Αναθεώρηση Pad Web Hosting

Αναθεώρηση Pad Web Hosting


Επισκεφτείτε το WebHostingPad.com

Αναθεώρηση Pad Web Hosting

Web Hosting Pad αναγνωρίζεται ως μία από τις φθηνότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κλάδο, εστιάζοντας στον μεμονωμένο ενθουσιώδη ιστότοπο καθώς και στους μικρομεσαίους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Υποστηρίζουν περισσότερα από 200 σενάρια, όπως λογισμικό blogging, κάρρα αγορών, φόρουμ, δημοσκοπήσεις και άλλα.

Το Web Hosting Pad έρχεται επίσης με δωρεάν όνομα τομέα, απεριόριστους ιστότοπους πρόσθετων, μεταφορά δεδομένων και χώρο στο δίσκο, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών με όλα τα πακέτα και 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο.

Χαρακτηριστικά Web Hosting Pad

Για μια εταιρεία φιλοξενίας που ξεκίνησε τη λειτουργία της αργότερα από πολλούς από τους πολύ μεγαλύτερους ανταγωνιστές της, το WebHostingPad δεσμεύτηκε πολύ γρήγορα στην αγορά ως μια πραγματική εταιρεία φιλοξενίας. Με έδρα το Ιλινόις, Σικάγο, η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2005 και τώρα το 2015 φιλοξενεί περισσότερους από 200.000 τομείς παγκοσμίως.

Φιλοξενία χαμηλού κόστους

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

Εγγύηση 99% Uptime

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Το WHP αναγνωρίζεται ως μία από τις φθηνότερες λύσεις φιλοξενίας στον κλάδο, εστιάζοντας στον μεμονωμένο ενθουσιώδη ιστότοπο καθώς και στους μικρομεσαίους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.
Υποστηρίζοντας περισσότερα από 200 σενάρια, οι πελάτες του WebHostingPad έχουν πρόσβαση σε καθεμία από τις δημοφιλείς τεχνολογίες που περιλαμβάνουν WordPress, Drupal, Joomla, Magento, osCommerce και πολλά άλλα.

Προσφέρουν σχέδια που περιλαμβάνουν δωρεάν πρόσθετα με τη μορφή πιστώσεων για Adwords, Facebook, Yahoo και Bing, καθώς και εργαλεία blogging WordPress και δωρεάν επιχειρηματική καταχώριση Yellow Pages. Εάν θεωρείτε ότι αυτό είναι ισοδύναμο με άλλες λύσεις φιλοξενίας, τότε η γνώμη σας μπορεί να δοκιμαστεί όταν ανακαλύψετε το εύρος των βραβείων που έχουν λάβει από το περιοδικό WebHost, το Top 10 Best Hosting, το Buy-Hosting και το Web Hosting Geeks για να αναφέρουμε μερικά. Με μια τέτοια υποστήριξη, είναι κατανοητό ότι το WebHostingPad ισχυρίζεται ότι έχει την πιο εύκολη και προσιτή πλατφόρμα φιλοξενίας στον Ιστό.

Χαρακτηριστικά φιλοξενίας

Εάν ψάχνετε για φιλοξενία ιστοσελίδων για οποιαδήποτε χρονική περίοδο, τότε δεν θα είναι μυστικό για εσάς ότι δεν είναι όλες οι εταιρείες ίσες και δεν είναι όλες οι προσφορές συσκευασμένες με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής μας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ληφθούν αποφάσεις και ότι πρέπει να είμαστε επιλεκτικοί για να αποφύγουμε κάθε φανταχτερή συμφωνία που υπόσχεται να παρέχει ό, τι θέλουμε, αλλά όχι ότι χρειαζόμαστε πραγματικά.

