12 millors solucions CRM al núvol per a empreses en creixement

La manera de gestionar les dades de clients té el poder de fer o trencar l’acord!


Per proporcionar als clients una experiència personalitzada, les empreses ara volen integrar tecnologies i plataformes amb les seves dades de clients. Com a resultat, la indústria del programari CRM continua expandint-se a un ritme sorprenent.

Segons informes, El 91% de les empreses amb més d’11 empleats ja utilitzen el programari CRM. Està previst que arribi a uns ingressos de 80 mil milions de dòlars o més fins al 2025.

La raó d’aquest ús massiu podria ser la comoditat que ofereix aquest programari a l’hora d’accedir a les dades del client amb mòbils, així com una solució en núvol en temps real. Si teniu les eines adequades al vostre costat, podeu augmentar la vostra generació de vendes, vendes i ingressos mantenint feliços els vostres clients. Ofereix una situació guanyadora per a tots!

Què és CRM?

Les empreses utilitzen el programari CRM (gestió de relacions amb els clients) per organitzar, sincronitzar i automatitzar totes les facetes associades a la interacció del client juntament amb vendes, màrqueting, analítica, atenció al client i serveis. El programari pot connectar aquestes àrees a més d’establir comunicació mitjançant missatges de correu electrònic i notes. Fins i tot pot gestionar una gestió de projectes menys complexa i accelerar tot el procés.

Alguns programes consisteixen en trucar a les capacitats i els bots de xat per ajudar els representants de vendes a comunicar-se millor amb els clients directament del programari. Els potents sistemes CRM poden oferir una funcionalitat fiable sense cap problema.

Aquest programari està dotat de totes aquestes funcions per aconseguir un objectiu comú: optimitzar tot el procés de gestió de relacions amb els clients per augmentar la productivitat global del vostre negoci..

Els CRM han mostrat una millora tremenda per avançar més. Aquests sistemes són perfectament capaços d’integrar-se amb un ampli ventall de processos empresarials. Amb l’arribada de la intel·ligència artificial i l’aprenentatge automàtic, CRM continuarà expandint-se més enllà dels horitzons.

Per què és imprescindible el CRM per al vostre negoci?

A mesura que la vostra marca creix, hi ha una necessitat inherent de tenir cura de les diferents àrees del seu negoci. Des dels vostres clients fins als empleats, des de vendes i esforços de màrqueting fins a analítica, tot el que es desperta augmenta. En aquest cas, és difícil, costós i ineficient operar el vostre negoci manualment. Si no es gestiona amb cura, pot costar-vos vendes i clients!

Per tant, no us heu de basar només en fulls de càlcul manuals ni en notes enganxoses. I aquí és on es mostra el programari CRM. Pot promoure el creixement del seu negoci racionalitzant la mà d’obra i els processos empresarials alhora que et permet gaudir de l’automatització al teu abast!

Els avantatges que presenta el programa CRM són els següents:

Organització de dades de manera eficient

Les empreses han de gestionar una gran quantitat de dades, inclosos contactes, perfils de clients i molt més. Controlar-los manualment és el veritable repte, però no amb el programari CRM. Proporciona una visió clara de totes les vostres dades mitjançant una gestió eficient. Fins i tot pot ajudar a executar els vostres processos de vendes sense problemes.

Millors visions

Podeu calibrar el rendiment de vendes i realitzar una auditoria mitjançant diverses mètriques, incloses les ofertes reservades, trucades realitzades, auditories de correu electrònic, etc..

Podeu distingir les vostres perspectives en totes les fases del vostre embut de vendes consultant els perfils de relació amb els clients.

Simplifica els processos de venda

Podeu utilitzar diferents canals de comunicació capaços d’augmentar l’eficiència de la venda a la venda i de la venda creuada. Aquests sistemes també poden optimitzar els seus esforços de màrqueting reconeixent els patrons de comportament dels clients.

Segmentació de clients

La segmentació de clients és útil per a equips de vendes i comercialitzadors digitals per donar forma als seus esforços de personalització. Utilitzant el programari, poden segregar les perspectives en grups en funció de paràmetres com ara la ubicació, l’oferta i molt més. D’aquesta manera, els equips de vendes poden centrar-se més en àrees específiques i ajudar els clients amb una solució precisa.

Facilita la col·laboració en equip

Com més empleats entenguin els vostres clients orientats, millor podran identificar les seves necessitats i agilitzar els seus esforços en aquesta direcció.

