Πώς να ανεβάσετε τον ιστότοπό σας WordPress δωρεάν με το SumoMe

Γνωρίζατε ότι υπάρχει δωρεάν σουίτα εργαλείων που μπορείτε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας WordPress για να τον μετατρέψετε σε μηχανή μάρκετινγκ που δημιουργεί επισκεψιμότητα; Εγκαθιστώντας ένα ή περισσότερα εργαλεία από αυτήν τη συλλογή, μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας όχι μόνο καλύτερο στη συλλογή διευθύνσεων email, αλλά και πιο αποτελεσματικό στη δημιουργία δυνητικών πελατών και κοινωνικών μεριδίων.


Όχι μόνο αυτό, αλλά και τα άλλα εργαλεία σε αυτό το πακέτο σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα για το πώς σας οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας και το περιεχόμενό του. Μέσω αυτών των εργαλείων μπορείτε να μάθετε πού κάνουν κλικ οι επισκέπτες σας στον ιστότοπό σας, καθώς και πόσο μακριά κάνουν κύλιση προς τα κάτω στις σελίδες σας.

Εάν η ιδέα της βελτιστοποίησης και αναβάθμισης του ιστότοπού σας WordPress για να λάβετε περισσότερους επισκέπτες και να βελτιώσει τα ποσοστά μετατροπής του, τότε το SumoMe σουίτα εργαλείων θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

αθροιστικός

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόσθετο και ποια από τα πρόσθετά του πρέπει σίγουρα να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας, τότε διαβάστε για το οδηγός για το SumoMe για WordPress.

SumoMe: Τα κυριότερα σημεία

Ενώ το SumoMe και τα εργαλεία του μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιονδήποτε ιστότοπο, οι χρήστες του WordPress είναι ιδιαίτερα τυχεροί που μπορούν απλά εγκαταστήστε το δωρεάν core plugin, στη συνέχεια ενεργοποιήστε τις μεμονωμένες εφαρμογές ή τις ενότητες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν.

Οι εφαρμογές ή τα εργαλεία που αποτελούν το πακέτο SumoMe ενημερώνονται και προστίθενται συνεχώς. Ωστόσο, κατά τη στιγμή της γραφής υπάρχουν εννέα δωρεάν επιλογές για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένου:

 • List Builder: αναδυόμενη φόρμα συμμετοχής email
 • Πλαίσιο κύλισης: έντυπη μορφή email
 • Smart Bar: banner μηνύματος κεφαλίδας με προαιρετική φόρμα συμμετοχής μέσω email
 • Κοινή χρήση: κουμπιά κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Image Sharer: κουμπιά κοινής χρήσης για συγκεκριμένες εικόνες
 • Επισήμανση: δημιουργήστε εισαγωγικά με δυνατότητα ανάγνωσης κειμένου
 • Ανάλυση περιεχομένου: δείτε πόσο μακριά οι αναγνώστες κάνουν κύλιση προς τα κάτω στις σελίδες
 • Heat Maps: δείτε πού κάνουν κλικ οι επισκέπτες σε πραγματικό χρόνο
 • Φόρμα επικοινωνίας: συλλογή μηνυμάτων από αναγνώστες με ενσωματωμένη προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα

Τα κυριότερα σημεία του SumoMe είναι τα εργαλεία ανάπτυξης ενημερωτικών δελτίων email. Αυτό περιλαμβάνει τις εφαρμογές List Builder και Scroll Box. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να βρεθούν αλλού, αλλά συχνά σε ακριβά πρόσθετα premium όπως OptinMonster. Αυτό καθιστά το SumoMe και τη δυνατότητά του να προσθέσει αναδυόμενο lightbox ή φόρμες συμμετοχής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπό σας δωρεάν πολύ ελκυστικός.

Κατασκευαστής λιστών SumoMe

ο ενεργοποιητές αναδυόμενης φόρμας email είναι πολύ προχωρημένα, κάτι που είναι υπέροχο. Αυτό σημαίνει, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε επιλέξει, οι φόρμες δεν θα εμφανίζονται μέχρι την τέλεια στιγμή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τον μεγαλύτερο αριθμό εγγραφών από τους αναγνώστες σας, χωρίς να τους ενοχλείτε στη διαδικασία.

Εάν θέλετε να διευρύνετε τη λίστα email σας και να μετατρέψετε τους εφάπαξ επισκέπτες σας σε συνδρομητές με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε ανά πάσα στιγμή, η ενότητα List Builder είναι μια αποτελεσματική και δωρεάν τρόπος για να προσθέσετε αναδυόμενα έντυπα συμμετοχής σε έναν ιστότοπο WordPress.

Ενώ η ανάπτυξη της λίστας συνδρομητών email είναι σημαντική, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί ως αποτελεσματική μηχανή μετατροπής στόχου είναι ίσως ακόμη πιο σημαντικό. Αυτό καθιστά τις εφαρμογές Analytics περιεχομένου και Χάρτες θερμότητας επίσης πολύ ελκυστικές.

