10 millor API de dades de vol per a la vostra increïble aplicació

Si heu buscat la millor API de dades de vol o aviació per a la vostra propera aplicació, haureu arribat al lloc adequat.


Hi va haver un moment en què les empreses de viatges van haver de construir la seva aplicació des de zero, cosa que requeriria molts diners i temps. Avui, disposem de dades de vols i d’altres API de solucions de viatge que poden recopilar i processar dades proporcionades pels sistemes CRM. Permet connectar-se perfectament a aquestes dades sense embolicar-vos amb cap codificació addicional.

Podeu comprar de seguida la llicència i començar a utilitzar-la a les vostres aplicacions. Aquest article us mostrarà algunes de les millors API de dades de vol que hi ha al voltant.

Abans de continuar a enumerar-los, us mostrem com utilitzar l’API pot ajudar el vostre negoci.

Àmplia gamma d’opcions

Si opteu per utilitzar l’API per crear la vostra aplicació de viatge, obriu les vostres vies a moltes més oportunitats com ara la reserva de viatges, el seguiment de vols i la cerca de vols en lloc de crear només una o dues. Les API us ofereixen moltes més funcions dins d’un mateix sostre.

Rendible

Probablement ja ho sabeu, però val la pena esmentar-ho de nou. Les API poden estalviar ridículament molts diners a la vegada que ofereixen més funcionalitat. La majoria de les API inclouen tones de característiques per un preu assequible únic.

Automatització

Utilitzar les API significa automatitzar tot aquest conjunt de tasques sense dependre de les persones. A canvi, redueix costos, temps i esforços massius. És un enfocament ràpid per completar la tasca amb recursos mínims.

Aviació

Amb més de 250 països i 13.000 companyies aèries, Aviació proporciona dades exactes de l’estat del vol en temps real i l’aviació global. Més de 5.000 empreses confien en la seva majoria gràcies al seu servei API basat. Tens accés a dades com ara:

 • Vols històrics
 • Horaris
 • Rutes aèries
 • Aeroports
 • Avions
 • Recerca de ciutat
 • Recerca de país
 • Recerca d’impostos d’aviació

Amb la seva robusta infraestructura, podeu realitzar milions de sol·licituds per minut sense problemes. Per al seu pla gratuït, podeu obtenir fins a 500 sol·licituds per mes de forma gratuïta i podeu actualitzar qualsevol moment els vostres plans de pagament a partir de només 29,99 dòlars el mes..

FlightAware

Els de FlightAware Les API donen suport a tots els llenguatges de programació, de manera que podeu estar segur que funcionarà amb la vostra opció preferida. Tenen dues API de dades de vol diferents:

 1. FlightXML
 2. Firehose FlightAware

FlightXML és una API basada en consultes que s’encarrega de reunir dades de seguiment de vols en temps real i conjunts de dades històriques recents. Jo diria que és bastant adequat si les vostres necessitats no són tan grans.

D’altra banda, FlightAware Firehose transmet en directe el flux de dades JSON sobre TCP amb SSL / TLS. És molt recomanable per a solucions de dades enormes. Proporciona posicions de superfície i informes meteorològics d’aeronaus, que FlightXML no compta.

Totes dues són molt diferents, i això compleix les vostres necessitats. Podeu provar-ne la mostra abans de comprar.

OpenSky

És al joc des del 2013, OpenSky és una altra opció fiable per incorporar l’API de dades de vol al vostre sistema. Pot capturar dades en directe i, parcialment, històriques. També es pot utilitzar amb qualsevol idioma que vagi bé amb les API de REST basades en JSON.

Aquesta és completament gratuïta i de codi obert.

Estadístiques de vol de Cirium

Estadístiques de vol de Cirium ofereix un munt d’API de dades de vol diferents que poden ajudar a fer de les aplicacions una central a l’hora de proporcionar una gran experiència de viatge.

