Επισκόπηση υπηρεσιών Midphase, Χαρακτηριστικά, Τιμή και άλλα

Το Midphase γεννήθηκε το 2003 και διαθέτει όλες τις δυνατότητες που απαιτούνται για ιστότοπους όλων των ειδών. Έχοντας δραστηριοποιηθεί στη βιομηχανία φιλοξενίας για δεκαπέντε χρόνια, η Midphase υπόσχεται να παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας για τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες όλων.


Έχουν ομάδες σε όλο τον κόσμο – σε μεγάλες πόλεις όπως η Πρόβιντενς και η Σολτ Λέικ Σίτι, τη Γιούτα, σε ολόκληρο τον Ατλαντικό στο Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και όσο πιο ανατολικά είναι η Λβιβ, Ουκρανία.

Ο οργανισμός καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρεί τα δεδομένα των πελατών ασφαλή. Υπόσχοντας να διατηρήσει τις πληροφορίες χρήστη κλειδωμένο και κλειδί, τα δεδομένα του Midphase αποθηκεύονται σε ένα κέντρο δεδομένων Tier 3 σε έναν χώρο χωρίς καταστροφή στο Salt Lake City, Utah.

Προστατευμένο από 24ωρη παρακολούθηση, το κέντρο δεδομένων διαθέτει εφεδρικές γεννήτριες ισχύος για τις εφεδρικές γεννήτριες ισχύος και είναι εφοδιασμένος με ψύξη ψυχρής σειράς με θόλο.

Η φιλοξενία Midphase έρχεται σε τιμές ευκαιρίας και δίνει στους χρήστες πολλές επιλογές για τους διακομιστές τους.

Επισκόπηση των υπηρεσιών και των τιμών

MIDPHASE

Το Midphase προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών εκτός από τη βασική φιλοξενία ιστοσελίδων.

Ονόματα τομέα, φιλοξενία WordPress, κάθε τύπος φιλοξενίας ιστοσελίδων και επιπλέον δυνατότητες όπως το Cloudflare και το Sitelock σάς προσφέρουν πολλές χρήσιμες επιλογές για να διαλέξετε.

Τομείς

Τομείς

Η επιλογή του κατάλληλου ονόματος τομέα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιτυχία ενός ιστότοπου. Καθορίζει την εικόνα σας στο Διαδίκτυο. Ο κόσμος θα σας αντιληφθεί αναλόγως.

Με το Midphase, μπορείτε να βρείτε το ιδανικό όνομα τομέα για τον ιστότοπό σας. Επιλέξτε από τους καλύτερους πωλητές ή περιηγηθείτε στις νεότερες επεκτάσεις τομέα τους. Οι περισσότερες από τις επιλογές ταιριάζουν στον προϋπολογισμό όλων.

Οι τομείς βάσει τοποθεσίας είναι γενικά οι πιο ακριβοί. Τα ονόματα όπως .ca και .tokyo κοστίζουν 16,99 $ / έτος, ενώ άλλα, όπως το .la, μπορούν να φτάσουν τα 39,50 $ / έτος.

Τα νεότερα ονόματα τομέα είναι επίσης κάπως πιο ακριβά από ό, τι οι τομείς. .agency κοστίζει 23,99 $ / έτος, ενώ η λύση κοστίζει 29,99 $ / έτος.

Ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό που παρέχει το Midphase είναι ένα εργαλείο αναζήτησης ονόματος τομέα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε το όνομα τομέα που θέλετε να ανακαλύψετε τις διαθέσιμες επεκτάσεις τομέα. Έχουν επίσης ένα εργαλείο μαζικής εγγραφής για όσους χρειάζονται πολλούς τομείς.

Οι τομείς Midphase διαθέτουν πολλές δυνατότητες, όπως:

 • Μία δωρεάν ιστοσελίδα ανά τομέα
 • Προώθηση email από έως και 5 διαφορετικούς λογαριασμούς email
 • Δωρεάν πλήρης έλεγχος DNS
 • 24/7 Υποστήριξη πελατών
 • Δωρεάν προστασία απορρήτου τομέα κατά την εγγραφή ενός νέου τομέα

Αυτό φαίνεται να είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων για να αγοράσετε τον τομέα σας από.

