Amb aquestes eines, genereu la renúncia, l’UELA, la política de devolució i de devolució de la vostra empresa

Si el vostre lloc web té el millor aspecte del món però no té les pàgines legals obligatòries, voldreu endreçar una mica les coses.


Mentre construeixen un lloc web, moltes persones solen ignorar el costat “legal” de les coses i només es concentren en tasques interessants. Estic d’acord que configurar les coses legals és una de les tasques més avorrides, però tingueu en compte que és més important que qualsevol altra cosa.

Podríeu tenir el lloc web més ben dissenyat, però encara no tindreu problemes si no configureu les pàgines legals. Per a la vostra comoditat, he enumerat alguns dels millors serveis que us permeten generar una renúncia de responsabilitat, EULA i una política de devolució i de devolució amb facilitat..

També és possible que vulgueu consultar la meva publicació anterior sobre la generació de polítiques de privadesa, termes i consentiment de cookies.

Però primer, aquí teniu el que heu de saber sobre aquests avantatges de les polítiques.

Redueix la vostra responsabilitat en cas que alguna cosa vagi malament

Si la vostra empresa participa en publicitat de tercers, en productes sanitaris o en qualsevol consell que prometi un cert benefici, aleshores és imprescindible tenir una renúncia adequada. Us protegeix de qualsevol al·legació futura sobre el resultat de l’assessorament / producte / anunci.

Una renúncia informa al client que no serà responsable si alguna cosa va malament.

Restringeix el mal ús de l’aplicació / programari

El fet de tenir EULA per a l’aplicació o el programari restringeix l’usuari a qualsevol ús il·legal o inadequat del producte. Per exemple, tenint en compte que el vostre programari està pensat per a un bon ús, podeu restringir els usuaris a les opcions següents:

 • Spamming
 • Hacking
 • Enginyeria inversa
 • I altres

Assegura els vostres clients

Parlem d’una política de devolució i de devolució, tenint una planta un segur d’assetjament als caps dels vostres clients. Els vostres clients saben que qualsevol cosa que estiguin comprant està representada de la manera que és possible i la poden tornar o tornar si no és satisfactòria.

Anem a explorar les següents eines i serveis.

Termes de Feed

Podeu generar acords legals de forma totalment gratuïta amb Termes de Feed. L’únic cop que heu de pagar és quan heu d’afegir algunes clàusules addicionals adequades a la vostra empresa i és una tarifa única. Podeu crear aquestes pàgines amb diversos propòsits, inclosos:

 • Llocs web
 • Aplicacions mòbils
 • Aplicacions de Facebook
 • SaaS

Hi ha els tres documents dels que parlem en aquest article, cosa que significa que obtindreu tot de forma gratuïta sota un mateix sostre.

Termes

Us ajudarà a mantenir-vos al dia i complir legalment, Termes és un servei en el qual es pot confiar a l’hora d’afrontar les lleis de privadesa que canvien. Us permet generar un grapat de pàgines que inclouen:

 • Renúncia
 • Política de devolució
 • Condicions d’ús

Podeu començar només responent a unes preguntes bàsiques, seleccionant la vostra disposició preferida i, a continuació, incrustar-la a on vulgueu.

Costa només 10 dòlars al mes, però també podeu utilitzar la versió gratuïta amb una quantitat limitada.

Sol·licituds de llocs web

Una política professional de devolució i de reemborsament pot portar a la vostra empresa un llarg camí i Polítiques del lloc web només t’ofereix això. Tot el que feu és triar la plataforma i el propòsit de la política, personalitzar-la a les vostres necessitats i, finalment, publicar-la. Tan simple com això!

Totes les polítiques que generen són úniques i adaptades per a la vostra empresa només amb l’ajut dels detalls que proporcioneu. Podeu començar i provar-ho de forma gratuïta.

EULAtemplate

EULAtemplate és una fantàstica col·lecció de plantilles EULA que podeu personalitzar i adaptar a les vostres necessitats. Cada plantilla està escrita professionalment i podeu veure el recompte de paraules abans de descarregar-la.

Com és habitual, per a cada plantilla, heu d’introduir detalls detallats sobre el vostre programari / aplicació i després cal personalitzar-lo perquè s’utilitzi en els vostres projectes..

Fiverr Gig

No molta gent té coneixement d’aquest meravellós lloc web que permet contractar autònoms per a literalment qualsevol tasca. Tot i que no aniré a totes les tasques, puc dir que he trobat una bonica espectacle impressionant que us escriurà una renúncia personalitzada i una política de devolució / devolució per només 10 dòlars.

Té unes ressenyes i valoracions fantàstiques, per la qual cosa val la pena consultar-ne.

Shopify

Shopify és conegut pel seu gran programari de comerç electrònic, però fins i tot tenen poques eines útils del costat que poden facilitar el vostre dia. Un d’ells és el generador de polítiques de devolució gratuïta. Amb només uns clics i personalitzacions, podeu utilitzar una política de devolució completa generada per a que la vostra empresa s’utilitzi a l’instant..

A més, també disposeu d’una prova gratuïta de 14 dies de Shopify que us permetrà aventurar l’espai de e-com per a un possible futur negoci..

Generador de renúncies

Una eina brillant i gratuïta per generar exencions de responsabilitat, Generador de renúncies és una opció força senzilla d’aquesta llista. No cobraran res perquè saben que és necessària una exempció de responsabilitat per a totes les empreses.

Abans d’omplir el formulari, veureu la vista prèvia del tipus de declaració que tindreu. T’ajuda a decidir si vols o no alguna cosa així. Si no esteu bé, podeu continuar i omplir el qüestionari. Rebreu la vostra renúncia a l’instant a través del correu electrònic.

Plantilles legals

Una altra plantilla gratuïta i professional per a EULA, Plantilles legals, està fent les tasques de Déu amb aquest servei. Ofereixen una mica massa sense cap cost, cosa que és fantàstica. Obteniu un EULA de nivell d’advocats que us protegirà prohibint la revenda i el mal ús del vostre programari.

Podeu descarregar immediatament la plantilla EULA en forma de MS Word i editar-la segons els vostres gustos. També disposen de seccions de coneixement benèfics a la pàgina principal que explicaran més coses sobre el EULA. Us recomano molt recórrer i llegir aquestes seccions per a una millor comprensió.

Conclusió

Espero que els serveis anteriors us ajudin a generar aquestes pàgines legals i compliu la llei.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map