SumoMe Προσθήκη περιεχομένου Analytics

Η εφαρμογή Content Analytics θα σας δείξει ακριβώς το βαθμό κύλισης των επισκεπτών σας κάτω κάθε σελίδα του ιστότοπού σας. Παρόλο που ίσως θέλετε να πιστεύετε ότι οι επισκέπτες σας διαβάζουν κάθε λέξη των άρθρων σας, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς να εγκαταλείψουν τις σελίδες σας πριν φτάσουν στο τέλος – ανεξάρτητα από το πόσο καλά είναι γραμμένα.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πού διαβάζουν οι περισσότεροι επισκέπτες σας στις σελίδες σας. Οπλισμένοι με αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε τότε τοποθετήστε τις παροτρύνσεις σας για δράση στις τοποθεσίες που θα λάβουν τις περισσότερες προβολές, ενώ θα εξακολουθούν να δίνουν στους επισκέπτες σας την ευκαιρία να διαβάσουν το περιεχόμενό σας προτού παρουσιαστούν μια πρόταση – είτε πρόκειται για έναν σύνδεσμο για να αγοράσετε το προϊόν σας, να εγγραφείτε στις υπηρεσίες σας ή κάποια άλλη ενέργεια.

SumoMe Προσθήκη θερμών χαρτών

Η εφαρμογή Heat Maps σάς δίνει μερικές παρόμοιες πληροφορίες για χρήση για να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας. Με τη δυνατότητα να βλέπετε εύκολα σε ποιους συνδέσμους κάνουν κλικ οι επισκέπτες σας και σε ποιους δεν είναι, μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των επισκεπτών που καταλήγουν στις πιο σημαντικές σελίδες σας κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές.

Επίσης, όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία αντιστοίχισης θερμότητας, είναι πάντα ενδιαφέρον να ανακαλύψετε ποια στοιχεία σελίδας κάνουν κλικ στους επισκέπτες σας και δεν είναι σύνδεσμοι. Προσθέτοντας συνδέσμους σε αυτές τις περιοχές όπου γίνεται κλικ, μπορείτε εύκολα να εκτρέψετε περισσότερους από τους επισκέπτες σας στις σελίδες που αναζητούν.

Ξεκινώντας με το SumoMe

Η δωρεάν προσθήκη μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας από τον ιστότοπό σας. Στη συνέχεια, αφού ενεργοποιηθεί, θα πρέπει να καταχωρίσετε τον ιστότοπό σας για να διεκδικήσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας – ευτυχώς αυτό απαιτεί μόνο λίγα κλικ και λεπτά του χρόνου σας.

SumoMe Προσθήκη προσθήκης

Τώρα, από το μπροστινό μέρος του ιστότοπού σας, μπορείτε κάντε κλικ στο κινούμενο εικονίδιο για να δείτε τις εφαρμογές ή τις ενότητες που έχετε στη διάθεσή σας. Στο Sumo Store, οι εφαρμογές χωρίζονται ανά τύπο, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν και premium επιλογών.

Κατάστημα SumoMe

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θα ενεργοποιηθούν στον ιστότοπό σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις επιλογές προσαρμογής για να διαμορφώσετε την εφαρμογή για τον ιστότοπό σας.

Επιλογές Premium

Ενώ το SumoMe περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό σύνολο δωρεάν εργαλείων που μπορούν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα που λαμβάνει ο ιστότοπός σας, καθώς και την αύξηση της λίστας email σας, υπάρχουν επίσης μερικές διαθέσιμες premium αναβαθμίσεις.

Ενώ αυτά είναι προαιρετικά πρόσθετα, αξίζει να εξεταστεί η αναβάθμιση SumoMe Starter. Αυτό συμβαίνει επειδή σας δίνει την επιλογή κρύβοντας το αιωρούμενο εικονίδιο από τους επισκέπτες σας. Αυτή η μηνιαία χρέωση 10 $ σάς παρέχει επίσης πρόσβαση σε premium υποστήριξη μέσω email, εάν χρειαστείτε ποτέ βοήθεια με τον ιστότοπό σας.

Μόλις η προσθήκη αποδειχθεί και σας βοηθήσει είτε να αναπτύξετε τη λίστα σας είτε να δημιουργήσετε περισσότερες επιχειρήσεις, τότε μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναβάθμισης στις επιλογές premium.

συμπέρασμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εφαρμογές SumoMe είναι χρησιμοποιείται σε περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ονομάτων οικιακής χρήσης, όπως το Airbnb και το Social Media Examiner.

Αυτό όχι μόνο σημαίνει ότι είναι πολύ απίθανο αυτό το προϊόν να εξαφανιστεί, αλλά και ότι οι προγραμματιστές είναι σε θέση να συλλέξουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων σχετικά με τον τρόπο χρήσης των εφαρμογών. Αυτό τους λέει ποια σχέδια και διαμορφώσεις κουμπιών έχει ως αποτέλεσμα τα υψηλότερα ποσοστά μετατροπής. Αυτές οι πληροφορίες στη συνέχεια επιτρέπουν στους προγραμματιστές να συνεχίσουν να τροποποιούν τις εφαρμογές τους για να σας βοηθήσουν να λάβετε καλύτερα αποτελέσματα από αυτούς.

Εάν αναζητάτε έναν τρόπο να προσθέσετε δωρεάν φόρμες συμμετοχής email υψηλής μετατροπής στον ιστότοπό σας, τότε η σουίτα εφαρμογών SumoMe είναι μια ισχυρή επιλογή που συνεχίζει να γίνεται πιο χρήσιμη καθώς περνά ο καιρός.

Μάθετε περισσότερα για το SumoMe σήμερα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map