Φιλοξενία WordPress

Φιλοξενία WordPress

Το Midphase προσφέρει επίσης υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress. Το 25% όλων των ιστότοπων χρησιμοποιούν διαδικτυακά WordPress, και είναι η πιο προτιμώμενη πλατφόρμα για επιχειρήσεις, bloggers και ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Midphase παρέχει τρεις κύριες κατηγορίες ιστότοπων WordPress, όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, ιστολόγια και ιστότοπους.

Η φιλοξενία WordPress από το Midphase ξεκινά από 1,99 $ / μήνα και περιλαμβάνει λειτουργίες όπως αυτόματη αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, 10 GB χώρου στο δίσκο SSD, πρόσβαση FTP, 50 βελτιστοποιημένα θέματα, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και πολλά άλλα.

Cloud, Dedicated, VPS και Managed Hosting

Cloud, Dedicated, VPS και Managed Hosting

Από κοινόχρηστη φιλοξενία έως αποκλειστική φιλοξενία και όλα όσα ενδιάμεσα, το Midphase τα κάνει όλα.

Τα επαγγελματικά μέλη αποκτούν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ όλων των διαθέσιμων μεθόδων φιλοξενίας που είναι καλύτερες, κοινόχρηστες, αποκλειστικές ή cloud hosting; συμπεριλαμβανομένου:

 • Φιλοξενία Ιστού
 • Φιλοξενία cloud
 • Εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές SSD
 • Αφιερωμένοι διακομιστές
 • Διαχειριζόμενη φιλοξενία

Το cloud hosting έρχεται με το πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση να κλιμακώσει τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις σε έναν διακομιστή ιστού. Για ιστότοπους που χρειάζονται τη μέγιστη απόδοση και ευελιξία, ένας διαχειριζόμενος διακομιστής cloud είναι συχνά η ιδανική λύση. Τα σχέδια ξεκινούν από 45,82 $ / μήνα.

Οι διακομιστές SSD VPS διαθέτουν γρήγορη συνδεσιμότητα και επιτρέπουν ακριβή έλεγχο. Οι διακομιστές VPS είναι επίσης εξαιρετικά επεκτάσιμοι. Τα σχέδια ξεκινούν από 8,00 $ / μήνα.

Οι αποκλειστικοί διακομιστές είναι για όσους χρειάζονται το πλήρες πακέτο όσον αφορά τη φιλοξενία – απόλυτο έλεγχο, μέγιστη ασφάλεια και προσαρμόσιμες επιλογές. Οι μεγαλύτερες εταιρείες και οι ελεγκτές ευαίσθητων δεδομένων προτιμούν αυτήν την επιλογή. Τα σχέδια ξεκινούν από 117,60 $ / μήνα.

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία συνδυάζει τα καλύτερα της κοινής φιλοξενίας και της αποκλειστικής φιλοξενίας Με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία, μπορείτε να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα της αφοσιωμένης φιλοξενίας χωρίς την ταλαιπωρία να εκτελείτε και να διατηρείτε τον δικό σας διακομιστή.

Μια ολόκληρη τεχνική ομάδα θα χειριστεί τις λεπτομέρειες για εσάς (φυσικά για μια τιμή). Όπως και με άλλους παρόχους, αυτή είναι η πιο ακριβή επιλογή. Τα σχέδια ξεκινούν από 216,60 $ / μήνα.

Επιπρόσθετες υπηρεσίες

Το Midphase έχει επίσης επιλογές για ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες για email, ασφάλεια και SEO.

Το εργαλείο “Website SEO Guru” ισχυρίζεται ότι σας δείχνει πού λείπει το SEO σας και προτείνει αλλαγές για βελτίωση. Η χρήση αυτού του εργαλείου ξεκινά από 14,95 $ / μήνα.

