Πώς να ξεκινήσετε ένα blog και να κερδίσετε χρήματα: Μύθος ή Πραγματικότητα;

Το blogging είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε νέους πελάτες και πελάτες σε έναν ιστότοπο προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδα. Ωστόσο, το blogging από μόνο του είναι επίσης αποδεδειγμένος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.


πώς να ξεκινήσετε ένα blog και να κερδίσετε χρήματα

Εάν γίνει σωστά, η δημοσίευση περιεχομένου στο ιστολόγιό σας μπορεί να γίνει από μόνη της επιχείρηση. Ένα που έχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί και ακόμη και να υπερβεί το εισόδημα που προσφέρεται από πολλές παραδοσιακές μορφές απασχόλησης.

Το blogging για διασκέδαση έχει πολλά οφέλη, όπως τις χαρές της δημιουργικής έκφρασης, τη βοήθεια άλλων, και τη σύνδεση με ομοειδή άτομα, για να μην αναφέρουμε την καθαρτική εμπειρία εξαερισμού των απογοητεύσεών σας. Ωστόσο, είναι επίσης πολύ δυνατό κερδίστε χρήματα από ένα ιστολόγιο, και σε ορισμένες περιπτώσεις, κερδίστε πολλά χρήματα.

Εάν η ιδέα να κερδίσετε χρήματα μέσω blogging φαίνεται ελκυστική, αυτή η ανάρτηση θα σας δώσει κάποιες συμβουλές για το πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το όνειρο σε πραγματικότητα. Θα βρείτε επίσης παραδείγματα επιτυχημένων bloggers που κερδίζουν ένα υγιές εισόδημα στο διαδίκτυο.

Ποιος ξέρει, ξεκινώντας το δικό σας blog σήμερα, αυτή τη φορά τον επόμενο χρόνο, θα μπορούσατε επίσης να είστε καλά στο δρόμο σας κερδίζοντας πέντε αριθμούς το μήνα από το blogging για το πάθος σας.

Έξυπνο παθητικό εισόδημα Blog

Blogging: Γίνετε πλούσιοι αργά

Τα σπουδαία νέα για το blogging είναι ότι οποιοσδήποτε διαθέτει υπολογιστή ή ακόμα και ένα tablet ή smartphone και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο μπορεί να ξεκινήσει. Παρόλο που είναι καλύτερο να επενδύσετε λίγα χρήματα εκ των προτέρων για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε το δικό σας ιστολόγιο, αντί να βασίζεστε σε μια δωρεάν υπηρεσία που φιλοξενείται σε διακομιστές κάποιου άλλου, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να μεταβείτε στο WordPress.com και να ξεκινήσετε ένα blog τώρα.

WordPress για κινητά Blogging

Αυτό το χαμηλό εμπόδιο εισόδου έχει ωστόσο τα μειονεκτήματά του. Πρώτον, υπάρχουν ήδη αμέτρητα ιστολόγια εκεί έξω, που καλύπτουν κάθε θέμα που μπορεί να φανταστεί κανείς, όλα αγωνίζονται για την προσοχή του κοινού-στόχου τους.

Ενώ τα κακά νέα είναι ότι τα περισσότερα ιστολόγια δεν θα βγάλουν λεφτά, τα καλά νέα είναι ότι ο τύπος για να κερδίσετε χρήματα από ένα blog είναι αρκετά απλό: δημοσιεύστε υπέροχο περιεχόμενο για ένα συγκεκριμένο κοινό και το κάνετε σε τακτική βάση.

Εν ολίγοις, εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από το blogging, πρέπει να είσαι σε αυτό για μεγάλες αποστάσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ασχοληθείτε με την εργασία, συχνά για μήνες ή ακόμα και περισσότερο, χωρίς να δείτε κανένα αποτέλεσμα.

Ωστόσο, εάν είστε ένας από τους λίγους που μπορούν να συνεχίσουν να περνούν τους άπαξους χρόνους, όταν κανείς δεν επισκέπτεται τον ιστότοπό σας ή διαβάζει τη δουλειά σας και το κάνει από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχετε αυτό που χρειάζεται για να γίνετε ένας οικονομικά επιτυχημένος blogger.

Τι πρέπει να κάνετε σχετικά με το ιστολόγιο?

Θα μάθουμε πώς το ιστολόγιό σας θα αποφέρει εισόδημα σύντομα, αλλά για τα περισσότερα ιστολόγια, είναι προτείνουμε ή διαφημίζουμε προϊόντα και υπηρεσίες σχετίζεται με το θέμα του ιστολογίου. Αλλά πώς να επιλέξετε ένα θέμα ή γωνία για το ιστολόγιό σας?

Ορισμένες ερωτήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ανταλλαγή απόψεων για το θέμα του ιστολογίου σας περιλαμβάνουν:

 • Με τι είσαι παθιασμένος?
 • Ποια θέματα γνωρίζετε ήδη περισσότερα από το μέσο άτομο?
 • Σε τι θα θέλατε να γίνετε ειδικός?

