Η δημοσίευση και η προσευχή δεν λειτουργούν: 6 έξυπνοι τρόποι προώθησης αναρτήσεων ιστολογίου

Μόλις γράψατε μια εξαιρετική ανάρτηση ιστολογίου. Είστε αρκετά εκστατικοί για να ανεβείτε στο βουνό και να πείτε στον Θεό πόσο φοβερό είναι το περιεχόμενό σας.


Αλλά είχες μηδενική τύχη με το “δημοσιεύστε και προσευχηθείτε » πλησιάζω.

Δεν θέλετε απλώς μια θέα εδώ ή εκεί. Θέλετε πραγματική κίνηση. Δεν θέλετε απλώς ένα ή δύο μερίδια. Θέλετε να γίνετε viral.

Και με τη σωστή προσέγγιση μάρκετινγκ και λίγη τύχη, μπορείτε!

Είστε έτοιμοι να σταματήσετε να προσεύχεστε για το καλύτερο και να αναλάβετε δράση; Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας αυτές τις έξι έξυπνες τακτικές για να προωθήσετε την επόμενη ανάρτηση ιστολογίου.

δημοσιεύστε και προσευχηθείτε

1. Κοινοποιήστε το περιεχόμενό σας

Η κοινοποίηση του περιεχομένου σας σημαίνει ότι το δημοσιεύετε ταυτόχρονα σε πολλά μέρη. Έτσι, όταν πατάτε “δημοσίευση” στις δικές σας αναρτήσεις ιστολογίου, δημοσιεύεται και αλλού στον ιστό.

Κοινωνικά μέσα σήμερα, Για παράδειγμα, είναι ένας τέτοιος ιστότοπος που κοινοποιεί θέματα σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ειδικούς του τομέα.

Το Hosting Kingdom κοινοποιεί το περιεχόμενό του στο Alltop.com.

Στέλνοντας το περιεχόμενό σας σε σχετικά δίκτυα, μπορείτε να αξιοποιήσετε το κοινό τους και να προσελκύσετε περισσότερα άτομα στο περιεχόμενό σας.

Αλλά πρέπει να το κάνετε έξυπνα. Προφανώς δεν θέλετε να αναστατώσετε την Google με μια δέσμη αντιγράφων της ανάρτησης ιστολογίου σας σε ολόκληρο τον ιστό. Επομένως, θα θέλατε να κοινοποιήσετε το περιεχόμενό σας με αξιόπιστα δίκτυα που είτε δεν τραβούν την πλήρη ανάρτηση είτε δεν ακολουθούνται από την Google.

Η Kathleen Celmins μοιράζεται κάποια εικόνα αυτό το θέμα στο Hubspot, οπότε ρίξτε μια ματιά αν έχετε την ευκαιρία.

2. Προσεγγίστε το δίκτυό σας

Η επαιτεία για κοινές χρήσεις δεν είναι πιο αποτελεσματική από το να προσεύχεστε για αυτούς, αλλά υπάρχουν τρόποι να αξιοποιήσετε το δίκτυό σας για να αυξήσετε την κίνηση χωρίς να ενοχλήσετε κανέναν.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι να μην στείλετε ποτέ ένα αίτημα που μοιάζει με, “Παρακαλώ μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση. Θα σήμαινε τον κόσμο για μένα! ” Εκτός αν οι άνθρωποι πραγματικά λυπηθούν για εσάς, κανείς δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει να σας δανείσει ένα μερίδιο.

Επίσης, να είστε έξυπνοι για το ποιον συνδέεστε. Εάν ζητάτε από κάποιον να μοιραστεί την ανάρτησή σας, θα πρέπει να είναι κάποιος που γνωρίζετε καλά. Διαφορετικά, το αίτημα ξεκινά ανεπιθύμητο και θα είναι απολύτως αποτελεσματικό.

Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να αξιοποιήσετε το δίκτυό σας χωρίς να ζητήσετε κραυγαλέα κοινοποίηση. Το κλειδί? Πρέπει να τους έχει σημασία για αυτούς.