Το Midphase προσφέρει υπηρεσίες Cloudflare ως δωρεάν προσθήκη στον ιστότοπό σας. Το Cloudflare συμβάλλει στη βελτίωση της ασφάλειας του ιστότοπού σας, περνώντας όλη την επισκεψιμότητά του μέσω του δικτύου παράδοσης περιεχομένου. Πάνω από δύο εκατομμύρια ιστότοποι χρησιμοποιούν το Cloudflare.

Διατηρώντας τα δεδομένα σας σε 35 διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, ο ιστότοπός σας μπορεί να προσεγγίσει οποιοδήποτε δίκτυο το ζητά δύο φορές πιο γρήγορα. Οι μηχανές αναζήτησης και οι επισκέπτες του ιστότοπου θα είναι πολύ ευχαριστημένοι. Αυτή η μέθοδος αποθήκευσης αυξάνει επίσης το χρόνο λειτουργίας του ιστότοπού σας σε σχεδόν 99,99%. Και πάλι, το Cloudflare παρέχεται δωρεάν με τη φιλοξενία Midphase.

Επιπλέον, το Midphase σας δίνει τη δυνατότητα φιλοξενίας email 0,50 $ / μήνα και σάρωσης εντοπισμού κακόβουλου λογισμικού Sitelock 1,67 $ / μήνα.

Αυτή είναι μόνο μια εισαγωγή στις υπηρεσίες που προσφέρει το Midphase.

Κριτικές για τις υπηρεσίες Midphase

Κορίτσι που χρησιμοποιούν φορητό υπολογιστή

Το Midphase έχει συνολική βαθμολογία τεσσάρων αστέρων TrustPIlot.com Όλες αυτές οι κριτικές είναι πέντε αστέρια, επομένως είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το σύνολο έχει μειωθεί λόγω μερικών θυμωμένων συρτών. Αυτό από μόνο του υποδηλώνει ότι το Midphase μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες φιλοξενίας.

Ας δούμε μερικές από αυτές τις κριτικές πέντε αστέρων από το TrustPilot.com.

Θετικές κριτικές Midphase

Ένας χρήστης με το όνομα “D.M.S.B. Randiligama” ισχυρίζεται ότι βρίσκει το Midphase ανώτερο από τις άλλες 5 μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας που είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Αυτός ο χρήστης περιγράφει την απόδοσή του ως «πολύ υψηλή» και λέει ότι έχουν την «καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών 24/7».

Το Tyler Wearing of Sideways Gaming Network δίνει στη Midphase βαθμολογία πέντε αστέρων. Αφού διαφωνούσε για το πώς το GoDaddy ήταν «άχρηστο» για τη φιλοξενία τομέα, έρχεται σε αντίθεση με την εμπειρία που είχε εκεί με εκείνη του Midphase λέγοντας ότι έχουν «εξαιρετική υποστήριξη» και «χωρίς κρυφές χρεώσεις».

Ο Jefferson Imgbi περιγράφει την υπηρεσία ως «καταπληκτική». Λέει ότι χρησιμοποιεί το Midphase για περισσότερα από 5 χρόνια και μόλις μετακόμισε στον δικό του αποκλειστικό διακομιστή. Κατά τη διάρκεια των ετών, παρέμειναν «πολύ καταπληκτικά» και ανταποκρίθηκαν εγκαίρως στα εισιτήρια υποστήριξης.

Φυσικά, αυτές οι τρεις κριτικές εμφανίζονται στον ίδιο τον ιστότοπο Midphase, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι μεροληπτικές. Θα φιλοξενήσετε αρνητικές κριτικές για την υπηρεσία σας στον ιστότοπό σας; Πιθανώς όχι.

Μια θετική πτυχή που εμφανίζεται ξανά και ξανά σε αυτές τις κριτικές έχει να κάνει με το χρόνο λειτουργίας του διακομιστή. Σύμφωνα με τη συντριπτική πλειονότητα των χρηστών, οι ιστότοποι που φιλοξενούνται σε διακομιστές Midphase έχουν κατά μέσο όρο περίπου 99,97%. Τις περισσότερες φορές, ο χρόνος λειτουργίας είναι ακόμη πιο κοντά στο 100%. Συγκρίνετε αυτό με τον μέσο όρο της βιομηχανίας 99,94%.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα που αναφέρεται συχνά είναι το γεγονός ότι το Midphase προσφέρει δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου και μεταφορά αρχείων. Ενώ ορισμένοι ανταγωνιστές χρεώνουν έως και 150 $ για την απλή μεταφορά του υπάρχοντος ιστότοπού σας στον νέο διακομιστή τους, το Midphase θα σας επιτρέψει να το κάνετε δωρεάν. Επομένως, εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο και είστε δυσαρεστημένοι με τον τρέχοντα πάροχο φιλοξενίας σας, αυτό μπορεί να σας δώσει κίνητρο να κάνετε το Midphase.