Πολύ συχνά, είναι οι μικρότερες, μερικές φορές πιο πρακτικές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που κυριαρχούνται στην αγορά από τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό τους. Πολλοί νέοι κάτοχοι ιστότοπων τείνουν να ακολουθούν το πλήθος στους πιο εξέχοντες παρόχους, χωρίς να γνωρίζουν τις επιλογές τους για να επιλέξουν μια πιο συμπαγή λύση φιλοξενίας με πιθανώς πιο βιώσιμα σχέδια με χαμηλό κόστος. Μία τέτοια πλατφόρμα είναι το WebHostingPad, μια εταιρεία που είναι αφιερωμένη στην αθλητική μάρκα φιλική προς τον προϋπολογισμό μείον τη φαντασία των ακριβών κουδουνιών και των σφυριών.

Χαρακτηριστικά Web Hosting Pad

Υπάρχουν 2 κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας που προσφέρονται, και τα δύο παρέχονται με δωρεάν εγκατάσταση. Η εταιρεία διαθέτει ειδική τιμή 1,99 $ για τη βασική φιλοξενία του Power Plan, αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτό σας κλειδώνει για μια συμφωνία 3 ετών. Η επιλογή φιλοξενίας Power Plan Plus προσφέρεται στα 3,99 $ για περίοδο τουλάχιστον 4 ετών. Και τα δύο σχέδια αυξάνουν την τιμή για μικρότερους όρους, αλλά σε λιγότερο από 4 $ ετησίως για τη βασική προσφορά, δεν υπάρχει αρκετός χώρος για παράπονα.

Εδώ είναι τι προσφέρεται;

Σχέδιο ισχύος – απεριόριστος χώρος, τομείς, λογαριασμοί email και βάσεις δεδομένων MySQL. Υπάρχει μη μετρημένο εύρος ζώνης, πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία ιστότοπου, cloud linux, προστασία spam, σάρωση ασφαλείας, προσαρμόσιμες σελίδες σφαλμάτων, πρόγραμμα εγκατάστασης λογισμικού Softaculous ενός βήματος και cPanel για πλήρη διαχείριση ιστότοπων.

Power Plan Plus – όπως παραπάνω, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων στατιστικών στοιχείων, σάρωσης ασφαλείας και φίλτρου ανεπιθύμητων μηνυμάτων, καθώς και καταχώριση καταλόγου επιχειρήσεων, ασφάλειας SSL και SSH για προηγμένες αλλαγές αρχείων ιστού. Και τα δύο σχέδια έχουν πρόσβαση στο δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με περισσότερα από 100 πρότυπα για την προσαρμογή μοναδικών σχεδίων, φορμών, βιβλίων επισκεπτών, ενός ηλεκτρονικού καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου και άλλων. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για αγορά ενός προσαρμοσμένου ιστότοπου, αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για μια προσφορά, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εάν ψάχνετε για πολύ πιο προηγμένες λειτουργίες που αποτελούν βασικό στοιχείο σε άλλους πιο εξέχοντες παρόχους φιλοξενίας, είναι απίθανο να τα βρείτε εδώ. Η κοινόχρηστη δυνατότητα που προσφέρει το WebHostingPad είναι περισσότερο από την ποικιλία «χωρίς frills», αν και αυτό αντισταθμίζεται από την ευκολία της όσον αφορά τη χρηστικότητα και τον αντίκτυπο στην τσέπη του ισχίου.

Το WebHostingPad, ωστόσο, συνεργάστηκε με το VPSDepot για την εισαγωγή πρόσθετης προσαρμογής και επεκτασιμότητας στους χρήστες μέσω μιας πλατφόρμας φιλοξενίας VPS. Προσφέρουν 3 Σχέδια VPS, ξεκινώντας από 19,95 $ το μήνα για το αρχάριο επίπεδο, 34,95 $ το μήνα για το επαγγελματικό επίπεδο και 49,95 $ το μήνα για τους premium πελάτες του με μεγάλους ή ηλεκτρονικού εμπορίου ιστότοπους.

Δείτε πώς φαίνονται.

Αρχάριος – Χώρος δίσκου 20 GB, εύρος ζώνης 100 GB, μνήμη 1 GB και αποκλειστική διεύθυνση IP, δωρεάν ρύθμιση και επιλογές μηνιαίας, τριμηνιαίας και εξαμηνιαίας πληρωμής.

