Κριτική DreamHost

Αναθεώρηση DreamHost


Επισκεφθείτε το DreamHost.com

Κριτική DreamHost

Από τις ταπεινές αρχές του το 1997 DreamHost έχει επεκταθεί για να φιλοξενήσει πάνω από μισό εκατομμύριο τομείς. Η εταιρεία ξεκίνησε στην Καλιφόρνια από τέσσερις μεγάλες επιστήμες υπολογιστών και τώρα έχει προσωπικό 50 υπαλλήλων πλήρους απασχόλησης, καθιστώντας τους έναν από τους κορυφαίους παίκτες στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Παρά την ανάπτυξη, το Dream Host συνέχισε να δίνει μεγάλη έμφαση στην εξυπηρέτηση και την υποστήριξη των πελατών. Η πλήρης διαφάνεια της εταιρείας όσον αφορά την επίλυση προβλημάτων και τη συνεργασία με τους πελάτες τους έχει αποκτήσει μια πιστή πελατειακή βάση και μια εξαιρετική φήμη μεταξύ των webmaster.

Χαρακτηριστικά του DreamHost

Το DreamHost είναι ένας άλλος έμπειρος οικοδεσπότης Ιστού που ξεκίνησε το 1997 και αναπτύσσεται ήσυχα και επεκτείνει τη βάση των πελατών του μέχρι σήμερα το 2015. Προσφέρουν όχι μόνο κοινόχρηστη φιλοξενία, αλλά και φιλοξενία VPS, Cloud και Dedicated Server για άτομα και επιχειρήσεις που χρειάζονται κάτι πιο ασφαλές και ευέλικτο.

Εγγύηση 100% Uptime

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

Απεριόριστοι φιλοξενούμενοι τομείς

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών

Εάν θέλετε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, μπορείτε να πάρετε ό, τι χρειάζεστε στο DreamHost για 8,95 $ ανά μήνα. Αυτό περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης, όσους τομείς θέλετε και τεχνική υποστήριξη 24/7. Το DreamHost σας επιτρέπει επίσης να δοκιμάσετε τη φιλοξενία τους για μια δοκιμαστική περίοδο 2 εβδομάδων.

Το DreamHost έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσει μια προσωπική επαφή στις επιχειρηματικές του συναλλαγές, όπως αποδεικνύεται από το απλό, διασκεδαστικό ενημερωτικό δελτίο που στέλνουν κάθε μήνα. Το να αντιμετωπίζουμε τους πελάτες ως ανθρώπους και όχι τα στατιστικά στοιχεία έχει δώσει στο DreamHost το βάθος που έχει στον κλάδο.

Το Dream Host διαθέτει εντυπωσιακό υλικό για να συμπληρώσει την κορυφαία υπηρεσία του. Το κέντρο δεδομένων τους φιλοξενεί εκατοντάδες διακομιστές Debian Linux πολλαπλών CPU που φιλοξενούν τους 500.000 τομείς με τη χρέωσή τους. Πολλαπλές περιττές συνδέσεις στο Διαδίκτυο gigabit, εφεδρική γεννήτρια και σύστημα UPS διασφαλίζουν ότι το σύστημα παραμένει σε λειτουργία και λειτουργεί συνεχώς.

DreamHost Cpanel

Το DreamHost προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων για την κάλυψη των αναγκών οποιουδήποτε webmaster.

Στον πίνακα διαχείρισης όλων των προγραμμάτων φιλοξενίας τους, θα βρείτε εγκατάσταση με ένα κλικ για επιπλέον σενάρια όπως το WordPress, το Joomla, το MediaWiki και το phpbb. Η λίστα των διαθέσιμων εφαρμογών δεν είναι τόσο ισχυρή όσο το Fantastico, αλλά τα περισσότερα από τα δημοφιλή σενάρια υπάρχουν, και οι εφαρμογές που δεν περιλαμβάνονται μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν χειροκίνητα.