La seva API “Flex” inclou aquests serveis:

 • Estat de seguiment i seguiment del vol
 • Estat de vol històric
 • Programació
 • Connexions
 • Companyies aèries
 • Aeroports
 • Característiques del vol
 • El temps

Recentment també han presentat el nou conjunt d’API anomenat Aircraft & Flotes que ofereixen detalls extensos sobre certs avions.

Trawex

Flexible, escalable i fàcil d’integrar, Les de Trawex un conjunt d’API de viatges us poden ajudar a crear fàcilment el vostre següent lloc web o aplicació de viatges. Un cop incorporeu la seva API al vostre sistema, podreu oferir ofertes de reserva de vols realment immillorables als vostres clients.

Independentment de si integreu l’API a una nova aplicació o a una que ja funciona, el procés és bo. Podeu sol·licitar una demostració i veure-la per vosaltres mateixos.

Llògica de vols

Llògica de vols és una de les plataformes líders en tarifes globals gràcies a la seva vasta oferta i servei valuós. Compta amb més de 700 companyies aèries, 200+ LCC, 180 països i més de 1000 clients feliços. Realment crec que es tracta d’una opció excel·lent perquè se’ls ha adjudicat “Millor API de vol del 2019”. No hi ha literalment cap altra validació necessària.

El seu sistema de reserva té les millors tarifes de tarifes a l’aire i estic segur que voldreu oferir-ho als vostres clients.

OAG Dades de l’estat del vol

Amb dades de vol precises i fiables en temps real, Dades de l’estat de vol de l’OAG literalment pot “salvar el dia”. Les seves alertes són molt ràpides i puntuals, cosa que permetrà que els vostres clients estiguin sincronitzats amb els seus vols.

Amb l’ús de la seva API, podeu proporcionar una informació variada als vostres clients, com ara:

 • Retards, cancel·lacions i canvis de vol
 • El temps i la previsió actuals
 • Dades històriques de vols

Hi ha molt més i podeu provar-ho sol·licitant una demostració gratuïta.

Aviation Edge

Recull dades de centenars de fonts de confiança diferents com ara autoritats oficials, companyies aèries i aeroports, Aviation Edge és excel·lent quan es tracta de precisió. Tenen aproximadament sis API de vols diferents, que són:

 • Rastrejador de vols
 • Horaris de l’aeroport
 • Rutes aèries
 • Aeroports propers
 • Completar automàticament els noms de l’aeroport i la ciutat
 • Bases de dades d’aviació

Podeu utilitzar la seva API gratuïta o provar una mostra de la primera.

API de viatges Skyscanner

Tant si esteu creant una aplicació com un lloc web, Les API de viatge de Skyscanner us pot connectar directament a les dades de vol precises que necessiteu per proporcionar als vostres clients una experiència inigualable. Des de les millors ofertes de vols, hotels fins i tot lloguer de cotxes.

Aquestes són algunes de les característiques brillants d’aquesta API:

 • Cerca avançada que fins i tot pot comprendre les consultes de format llarg
 • Diversos formats geogràfics
 • Transmissió de preus en temps real
 • Format d’API RESTful amb respostes JSON i XML disponibles

Podeu contactar directament amb ells per sol·licitar accés.

AeroDataBox

Gestionat a través de la plataforma RapidAPI, AeroDataBox ofereix una àmplia gamma d’API de viatge que es poden integrar fàcilment a les vostres aplicacions. Cadascuna d’elles té funcions diferents i úniques, i val la pena revisar-les.

És possible que la qualitat de les dades d’AeroDataBox no sigui la millor i exacta a vegades, ja que ofereixen dades molt limitades en comparació amb les grans que hi ha. Tanmateix, això no els fa menys útils. Si teniu previst crear una petita aplicació d’aviació, segurament podeu anar a buscar-la.

Conclusió

Espero amb l’ús de l’API de dades de vol; podeu crear la vostra pròpia sol·licitud de viatge sense haver de començar de zero i amb una suma enorme de diners.

Tags:

 • API

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map