Αναθεώρηση Bluehost

Αναθεώρηση Bluehost


Επισκεφθείτε το Bluehost.com

Αναθεώρηση Bluehost

Μπλε Χοστ είναι μια από τις πιο προσιτές και αξιόπιστες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2003, συνεχίζει να αυξάνεται και να προσελκύει περισσότερους από 20.000 νέους πελάτες κάθε μήνα.

Γνωστή για αξιόπιστη αξιοπιστία, η κοινόχρηστη φιλοξενία του Bluehost έρχεται πλήρης με πλούσιο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης, δωρεάν όνομα τομέα και μια σειρά από πρόσθετες δυνατότητες φιλοξενίας, όπως αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ.

Πάντα προσπαθώντας να βοηθήσετε τους πελάτες τους, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε όλη την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε.

Χαρακτηριστικά Bluehost

Από την αρχή του 2003, η Bluehost παρείχε πάντοτε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, διατηρώντας παράλληλα τις τεχνικές εξελίξεις και βελτιώσεις στον κλάδο.

Καθώς οι ανάγκες των webmaster έχουν εξελιχθεί, το ίδιο ισχύει και για την προσφορά Bluehost. Η φήμη τους για αξιοπιστία και ποιοτική εξυπηρέτηση έχει κερδίσει καλά και γι ‘αυτό παραμένουν ηγέτες στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Περιλαμβάνεται δωρεάν όνομα τομέα

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

Απεριόριστοι ιστότοποι πρόσθετων

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Η εξαιρετική υπηρεσία της Bluehost συνδυάζεται με μια προσφορά γεμάτη με χαρακτηριστικά και κορυφαίες ώρες λειτουργίας στον κλάδο. Αυτό είναι εφικτό λόγω της υπερσύγχρονης υποδομής του δικτύου τους. Το κέντρο δεδομένων υψηλής τεχνολογίας τους είναι πολύ εντυπωσιακό και διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο μέσω της σύνδεσης OC-48 σε απίστευτο εύρος ζώνης 2 GB / δευτερόλεπτο.

Διακομιστές τετραπλού επεξεργαστή, παρακολούθηση 24/7, μια γεννήτρια εφεδρικών αντιγράφων με κινητήρα ντίζελ και αντίγραφα ασφαλείας αποθήκευσης που αντικατοπτρίζουν τη σημαντική λίστα δυνατοτήτων του κέντρου δεδομένων.

Παρόλο που το βασικό πακέτο φιλοξενίας της Bluehost βρίσκεται σε κοινόχρηστο διακομιστή, οι προδιαγραφές δεν είναι καθόλου τυπικές σε σύγκριση με τα βιομηχανικά πρότυπα για κοινά σχέδια φιλοξενίας.

Επισκόπηση διακομιστή Bluehost

Οι διακομιστές της Bluehost εκτελούνται σε διανομές Linux 64-bit. Επιπλέον, δεν υπάρχει υπερβολικό φορτίο CPU και επιβράδυνση διακομιστή σε αυτήν τη ρύθμιση, ενώ η εξαιρετικά γρήγορη απόδοση του ιστότοπου διατηρείται ακόμη και σε ώρες αιχμής. Αυτές οι προδιαγραφές είναι δύσκολο να ταιριάζουν και αφήνουν τους ανταγωνιστές της Bluehost να ακολουθούν.

Πίνακας Ελέγχου

Για διαχείριση back end, η Bluehost παρέχει τη βιομηχανική αγαπημένη διεπαφή cPanel. Με τις ολοκληρωμένες δυνατότητες και τον έξυπνο σχεδιασμό του, οι webmaster διαθέτουν όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσουν και να συντηρήσουν εύκολα τους ιστότοπούς τους.

Επιπλέον, η εφαρμογή του Οδηγού σελίδας του Bluehost επιτρέπει τη δημιουργία επαγγελματικών ιστοσελίδων με λίγα μόνο κλικ. Η διαχείριση αρχείων μέσω Ιστού και η υποστήριξη σεναρίων για το Fantastico είναι μερικές από τις πολλές άλλες δυνατότητες που διαθέτει το cPanel.

Πίνακας ελέγχου Bluehost

Σενάρια

Η υποστήριξη SimpleScripts, Mojo και Fantastico επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν γρήγορα μια μεγάλη ποικιλία δημοφιλών πακέτων λογισμικού όπως το WordPress, το Drupal και το Joomla. Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο εύκολο να εγκαταστήσετε ιστολόγια, φόρουμ, γκαλερί εικόνων, δημοσκοπήσεις και συστήματα διαχείρισης περιεχομένου.