Πολλοί άνθρωποι σημειώνουν ότι η εξυπηρέτηση πελατών στο Midphase είναι εξαιρετική. Μερικοί ισχυρίζονται ότι είχαν επιλύσει τα προβλήματά τους σε 40 λεπτά ή λιγότερο. Η εταιρεία προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη χωρίς χρέωση και διεθνή.

Ακόμα, υπάρχουν λιγότερο θετικές κριτικές Midphase αλλού.

Αρνητικές κριτικές Midphase

Ένα πράγμα που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά είναι πόσο τρομερή είναι η υποστήριξη πελατών στο Midphase.

Αυτό είναι ενδιαφέρον, δεδομένου ότι το ακριβώς αντίθετο ισχύει όταν εξετάζουμε τις θετικές κριτικές. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι είναι υπέροχο, άλλοι λένε ότι είναι το χειρότερο στον κόσμο.

Φυσικά, δεν είναι εύκολο να υπάρχει συνεπής υποστήριξη πελατών. Είναι δύσκολο να απαντάτε σε κλήσεις και να αντιμετωπίζετε απογοητευμένους πελάτες όλη την ημέρα. Ίσως οι αρνητικοί άνθρωποι να πιάσουν κάποιον σε μια άσχημη μέρα ή τυχαία να έχουν κακή τύχη και να φτάσουν σε έναν ανίκανο αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο – σχεδόν κάθε εταιρεία στο διαδίκτυο σήμερα έχει παράπονα σχετικά με την υποστήριξη πελατών της κάπου εκεί έξω. Μερικοί πελάτες δεν θα είναι ποτέ ικανοποιημένοι ανεξάρτητα από το τι κάνετε. Και μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν απλώς να είναι συρτές και να σκάνε όλους σε όλο τον κυβερνοχώρο όπου κι αν μπορούν.

Όποιος και αν είναι ο λόγος, οι αρνητικές κριτικές που αναφέρουν την κακή εξυπηρέτηση πελατών ως πρωταρχικό σημείο διαφωνίας τους πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στο σωστό πλαίσιο.

Κάπως αργός χρόνος φόρτωσης σελίδας είναι μια άλλη πιθανή ανησυχία. Ένας χρήστης καταγράφει τον μέσο χρόνο φόρτωσης σελίδας σε διάστημα οκτώ μηνών από το τέλος του 3ου τριμήνου του 2017 έως τις αρχές του τριμήνου του 2018. Βρήκαν ότι η σελίδα τους χρειάστηκε οπουδήποτε από 1.088 έως 1.299ms για φόρτωση.

Αυτή δεν είναι πραγματικά μια τεράστια συμφωνία – οι πιο ακριβές επιλογές μπορεί να έχουν ελαφρώς καλύτερους χρόνους φόρτωσης, αλλά όχι πολύ. Μερικές εκατοντάδες χιλιοστά του δευτερολέπτου βραδύτερη φόρτωση δεν θα είναι μεγάλη για τους περισσότερους ανθρώπους και μπορεί να αξίζει το μειωμένο κόστος σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές.

Άλλοι, ωστόσο, ειδικά εκείνοι που εκτελούν εμπορικούς ιστότοπους που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις μετατροπές και τη χρηστικότητα, μπορεί να προτιμούν να φιλοξενούν τον επιχειρηματικό τους ιστότοπο αλλού. Η ελαφρά αύξηση των τιμών φιλοξενίας που καταβλήθηκαν θα μπορούσε να αντισταθμιστεί από τα αυξημένα κέρδη.

