb el bot, també, per context..

Anem a explorar alguns dels casos d’ús del negoci de les xerrades.

Generar oportunitats

Els bots de xat són una eina obligatòria quan es genera una oportunitat de generació. Per exemple, diguem que hi ha un boteig de xat que ofereix consells sobre fitness i hi ha subscrit al voltant de 30 quilòmetres. Ara el chatbot proporcionarà informació diària sobre salut i nutrició o un nou exercici per provar els subscriptors.

Chatbots

Si una marca de tela diferent necessita promocionar els seus productes, es pot portar a través d’un boteig de xat o es pot lliurar el producte de l’empresa amb un enllaç perquè les persones puguin comprar a l’instant. La part més excepcional d’aplicar aquests enfocaments de màrqueting d’afiliació és que podeu desenvolupar els vostres productes al vostre públic objectiu.

Feu un seguiment del treball mitjançant Chatbots

Els correus no poden fer-se càrrec dels gestors de projectes, però són aptes per reduir la càrrega de treball de PM i augmentar la productivitat del treball. Per exemple, un bot se centra en crear tasques, assignar-les als membres de l’equip, crear llistes de comprovació i enviar alertes abans del termini prevista per a l’assignació.

 • Gestió d’absències / excedències
 • Informes de treball
 • Gestió de tasques
 • Planificació de torns
 • Seguiment del temps

Es converteix en una assistència conversacional

Els xats no són com qualsevol altre programari basat en xats. Descriuen les necessitats dels consumidors que busquen el producte i proporcionen una sensació personalitzada a cada comunicació.

Chatbots

Els chatbots alimentats per Al impulsen els vostres clients per saber que estan comunicant-los amb un ésser humà. Això és així perquè veuen el patró d’escriptura del client i fan una discussió adequada. A més, podeu deixar notificacions push sobre les darreres ofertes i descomptes als vostres clients.

Ajuda a fer pagaments

La utilitat dels chatbots no es limita a tenir cura dels clients amb les compres en línia. També es pot fer pagaments mitjançant el seu ús. Efectua la tasca d’estalviar temps i de forma senzilla.

Chatbots

Snapchat va anunciar recentment una eina anomenada Snapcash. És una cartera virtual que inclou els detalls de la targeta dels usuaris. En fer-ne ús, els individus poden enviar el pagament a les marques que adquireixen o donar-los als seus amics i familiars. Això pot augmentar les vendes en línia.

Tot i que es necessiten els xatxes per seleccionar i comprar coses, hi ha un lleuger escepticisme a l’hora de fer els pagaments a través d’ells. Això és crucial perquè la transacció té lloc a través de missatges.

Gestió de recursos humans (RR)

Els bots de xerrada de recursos humans tenen una excel·lent capacitat per a tots els propòsits i propòsits de tractar preguntes repetitives, tenint en compte que els departaments de RRHH passen principalment del 30 al 50 per cent del seu temps a respondre a les preguntes freqüents sobre la política de les empreses, vacances o pagaments per malaltia, que en la seva majoria són força significatius..

Chatbots

Us sorprendrà literalment que al juny del 2018 una empresa de cosmètica L ”Oreal va presentar el seu nou reclutador, anomenat Mb chatbot amb tecnologia AI, de manera subtil. L’empleat digital definitivament havia de millorar fonamentalment l’experiència dels candidats a la feina i augmentar la productivitat de 145 contractistes que ja treballen per a l’empresa de manera subtil.

Al voltant de 2 milions de persones per a tots els propòsits i propòsits envien les seves sol·licituds generalment aOreal cada any, mentre que la marca no aconsegueix, definitivament, més de 5.000 persones que contracta de forma definitiva. Ara, Mya té cura dels candidats en etapes inicials, responent a les seves preguntes i avaluant els seus currículums en funció dels requeriments de la companyia, especialment contrari a la creença popular.

Gràcies a un tipus de revisió inicial, els reclutadors poden concentrar-se en una llista de candidats adequats a una posició, o així ho pensaven. A més, Mya ha millorat la satisfacció dels candidats: s’ha aconseguit gairebé el 100% després de les 10.000 primeres entrevistes de feina. A més, els xat bots multifuncionals generalment estan ajudant-se a diversos problemes de recursos humans, o així pensaven.

Enterprise és per a tots els propòsits i propòsits bons exemples de bots únics per a tot, la qual cosa és principalment relativament important. Les seves funcions consisteixen en realitzar consultes prèvies a l’abordatge, embarcació, formació, cita i resposta. Aquests directius inquiets de RRHH serveixen d’assistents 24/7 per a cada empleat i, en la seva majoria, donen la major part de les tasques repetibles amb recursos bàsics de manera significativa.

Chatbots com a directiu d’atenció al client

La majoria de les marques destacades tenen ara les seves pàgines a Facebook, Twitter, Instagram i altres plataformes de xarxes socials. Els experts d’aquestes marques interactuen regularment amb els seus clients i tracten les seves consultes.

Chatbots

Ara podeu configurar Chatbots perquè facin el mateix. Per exemple, si algú recull un conjunt de llits còmodes i ha de saber si vindrà junt amb coixins i mantes, pot conversar amb el bot i tindrà la seva resposta. D’aquesta manera s’estalvia temps tant per als clients com per als comerciants, ja que no han de canviar correus electrònics per qüestions petites.

Chatbots com a gestors d’esdeveniments

L’organització de reunions té molts passos poc reduïts, però tan arruïnats, com sincronitzar els horaris dels col·laboradors en actiu, comprovar l’hora de les sales i circular avisos als assistents. Aquesta és una qüestió de tasques que poden ajudar específicament amb els chatbots.

Chatbots

 • S’està enviant alertes als assistents
 • Programació de reunions
 • Recuperació de reunions
 • Recopilació de comentaris posteriors a l’esdeveniment
 • La preparació de les reunions

Pocs assistents digitals alimentats per l’AI informen els assistents sobre els horaris, els esdeveniments principals i els canvis d’última hora, i permeten que els participants es posin en contacte de forma immediata amb els organitzadors sobre qualsevol problema. En general, els robots ajuden a organitzar esdeveniments significatius de manera més perfecta i permeten als coordinadors centrar-se en tasques més complexes en lloc de proporcionar la informació necessària.

Conclusió

El més bonic dels chatbots és que podeu personalitzar-los tant per a les necessitats específiques del vostre negoci com per a la plataforma de conversa que la vostra organització utilitza abans. Els assistents digitals ja han demostrat ser valuosos a l’hora de provar, filtrar i informar informació, buscar i planificar calendaris, enviar alertes, realitzar activitats personalitzades, tractar consultes senzilles, informar a tothom i fer el seguiment de desenes de transformacions. Per tant, endavant i utilitzeu aquestes eines per crear el vostre primer xat.

En els pròxims anys, els chatbots simplement milloraran les seves habilitats actuals i dominaran les diferents. Hi ha sospites que els chatbots obtindran treballs humans, augmentant així la taxa d’atur.

Tanmateix, a Geekflare, tenim un escenari més optimista: l’automatització de tasques personalitzades contribuirà a baixar preus, salaris més grans i llocs de treball més diferents. No és aquesta la situació de bona sensació? Els chatbots han provocat una revolució en la manera en què la gent es dedica a comprar o obtenir serveis. Són personals, atractius i fantàstics!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map