Poden extreure informació útil del sistema CRM per obtenir els màxims resultats en la fricció mínima. Per tant, facilita una millor col·laboració entre els membres de l’equip.

Gestió de canal

Els CRM us ajuden a crear i gestionar el pipeline de vendes. Podeu fer un seguiment fàcil de tots els vostres contactes i gestionar-los sense perdre’s. Mitjançant el programari, podeu enviar correus electrònics automàticament segons el comportament del client, el seguiment mitjançant trucades, etc. Així, us pot ajudar a créixer la vostra base de clients i a crear bons més forts amb ells.

Integració i Automatització

Automatitzeu les vostres tasques i integreu-vos amb altres aplicacions també, com ara correu electrònic, SMS, trucades, comerç electrònic, comptabilitat, plataformes de màrqueting, etc..

Per què el CRM basat en núvol?

Ja van passar aquells dies en què necessitava un equip d’informàtica expert dedicat exclusivament a tenir cura de programari CRM voluminós i car. El modern CRM basat en núvol és tecnològicament sofisticat, però fàcil d’utilitzar dissenyat per satisfer les vostres necessitats empresarials úniques.

Segons un informe, només el 12% de les empreses utilitzaven CRM basat en núvol el 2008, però ara ha augmentat fins al 87%.

Aquests sistemes permeten emmagatzemar tota la informació de clients recopilada al núvol al qual podeu accedir en qualsevol moment. Per tant, no haureu de preocupar-vos més per l’emmagatzematge de dades, la gestió i el pagament de cada llicència per a diferents dispositius. Des del desplegament fins al manteniment, tot funciona sense problemes mitjançant una solució basada en núvol.

Els sistemes basats al núvol compleixen tot de forma local i tenen una major adaptabilitat a les necessitats del vostre negoci. Per tant, anem a veure algunes de les millors solucions de CRM basades en núvol per a fer créixer el vostre negoci fora de fronteres!

Venda de Zendesk

Convertiu les converses en conversions en temps real mitjançant Venda de Zendesk per agilitzar els vostres processos empresarials, millorar la productivitat i la visibilitat de canonades. Aquesta eina completa i fàcil d’utilitzar està creada per solucionar els problemes freqüents dels vostres venedors. Elimina acuradament les possibles friccions produïdes a causa de les actualitzacions de l’oferta i ajuda al vostre equip de vendes a col·laborar, accedir i analitzar la informació rellevant de l’oferta..

Zendesk Sell proporciona a les vostres representants de vendes accés a totes les eines integrades disponibles, de manera que podeu obtenir una visió completa del compte d’un client. D’aquesta manera, es mantenen al màxim i poden aprofitar les oportunitats que es poden obtenir. Com que l’eina automatitza la captació de dades, és fàcil fer un seguiment de la informació nova i antiga que els representants poden utilitzar per mantenir-se al dia en el pipeline de vendes. També els ajuda a prioritzar els vostres clients potencials i clients.

Realitzar trucades, programar reunions, enviar correus electrònics, consultar l’historial de les ofertes, tot és accessible a pocs clics del tauler de control. Zendesk Sell ofereix llistes intel·ligents per filtrar i segmentar les ofertes i els avantatges en temps real.

Poseu-vos en contacte amb oportunitats, manteniu-vos organitzats i tanqueu ofertes a qualsevol lloc amb aquest programari de vendes d’escriptori, fins i tot quan esteu fora de línia Ofereix integració unificada amb Mailchimp per ajudar-vos a fer el seguiment de les vostres campanyes i a Pandadoc per visualitzar l’estat del vostre contracte.

També podeu crear aplicacions mitjançant el marc d’aplicacions Zendesk. Pronostiqueu i analitzeu el vostre negoci amb informes, gaudiu d’un tauler de control arrossegable i més de 30 informes per interactuar, comprendre i visualitzar les vostres dades.

Venda a la venda

Aprofiteu el poder d’AI per gestionar el vostre procés empresarial i relacionar-vos bé amb els vostres clients Venda CRM. Ofereix eines intel·ligents integrades com Freshcaller, on podeu realitzar trucades i enviar correus electrònics personalitzats als vostres clients i clients adequats a les seves necessitats.

Per començar, no heu de ser un friki tecnològic. tot, des de la creació del compte fins al funcionament, és molt fàcil.

