18 millors generadors de signatura de correu electrònic per al vostre negoci

Tenir una signatura de correu electrònic permet estampar la vostra identitat de marca i semblar més professional.


Estic segur que els heu vist molts i us heu preguntat si en podríeu fer una, especialment els que apareixen amb una imatge de perfil fantàstica. Arribats a aquest moment, podríeu pensar que fer-ne una és una ciència de coets, però no ho és. Qualsevol que no tingui coneixement de codificació pot fer-ho. Tot el que heu de fer és triar qualsevol de les eines esmentades en aquesta llista i generar-ne una.

És senzill!

Però, abans de continuar a llistar-ne, aquí teniu alguns dels avantatges de tenir una signatura de correu electrònic que heu de conèixer.

Beneficis de tenir una signatura de correu electrònic

És fàcil pensar que les signatures de correu electrònic no són més que un disseny fantàstic amb el vostre nom i la vostra foto incrustats. És molt més que això. És una tàctica de màrqueting útil que pot fructificar per al vostre negoci.

Aquí és el perquè:

Coneixement de la marca

Posar una signatura per correu electrònic és una manera fantàstica de fer saber als destinataris qui sou com a marca i què feu. Crea una manera per a tu d’estampar la vostra marca sense ni fer esforços.

Atès que teniu tota la informació de l’empresa com el nom, el logotip, el contacte i els colors incrustats a la signatura, és fàcil que els destinataris reconeguin la vostra marca.

Toc personal

Com ja he parlat anteriorment sobre les imatges de perfil emergents amb una signatura de correu electrònic, en realitat és una manera fantàstica de crear una connexió més personal amb els seus destinataris..

En l’era de la intel·ligència artificial, tenir-se una imatge de tu mateix dins de la signatura del correu electrònic dóna un senyal als lectors que ets una persona real darrere del taulell i no un robot.

Arribar

No crec que esbrinar les dades de contacte d’una empresa no sigui tan difícil. Tot el que has de fer és buscar el seu lloc web, anar a la pàgina de contacte i BOOM; allà teniu la informació de contacte.

Però, i si us faciliteu la tasca del 70% si incorporeu les vostres dades de contacte a la vostra signatura de correu electrònic? D’aquesta manera, els destinataris no haureu de passar per aquestes pàgines addicionals només per identificar el vostre número de telèfon.

Es farà una meravella perquè atorgueu als seus destinataris la viabilitat.

Finalment hem arribat al fragment significatiu d’aquest article. A continuació, enumero alguns dels millors generadors de signatura de correu electrònic que us permetran crear la vostra signatura d’aspecte professional en un bigot..

Gimmio

Gimmio (abans coneguda com ZippySig) té moltes opcions avançades de personalització i estil per a empreses i agències de disseny que volen crear dissenys personalitzats sorprenents.

Si no ets gaire dissenyador, tenen més de 40 plantilles professionals disponibles per utilitzar de forma gratuïta. Segons el seu lloc web, més de 63.000 professionals utilitzen la seva eina, incloses moltes agències de disseny web que ofereixen serveis de signatura de correu electrònic als seus propis clients (amb etiqueta blanca).

Marques com Freelancer.com, Template.net, Wondershare.com i molts altres han rebut el número de generador de signatures de correu electrònic número 1.

firma.email

signature.email és una eina de disseny de signatures de correu electrònic flexible. Els dissenyadors i les agències poden crear signatures personalitzades boniques i senzilles per als seus clients. Comenceu amb una plantilla, canvieu els colors, els tipus de lletra i l’espaia, reordeneu l’ordre de la informació i afegiu qualsevol quantitat de camps o seccions addicionals..

No hi ha límits en els camps que podeu afegir ni en quina configuració. Podeu crear una signatura de correu electrònic amb la vostra marca o per als vostres clients exactament de la manera que necessiteu.

Amb un pla de pagament, empreses i organitzacions poden crear un simple enllaç de compartició de signatures. Aleshores, qualsevol empleat pot omplir la signatura de correu electrònic de la marca en pocs segons i copiar-la al client de correu electrònic que vulgueu. Els plans de signature.email són raonables en comparació amb altres costos per signatura que es poden sumar ràpidament en funció de la mida de la vostra organització.

Les persones poden crear i guardar una signatura personal de forma gratuïta.

