13 millor eina de captura de pantalla bonica i API per al vostre negoci

Utilitzar captures de pantalla és una manera excel·lent d’explicar un tema específic amb facilitat perquè les visuals són més digeribles que el text.


Tanmateix, si mai heu passat a una pantalla de captura de pantalla on visiteu les pàgines web, feu la captura de pantalla i editeu-la perquè sembli atractiva, ja sabeu que la tasca no és la més senzilla. És una mena de lluita per fer-ho tot manualment.

En aquests casos, l’ús de les API de captura de pantalla és la millor manera de seguir. En lloc de perdre 5 minuts en la preparació d’una captura de pantalla única, podeu generar un munt de captures de pantalla en aquest moment i amb facilitat.

En aquest article, primer descobrireu les eines a partir de les quals podeu fer captures de pantalla manualment i després les API, que automatitzen el procés. Tingueu en compte que només cal “capturar” una captura de pantalla no és suficient. Aquestes eines i API també us ajuden a seleccionar la mida desitjada i a embellir-la.

Importància de “embellir” les captures de pantalla

Tots sabem que les captures de pantalla no necessiten cap retoc ni filtració, però la majoria d’eines de captura de pantalla integrades del nostre sistema capturen tota la pantalla, inclosa la barra d’eines i la barra d’estat, que no és necessària.

Voleu suprimir-les i presentar-les bé perquè les captures de pantalla atractives poden:

 • Millora la vostra marca
 • Crida més l’atenció
 • Guanyeu la confiança dels clients

Tanmateix, si editeu les captures de pantalla manualment, consumireu un munt de temps, per la qual cosa heu d’utilitzar les solucions esmentades en aquest article.

Avantatges d’utilitzar API per crear la vostra eina de captura de pantalla

Si voleu crear una eina de captura de pantalla amb la intenció de facilitar-vos les coses, us mostrem aquí alguns dels molts avantatges de l’ús de l’API:

Estalvia temps

Les API estan destinades a fer-ho tot ràpid i millor. Utilitzar-la per crear la vostra aplicació significa reduir dràsticament el temps a la meitat, cosa que trigaria tantes hores si es construeix tot des de zero. La majoria de les API poden funcionar en menys d’una setmana.

Redueix la mà d’obra

Integrar una API per crear programari és com plug-and-play. La major part del treball ja està feta per vosaltres. Tot el que heu de fer és posar l’API en acció mitjançant la documentació i els tutorials i ja esteu preparats per començar a utilitzar-la. No hi ha més coses que des del primer moment.

Menys costós

La majoria de les API són molt favorables al pressupost i també inclouen plans freemium per afluixar encara més la càrrega. D’altra banda, una aplicació completa des de zero potser li costaria un braç i una cama.

Eines de captura de pantalla a demanda

Ràpid

Una meravellosa eina per convertir les seves avorrites captures de pantalla en una maqueta, Ràpid és 100% lliure d’utilitzar. És utilitzat per més de 145.000 persones, inclosos empleats d’Amazon, Shopify i Google. Podeu començar carregant la captura de pantalla, i després podreu:

 • Trieu entre diferents finestres de maqueta
 • Canvieu i personalitzeu el fons
 • Descarregueu la captura de pantalla en formats PNG, SVG o JPG

Creen constantment funcions noves i emocionants, per la qual cosa val la pena utilitzar-les. Fins i tot tenen extensions per a Google Chrome i Sketch perquè les coses siguin encara més senzilles.

Comprobador de pantalla de Geekflare

Si teniu l’orientació a diversos públics o a tot el món, una cosa que heu de prestar atenció és si el vostre lloc web es carrega correctament a totes les ubicacions. Hi pot haver molts casos en què el vostre lloc web es carrega bé en un país, però hi ha problemes en un altre, per la qual cosa és convenient assegurar-vos que tot sigui correcte.

Amb la utilització de la Comprobador de pantalla de Geekflare, podeu comprovar fàcilment si el vostre lloc web es mostra correctament a totes les regions. Tot el que heu de fer és enganxar l’URL i deixar que l’eina retorni resultats de diverses regions.

Després d’això, podeu descarregar les captures de pantalla o fins i tot identificar si hi ha algun problema de càrrega en una regió concreta.

Thum.io

Feu captures de pantalla en menys de un segon amb Thum.io. És una eina de captura de pantalla súper ràpida i fiable que pot processar captures de pantalla d’una manera senzilla i a la vegada més avançada. El que vull dir amb “avançat” és, us permet seleccionar l’amplada i els píxels segons la vostra preferència.

Podeu començar de franc.

Captura de pantalla de Geo

Amb la capacitat de provar el vostre lloc web de més de 200 ubicacions, Captura de pantalla de Geo és una altra opció brillant que té alguns clients feliços en els noms de Samsung, WebMD i Microsoft. Podeu acomiadar-vos literalment de l’ús de proxies i VPNs perquè aquesta eina us permet estar a qualsevol lloc des de qualsevol lloc.

Introduïu l’URL una vegada i BOOM, ja sabeu com es mostra el vostre lloc web en diferents ubicacions.