Εδώ είναι μερικές τακτικές που μπορούν να αποδειχθούν αποτελεσματικές:

 • Προσθέστε ετικέτες σε άτομα στα κοινωνικά μέσα που έχετε αναφέρει ή αναφέρει στην ανάρτηση ιστολογίου σας.
 • Ζητήστε τη γνώμη ενός φίλου ή συναδέλφου για τη θέση που παίρνει η ανάρτηση ιστολογίου σας.
 • Απενεργοποιήστε μια σύνδεση για μια νέα ανάρτηση που μπορεί να αποδειχθεί σχετική και χρήσιμη για αυτούς.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα ενός blogger που γνωρίζω ποιος χρησιμοποίησε το Twitter αποτελεσματικά για να επικοινωνήσει με το δίκτυό της σχετικά με την τελευταία της ανάρτηση:

Πώς (Όχι) για Κριτική ενός άλλου συγγραφέα (Φαντασίας) Λειτουργεί ως συγγραφέας http://t.co/gRYgl2FwtS @LittleZotzWrite @aliciarades Τι νομίζετε? ��

– Pinar Tarhan (@zoeyclark) 22 Αυγούστου 2015

3. Πατήστε στο Influencer Marketing

Οι τακτικές που χρησιμοποιείτε για να διαδώσετε τη λέξη μέσω του δικτύου σας είναι παρόμοιες με τις μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τους επιρροείς να μοιραστούν το περιεχόμενό σας.

Όμως, δεδομένου ότι οι επηρεαστές λαμβάνουν τόνους αιτημάτων για μετοχές κάθε μέρα, η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο πιο πολύπλοκη.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε? Ξεκινήστε να συνδέεστε με τον εν λόγω επηρεαστή. Βρείτε μερικά άτομα στη θέση σας που έχουν εξαιρετικά δημοφιλή ιστολόγια και μια τεράστια κοινωνική παρακολούθηση.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα ιστολόγια και τα κοινωνικά τους προφίλ. Αφήστε σχόλια και μοιραστείτε το περιεχόμενό τους. Μπορείτε ακόμη και να τους πυροβολήσετε ένα χρήσιμο email ή απλά ένα μήνυμα για να πείτε “ευχαριστώ”.

Κάνε αυτό μια συνήθεια έτσι ώστε με την πάροδο του χρόνου, να αναγνωρίζουν είτε το όνομά σου, το πρόσωπό σου ή και τα δύο.

Μόλις είστε έτοιμοι να τους ζητήσετε μια χάρη, θυμηθείτε ξανά ότι πρόκειται για το αίτημά σας να έχει σημασία για αυτούς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα θέλατε να δημιουργήσετε μια ανάρτηση ιστολογίου που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μάρκετινγκ επιρροής πριν ζητήσετε μερίδια. Κάντε αυτό συμπεριλαμβάνοντας αναφορές αυτών των επιρροών στο περιεχόμενό σας.

Για παράδειγμα, συμπεριλάβετε ένα απόσπασμα από αυτούς. Εάν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους εκ των προτέρων και να πάρετε μια γρήγορη συνέντευξη, αυτό είναι ακόμα καλύτερο!

Μια άλλη τεχνική είναι να γράψετε μια ανάρτηση που να επαινεί μια από τις δικές τους, όπως επεκτείνοντας την ή προσφέροντας μια αντίθετη άποψη.

Στη συνέχεια, ενημερώστε την ανάρτησή σας μέσω email, σχολίου ιστολογίου ή αναφοράς στο Twitter.

4. Κοινή χρήση σε περισσότερα μέρη, πιο συχνά

Μοιράζεστε ήδη το περιεχόμενό σας στα κοινωνικά μέσα, αλλά επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω αυτό: Πόσα κοινωνικά δίκτυα μοιράζεστε και πόσο συχνά μοιράζεστε?