Disseny

Aquesta ha de ser la més popular entre aquesta llista. Disseny de disseny La signatura de correu electrònic ha estat apreciada per moltes grans marques com Forbes, HuffPost, Emprenedor, etc..

Per crear la vostra signatura de correu electrònic a DesignHill, haureu d’omplir les dades de la vostra empresa, seleccionar estils, CTAs i proporcionar enllaços a les xarxes socials. Un cop fet tot això, heu de prémer el botó “crear una signatura” per obtenir una signatura de bon aspecte que estigui incrustada als vostres correus electrònics..

Fabricant de signatures

Com el seu nom indica, Fabricant de signatures és una altra opció fantàstica per crear signatures personalitzades per als vostres correus electrònics. El lloc web té un disseny molt senzill, de manera que fa la tasca encara més còmoda. Tot el que demana és –

 • Nom
 • Lloc de treball
 • Correu electrònic
 • Nom de la companyia
 • Número de telèfon
 • URL del lloc web
 • adreça
 • URL d’avatar
 • Enllaços de xarxes socials

Mentre introduïu aquests detalls, podeu veure una mini previsualització en temps real que mostra com es veu la vostra signatura. Bastant ordenat!

Mailcastr

Aquesta eina és una mica diferent de les dues anteriors, i per bé. Fa una mica més del que demanem. A més de ser un generador de signatura de correu electrònic, aquesta eina realitzarà un seguiment de tots els correus electrònics que contenen la vostra firma creada i us notificarà cada vegada que el destinatari els llegeix. D’aquesta manera, ja sabreu qui llegeix els vostres correus electrònics i qui no.

Si ja utilitzeu un programari de màrqueting per correu electrònic, no necessitareu aquesta funció addicional. Però és útil per a les persones que no en tenen.

Mailcastr té un pla gratuït que permet fer un seguiment de fins a 3 correus electrònics al dia. El seu pla de pagament només costa 5 dòlars i permet beneficis màxims.

Newoldstamp

Newoldstamp ofereix moltes més opcions de personalització i funcions emocionants que difícilment es poden trobar en altres. Us permet integrar aplicacions i insígnies de xarxes socials dins de la vostra signatura de correu electrònic. No només això, sinó que també podeu optar per incloure un banner promocional al final dels correus electrònics juntament amb la vostra trucada a acció. Quin xulo??

Hubspot

Hubspot té un gran nombre d’eines i plantilles al cinturó i una d’elles és un generador de signatura de correu electrònic. No sovint confiem en una eina a cegues, però quan es tracta de Hubspot, sabem que és fantàstic. Ja sigui contingut o eines; tenen un nom únic per les seves coses de qualitat.

Tenen un dels generadors de signatures molt ben dissenyats i és senzill seguir-hi. Tot el que heu de fer és seleccionar una plantilla, escriure els detalls de la vostra empresa, estilar-la i acabar de penjar la foto de la pantalla.

WiseStamp

Amb la possibilitat d’afegir icones de xarxes socials, Wisestamp és un altre generador de signatures de correu electrònic fantàstic que no us decebrà. Les seves característiques es divideixen per plans, amb un d’ells 100% gratuït. Aquestes eines tenen més de 50 plantilles per triar, de manera que podeu estar segur que hi ha alguna cosa per a tothom.

Darrerament han afegit les següents funcions.

 • Giny de programació de trucades
 • Integració de trucades en zoom
 • Botó CTA personalitzat
 • Signatura estilística

MySignature

Aquesta eina us permet crear i personalitzar la vostra signatura de correu electrònic a un nivell molt més profund. Ni tan sols bromejo! Tenen cinc pestanyes diferents per proporcionar-vos diverses opcions de creació de la vostra signatura. Des dels detalls de l’empresa a logotips fins a pancartes fins a l’estilisme, MySignature és una eina fantàstica per combatre.

Signatures de correu

Generalment es considera una de les eines més senzilles del generador de signatures, Signatures de correu són un gran pretendent d’aquesta llista. Podeu crear una signatura des de zero o bé triar entre la seva àmplia gamma de plantilles i portar-la.

Si.gnat.re

El disseny del lloc web d’aquesta eina és tan divertit com el nom. Però a l’hora de crear signatures de correu electrònic impressionants, és senzill i professional. Si.gnat.re té quatre pestanyes a la pàgina del generador juntament amb una previsualització en temps real. Tot el que feu és introduir les dades de la vostra empresa, afegir imatges, estilitzar-la i, finalment, incloure els vostres enllaços socials.