δωρεάν σενάρια εγκατάστασης 1 κλικ

Η δημοτικότητα του Fantastico de Luxe μεταξύ των webmaster αποτελεί απόδειξη της απλής λειτουργίας του και η συμπερίληψή του στο σχέδιο της Bluehost προσθέτει ακόμη περισσότερη αξία στην ήδη εξοπλισμένη προσφορά τους. Για πιο προχωρημένους χρήστες που προτιμούν τη μη αυτόματη εγκατάσταση σεναρίων, το Bluehost υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς γλώσσες δέσμης ενεργειών, όπως:

CGI

Πύθων

PERL 5

PHP4 & PHP5

Ruby on Rails

Υποστηρίζονται επίσης εργασίες CRON, Apache .htaccess και προσαρμοσμένο php.ini

Το WordPress είναι πλέον μία από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες συστήματος blogging και διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο και δεν αξίζει τίποτα που προσφέρει η Bluehost 1-Κάντε κλικ στην εγκατάσταση του WordPress με όλα τα πακέτα φιλοξενίας τους.

Ώρα & Εκτέλεση

Τα πακέτα φιλοξενίας που είναι γεμάτα με χαρακτηριστικά, είναι οικονομικά σημαντικά, αλλά τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από τον οικοδεσπότη Ιστού που παρέχει βασική αξιοπιστία δικτύου. Οι αξιώσεις 99,9% του χρόνου λειτουργίας είναι όλες καλές και καλές, αλλά μόνο οι επιλεγμένοι λίγοι μπορούν να υποστηρίξουν τις υποσχέσεις τους με πραγματικά δεδομένα.

Η Bluehost είναι περήφανη για την ακεραιότητα του δικτύου και την κατατάσσει ως ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά τους. Δεν χρειάζεται πλέον οι webmaster να ανησυχούν για την απώλεια επιχείρησης επειδή ο ιστότοπός τους είναι εκτός λειτουργίας. Στην πραγματικότητα, ο χρόνος διακοπής λειτουργίας είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους λόγους για τους οποίους οι ιδιοκτήτες ιστότοπων αλλάζουν από μέτριους παρόχους σε μια εταιρεία όπως η Bluehost που αναλαμβάνουν τη δέσμευσή τους να 99,9% up-time πολύ σοβαρά.

Ανεξάρτητες δοκιμές σε έναν ιστότοπο που φιλοξένησε η Bluehost αποκάλυψαν μόνο τριάντα λεπτά συνολικού χρόνου διακοπής για περίοδο 90 ημερών. Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό για αυτό το αποτέλεσμα είναι ότι, από τη συνολική διακοπή λειτουργίας, και τα τριάντα λεπτά χαρακτηρίστηκαν ως προγραμματισμένη συντήρηση. Ο προγραμματισμένος χρόνος διακοπής λειτουργίας της Bluehost είναι πάντα προγραμματισμένος σε περιόδους κατά τις οποίες η επισκεψιμότητα στο Διαδίκτυο είναι εκτός αιχμής για να περιορίσει τον αντίκτυπο στο ελάχιστο.

Ένας webmaster θα βρει πάντοτε οποιοδήποτε χρόνο διακοπής εκτός λειτουργίας, αλλά 30 λεπτά σε 90 ημέρες ισοδυναμεί με 99,93% χρόνο λειτουργίας, κάτι που είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι η απόδοση είναι βασικός παράγοντας στην επιλογή ενός παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε κάποιες δικές μας δοκιμές απόδοσης. Δοκιμάσαμε το χρόνο φόρτωσης σελίδας της αρχικής σελίδας Bluehost .

Αποτελέσματα Bluehost:

Η αρχική σελίδα φορτώνεται σε 3,4 δευτερόλεπτα

Η αρχική σελίδα φορτώνεται πλήρως σε 5,1 δευτερόλεπτα

(Περιοχή δοκιμαστικού διακομιστή: Ντάλας, ΗΠΑ. Σύνδεση: Καλώδιο (5/1 Mbps, 30ms). Ημερομηνία: 11 Αυγούστου 2013)

Βοήθεια & Υποστήριξη

Η Bluehost προσφέρει στους πελάτες διάφορους τρόπους πρόσβασης στην τεχνική τους υποστήριξη, ένας από τους οποίους είναι Κέντρο βοήθειας Bluehost. Το Κέντρο βοήθειας περιέχει μια πλήρη βάση δεδομένων για την αντιμετώπιση προβλημάτων και επιδιορθώσεων, μαζί με οδηγίες για εκατοντάδες εργασίες διαχείρισης ιστότοπων. Είναι ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος επίλυσης μικρών προβλημάτων.