DreamHost 1 Κάντε κλικ στο Installer

Οι λεπτομέρειες των πακέτων φιλοξενίας τους παρέχονται παρακάτω:

Κοινό πρόγραμμα φιλοξενίας Ιστού:

Αυτό είναι το πιο βασικό από τα πακέτα φιλοξενίας του DreamHost και είναι κατάλληλο για τους περισσότερους webmaster, η κοινή φιλοξενία της DH περιλαμβάνει:

Απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρος στο δίσκο και ιστότοποι προς φιλοξενία

Απεριόριστοι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, IMAP και SMTP ενεργοποιημένοι

Πλήρης υποστήριξη SFTP / FTP και SSL

Λειτουργικό σύστημα Debian Linux

Πίνακας ελέγχου cPanel με λογισμικό εγκατάστασης 1 κλικ

Στα 8,95 $, το πακέτο διατίθεται στην υψηλότερη τιμή για κοινόχρηστη φιλοξενία, αλλά αυτό είναι κατανοητό, καθώς το DreamHost εγγυάται 100% χρόνο λειτουργίας και οι απεριόριστοι πόροι παρέχουν άφθονο χώρο για ανάπτυξη πριν χρειαστεί να αναβαθμίσετε σε ένα πιο ισχυρό πακέτο. Υπάρχει επίσης μια δοκιμαστική λειτουργία που επιτρέπει στους webmaster να αξιολογήσουν το σχέδιο προτού το κάνουν.

Σχέδια φιλοξενίας DreamHost VPS:

Για ιστότοπους που έχουν μεγάλη κίνηση και απαιτούν αποκλειστικούς πόρους, η φιλοξενία VPS (εικονικός ιδιωτικός διακομιστής) είναι η ιδανική επιλογή. Το VPS είναι ένας εικονικός ιδιωτικός διακομιστής που χωρίζεται στον φυσικό του διακομιστή, ο οποίος παρέχει μερικά από τα κουδούνια και τους σφυρίχτρες ενός αποκλειστικού διακομιστή χωρίς την υψηλή τιμή.

Δεν υπάρχει κοινή χρήση πόρων με άλλους πελάτες σε ένα VPS λόγω του διαχωρισμού μεταξύ εικονικών διακομιστών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα περισσότερη αξιοπιστία, ταχύτερη ταχύτητα διακομιστή και ειδικούς πόρους.

Ειδικά προγράμματα διακομιστή:

Για webmasters με καθιερωμένους ιστότοπους που απαιτούν μέγιστη ταχύτητα, πόρους και ευελιξία, η αποκλειστική φιλοξενία διακομιστών είναι το αποκορύφωμα των επιλογών φιλοξενίας. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο πελάτης αποκτά έναν ολόκληρο διακομιστή αφιερωμένο στους ιστότοπούς του. Δεν υπάρχουν κοινόχρηστοι πόροι και ο διακομιστής μπορεί να ρυθμιστεί πλήρως ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη.

Όπως μπορείτε να δείτε, η ποικιλία των αποκλειστικών επιλογών που προσφέρει το DreamHost επιτρέπει στον webmaster να πληρώσει μόνο την CPU, το χώρο στο δίσκο και τη μνήμη που χρειάζονται. Όλοι οι αποκλειστικοί διακομιστές υποστηρίζουν τις τυπικές γλώσσες δέσμης ενεργειών CGI, Ruby και PHP4 & PHP 5. Το CRON είναι επίσης διαθέσιμο για εκτέλεση σεναρίων με αυτοματοποιημένο τρόπο και η πλήρης πρόσβαση στο διακομιστή περιλαμβάνεται σε όλους τους διακομιστές.

Ώρα & Εκτέλεση

Το DreamHost είναι ένας από τους λίγους οικοδεσπότες που προσφέρουν 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Ανεξάρτητες δοκιμές δείχνουν ότι αυτό δεν είναι μόνο μια κενή υπόσχεση, καθώς οι πολλαπλές απολύσεις που είναι ενσωματωμένες στο σύστημα σας διατηρούν πάντα συνδεδεμένους.

Πώς το DreamHost δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας αυτής της τολμηρής υπόσχεσης; Εάν οι ιστότοποί σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οι βάσεις δεδομένων, το FTP ή το SSH δεν λειτουργούν ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε βλάβης του συστήματος, πιστώνεστε με μια δωρεάν ημέρα φιλοξενίας για κάθε ώρα διακοπής της υπηρεσίας. Οι διαταραχές αναφέρονται ότι είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Όταν επιλέξαμε τις εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, η απόδοση είναι βασικός δείκτης και αποφασιστικός παράγοντας, επομένως αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες δικές μας δοκιμές απόδοσης. Δοκιμάσαμε τον χρόνο φόρτωσης σελίδας της αρχικής σελίδας του DreamHost.

