Αναθεώρηση GreenGeeks

Αναθεώρηση GreenGeeks


Επισκεφτείτε το GreenGeeks.com

Αναθεώρηση GreenGeeks

GreenGeeks ξεκίνησε το 2006 και έκτοτε εξελίχθηκε σε περισσότερες από 150 χώρες με τις δυνατότητες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Με έδρα το Λος Άντζελες, ο ιστότοπός τους κυκλοφόρησε ακόμη και πριν από μια δεκαετία, αν και έχουν πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην παροχή web hosting.

Τονίζουν το "Πράσινος" στο GreenGeeks, επειδή χρησιμοποιούν πιστώσεις αιολικής ενέργειας. Αυτό είναι το κύριο σημείο πώλησης τους, και αυτό που τους ξεχωρίζει από άλλους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι εκτεταμένη, παρέχοντας βοήθεια 24-7-365 για όλους τους πελάτες τους μέσω email ή τηλεφώνου.

Χαρακτηριστικά GreenGeeks

Το GreenGeeks είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρα άτομα που παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων με μόνο τα καλύτερα προγράμματα διακομιστή φυλής και προηγμένα προγράμματα λογισμικού, έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να μπορεί να ξεκινήσει και να λειτουργεί όσο πιο γρήγορα μπορείτε να διαχειριστείτε. Μεταξύ των προσφερόμενων υπηρεσιών τους είναι:

Προσιτά σχέδια

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

24/7/365 Υποστήριξη

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Αυτό καθιστά τις υπηρεσίες τους ελκυστικές για σχεδόν οποιονδήποτε θέλει έναν ιστότοπο για τις δικές του υπηρεσίες.

Κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας

Σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών

Σχέδια φιλοξενίας VPS

Ισχυρίζονται ότι οι διακομιστές τους θα διατηρούν τον ιστότοπό σας στο Διαδίκτυο με συνέπεια, με όσο το δυνατόν λιγότερη διακοπή λειτουργίας λόγω του υψηλής ποιότητας εξοπλισμού τους. Αυτός ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 24 GB DDR3 Ram, επεξεργαστές Intel Dual Quad Core Xeon, συστοιχίες αποθήκευσης RAID-10 και συνδεσιμότητα Gigabit στους διακόπτες τους.

GreenGeeks

Το GreenGeeks καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε κάθε άτομο που τα χρησιμοποιεί για φιλοξενία. Παρέχουν συνεχείς, 24-7 ευκαιρίες επικοινωνίας με την εταιρεία μέσω τηλεφώνου ή email, και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτούς.

Το κύριο χαρακτηριστικό του GreenGeeks είναι στο όνομά τους. Υποτίθεται ότι είναι "πράσινος" Εταιρία. Αυτό σημαίνει ότι αγοράζουν πολλές πιστώσεις αιολικής ενέργειας για να αντισταθμίσουν την οικολογική ζημία που κάνει το Διαδίκτυο στη Γη. Η εγγύησή τους για όλους τους πελάτες τους είναι ότι θα αντικαθιστούν πάντα το τριπλάσιο της ποσότητας ενέργειας που καταναλώνουν.

Πολλοί πελάτες θα είναι παρήγορο να γνωρίζουν ότι όταν χρησιμοποιούν τον ιστότοπό τους και βγάζουν χρήματα, θα βοηθούν επίσης το περιβάλλον επιλέγοντας GreenGeeks. Στην πραγματικότητα, το αποτύπωμα άνθρακα σας θα είναι στην πραγματικότητα αρνητικό, περισσότερο από το να μετατοπίσετε τη ζημιά που μπορεί να κάνετε με την ηλεκτρική σας κατανάλωση.

Η εξυπηρέτηση πελατών τους αξίζει να σημειωθεί ξανά ως μέρος των κύριων χαρακτηριστικών τους, επειδή είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων ως απλώς ένα οικόπεδο όπου πληρώνετε για να τοποθετήσετε το δικό σας ακίνητο και οι ιδιοκτήτες συχνά απουσιάζουν. Αυτό δεν συμβαίνει με το GreenGeeks. Είναι πολύ πρόθυμοι να ευχαριστήσουν και να δεσμευτούν στο γεγονός ότι η ικανοποίηση των πελατών είναι το βασικό στοιχείο της επιχείρησής τους.