Ο Thiru M. of paycardriving.info περιγράφει την εμπειρία του στο Midphase ως «εφιάλτης» ειδών.

Λέει ότι η υποστήριξή τους δεν είναι «καθόλου χρήσιμη», αργά να απαντήσει στο μισό χρόνο, και φαίνεται να ασχολείται με έναν εκπρόσωπο υποστήριξης που ονομάζεται David ιδιαίτερα. Αυτό το άτομο λέει στον Thiru M. να του στέλνει ένα email κάθε φορά που έχει κάποιο πρόβλημα και τίποτα περισσότερο.

Αυτός ο χρήστης ισχυρίζεται επίσης ότι ο διακομιστής του έπεσε για 24 ώρες σε ένα σημείο.

Ο Merril Guice του thegoosenest.com λέει ότι πληρώνει 150 $ αμοιβή για τη μετεγκατάσταση των ιστοτόπων του μακριά από το Midphase και σε διακομιστές άλλου παρόχου φιλοξενίας.

Το κύριο παράπονό του είναι ότι από τότε που η εταιρεία έχει παραβιαστεί από χάκερ, έχουν συνειδητοποιήσει τόσο υπερβολικά την ασφάλεια ώστε να περιορίσουν τη λειτουργικότητα των ιστότοπων των χρηστών τους. Είναι δύσκολο ακόμη και να συνδεθείτε χωρίς να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών.

Σύμφωνα με αυτόν τον χρήστη, το Midphase δεν αξίζει τον κόπο, ακόμη και για τη μεγάλη τιμή. Πρέπει να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών κάθε φορά που πρέπει να συνδεθείτε είναι πολύ ενοχλητικό, λέει.

Ο Hashem Zahran του hashemzahran.com δηλώνει ότι «Το Midphase ήταν το χειρότερο στην τεχνική υποστήριξη». Αναφέρει ότι οι μεγάλοι χρόνοι απόκρισης για τα εισιτήρια υποστήριξης είναι ο λόγος για την κριτική του.

Ωστόσο, η αναφορά του για αναμονή πέντε ωρών για απάντηση σε εισιτήριο υψηλής προτεραιότητας δεν είναι τόσο κακή σε σύγκριση με τις περισσότερες εταιρείες εκεί έξω, είτε εργάζονται σε web hosting είτε σε άλλες υπηρεσίες. Ισχυρίζεται επίσης ότι οι διαδικτυακές συνομιλίες είναι άχρηστες και ότι οι εκπρόσωποι «θα σας μιλήσουν για 90 λεπτά χωρίς να λύσουν το πρόβλημά σας».

Φαίνεται ότι οι περισσότερες αρνητικές κριτικές Midphase έχουν ένα κοινό κοινό: κακές εμπειρίες με την υποστήριξη πελατών.

Συμπέρασμα: Περίληψη αναθεώρησης Midphase

Ο άνθρωπος που χρησιμοποιεί φορητό υπολογιστή

Συνολικά, το Midphase είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων. Προσφέρουν όλες τις επιλογές που μπορεί να χρειαστεί ο καθένας – αποκλειστικοί διακομιστές, διακομιστές cloud, εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές, διαχειριζόμενοι διακομιστές και, φυσικά, κοινόχρηστοι διακομιστές. Επιπλέον πρόσθετα είναι άφθονα.

Από όσο μπορούμε να πούμε, όλες οι κριτικές που αναφέρονται παραπάνω αφορούσαν κοινόχρηστους διακομιστές που φιλοξενούσε η Miphase. Εκτός αν κάποιος δηλώσει κάτι διαφορετικό, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι χρησιμοποιούν κοινόχρηστο διακομιστή, καθώς αυτή είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη και πιο προσιτή επιλογή φιλοξενίας.

Εάν μόλις ξεκινήσετε, το Midphase είναι μια φανταστική επιλογή.

Επιπλέον, εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο και θέλετε να αλλάξετε τους παρόχους φιλοξενίας, το Midphase είναι η τέλεια λύση, δεδομένου ότι σας επιτρέπουν να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας 100% δωρεάν.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map