Correu de creixement

Si us heu adonat, la majoria de les eines esmentades anteriorment tenen moltes de les funcions en comú. Excepte alguns que ofereixen algunes funcions innovadores i aquesta eina anomenada Correu de creixement és un d’ells. Té totes les funcions monòtones que trobareu a totes les eines més algunes funcions addicionals que val la pena parlar.

Un d’ells és l’opció de convertir la vostra signatura en un anunci d’empresa completament interessant que us ajudarà a conduir trànsit al vostre lloc web sense inclús provar.

Sementa de roca

Sementa de roca et permet crear signatures de correu electrònic que tinguin una resposta total i tinguin un aspecte fabulós en tots els dispositius. Té algunes característiques excel·lents com:

 • Possibilitat d’afegir pancartes dins d’un correu electrònic
 • Capacitat de fer el seguiment de resultats mitjançant la seva analítica
 • Capacitat de comprovar els CTR
 • És molt fàcil de configurar

A part d’això, l’han utilitzat i confiat en algunes de les marques més grans del món, com ara Chelsea Football Club, Dell EMC i Konica Minolta. Us recomano molt que reviseu aquesta.

Llibre de mel

Llibre de mel és una suite completa de gestió de clients, però el seu lloc web té un generador de signatura de correu electrònic 100% gratuït que podeu utilitzar. Podeu crear-ne una des de zero o escollir una plantilla de la seva col·lecció.

És fàcil crear una signatura de correu electrònic des d’aquest lloc web. Tot el que feu és seleccionar una plantilla, introduir la informació de la vostra empresa, afegir enllaços socials i ja heu acabat. Tot i que aquest no té TANTES opcions de personalització; no deixa de ser una gran eina per provar-ho.

Rescat de signatura de correu electrònic

Cap altra eina té un nom més exacte que aquest. Rescat de signatura de correu electrònic veritablement us rescata amb la seva interfície fàcil d’utilitzar. Tenen funcions com:

 • Més de 20 plantilles per triar
 • Seguiment de la integració amb Google Analytics
 • Possibilitat d’afegir gifs animats i pancartes
 • Milers de icones de les xarxes socials diferents
 • I molt més

És una eina de pagament i els seus plans comencen a partir de 48 dòlars / any i pugen fins a 192 dòlars / any. Amb la quantitat de funcions úniques que ofereix aquesta eina, val la pena consultar-la.

Signatura de correu creuat

Aquesta és una potent eina que us permet crear signatures de correu electrònic amb un aspecte bonic, incloses pancartes promocionals i fer el seguiment de tot. Signatura de correu creuat S’integra bé amb Office 365, Exchange i Domino.

Els seus plans comencen a partir de 10 dòlars / mes per a deu usuaris i permeten triar més de 500 usuaris per un preu augmentat. També tenen una prova de 30 dies sense risc de provar-la.

Xink

Xink és una altra eina excel·lent per crear i gestionar signatures de correu electrònic des d’un mateix lloc. S’integra completament amb G-suite, Office 365, Outlook i Mail. La millor part? Compleix amb GDPR. Les signatures tenen la bona aparença de tots els dispositius i també tenen campanyes promocionals de banners que podeu incorporar als vostres correus electrònics.

Els seus plans comencen a partir d’11 dòlars mensuals per a deu empleats i pugen fins a 500 per 273 dòlars al mes. També podeu fer servir la prova gratuïta per provar-la.

Exclusió

Per últim, però no menys important, Exclusió el programari de signatura de correu electrònic és una opció impressionant a considerar. Funciona bé amb G-suite, Office 365, Exchange i Outlook. Amb el seu creador de signatura HTML, podeu crear una signatura fantàstica amb fotos juntament amb una renúncia necessària per al compliment legal. Podeu experimentar-lo sense cap cost mitjançant la prova gratuïta.

Conclusió

S’explica la veritat, l’ús de signatures de correu electrònic està infravalorat i no totes les empreses l’utilitzen. Us recomano molt que consideri això com una tàctica de màrqueting i aprofiteu-la incloent-ne un als vostres correus electrònics avui. Crec que els generadors anteriors faran el truc per vosaltres!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map