Ώρα & Εκτέλεση

Το GreenGeeks παίρνει πολύ σοβαρά το χρόνο λειτουργίας. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αγοράζουν τις καλύτερες δυνατότητες υλικού και λογισμικού έτσι ώστε να ελαχιστοποιούν το χρόνο διακοπής λειτουργίας και να εξαλείφουν σχεδόν όλα τα μη προγραμματισμένα διαλείμματα στην υπηρεσία. Κρατούν τους πελάτες σε χαμηλό αριθμό ανά διακομιστή, αντί να συγκεντρώνουν τους διακομιστές για να βγάλουν περισσότερα χρήματα. Αυτό επιτρέπει σε κάθε χώρο διακομιστή να "αναπνέω" έτσι ώστε να μην υπερφορτώνεται ποτέ.

Ωστόσο, προετοιμάζονται για τα χειρότερα, για κάθε περίπτωση. Η πολιτική τους περιλαμβάνει νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων πελατών, έτσι ώστε σε περίπτωση βλάβης ή απροσδόκητου σφάλματος, οι πελάτες μπορούν να ανακτήσουν τα περισσότερα – αν όχι όλα – τα στοιχεία τους και να πάρουν από εκεί που σταμάτησαν.

Αποτελέσματα απόδοσης αρχικής σελίδας GreenGeeks:

Η αρχική σελίδα φορτώνεται σε 2,1 δευτερόλεπτα

Η αρχική σελίδα φορτώνεται πλήρως σε 3,2 δευτερόλεπτα

(Περιοχή δοκιμαστικού διακομιστή: Λος Άντζελες, ΗΠΑ. Σύνδεση: Καλώδιο (5/1 Mbps χρησιμοποιώντας Chrome). Ημερομηνία: 10 Μαρτίου 2014)

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Με το GreenGeek οι πελάτες είναι ελεύθεροι να ακυρώσουν τους λογαριασμούς τους ανά πάσα στιγμή χωρίς να πληρώσουν. Η εταιρεία προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για νέους λογαριασμούς φιλοξενίας και δεν θα βρείτε κρυφές χρεώσεις.

Υποστήριξη πελατών

Χρειάζεται να πούμε περισσότερα για το θέμα; Είναι προφανές ότι η υποστήριξη πελατών είναι μία από τις υψηλότερες προτεραιότητες και σημεία υπερηφάνειας της GreenGeeks. Αυτό ενσταλάζει μεγάλη εμπιστοσύνη στη φήμη και την απόδοση της εταιρείας.

Με την υποστήριξη 24-7-365, τις εκτεταμένες ώρες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, τους κατάλληλους τεχνικούς και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, φαίνεται σχεδόν παράλογο να μην τους εμπιστευόμαστε.

Το GreenGeeks δεν έχει μόνο ζωντανή συνομιλία μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, οι άλλες δυνατότητες εξυπηρέτησης πελατών και η αξιόπιστη ανταπόκρισή τους στο email ενδέχεται να αντισταθμίσουν αυτό το έλλειμμα. Το GreenGeeks είναι ένας εξαιρετικός πόρος εναλλακτικής ενέργειας για web hosting που κάνει καλό τόσο από τη Γη όσο και από τους πελάτες της.

Κωδικοί κουπονιών GreenGeeks

Εδώ θα βρείτε Κωδικοί κουπονιών GreenGeeks (Ενημέρωση 2015 – δοκιμασμένο και λειτουργικό) για να εξοικονομήσετε χρήματα για φιλοξενία σχεδίων από την GreenGeeks. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό κουπονιού GreenGeeks και κερδίστε έκπτωση 20%.

Κερδίστε έκπτωση 20% σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας GreenGeeks. Πακέτα με μόλις 3,96 $ το μήνα!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ

Σχετικά με το GreenGeeks

Οι GreenGeeks λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την κλιματική αλλαγή. Η πράσινη φιλοξενία Ιστού δεν είναι κάποια μορφή μάρκετινγκ. Για κάθε μονάδα ισχύος 1x, οι GreenGeeks παίρνουν από το δίκτυο αγοράζουν 3x μονάδες αιολικής ενέργειας και την στέλνουν πίσω στο δίκτυο για να αντισταθμίσουν το αποτύπωμα άνθρακα.