Màquina de captura de pantalla

Amb Màquina de captura de pantalla, podeu generar instantànies i fins i tot convertir la pàgina web en un document PDF. Abans d’introduir l’URL, teniu l’opció de seleccionar diferents dispositius com tauletes, telèfon o escriptori, que és una característica excel·lent perquè tothom té preferències diferents.

A més, també podeu optar per generar una captura de pantalla de llarga pàgina completa. A més d’això, també podeu generar una instantània del vostre lloc web. Podeu utilitzar aquesta eina gratuïtament per a 100 captures de pantalla al mes.

GeoPeeker

Com el nom ja suggereix, GeoPeeker et permet “mirar” com apareix el teu lloc web en diferents ubicacions. La versió gratuïta us permet fer una ullada a 6 ubicacions diferents, mentre que la versió premium n’afegeix 6.

Amb algunes opcions avançades, també podeu:

 • Comproveu si el vostre lloc web està a la baixa
 • Identificar els horaris de ping de diferents ubicacions
 • Personalitzeu el retard, les resolucions i la configuració de l’agent d’usuari

Els plans premium comencen a partir de només 9 dòlars al mes.

API de captura de pantalla

Captura de pantallaAPI

Captura de pantallaAPI.net et permet crear captures de pantalla perfectes per a píxels mitjançant una API senzilla. L’API s’executa a Google Cloud, cosa que significa que pot gestionar molt trànsit. L’API és senzilla de configurar i modificar. Podeu fer captures de pantalla de la visualització, la pàgina completa o fins i tot un element específic de la pàgina.

Amb el pla gratuït, podeu generar fins a 100 captures de pantalla al mes. Els plans pagats comencen a partir de 5 dòlars al mes.

Empaquetar

Confiat per Samsung, AdColony i Autodesk, Empaquetar és una increïble API que pot capturar captures de pantalla amb una sola trucada. Es basa en l’URL HTTP RestfUL molt senzill i ràpid i té mostres de codi per a diversos idiomes com PHP, Java, Node.js i Python.

El motor de renderització es completa en funció del navegador i compleix GDPR. Els plans de preus comencen a partir de només 9,95 dòlars al mes i també podeu fer la prova gratuïta de 7 dies.

URLBox

La definició de SaaS és “Screenshot as a Service”, força impressionant. URLBox pot automatitzar tota la tasca de generar captures de pantalla amb la seva API senzilla i fàcil d’integrar. Tu pots:

 • Feu captures de pantalla de pàgina completa
 • Captures de pantalla responsives que s’adaptin a tots els dispositius
 • Genereu impecablement captures de pantalla de pàgines molt riques en mitjans

La seva representació és molt ràpida, la qual cosa permet generar diverses miniatures en diferents dimensions en pocs segons. Teniu la garantia d’obtenir els mateixos resultats que veieu al vostre navegador, ni més ni menys que això. Pot tractar una quantitat de HTML boja, per molt complex que sigui.

Pots començar amb una prova gratuïta i tirar-la endavant.

API Flash

Basat en Google Chrome i AWS Lambda, API de Flash d’API L’API de captura de pantalla del lloc web promet una infraestructura estable i escalable. Els efectes són HTTPS per a tots els plans, conegut per la seva seguretat i protecció de privadesa.

L’API està molt ben documentada i pot generar una pàgina completa, així com captures de pantalla de resposta mòbil amb força facilitat. El pla gratuït permet generar fins a 100 captures de pantalla, però podeu triar un dels seus plans de pagament a partir de $ 7 / mes per obtenir més.

API de captura de pantalla

API de captura de pantalla es basa en l’API REST i es pot personalitzar fins a un punt en què fins i tot podeu desactivar Javascript per desactivar les finestres emergents. Podeu generar una captura de pantalla de pàgina completa i una dimensió personalitzada que tinguin els píxels desitjats.

Una característica impressionant d’aquesta API és que podeu triar si voleu Google Chrome com a navegador o Firebox. L’API generarà captures de pantalla des del navegador seleccionat. Podeu registrar-vos i obtenir de franc la vostra primera trucada de 1.000 API.

Sense navegador

Una API molt plena de potència, molt diferent de les altres esmentades en aquesta llista. Sense navegador és una automatització del navegador que es crea per a desenvolupadors i empreses. Podeu activar-lo i automatitzar la majoria de les tasques que feu en un navegador, una d’elles són captures de pantalla.

Podeu generar instantàniament captures de pantalla d’una pàgina web i desar-les en formats PNG o JPG. No haureu de tocar ni una sola línia de codi, gràcies a les seves API de REST que són premaderes per a la vostra comoditat.

Podeu registrar-vos en el mètode de pagament “pay as you go” o escollir un dels seus plans fixos a partir de $ 50 / mes.

Captura de pantalla

Amb Captura de pantalla, podeu capturar captures de pantalla altament personalitzables. Podeu definir la miniatura i la visualització desitjades, afegir el vostre trame de CSS, definir un temps de retard específic i molt més. El resultat ve en formats PNG, JPEG o GIF.

Captura de pantalla és gratuïta per a fins a 100 sol·licituds, després de les quals podeu triar el pla de pagament a partir de 19,99 dòlars el mes.

Conclusió

L’ús d’una combinació de les eines de captura de pantalla i les API anteriors pot resultar molt beneficiós per a la vostra empresa i per a les tasques del dia a dia.

Tags:

 • API

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map