Εάν μοιράζεστε τον σύνδεσμό σας μόνο σε ένα ή δύο δίκτυα και μόνο όταν δημοσιεύετε την ανάρτησή σας, χάνετε μεγάλη έκθεση!

Ξεκινήστε εξερευνώντας μέρη όπου μπορείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας.

Υπάρχουν οι προφανείς πλατφόρμες όπως το Twitter, το Facebook, το LinkedIn, το Google+ και το Pinterest, αλλά γιατί να μην προσπαθήσετε να μοιραστείτε τους συνδέσμους σας και σε ομάδες, όπως το LinkedIn, το Google+ ή οι ομάδες Triberr?

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τους συνδέσμους σας σε ιστότοπους σελιδοδεικτών όπως το Reddit και το StumbleUpon, καθώς και να συμμετάσχετε σε φόρουμ που σχετίζονται με τη βιομηχανία.

Τώρα που βρίσκεστε σε περισσότερα μέρη, συμμετέχετε πιο ενεργά. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας Tweeting στον ίδιο σύνδεσμο πιο συχνά, αλλά με ένα ελαφρώς διαφορετικό μήνυμα. Σε ομάδες και φόρουμ, βρείτε ερωτήσεις που σχετίζονται με αναρτήσεις που δημοσιεύσατε πρόσφατα και χρησιμοποιήστε έναν σύνδεσμο για το περιεχόμενό σας ως πόρο.

5. Γράψτε μια θέση ή σειρά επισκεπτών

Έτσι, έχετε αξιοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα άτομα που επηρεάζουν, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το δικό σας περιεχόμενο για να προωθήσετε το άλλο σας περιεχόμενο?

Είναι απλό.

Για παράδειγμα, γράφετε μια ανάρτηση επισκέπτη για ένα δημοφιλές ιστολόγιο σε ένα θέμα παρόμοιο με αυτό που έχετε ήδη γράψει. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε την ανάρτηση ιστολογίου σας ως πόρος στο άρθρο.

Προειδοποίηση: Ορισμένα ιστολόγια δεν σας επιτρέπουν να συμπεριλάβετε συνδέσμους πίσω στο δικό σας περιεχόμενο σε αναρτήσεις επισκεπτών, οπότε φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες υποβολής.

Μπορείτε επίσης να προωθήσετε τις δημοσιεύσεις σας γράφοντας μια σειρά στο δικό σας ιστολόγιο. Με αυτόν τον τρόπο, το Μέρος 1 μπορεί να οδηγήσει την κυκλοφορία στο Μέρος 2 και αντίστροφα.

6. Αφήστε ένα σχόλιο

Ένας τελευταίος έξυπνος τρόπος για να προωθήσετε το περιεχόμενό σας είναι να αφήσετε σχόλια στο περιεχόμενο άλλων ατόμων.

Όχι μόνο αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οικοδομήσετε σχέσεις και να κάνετε ευκολότερες άλλες μορφές μάρκετινγκ, αλλά πολλά ιστολόγια θα συνδεθούν ξανά στον ιστότοπό σας στην ενότητα σχολίων.

Αναζητήστε ιστολόγια με το πρόσθετο CommentLuv που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε έναν σύνδεσμο σε μία από τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις σας.

Αν και δεν βοηθά απαραίτητα τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, μπορεί να βοηθήσει στην κυκλοφορία εάν δημοσιεύσετε ένα προσεκτικό σχόλιο σε ένα αρκετά δημοφιλές και σχετικό ιστολόγιο.

Η προώθηση του ιστολογίου σας μέσω αυτών των τεχνικών μπορεί να απαιτήσει πολλή δουλειά, αλλά εάν είστε επιμελής και επικεντρωθείτε στην παροχή αξίας σε άλλους ανθρώπους, αυτές οι τακτικές μπορούν να κάνουν θαύματα.

Ποια από αυτές τις μεθόδους θα χρησιμοποιήσετε πρώτα για να προωθήσετε αναρτήσεις ιστολογίου?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map