Αποτελέσματα DreamHost:

Η αρχική σελίδα φορτώνεται σε 4,7 δευτερόλεπτα

Η αρχική σελίδα φορτώνεται πλήρως σε 7,8 δευτερόλεπτα

(Περιοχή δοκιμαστικού διακομιστή: Ντάλας, ΗΠΑ. Σύνδεση: Καλώδιο (5/1 Mbps, 30ms). Ημερομηνία: 11 Αυγούστου 2013)

Υποστήριξη πελατών

Η τεχνική υποστήριξη για κοινά σχέδια παρέχεται μέσω ενός συστήματος εισιτηρίων και τα περισσότερα ερωτήματα απαντώνται εντός 12 ωρών. Η ομάδα υποστήριξης είναι φιλική, υπομονετική και ικανή.

Το DreamHost επεκτείνει επί του παρόντος το προσωπικό υποστήριξης για να μειώσει το χρόνο απόκρισης για εισιτήρια βοήθειας. Η απουσία υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας για κοινόχρηστη φιλοξενία είναι μια απόκλιση από αυτό που προσφέρουν οι περισσότερες εταιρείες και μπορεί να θεωρηθεί ως ένα μικρό κακό κατά της εταιρείας, αλλά συνολικά, η υποστήριξη για κοινόχρηστους λογαριασμούς είναι αρκετά επαρκής.

Το VPS και τα ειδικά σχέδια περιλαμβάνουν έναν καθορισμένο αριθμό μηνιαίων επιστροφών κλήσεων για πελάτες που διαμένουν στις Η.Π.Α., ο οποίος παρέχει άμεσες απαντήσεις σε τεχνικά ζητήματα.

Υπάρχει επίσης ένα φόρουμ υποστήριξης πελατών και ένα wiki για τους πελάτες του DreamHost για να βρουν διαδικαστικούς οδηγούς και οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων που επιλύουν κοινά προβλήματα φιλοξενίας. Οι πληροφορίες εδώ είναι αρκετά εμπεριστατωμένες, καθιστώντας την έναν εξαιρετικό πρόσθετο πόρο υποστήριξης.

Κωδικοί κουπονιών DreamHost

Εδώ θα βρείτε τους κωδικούς κουπονιών DreamHost (ενημέρωση 2015 – δοκιμασμένος και λειτουργικός) για να εξοικονομήσετε χρήματα σε κοινόχρηστη φιλοξενία από το DreamHost.com. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους κωδικούς κουπονιών και θα λάβετε έκπτωση 40 $ στο ετήσιο κόστος σας (119,40 $ 79,40 $).

Παω σε DreamHost.com

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού: TAKE40DOLLARSOFF

Σχετικά με το DreamHost

Το 1997 τέσσερις προπτυχιακοί φοιτητές της Επιστήμης Υπολογιστών στο Harvey Mudd College στο Claremont, CA ξεκίνησαν το DreamHost σε έναν μοναδικό διακομιστή ιστού Pentium 100 (που ονομάστηκε Destro) χρησιμοποιώντας κοινό εύρος ζώνης σε μια γραμμή T1.

Πηγή: dreamhost.com/about-us

DreamHost στο Twitter

Μαρτυρίες DreamHost

Τίποτα άλλο από τον έπαινο για το Dreamhost, εξαιρετικές δυνατότητες, υποστήριξη και πολύ φθηνό. Στην υγειά σας! (Larry – 15 Μαΐου 2015)

Εγγραφή αφού είδατε ότι το DreamHost έχει τη μεγαλύτερη δοκιμαστική περίοδο, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών! (Λουκάς – 23 Ιουλίου 2014)

Ουάου ευχαριστώ, δεν είμαι σίγουρος πως μπορείτε να μείνετε στην επιχείρηση μετά την παράδοση του κωδικού κουπονιού εξοικονόμησης $$$. Μόλις έσωσα μια μικρή περιουσία! (Cathy – 2 Μαρτίου 2014)