Πηγή: greengeeks.com/green-hosting

GreenGeeks στο Twitter

Μαρτυρίες GreenGeeks

Πραγματικά σταθερές, εξαιρετικές δυνατότητες και καλή τιμή για φιλοξενία WordPress. Κοντά σε βαθμολογία 5 στα 5! (Όλιβερ – 18 Μαΐου 2015)

Αγαπώ το γεγονός ότι συνεισφέρω στο περιβάλλον, εξαιρετικές υπηρεσίες και η τιμή είναι ένα μπόνους επίσης :) (Tracy – 18 Ιουλίου 2014)

Η GreenGeeks με προσέλκυσε επειδή δέχτηκε την πράσινη φιλοξενία. Ο κωδικός κουπονιού εξοικονόμησης χρημάτων ήταν επίσης ένας παράγοντας που συνέβαλε lol. (Jose – 1 Μαΐου 2014)

Υπέροχη παρέα, ισχυρά χαρακτηριστικά και εκπληκτικές τιμές. Πολύ χαρούμενος. Πλέον βοηθάω το περιβάλλον. (Ken – 23 Μαρτίου 2014)

Δεν ξέρω πολλά για υπολογιστές, αλλά κατάφερα να ανεβάσω το ιστολόγιό μου. Όποτε έχω πρόβλημα τεχνικής υποστήριξης, το προσωπικό του Green Geeks είναι εκεί για να με βοηθήσει. (Φιόνα – 5 Μαρτίου 2014)

Η μέση βαθμολογία του GreenGeeks.com είναι

4.5 στα 5.
Βασισμένο σε 5 κριτικές.

Σχέδια GreenGeeks & Τιμολόγηση

Το GreenGeeks προσφέρει ισχυρή και πλούσια σε φιλοξενία φιλοξενία, σε κοινόχρηστα προγράμματα μεταπωλητών και φιλοξενίας VPS.

Αποθήκευση δίσκου

Απεριόριστος

Φιλοξενία Απεριόριστων Τομέων

Δωρεάν Όνομα Τομέα για τη ζωή του λογαριασμού

Δωρεάν ιστοσελίδα εκκίνησης

Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου

Δωρεάν Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης

Υποστήριξη ασφαλούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP3 / POP3

Απεριόριστος

Υποστήριξη IMAP / Secure IMAP E-mail

Απεριόριστος

Συναυλίες μεταφοράς ιστότοπου

Απεριόριστος

Προώθηση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Απεριόριστος

E-mail Autoresponder

Απεριόριστος

Τομείς πρόσθετων

Απεριόριστος

Περιορισμένοι τομείς

Απεριόριστος

Υποτομείς

Απεριόριστος

Πρόσθετοι λογαριασμοί FTP

Απεριόριστος

Βάσεις δεδομένων MySQL

Απεριόριστος

CGI-Κάδος

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Βιβλιοθήκη CGI

Περιλαμβάνει πλευρά διακομιστή

Επεκτάσεις Frontpage 2000/2002

Πίνακας ελέγχου λογαριασμού

Πρόσβαση FTP

Πρόσβαση SSH (Shell)

Παράκαμψη υποστήριξης .htaccess

Ανώνυμο FTP

Αρχεία καταγραφής + Στατιστικά ιστότοπου

Προσαρμοσμένες σελίδες σφαλμάτων

Διαχείριση αρχείων που βασίζεται στον Ιστό

Προσαρμοσμένη δουλειά

Προστασία Spam Assassin

Φανταστικό & Softaculous 1-Click Installer

24/7/365 Υποστήριξη της Βόρειας Αμερικής

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Σύνοψη κριτικής GreenGeeks

Είναι λοιπόν καλό το Green Geeks?

Η ΚΑΛΗ: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Φτηνές τιμές. Γενναιόδωρα χαρακτηριστικά. Φιλική προς το περιβάλλον. Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου.

The NOT-SO-GOOD: Η υποστήριξη πελατών δεν είναι πάντα η καλύτερη εφαρμογή για απόλυτους αρχάριους.

Εάν η φροντίδα για το περιβάλλον είναι υψηλή στην ατζέντα σας, τότε δεν είναι απαραίτητο να λάβετε πράσινο web hosting από την GreenGeeks. Είναι η μόνη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με δήλωση αποστολής για τον ορισμό των εκπομπών άνθρακα. Ωστόσο, η GreenGeeks δεν είναι μόνο η φιλική προς το περιβάλλον επιλογή κατά την αγορά web hosting. Η GreenGeeks είναι επίσης μια εταιρεία που παρέχει ισχυρή, πλούσια σε χαρακτηριστικά και προσιτή φιλοξενία ιστοσελίδων.

Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά πακέτων φιλοξενίας για να καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε πελάτη, είτε πρόκειται για προσωπικό ιστολόγιο ή για ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων. Τα γενναιόδωρα χαρακτηριστικά τους, οι προσιτές τιμές και η σταθερή φήμη του κλάδου καθιστούν την GreenGeeks μια συνιστώμενη εταιρεία για χρήση στον οικονομικό χώρο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map