8 υπέροχα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε για τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Κόκκινο κλειδί με καλάθι αγορών
Έχετε έναν ασφαλή ιστότοπο

Ο κόσμος του ηλεκτρονικού εμπορίου εκτείνεται προς κάθε κατεύθυνση, αλλά πώς ξέρετε αν οδηγείτε στη σωστή κατεύθυνση?

Καθώς χιλιάδες επιχειρήσεις ξεκινούν στο Διαδίκτυο σήμερα, πολλές πέφτουν σε παγίδες και δεν κάνουν ακριβώς τα διαδικτυακά καταστήματά τους και να διαφημίζονται στα δεξιά.

Υπάρχουν όλα τα είδη καινοτόμων δυνατοτήτων στον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου που θα το κάνουν καλύτερο για εσάς και τους επισκέπτες σας.

Αυτές είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τους σημερινούς διαδικτυακούς επιχειρηματικούς ιστότοπους.

1. Σχεδιάστε έναν ασφαλή ιστότοπο

Είναι σημαντικό και πρωτίστως να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής για επίσκεψη. Όλα τα είδη δεδομένων μπορούν να κοινοποιηθούν στο διαδίκτυο, αλλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μόνο τα επιτρεπόμενα άτομα έχουν πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα.

Επιπλέον, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε πιστοποιητικά ασφαλείας και ασφαλή καλάθια αγορών για την προστασία των επισκεπτών σας.

Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων απλά δεν πιστεύουν ότι θα παραβιαστούν ή πιστεύουν ότι μπορούν να προσθέσουν ασφάλεια αργότερα.

Ωστόσο, είναι καλύτερο να ενσωματώσουμε την ασφάλεια από την αρχή με μια σταθερή ανάπτυξη back-end.

Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου εγκαθιστούν σήμερα σαφείς σαρώσεις και στοιχεία ελέγχου συμμόρφωσης PCI για να διασφαλίσουν ότι δεν θα γίνουν παραβιάσεις.

2. Απαντήστε σε όλα τα κινητά

Το ηλεκτρονικό εμπόριο για κινητά έχει αναλάβει. Καθώς η περιήγηση σε tablet και έξυπνα τηλέφωνα αυξάνεται στη δημοτικότητα, οι επιχειρήσεις πρέπει να προετοιμαστούν για μια αντίδραση αν οι ιστότοποί τους δεν είναι συμβατοί με την περιήγηση και το πάτημα σε κινητά.

Αν η Black Friday του περασμένου έτους ήταν οποιαδήποτε ένδειξη, η τάση αγορών για κινητά αυξάνεται σίγουρα με κάθε νέο έτος.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλύτερη εμπειρία για κινητά από την αρχή χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό ιστότοπο για χρήστες κινητών.

3. Προσφέρετε ευέλικτη ζωντανή συνομιλία

Η ζωντανή συνομιλία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους επισκέπτες να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη, να κάνουν ερωτήσεις, να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες ή ακόμα και να ρωτήσουν για ειδικές προσφορές και προϊόντα.

Πολλοί άνθρωποι σήμερα δεν θέλουν να περάσουν χρόνο σε αναμονή με τον αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο.

Θέλουν να λάβουν απαντήσεις αμέσως. Η ζωντανή συζήτηση μπορεί να παρέχει αυτήν τη λύση για τον ιστότοπό σας.

4. Δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου

Οι ιστότοποι με τάσεις και σχετικό περιεχόμενο θα είναι πιο δημοφιλείς από έναν ιστότοπο που δεν ενημερώνεται ποτέ.

Με μια συχνή ερώτηση ενότητα, ιστολόγιο και άρθρα, προσφέρετε μια ποικιλία έγκυρων πληροφοριών, συνδέσμων και ευκαιριών διαφήμισης.

Επιπλέον, εάν οι πελάτες έχουν ερωτήσεις σχετικά με προϊόντα ή θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς στις αγορές τους, θα αναζητήσουν μια σελίδα Συχνών ερωτήσεων που θα εξηγεί την αποστολή, τις επιστροφές, τις πολιτικές της εταιρείας, τις ειδικές προσφορές και άλλα θέματα.

5. Αποκτήστε την απόλυτη εμπειρία πελατών

Υπάρχουν όλα τα είδη ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου προτύπων, αλλά ένας προσαρμοσμένος ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου θα κερδίζει κάθε φορά.

Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι που να αφορά πραγματικά την επωνυμία σας και να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προτύπων. Μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως να προσφέρετε προσαρμοσμένα δώρα και πολλά άλλα.

6. Μοιραστείτε το, όλα

Τα κοινωνικά μέσα συμβαδίζουν με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι χρήστες μοιράζονται τα πάντα στο διαδίκτυο και θέλουν να μοιραστούν τα υπέροχα πράγματα που βρίσκουν σε διαδικτυακά καταστήματα.

Όταν συμπεριλαμβάνετε κουμπιά κοινοποίησης μέσων κοινωνικής δικτύωσης δίπλα στα προϊόντα σας, εγγυάστε ότι οι χρήστες θα προβάλλουν προϊόντα στο Facebook, το Twitter και το Pinterest.

7. Να είστε πολύγλωσσοι

Το Διαδίκτυο είναι τόσο μεγάλο που οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει πραγματικά να προσφέρουν πολύγλωσσες επιλογές για να προσεγγίσουν εκείνους τους καταναλωτές που μπορεί πραγματικά να απολαύσουν το προϊόν σας, αλλά δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν καμία από τις λεπτομέρειες επειδή προσφέρετε μόνο Αγγλικά.

Θα πρέπει πρώτα να κοιτάξετε τα δεδομένα ανάλυσης για να δείτε δημογραφικά στοιχεία και προτιμήσεις γλώσσας για τους επισκέπτες σας. Αν η πολύγλωσση φαίνεται καλή επιλογή, ίσως είναι καιρός να κάνουμε μια αλλαγή.

8. Προτείνετε προϊόντα ανά επισκέπτη

Όταν έχετε προσωπικές προτάσεις προϊόντων, προσφέρετε έναν καλύτερο τρόπο για να αυξήσετε τις μετατροπές στον ιστότοπό σας και να παρέχετε ένα εξατομικευμένο καλάθι αγορών που διευκολύνει τους πελάτες να βρουν αυτό που θέλουν.

Μια σύντομη σημείωση:

Αν θέλετε να δείτε μερικές από τις λίστες για τους κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου, κάντε κλικ εδώ ή εδώ και αυτό θα πρέπει να το κάνει.

Οι επιτυχημένοι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου εξαρτώνται από το χρόνο και την ενέργεια που διαθέτετε στην τεχνολογία. Όταν ενσωματώνετε ασφάλεια, κοινή χρήση, περιήγηση σε κινητά, νέα τεχνολογία και εξατομικευμένες αγορές, οι επισκέπτες σας θα απολαύσουν πιθανότατα το κατάστημά σας περισσότερο και θα προσκαλέσουν άλλους να το κάνουν επίσης.

Έχετε οποιεσδήποτε δυνατότητες στον ιστότοπο του ηλεκτρονικού εμπορίου ή τις δυνατότητες που θα θέλατε?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map