Podeu utilitzar-ho per a la puntuació de plom, la captació d’activitats i molts altres per obtenir una visió detallada del vostre negoci. També ofereix informes que us ajudaran a identificar i a segregar els vostres possibles clients que presenten comportaments de compra. Fins i tot podeu rebre notificacions i alertes en temps real quan s’obri un correu electrònic nou, si algú fa clic als vostres enllaços i molt més.

Hubspot CRM

Hubspot CRM serveix a la vostra empresa més que un simple sistema de gestió de contactes. Ofereix eines gratuïtes per actualitzar automàticament els informes i fer el seguiment del rendiment. Podeu obtenir una visibilitat completa del vostre pipeline de vendes de forma instantània mitjançant un quadre de comandament complet.

Com a resultat d’obtenir informes sobre el rendiment i l’activitat de vendes individuals, podeu fins i tot entrenar el vostre equip de vendes cap al vostre objectiu. Si teniu una empresa petita, mitjana o a gran escala, aquest CRM té la solució adequada per a tothom. Podeu gaudir de dades i usuaris il·limitats, juntament amb un milió de contactes sense cap data de caducitat.

Hubspot també us ofereix eines avançades i d’estalvi de temps perquè els vostres equips de vendes puguin proporcionar una productivitat millor. Aquestes eines també eliminen la fricció entre elles i fomenten la col·laboració. A més, aquests poden notificar els vostres representants tan bon punt un client obri un correu electrònic o visiti el lloc web de l’empresa. Per tant, poden fer un seguiment eficaç dels cables adequats i en el moment perfecte.

Podeu connectar-vos millor amb els vostres clients programant les reunions, mitjançant plantilles de correu electrònic, xats en viu, funció de trucades i molt més.

Keap

Hi ha alguna manera d’obtenir més productivitat treballant menys?

Sí, a través del treball intel·ligent!

Això és exactament el que podeu esperar de Keap, una solució que automatitzi el vostre procés empresarial i desglossa les tasques complexes en altres més petites i assolibles. D’aquesta manera, el vostre equip de vendes pot treballar amb més enfocament i eficiència per millorar la productivitat global.

Amb Keap, podeu automatitzar tots els vostres seguiments per respondre amb velocitat ràpida a làser. Saluda els nous clients amb correus electrònics personalitzats i envia recordatoris als vostres clients existents. També actualitza totes les interaccions i les emmagatzema en un sol lloc perquè pugueu gestionar fàcilment.

Utilitzeu aquest programari avançat per configurar cites, obtenir pressupostos, enviar factures i fer el seguiment dels clients; gaudeix de tot, a pocs clics. Curiosament, ofereix Campaign Builder per automatitzar els vostres esforços de màrqueting i vendes. Podeu etiquetar nous missatges, enviar correus electrònics, assignar tasques, etc. amb aquesta configuració.

Força de vendes

Vaig suposar que arribarà, no??

Força de vendes, de fet, és una de les millors solucions CRM basades en núvols per transformar el vostre negoci. Resteu connectat amb els vostres clients d’una manera única i uniu les vostres vendes, màrqueting, equips informàtics, servei, comerç, etc. utilitzant el programari únic.

Potenciau el vostre equip de vendes per augmentar la productivitat i obtenir grans avantatges sòlides sense límits de velocitat ni molèsties. També us ajuda a lliurar propostes, pressupostos i contractes exactes mentre automatitzeu les vostres factures, el reconeixement d’ingressos i la subscripció.

Sales Cloud està dotat d’intel·ligència artificial per permetre als vostres equips de vendes una visió d’actuació, puntuació predictiva, predicció precisa i automatització intel·ligent per guiar el futur dels negocis d’una manera productiva. També podeu sincronitzar els vostres correus electrònics i el calendari per a l’entrada automàtica de dades.

L’eina ofereix una sèrie d’opcions per a personalitzar, com ara un creador de fluxos de treball, predicció col·laborativa, captura d’activitats automàtiques i molt més. Salesforce permet automatitzar el vostre procés empresarial, Salesforce ofereix Flow Builder, que és una eina arrossegable i soltable. Permet crear fluxos de treball empresarials per assegurar el compliment o posar activitats repetitives en pilot automàtic.

Podeu augmentar el poder de Salesforce CRM integrant-lo amb Facebook i altres canals de vendes i màrqueting.