Επαγγελματίας – όπως παραπάνω, με χώρο 80 GB, απεριόριστο εύρος ζώνης κάθε μήνα, μνήμη 2 GB και αποκλειστικές διευθύνσεις IP.

Ασφάλιστρο – όπως παραπάνω, με χώρο 160 GB, μνήμη 4 GB και 3 αποκλειστικές διευθύνσεις IP.

Θα έχετε Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να προσδιορίσετε εάν είστε ικανοποιημένοι με τις κοινές υπηρεσίες WebhostingPads, οπότε θα λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν ακυρώσετε εντός αυτής της περιόδου. Οι επιστροφές χρημάτων για VPS ενδέχεται να σταματήσουν στις 5 ημέρες, αλλά ελέγξτε πρώτα με την υποστήριξή τους. Μην προσπαθείτε ακόμη και για επιστροφή χρημάτων εάν αποφασίσετε μετά από αυτό να μετακινήσετε την επιχείρησή σας αλλού. Από την άλλη πλευρά, εάν μεταφέρετε την επιχείρησή σας σε αυτόν τον πάροχο, θα σας βοηθήσουν με τη δωρεάν μεταφορά ιστότοπου, ωστόσο αυτό ισχύει μόνο για αρχεία και βάσεις δεδομένων όπου το μέγεθος μεταφοράς λογαριασμού είναι 2 GB ή λιγότερο.

Ώρα & Εκτέλεση

Η αξιοπιστία των διακομιστών είναι σταθερή στο 99,99% χρόνο λειτουργίας και η φόρτωση έχει επαινηθεί από τους χρήστες ως πιο γρήγορη από ό, τι με άλλες πλατφόρμες. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στην έλλειψη φανταχτερών πρόσθετων. Σε κάθε περίπτωση, εάν ο ιστότοπός σας προβάλλεται γρήγορα, είναι απίθανο να παραπονεθείτε ανεξάρτητα από τον λόγο.

Το κέντρο δεδομένων του WebHostingPad βρίσκεται σε διπλούς διακομιστές RAID για ασφάλεια και προστασία και επιμένει ότι διασφαλίζει αδιάλειπτη ισχύ, καταστολή πυρκαγιάς, εξαερισμό HVAC και συνδεσιμότητα δικτύου. Ο οικοδεσπότης δηλώνει ότι οι πελάτες θα αποζημιώνονται σε περίπτωση αναλογικής περίπτωσης για οποιαδήποτε διακοπή λειτουργίας. Το κέντρο δεδομένων τους υποβάλλεται σε αντίγραφο ασφαλείας κάθε εβδομάδα, το οποίο είναι επιπλέον των εργαλείων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που παρέχουν για τους ιστότοπούς σας.

Υποστήριξη πελατών

Εάν πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του WebHostingPad, έχετε τη δυνατότητα επιλογής email, ζωντανής συνομιλίας και 24ωρης τηλεφωνικής υποστήριξης χωρίς χρέωση. Η τεχνική ομάδα είναι πολύ ικανή, αν και υπάρχουν καταγγελίες για βραδύτερους χρόνους αναμονής εάν υποβάλετε ένα εισιτήριο υποστήριξης, το οποίο θα πρέπει να κάνετε εάν το ζήτημά σας απαιτεί κλιμάκωση σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό που μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω τηλεφώνου. Έχουν επίσης μια πολύ αξιοπρεπή βάση γνώσης για την τιμή που πληρώνετε, αν και είναι κατανοητό ότι δεν είναι τόσο ολοκληρωμένο όσο εκείνο που κατέχουν οι μεγαλύτεροι παίκτες της αγοράς. Ωστόσο, οι περισσότερες από τις απαντήσεις που χρειάζεστε θα είναι διαθέσιμες εκεί υπό την προϋπόθεση ότι χρειάζεστε χρόνο για αναζήτηση.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα υποστήριξης, ιδίως για τους κατόχους ιστότοπων για αρχάριους, είναι η διαβούλευση των 30 λεπτών από έναν από τους ειδικούς webmaster της ομάδας. Ο πόρος υποστήριξης ιστού θα διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι ζωντανός στο διαδίκτυο και θα λειτουργεί ομαλά και θα σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ζητήματα να σας κάνουν να λειτουργείτε πολύ γρήγορα. Μπορείτε ακόμη και να ζητήσετε τη βοήθειά τους με την πρώτη σας λίστα μηχανών αναζήτησης και να λάβετε χρήσιμα σχόλια σχετικά με τη ρύθμιση του ιστότοπού σας. Αυτός ο τύπος βοήθειας είναι πολύτιμος αν μόλις ξεκινήσετε. Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές, ενημερώσεις ή ζητήματα μέσω της αρκετά ενεργής σελίδας Facebook του κεντρικού υπολογιστή.