Ίσως δεν είναι η φθηνότερη επιλογή ανάμεσα στις εναλλακτικές λύσεις χαμηλού κόστους, αλλά το Dream Host αντισταθμίζει τις δυνατότητες και το χρόνο λειτουργίας. (Omar – 4 Ιανουαρίου 2014)

Δεν έχω τίποτα άλλο παρά επαίνους για το Dreamhost. Εδώ είναι ένας οικοδεσπότης Ιστού που ενδιαφέρεται για τους πελάτες του (Tom – 22 Οκτωβρίου 2013)

Λατρεύω το πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ που προσφέρει το DreamHost, κατάφερε να θέσει σε λειτουργία τον ιστότοπό μου στο WordPress σε χρόνο μηδέν. (Σάρα – 4 Αυγούστου 2013)

Λίγο πιο ακριβό από τους άλλους οικοδεσπότες, αλλά ανακάλυψα ότι παίρνετε αυτό που πληρώνετε με το DreamHost. Πρόκειται για δωρεάν ταλαιπωρία, υπέροχες δυνατότητες και μια εξαιρετικά φιλική ομάδα υποστήριξης. (Xavier – 29 Ιουνίου 2013)

Η μέση βαθμολογία του DreamHost.com είναι

4 στα 5.
Βασισμένο σε 7 κριτικές.

Σχέδια DreamHost & Τιμολόγηση

Το DreamHost προσφέρει τρεις τύπους λύσεων φιλοξενίας. Κοινόχρηστα προγράμματα Web Hosting, VPS και Dedicated Server. Ακολουθεί μια επισκόπηση του πιο δημοφιλούς σχεδίου τους, του κοινού σχεδίου φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Κοινή φιλοξενία DreamHost

 • 8,95 $ το μήνα
 • Παροχή χρονικού ορίου μετά την αγορά: Άμεση
 • Πόροι CPU: Κοινόχρηστο
 • Πόροι RAM: Κοινόχρηστο
 • Βάσεις δεδομένων MySQL: Απεριόριστα
 • Root Access (μέσω sudo) και Remote Reboot: Όχι
 • Μοναδική διεύθυνση IP: Διαθέσιμο
 • Αποθήκευση δίσκου: Απεριόριστο TB
 • Προσωπικά αντίγραφα ασφαλείας: 50 GB
 • Μηνιαίο εύρος ζώνης: Απεριόριστο TB
 • Φιλοξενούμενοι τομείς: Απεριόριστοι
 • Λειτουργικό σύστημα: Debian Linux
 • Πρόσβαση IMAP / POP / SMTP: Ναι
 • Πρόσβαση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω διαδικτύου: Ναι
 • Φιλτράρισμα αλληλογραφίας: Ναι
 • Φιλτράρισμα Spam: Spam Assassin
 • Gmail για το domain σας.com: Ναι
 • Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Απεριόριστες
 • Λίστες ανακοινώσεων: Απεριόριστες
 • Λίστες συζήτησης: Απεριόριστα
 • Αυτόματες αποκριές διακοπών: Απεριόριστες
 • Δωρεάν εγγραφή τομέα (.com, .net, .org ή .info): Ναι
 • Δωρεάν Domain WHOIS Απόρρητο: Ναι
 • Φιλοξενούμενοι τομείς: Απεριόριστοι
 • Φιλοξενούμενοι υποτομείς: Απεριόριστοι
 • Προωθημένοι τομείς / κατοπτρισμός: Απεριόριστοι
 • Προσαρμοσμένο DNS: Ναι
 • XCache: Όχι
 • Έλεγχος μέσω του API μας: Όχι
 • Ruby on Rails: Ναι
 • Υποστήριξη Perl: Ναι
 • Υποστήριξη PHP5: Ναι
 • SSL Secure Server (απαιτούμενη μοναδική IP): Ναι
 • Βελτιωμένη ασφάλεια Ιστού: Ναι
 • WebDAV: Ναι
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων: Ναι
 • Στατιστικά καθημερινής πρόσβασης: Ναι
 • Πρόσβαση σε ακατέργαστα αρχεία καταγραφής: Ναι
 • DreamBook.com χωρίς Banner: Ναι
 • RealAudio και Video (ροή http): Ναι
 • Κατάλογοι με προστασία κωδικού πρόσβασης (.htaccess): Ναι
 • Ανώνυμος διακομιστής FTP (απαιτούμενη μοναδική IP): Ναι
 • Jabber Chat Server: Ναι
 • Πίστωση Google AdWords (έως 75 $): Ναι
 • Εγκατάσταση με ένα κλικ για εφαρμογές: Ναι
 • Δημοφιλείς εφαρμογές που βασίζονται στον Ιστό όπως το WordPress: Ναι
 • Τεχνική υποστήριξη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας: Όχι (δείτε αναβαθμίσεις παρακάτω)
 • Τεχνική υποστήριξη 24/7 μέσω E-mail: Ναι
 • Εγγύηση λειτουργίας 100% δικτύου: Ναι
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών: Ναι
 • Πίνακας ελέγχου λογαριασμού που βασίζεται στον Ιστό: Ναι