Altres característiques:

 • A bord integrat
 • Taula de comandament i generació d’informes
 • Seguiment automàtic de missatges de correu electrònic i reunions de programació
 • Seguretat a nivell d’empresa

Ofereix un pla estàndard, Salesforce Sales Essentials a 25 dòlars / mes per a que un sol usuari i un paquet professional gaudeixin de les seves capacitats millorades a $ 75 / mes per usuari.

Zoho CRM

Amb una xarxa global de més de 150.000 empreses repartides en 180 països, Zoho CRM ajuda les empreses a créixer els seus ingressos millorant el compromís amb els clients i convertint més avantatges. Amb l’eina, podeu programar reunions sense problemes, fer presentacions, organitzar seminaris i obtenir informes en temps real.

Les vendes són un joc de nombres i podeu seguir-hi fent un seguiment de les mètriques de rendiment i vendes. El programari capacita els vostres processos empresarials amb eines intel·ligents inteligents, taulers de taula i aplicacions mòbils dedicades per assegurar-vos que jugueu un “joc inigualable”!

Col·labora millor amb tot l’equip a través de fonts comunes, resol les preguntes de tots els altres, comparteixi informació i envia les dades de l’acord per actualitzar tothom. Mitjançant el programari, podeu arribar als vostres clients mitjançant trucades, xarxes socials, correus electrònics i xat en directe. A més, rep notificacions immediatament quan un client interactua per ajudar-lo en temps real.

L’eina també automatitza les vostres tasques, retalla les tasques repetitives i us permet fer un seguiment millor amb els vostres clients. Ja sigui desplegament, embarcació o formació, i tot és senzill, inclosa la migració de dades des de fulls de càlcul i altres sistemes CRM.

Pipedrive

Cerqueu programari de CRM que us ajudi a mantenir-vos centrat en els vostres clients per impulsar el vostre negoci endavant?

Pipedrive ofereix funcions impressionants per ajudar-vos a prioritzar les vostres ofertes, preveure ingressos i fer el seguiment del rendiment general de les vendes.

Ofereix formularis web i chatbots personalitzats que inclouen ofertes en calent en el pipeline de vendes en temps real. Podeu fer un seguiment de tota la comunicació auditant trucades, contactes i historial de correu electrònic. Per tant, pren el control de les dades i utilitza-ho per configurar els esforços de vendes Podeu accedir fàcilment al programari des del vostre telèfon intel·ligent o PC i integrar-vos també amb aplicacions que augmentin les vendes.

Amb Pipedrive, podeu eliminar tasques repetitives utilitzant intel·ligència artificial. Utilitzeu el programari per explorar els informes i comparar-los amb els objectius establerts. Pipedrive ofereix una completa transparència i seguretat sobre com s’utilitzen les vostres dades per protegir-se d’uns imprevistos.

Comercial

Gestionem eficaçment els vostres fluxos de treball empresarials mitjançant Comercial de CRM i crear clients duradors que depenen de tu. Disposa de tantes funcions amagades a les mànigues que són útils per al vostre negoci per conduir ingressos i reduir tasques complexes.

Comprometeu amb els vostres clients i clients potencials i ajudeu-los immediatament amb informació rellevant. Us proporciona informació precisa perquè el vostre equip de vendes pugui oferir experiències personalitzades a totes les consultes que rebin. Per tant, les converses poden convertir-se en possibles oportunitats i després transformar-se en clients feliços.

Ofereix una opció desplegable per rastrejar, avançar i filtrar les ofertes, us permet establir objectius assolibles per a les vostres vendes i us permetrà calibrar el rendiment.

Utilitza anàlisis i accepta més de 700 integracions, incloses Outlook, Google Apps, Zapier, etc. per donar suport al vostre negoci amb altres sistemes. Personalitzeu-lo com vulgueu i vengueu el vostre producte o servei des de qualsevol lloc amb el vostre portàtil, Android o dispositiu iOS.

Perspectiva

Deixa que el teu missatge empresarial únic arribi als teus clients amb un nivell de personalització completament nou Perspectiva per emetre una impressió memorable. T’ajuda a destacar entre la multitud, oferint una interfície rica en funcions, personalitzada i intuïtiva, que no té dolor.

Mitjançant Insightly, podeu fer el seguiment de les dades rellevants sobre les principals campanyes, campanyes de màrqueting, comunicació i tasques per analitzar el flux de treball general del negoci i automatitzar-lo. El CRM facilita l’encaminament automàtic del client cap a un client adequat en temps real de manera que els representants puguin fer-ne el seguiment mentre tinguin alguna possibilitat. També podeu executar una lògica de negoci personalitzada per sincronitzar entitats externes d’Oracle, SAP, etc.

