Φτηνές Web Hosting

Φτηνές Web Hosting

Εάν αυτό είναι δικό σας πρώτη φορά εγγραφή σε υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων, μπορεί να αισθάνεστε λίγο συγκλονισμένοι από τη θάλασσα των πληροφοριών εκεί έξω. Ξέρω ότι σίγουρα ένιωσα σαν ένα ψάρι έξω από το νερό την πρώτη φορά που έπρεπε να κοιτάξω την πληθώρα επιλογών εκεί έξω. Ή ίσως μια κακή εμπειρία ψάχνετε έναν εναλλακτικό από τον παλιό σας οικοδεσπότη Ιστού και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα απογοητευτείτε τη δεύτερη φορά. Σε κάθε περίπτωση, σας καλύπτουμε.


φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων

Ο οδηγός σας για αξιόπιστη & Φτηνότερη φιλοξενία Ιστού

Ποιοι είναι οι δείκτες μιας αξιόπιστης και φθηνής υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων; Χρειάζεστε μια κορυφαία λύση, ή θα αρκεί ένα σχέδιο προϋπολογισμού για να σας ξεπεράσει?

Για πρώτους, ή αν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, θα συνιστούσα απολύτως να πάτε με έναν από τους πιο προσιτούς παρόχους φιλοξενίας για να ξεκινήσετε και να αξιολογήσετε τις επιλογές ανάπτυξης σας με την πάροδο του χρόνου..

Αυτός ο οδηγός γρήγορης εκκίνησης θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία επιλογής και θα σας ωθήσει προς τη σωστή κατεύθυνση χωρίς να χαθείτε σε μια σειρά τεχνικής ορολογίας.

Εδώ είναι 6 πράγματα που πρέπει να θυμάστε για αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων που δεν κοστίζει ένα χέρι και ένα πόδι:

Αξιοπιστία στην απόδοση του διακομιστή

Η φθηνότερη υπηρεσία φιλοξενίας δεν θα σας κάνει πολύ καλό εάν οι διακομιστές συνεχίσουν να καταρρέουν και ο ιστότοπός σας χρειάζεται πάντα για φόρτωση. Το Uptime είναι το κλειδί για τον ιστότοπό σας. Η επαναλαμβανόμενη διακοπή του διακομιστή θα μεταφραστεί σε απώλεια δυνητικών πελατών στον ιστότοπό σας, κάτι που αναπόφευκτα θα σας κλέψει τα πιθανά έσοδα ή την αναγνωσιμότητα, ανάλογα με τους στόχους σας.

Να επαληθεύετε πάντα το ιστορικό ενός παρόχου φιλοξενίας μέσω διαδικτυακών κριτικών ή ανεξάρτητων αξιολογήσεων Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

a) Δωρεάν υπηρεσία παρακολούθησης χρόνου λειτουργίας του οικοδεσπότη Ιστού, για παράδειγμα netcraft.com

β) Κριτικές για εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, για παράδειγμα διαβάστε τις κριτικές μας εδώ στον ιστότοπο

Ως σημείο αναφοράς, ας χρησιμοποιήσουμε το Bluehost και το HostGator δύο από τους πιο προσιτούς παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι γνωστοί για την καλή εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία τους. Βρείτε τη σύγκριση μεταξύ μας μεταξύ των δύο εδώ. Με προσιτές τιμές, εννοώ κάτω των 5 $ / μήνα, παρόλο που συχνά υπάρχουν ειδικές προσφορές που οδηγούν στην τιμή ακόμη χαμηλότερη (περισσότερο σε λίγο).

Τόσο το Bluehost όσο και το HostGator διαθέτουν ένα 99,9% χρόνος λειτουργίας στους πελάτες. Όπου κι αν τελειώσετε, αξιολογήστε "uptime εκ των προτέρων" κατά κανόνα.

Επαρκές διάστημα και εύρος ζώνης

Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν απεριόριστο χώρο και εύρος ζώνης στα σχέδιά τους αυτές τις μέρες, αν και μερικοί από αυτούς εξακολουθούν να ορίζουν περιορισμούς. Η αλήθεια είναι ότι κανένας πάροχος δεν μπορεί να εγγυηθεί απεριόριστο εύρος ζώνης ή χώρο στο δίσκο, καθώς και τα δύο κοστίζουν χρήματα.

Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι οι περισσότεροι ιστότοποι καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο. Εάν μόλις ξεκινήσετε και δεν προβλέπετε τεράστιο όγκο επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας για το άμεσο μέλλον, δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε. Εάν οι ανάγκες σας αλλάξουν στο μέλλον και χρειάζεστε περισσότερο χώρο για να μεγαλώσετε, μπορείτε πάντα να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας ανάλογα, με ένα μικρό premium.

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες παρέχουν εύκολη αναβάθμιση σε μεγαλύτερα πακέτα εάν ο όγκος σας υπερβαίνει την αρχική σας ανάγκη / σχέδιο.