Εγγραφείτε τώρα – Χωρίς κίνδυνο – Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών

Περίληψη αναθεώρησης DreamHost

Είναι λοιπόν καλό το Host Host?

Η ΚΑΛΗ: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών. 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Περιλαμβάνεται δωρεάν όνομα τομέα. 1 πρόγραμμα εγκατάστασης λογισμικού. Στερεά φήμη.

ΟΧΙ-ΚΑΛΟ: Όχι το φθηνότερο. Όχι 24/7 τεχνική υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας (αναβάθμιση).

Το DreamHost δημιούργησε μια άξια φήμη ως σταθερός οικοδεσπότης με αξιόπιστους διακομιστές και εξατομικευμένες υπηρεσίες. Έχουν σχέδια φιλοξενίας που ταιριάζουν τα πάντα, από ένα μικρό προσωπικό blog σε έναν καθιερωμένο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου με εκατομμύρια μηνιαίες επιτυχίες.

Η δοκιμαστική περίοδος δύο εβδομάδων επιτρέπει στους πελάτες να αξιολογήσουν τα προγράμματα φιλοξενίας πριν από τη δέσμευση ενός πακέτου και η τιμολόγηση είναι αρκετά χαμηλή για VPS και ειδικά πακέτα σε σχέση με το βιομηχανικό πρότυπο.

Επιπλέον, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών αποτελεί ένδειξη εμπιστοσύνης και η εγγύηση 100% χρόνου λειτουργίας διασφαλίζει ότι οι ιστότοποί σας θα λειτουργούν όλο το 24ωρο.

Μια ανασκόπηση του DreamHost από το Hosting Kingdom. Τελευταία ενημέρωση στις 4 Νοεμβρίου 2015.

Αρχική ›Κριτικές› Κριτική DreamHost

Περίληψη αναθεώρησης DreamHost

Είναι λοιπόν καλό το Host Host?

Η ΚΑΛΗ: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών. 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Περιλαμβάνεται δωρεάν όνομα τομέα. 1 πρόγραμμα εγκατάστασης λογισμικού. Στερεά φήμη.

ΟΧΙ-ΚΑΛΟ: Όχι το φθηνότερο. Όχι 24/7 τεχνική υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας (αναβάθμιση).

Το DreamHost δημιούργησε μια άξια φήμη ως σταθερός οικοδεσπότης με αξιόπιστους διακομιστές και εξατομικευμένες υπηρεσίες. Έχουν σχέδια φιλοξενίας που ταιριάζουν τα πάντα, από ένα μικρό προσωπικό blog σε έναν καθιερωμένο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου με εκατομμύρια μηνιαίες επιτυχίες.

Η δοκιμαστική περίοδος δύο εβδομάδων επιτρέπει στους πελάτες να αξιολογήσουν τα προγράμματα φιλοξενίας πριν από τη δέσμευση ενός πακέτου και η τιμολόγηση είναι αρκετά χαμηλή για VPS και ειδικά πακέτα σε σχέση με το βιομηχανικό πρότυπο.

Επιπλέον, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών αποτελεί ένδειξη εμπιστοσύνης και η εγγύηση 100% χρόνου λειτουργίας διασφαλίζει ότι οι ιστότοποί σας θα λειτουργούν όλο το 24ωρο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map