L’enviament de correus electrònics massius a la vostra llista de contactes és impecable, i també fa el seguiment de tota l’enviament de correu electrònic i us notifica. D’aquesta manera, podeu tenir les estadístiques de quants correus electrònics s’han obert i s’ha fet clic. El programari mapeja les relacions amb els clients mitjançant la funció d’enllaç de registres on es poden vincular correus electrònics, dades del client i altra informació a la vostra base de dades.

Insightly us permet crear aplicacions personalitzades i desplegar-les a dispositius mòbils i a la web en pocs minuts. Fins i tot podeu dissenyar taulers de taula, crear visualitzacions de dades exquisides i fer un seguiment de mètriques interessants amb facilitat i seguretat a nivell de la indústria..

EngageBay

Esteu buscant una solució CRM assequible?

EngageBay és una alternativa decent. Utilitzeu aquest programari per aconseguir clients, conrear un vincle fort amb ells i convertir-los en clients fidels. Pot fer front a totes les vostres necessitats de vendes, màrqueting i atenció al client.

Automatitzeu les vostres campanyes, tasques i rutines de màrqueting mitjançant EngageBay per presenciar una productivitat i eficiència elevades del vostre negoci sense afectar la qualitat. Gestioneu les ofertes, obteniu informació de clients de 360 ​​graus, planifiqueu reunions i molt més.

Feu un pas endavant per servir als vostres clients mitjançant la gestió de bitllets de xat en directe i atenció al client.

Closca de nou

S’elabora amb excel·lència per satisfer les diverses necessitats dels diferents negocis, Closca de nou ofereix un CRM que us ajudarà a crear relacions comercials fructíferes i a generar més conversions. El vostre senzill ús del programari és fàcil de manejar pels vostres equips sense requerir que siguin professionals de la tecnologia, tot i que ofereix solucions sofisticades.

Mitjançant l’automatització de vendes, el CRM posa totes les activitats que consumeixen temps en un pilot automàtic, permetent al vostre equip concentrar-se en l’atenció als clients. Ofereix un seguiment de rendiments i informes perquè pugueu tenir consciència del que passa en temps real i treballar en àrees que necessiten millorar.

Mitjançant Nutshell, podeu col·laborar de manera eficient amb els vostres equips i mantenir-vos actualitzat amb tots els aspectes importants que demanin la vostra atenció. També ajuda a gestionar millor el pipeline i els contactes i ofereix assistència dedicada al client.

CRM menys molest

Com el seu nom indica, CRM menys molest ofereix una solució simplificada per ajudar les petites empreses a gestionar els seus contactes, fer el seguiment de les seves oportunitats i fer-ne el seguiment efectiu sense que “us molesteu”. El sistema fàcil d’utilitzar triga un temps a configurar-se i és fàcil d’utilitzar.

Fins i tot es pot ajudar amb la seva introducció en vídeo per millorar la seva funcionalitat. Però en cas que us quedin enganxats, ofereixen suport gratuït per correu electrònic i trucades, tot i que encara no sou el seu client.

Tot triant CRM, moltes empreses es perplegen amb funcions i funcionalitats infinites. Sobretot les petites empreses tenen problemes i acaben pagant els seus diners guanyats amb funcions que ni tan sols necessitarien en primer lloc.

Per fer les coses “menys molestes”, aquesta solució està a la vostra disposició. T’ajuda a millorar el servei al client, a la productivitat de luxe i t’ajuda a tancar més ofertes. Podeu emmagatzemar tota la informació sota un paraigua, inclosos els fitxers, notes, tasques, dades de pipeline, esdeveniments i molt més. Ofereix una funció de cerca per ajudar-vos a trobar dades fàcilment.

Integra diferents sistemes amb aquest programari com Google Calendar per gestionar tasques i esdeveniments alhora que estalvies el teu temps. Mitjançant els informes de referència, podeu continuar actualitzant-vos sobre els missatges, inclosos la prioritat i l’estat associats.

Conclusió

Amb una enorme competència al voltant, és necessari que un negoci en creixement trobi maneres úniques de seguir endavant en la carrera. Mitjançant CRM SaaS, les empreses poden crear relacions amb els clients amb una llarga durada, gestionar fluxos de treball i donar forma a les seves vendes i els seus esforços de màrqueting per provocar el creixement..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map