Εάν είστε ειδικός σε κάτι, ή ακόμα και απλά πιο πεπειραμένος από τον μέσο άνθρωπο, είστε σε καλή θέση για να βοηθήσετε τους άλλους.

Ωστόσο, ακόμη και αν δεν υπάρχει τίποτα που ξεχωρίζετε και ότι θα θέλατε επίσης να γράφετε σε τακτική βάση, μια άλλη επιλογή είναι να μάθετε στη δουλειά. Υπάρχει κάτι που πάντα θέλατε να μάθετε ή να γίνετε ειδικός?

Ίσως πάντα θέλατε να μάθετε νέα γλώσσα, ή γίνετε προγραμματιστής. Με την τεκμηρίωση του ταξιδιού σας από αρχάριους έως ειδικούς στο ιστολόγιό σας, το κοινό σας μπορεί να ακολουθήσει και να μάθει επίσης.

Πριν καταλήξετε σε ένα θέμα για το ιστολόγιό σας, ένα μέρος της διαδικασίας επιλογής πρέπει επίσης να περιλαμβάνει τον προσδιορισμό του εάν το θέμα μπορεί να είναι κερδοφόρο ή όχι. Ένας τρόπος να πείτε είναι να διαπιστώσετε εάν υπάρχουν επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες ή λύσεις σε αυτόν τον τομέα; Υπάρχουν σχετικά προϊόντα που μπορείτε να προωθήσετε?

Ωστόσο, ακόμη και αν δεν υπάρχει ένα προφανές προϊόν ή υπηρεσία που μπορείτε να διαφημίσετε στο ιστολόγιό σας ή να προτείνετε στους αναγνώστες σας, θα μπορούσατε να κερδίσετε χρήματα με αυτό το θέμα, καθώς θα καλύψουμε το επόμενο.

Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας

Όσον αφορά τη δημιουργία εσόδων ή τη δημιουργία εσόδων από το ιστολόγιό σας, υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω. Ωστόσο, τρεις κύριες μεθόδους δημιουργίας εσόδων Ξεχωρίστε από το πλήθος:

Εμφάνιση διαφημίσεων στο ιστολόγιό σας είναι μια δοκιμασμένη επιλογή. Εάν μόλις ξεκινήσατε το ιστολόγιό σας, δεν θα μπορείτε να προσελκύσετε την προσοχή των διαφημιζόμενων με τις υψηλές πληρωμές ακόμη. Ωστόσο, ακόμη και τα νεότερα ιστολόγια μπορούν να ενταχθούν στο Google AdSense πρόγραμμα και αρχίστε να προβάλλετε διαφημίσεις ευαίσθητες στο περιβάλλον. Αυτές οι διαφημίσεις θα σας κερδίσουν μερικά λεπτά έως μερικά δολάρια, κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε αυτές.

Προτεινόμενα προϊόντα ή υπηρεσίες μπορεί επίσης να σας κερδίσει ένα υγιές εισόδημα. Πολλοί οργανισμοί προσφέρουν ένα πρόγραμμα θυγατρικών, μέσω του οποίου μπορείτε να κερδίσετε προμήθεια για κάθε πελάτη που στέλνετε. Ένα από τα μεγαλύτερα παραδείγματα αυτού είναι το Amazon και το δικό τους Πρόγραμμα συνεργατών.

Συνεργάτες της Amazon

Ό, τι κι αν κάνετε blog, θα πρέπει να υπάρχει σχετικό προϊόν προς πώληση στο Amazon. Κατευθύνοντας τους αναγνώστες σας στο κατάστημα, μπορείτε να κερδίσετε έως και 10% του ποσού που ξοδεύουν τις επόμενες 24 ώρες. Δοκιμάστε να επισκεφθείτε τους ιστότοπους οποιωνδήποτε παρόχων προϊόντων ή υπηρεσιών που σχετίζονται με το θέμα του ιστολογίου σας για να δείτε αν έχουν πρόγραμμα συνεργατών που μπορείτε να εγγραφείτε.

Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν διαφημιζόμενοι ή προγράμματα συνεργατών που σχετίζονται με το θέμα του ιστολογίου σας, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας από δημιουργώντας το δικό σας προϊόν ή υπηρεσία. Αφού δημιουργήσετε ένα κοινό τακτικών αναγνωστών, κάτι τόσο απλό όσο η δημιουργία Kindle eBooks για το κοινό σας έχει τη δυνατότητα να κερδίζετε εντυπωσιακά πέντε στοιχεία το μήνα.

Δημιουργία εσόδων με Kindle eBooks

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός προϊόντος ή υπηρεσίας, αναρωτηθείτε ποια κοινά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι αναγνώστες σας? Θα τους βοηθούσε μια εφαρμογή smartphone? Θα μπορούσατε να προσφέρετε μια υπηρεσία που θα λύσει τα προβλήματά τους; Μπορείτε να δημιουργήσετε μια περιοχή μέλους ή ένα μάθημα για να τους διδάξετε πώς να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους?

Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε δημοσιεύοντας υψηλής ποιότητας, δωρεάν περιεχόμενο για να χτίσετε το κοινό και τη φήμη σας. Μόνο τότε θα έχετε επιτυχία στην προβολή διαφημίσεων, στην προώθηση υπηρεσιών ή στην κυκλοφορία των δικών σας προϊόντων.

Μην περιμένετε να γίνετε εκατομμυριούχος

Αν και δεν πρέπει να περιμένετε να γίνετε εκατομμυριούχος και να σταματήσετε τη δουλειά σας εν μία νυκτί, ανάλογα με το θέμα του ιστολογίου σας και το ποσό της εργασίας που είστε διατεθειμένοι να τοποθετήσετε στον ιστότοπό σας, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν θα μπορούσε να καταλήξει να γίνει την κύρια πηγή εσόδων σας.

Εκτός από το να κερδίζετε χρήματα απευθείας, το ιστολόγιό σας έχει επίσης τη δυνατότητα ανοίξτε πολλές νέες ευκαιρίες. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από την πραγματοποίηση συνδέσεων με ομοειδή άτομα, την αφοσίωση σε ομιλία, την αξιοποίηση του κοινού σας για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή απλώς να προσφέρετε προσφορές για να χρησιμοποιήσετε τις νέες σας ιδιότητες blogging και μάρκετινγκ περιεχομένου για να βοηθήσετε στην προώθηση άλλων επωνυμιών, επιχειρήσεων και ιστότοπων.

Όταν πρόκειται να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, ένα blog είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε. Ενώ το blogging μπορεί να είναι αυτοσκοπός, ποιος ξέρει πού θα μπορούσε να σας οδηγήσει?

Ιστορίες επιτυχίας στο Blogging

Ο ιστός είναι γεμάτος επιτυχημένα ιστολόγια και πολλοί από αυτούς τους bloggers είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν τις ιστορίες τους για να βοηθήσουν τους άλλους να ακολουθήσουν τα βήματά τους..

Στο δημοφιλές διαδικτυακό του blog μάρκετινγκ, ο Mathew Woodward όχι μόνο μοιράζεται πόσα κερδίζει από το blogging κάθε μήνα, αλλά και το αναφορές εσόδων από άλλους bloggers που κερδίζουν χρήματα στο διαδίκτυο.

ο Σχολή Ψηφιακής Φωτογραφίας είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός blog που ξεκίνησε ως προϊόν πάθους από τον συγγραφέα του, πριν μετατραπεί σε α πλήρης μηχανή δημιουργίας χρημάτων. Με το να μοιράζεστε συμβουλές για το πώς να τραβάτε υπέροχες φωτογραφίες και, στη συνέχεια, να συνιστούμε σχετικά με προϊόντα στους αναγνώστες του, καθώς και να δημοσιεύετε eBooks, αυτό το ιστολόγιο μπόρεσε να αποφέρει έσοδα με μεγάλη επιτυχία.

Nerd Fitness συντήρησε δύο πάθη του δημιουργού του: τον γυμνισμό και τη φυσική κατάσταση. Το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύ επιτυχημένο blog που δημιούργησε μια μεγάλη κοινότητα, κερδοφόρα eBooks, ένα premium πακέτο συμμετοχής, και ζωντανές εκδηλώσεις.

Εάν χρειάζεστε λίγο περισσότερη έμπνευση πριν ξεκινήσετε το ιστολόγιό σας, άλλες παρακινητικές ιστορίες επιτυχίας επαγγελματιών blogger περιλαμβάνουν: Γιάρο Στάρακ, Νομαδικός Ματ, ένα blog για ένα θέρετρο και Συνήθειες Ζεν, για να αναφέρω μόνο μερικά.

συμπέρασμα

Ενώ η έναρξη ενός ιστολογίου είναι εύκολη, μόνο εκείνοι που είναι πρόθυμοι να αφιερώσουν χρόνο και προσπάθεια να δημοσιεύσουν ποιοτικό περιεχόμενο, σε τακτική βάση είναι πιθανό να επιτύχουν το στόχο τους να κερδίσουν χρήματα..

Εάν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να βοηθήσετε το κοινό-στόχο σας και να τους προσφέρετε κάτι που δεν μπορούν να βρουν εύκολα αλλού, τότε υπάρχει κάθε πιθανότητα να είστε ο περήφανος ιδιοκτήτης ενός επιτυχημένου ιστολογίου.

Για πολλούς επιτυχημένους bloggers, το ιστολόγιό τους αποδείχθηκε το εφαλτήριο για έναν κόσμο ευκαιριών που διαφορετικά δεν θα πίστευαν ποτέ δυνατό. Εάν είστε έτοιμοι για την πρόκληση, τότε η έναρξη ενός ιστολογίου σήμερα θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πράγμα που κάνατε ποτέ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map