Σχετικά με το Web Hosting Pad

Γνωρίζατε ότι το Web Hosting Pad ξεκίνησε το 2005, εδρεύει στο Ιλινόις του Σικάγου και είναι το web host για περισσότερους από 150.000 ιστότοπους.

Πηγή: webhostingpad.com/about-us

Web Hosting Pad στο Twitter

Μαρτυρίες Web Hosting Pad

Τολμώ να πω ότι αυτός είναι ο φθηνότερος οικοδεσπότης Ιστού εκεί έξω ποτέ. Καλό για τις ανάγκες μου καθώς έχω περιορισμένο προϋπολογισμό (Yvonne – 25 Απριλίου 2015)

Η φτηνότερη φιλοξενία ιστοσελίδων ποτέ, αγνοήστε την πώληση / cross-selling και αυτά τα παιδιά δεν θα χτυπηθούν στην τιμή (Lee – 23 Ιουνίου 2014)

Χρειαζόμουν έναν εξαιρετικά φτηνό οικοδεσπότη προϋπολογισμού για το blog γάμου μου και το Web Hosting Pad ήταν υπέροχο για μένα. (Karen – 23 Απριλίου 2014)

Δεν ξέρω πολλά για υπολογιστές, αλλά κατάφερα να ανεβάσω το ιστολόγιό μου. Όποτε έχω πρόβλημα τεχνικής υποστήριξης, το προσωπικό είναι εκεί για να με βοηθήσει. (Λου – 12 Ιανουαρίου 2014)

Η μέση βαθμολογία του WebHostingPad.com είναι

4.5 στα 5.
Βασισμένο σε 4 κριτικές.

Σχέδια Pad Web Hosting & Τιμολόγηση

Web Hosting Pad # 1 στόχος είναι η παροχή ισχυρών λύσεων φιλοξενίας ιστοσελίδων σε πολύ προσιτή τιμή.

Πακέτο κοινής φιλοξενίας WHP

 • Από 1,99 $ ανά μήνα
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης δίσκου
 • Απεριόριστο μηνιαίο εύρος ζώνης
 • Απεριόριστοι τομείς Addon
 • Απεριόριστοι δευτερεύοντες τομείς
 • Δωρεάν τομέας με φιλοξενία 1ου έτους
 • Δωρεάν εγκατάσταση σεναρίου 1 κλικ
 • Δωρεάν λογισμικό Sitebuilder
 • Υποστήριξη 24/7

Εγγραφείτε τώρα – Χωρίς κίνδυνο – Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών

Περίληψη αναθεώρησης WebHostingPad

Είναι λοιπόν καλό το Web Hosting Pad?

Το ΚΑΛΟ: Τιμή – εξαιρετικά φθηνή φιλοξενία ιστοσελίδων. Δωρεάν όνομα τομέα. Συσκευασμένο με συμπεριλαμβανόμενα χαρακτηριστικά.

ΟΙ ΟΧΙ-ΚΑΛΟ: Μερικές φορές η υποστήριξη είναι λίγο αργή. Ο διακομιστής είναι κάπως αργός.