Εγγύηση ικανοποίησης 100%

Ποιος δεν αγαπά μια εγγύηση ικανοποίησης; Πάντα ψάχνετε για μια εταιρεία που είναι αρκετά σίγουρη για τις υπηρεσίες τους για να τις υποστηρίζει με ένα εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το HostGator έχει μια τολμηρή στάση προσφέροντας Χρήματα 45 ημερών εγγύηση πίσω μια πρακτική που ξεπερνά τον μέσο όρο των εγγυήσεων 30 ημερών που προσφέρονται συνήθως από τους περισσότερους παρόχους φιλοξενίας.

Με την Bluehost από την άλλη πλευρά, οι πελάτες δικαιούνται εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή. Ακύρωση εντός του πρώτου 30 μέρες θα παράσχει στους πελάτες πλήρη επιστροφή χρημάτων, αλλά έχουν επίσης την πρόσθετη ευελιξία μιας αναλογικής επιστροφής χρημάτων εάν αποφασίσουν να ακυρώσουν οποιαδήποτε στιγμή μετά την αρχική περίοδο 30 ημερών.

Πίνακας ελέγχου φιλικός προς τον χρήστη

Εάν είστε μη τεχνικός χρήστης, θα εκτιμήσετε ότι έχετε μια απλή, φιλική προς το χρήστη διεπαφή που είναι εύκολο να συνεργαστείτε. Θέλετε να αναβαθμιστεί ο ιστότοπός σας και να μπορέσετε να επιστρέψετε στην επιχείρηση. Θα πρέπει να είναι φιλικό προς το χρήστη και διαισθητικό για τις ανάγκες σας.

Το cPanel είναι ο βιομηχανικός πρότυπος πίνακας ελέγχου που απλοποιεί τη διαχείριση φιλοξενίας ιστοσελίδων, συνιστάται ιδιαίτερα για νέους χρήστες που δεν έχουν την εξοικείωση με την εγκατάσταση σεναρίων ιστού όπως WordPress, Joomla, Magento κ.λπ..

Ίσως θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο demo HostGator cPanel και στο demo Bluehost cPanel για να πάρετε μια ιδέα για το πώς λειτουργούν. Και οι δύο εκδόσεις cPanel έρχονται φορτωμένες με ένα πλήθος λειτουργικών πρόσθετων λειτουργιών, όπως θέματα WordPress, Weebly και goMobi, για να αναφέρουμε μερικές.

Όλα όσα χρειάζεστε για να λειτουργήσετε τον ιστότοπό σας (πλήρης με εύχρηστα μαθήματα) είναι εκεί, ακριβώς στα χέρια σας.

Αγοράστε για την καλύτερη δυνατή προσφορά

Έχετε κάνει την έρευνα και περιορίσατε τις κορυφαίες επιλογές σας. Πρόκειται να χτυπήσετε το "πληρωμή" κουμπί. Αλλά περίμενε. Έχετε κάνει τη δέουσα επιμέλεια στην καλύτερη δυνατή συμφωνία για την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων που έχετε επιλέξει?

Έκανα αυτό το λάθος όταν εγγραφήκα στην πρώτη μου υπηρεσία φιλοξενίας. Στη βιασύνη μου να το ξεπεράσω, κατέληξα να πληρώσω περισσότερα από όσα έπρεπε. Η φιλοξενία Ιστού είναι μια έντονα ανταγωνιστική βιομηχανία, που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές προσφορές αιωρείται όλη την ώρα. δεν θέλετε να τους χάσετε. Πίστεψέ με σε αυτό.

Περισσότερη αξία για τα χρήματά σας – Επιπλέον προνόμια

Ένα από τα πρόσθετα προνόμια της εγγραφής στο Bluehost: το δικό τους Δωρεάν διαφήμιση αξίας 200 $ προσφορές για το Google Adwords, διαφημίσεις Facebook και άλλους κορυφαίους ιστότοπους για να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Ομοίως, το HostGator μπαίνει Πίστωση Google Adwords αξίας 100 $ όταν εγγραφείτε μαζί τους. Ποιος καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την προώθηση της νέας επιχείρησής σας; Θα χαρείτε επίσης να μάθετε ότι το HostGator είναι πιστοποιημένος πάροχος Green Web Hosting – οι κοινόχρηστοι διακομιστές και οι μεταπωλητές τους διαθέτουν 130% αιολική ενέργεια. ναι, το διάβασες σωστά!

Αυτό θα σας δώσει μια καλή ιδέα τι να ψάξετε στην αναζήτησή σας για φτηνή, αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Το HostGator φιλοξενεί 9 εκατομμύρια τομείς, ενώ το Bluehost τελειώνει 2 εκατομμύρια ιστότοπους σε όλο τον κόσμο. Η προσιτή φιλοξενία ιστοσελίδων μπορεί να είναι εξίσου καλή με τους προμηθευτές premium. Εξαρτάται απλώς από τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας.

Τι να κάνω μετά?

Έχετε κάνει την έρευνα και περιορίσατε τις κορυφαίες επιλογές σας. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε check out και να επιλέξετε έναν οικοδεσπότη Ιστού που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map