Παρόλο που το WebHostingPad μπορεί να μην είναι ο μεγαλύτερος ή καλύτερος πάροχος φιλοξενίας που προσφέρεται, δεν προσπαθούν να τοποθετηθούν έτσι στην αγορά. Αντ ‘αυτού, η ομάδα-στόχος τους είναι ο αρχάριος έως μεσαίου μεγέθους webmaster που εκτιμά την ακραία τιμή για τα εργαλεία που κάνουν τη δουλειά. Ενώ η τιμολόγηση μπορεί να είναι χαμηλή, θα ήταν λάθος να συγχέουμε αυτήν την προσφορά με φτηνό αντί για το τι είναι πραγματικά. τιμή ευκαιρίας.

Πάρα πολλοί νέοι webmaster παγιδεύονται στην αγορά φιλοξενίας που έχει πρόσθετα και μπόνους που όχι μόνο δεν χρειάζονται, αλλά δεν καταλαβαίνουν. Η συμβουλή εδώ δεν είναι να τρέξετε πριν μπορέσετε να περπατήσετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αξιολογήσετε τι πραγματικά χρειάζεστε για την επιχείρησή σας στον ιστότοπο και να σκεφτείτε δύο φορές για να παρακάμψετε πολλά απλά επειδή δεν υπάρχουν φανταχτερά γραφικά με πειστική τεχνική ορολογία. Το WebHostingPad αντικαθιστά τις προηγμένες δυνατότητες που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ με μια υπόσχεση αξιοπιστίας, καθιστώντας την μια αξιόλογη πρόταση για μια βασική υπηρεσία σε απίστευτη τιμή.

Μια ανασκόπηση του WebHostingPad από το Hosting Kingdom. Τελευταία ενημέρωση στις 4 Νοεμβρίου 2015.

Αρχική σελίδα ›Κριτικές› Επανεξέταση Web Hosting Pad

Περίληψη αναθεώρησης WebHostingPad

Είναι λοιπόν καλό το Web Hosting Pad?

Το ΚΑΛΟ: Τιμή – εξαιρετικά φθηνή φιλοξενία ιστοσελίδων. Δωρεάν όνομα τομέα. Συσκευασμένο με συμπεριλαμβανόμενα χαρακτηριστικά.

ΟΙ ΟΧΙ-ΚΑΛΟ: Μερικές φορές η υποστήριξη είναι λίγο αργή. Ο διακομιστής είναι κάπως αργός.

Παρόλο που το WebHostingPad μπορεί να μην είναι ο μεγαλύτερος ή καλύτερος πάροχος φιλοξενίας που προσφέρεται, δεν προσπαθούν να τοποθετηθούν έτσι στην αγορά. Αντ ‘αυτού, η ομάδα-στόχος τους είναι ο αρχάριος έως μεσαίου μεγέθους webmaster που εκτιμά την ακραία τιμή για τα εργαλεία που κάνουν τη δουλειά. Ενώ η τιμολόγηση μπορεί να είναι χαμηλή, θα ήταν λάθος να συγχέουμε αυτήν την προσφορά με φτηνό αντί για το τι είναι πραγματικά. τιμή ευκαιρίας.

Πάρα πολλοί νέοι webmaster παγιδεύονται στην αγορά φιλοξενίας που έχει πρόσθετα και μπόνους που όχι μόνο δεν χρειάζονται, αλλά δεν καταλαβαίνουν. Η συμβουλή εδώ δεν είναι να τρέξετε πριν μπορέσετε να περπατήσετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αξιολογήσετε τι πραγματικά χρειάζεστε για την επιχείρησή σας στον ιστότοπο και να σκεφτείτε δύο φορές για να παρακάμψετε πολλά απλά επειδή δεν υπάρχουν φανταχτερά γραφικά με πειστική τεχνική ορολογία. Το WebHostingPad αντικαθιστά τις προηγμένες δυνατότητες που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ με μια υπόσχεση αξιοπιστίας, καθιστώντας την μια αξιόλογη πρόταση για μια βασική υπηρεσία σε απίστευτη τιμή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map