Εναλλακτικά, οι πελάτες με πιο περίπλοκα προβλήματα μπορούν υποβάλετε ένα εισιτήριο βοήθειας μέσω του Κέντρου βοήθειας και θα λάβετε email ή ζωντανή υποστήριξη, όπως απαιτείται. Τα εισιτήρια απαντώνται πάντα σε λιγότερο από 12 ώρες, με τα περισσότερα να απευθύνονται σε 1-2 ώρες.

Εν τέλει, Ζωντανή τηλεφωνική υποστήριξη προσφέρεται επίσης 24/7. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να μιλούν απευθείας με έναν τεχνικό εμπειρογνώμονα και να απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις τους. Οι πελάτες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχουν ξεχαστεί ούτε με επιπλέον αριθμούς τηλεφώνου που παρέχονται ειδικά για αυτούς.

Κωδικοί κουπονιών Bluehost

Εδώ θα βρείτε Κωδικοί κουπονιών Bluehost (Ενημέρωση 2015 – δοκιμασμένο και λειτουργικό) για να εξοικονομήσετε χρήματα σε προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων από την Bluehost. Χρησιμοποιήστε αυτό το κουπόνι Bluehost.com για να κερδίσετε έκπτωση 30% για να εξοικονομήσετε χρήματα τώρα.

Κερδίστε έκπτωση 30% στα πακέτα φιλοξενίας Bluehost.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ

Σχετικά με το Bluehost

Γνωρίζατε ότι οι εγκαταστάσεις του Bluehost περιλαμβάνουν μια έδρα 50.000 τετραγωνικών ποδιών και δύο δευτερεύουσες τοποθεσίες κέντρων δεδομένων, καθεμία συνολικά πάνω από 20.000 τετραγωνικά πόδια χώρου κέντρων δεδομένων.

Πηγή: bluehost.com/about-us

Bluehost στο Twitter

Μαρτυρίες Bluehost & Ακροαματικότητα

Εξαιρετική φιλοξενία ιστοσελίδων, από τη λήψη βοήθειας με ερωτήσεις πριν από την πώληση έως την αναβάθμιση του ιστοτόπου μου στο διαδίκτυο (Ted – 15 Μαΐου 2015)

Είμαι ενθουσιασμένος με το Blue Host. Αποφάσισα να ξεκινήσω ένα blog μόδας και να αποκτήσω ένα όνομα domain, να φιλοξενήσω και να εγκαταστήσω το Word press με το Blue Host ήταν πολύ εύκολο. (Lauren D – 28 Ιανουαρίου 2015)

Η καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής φτηνή φιλοξενία, hands-down! (Henry S – 1 Οκτωβρίου 2014)

Είμαι με αυτά τα παιδιά εδώ και χρόνια, μόλις έχω ένα άλλο σχέδιο. Ποτέ δεν ενοχλήθηκε με κανέναν άλλο, φθηνότερη και καλύτερη φιλοξενία! (Κρις – 24 Ιουλίου 2014)

Ευχαριστώ Bluehost.com – η φιλική σας υποστήριξη ήταν εκεί για μένα όταν σε χρειαζόμουν! (Τομ – 30 Μαρτίου 2014)

Έχω πάει με πολλούς παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων τα χρόνια και η Blue Host είναι κατά τη γνώμη μου μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις χαμηλού κόστους. (Σαμ – 2 Ιανουαρίου 2014)

Εγγραφή την άλλη μέρα. Ο ιστότοπος είναι έτοιμος και όλα ήταν πραγματικά απλά με το Bluehost. (Trish – 18 Σεπτεμβρίου 2013)

Χρειάστηκε πολλή βοήθεια για τη μεταφορά του ιστότοπού μου στο BH. Ήταν καταπληκτικά. Τέτοια εκπληκτική εξυπηρέτηση πελατών, πολύ χαρούμενη. (James – 11 Αυγούστου 2013)

Η μέση βαθμολογία του Bluehost.com είναι

5 στα 5.
Βασισμένο σε 7 κριτικές.

Σχέδια Bluehost & Τιμολόγηση

Το Bluehost έχει μια απλή προσέγγιση στην κοινή φιλοξενία. Προσφέρουν φιλοξενία κοινόχρηστου διακομιστή Linux σε δύο απλά σχέδια. ένα τυπικό πρόγραμμα φιλοξενίας και ένα επαγγελματικό πρόγραμμα φιλοξενίας (το Bluehost προσφέρει επίσης VPS, Dedicated Servers και Managed WordPress hosting).

Πρότυπο φιλοξενίας

 • 3,95 $ ανά μήνα
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης δίσκου
 • Απεριόριστο μηνιαίο εύρος ζώνης
 • Απεριόριστα Domain Addon (Μία δωρεάν εγγραφή τομέα με λογαριασμό)
 • Απεριόριστοι δευτερεύοντες τομείς
 • Απεριόριστοι χώροι στάθμευσης
 • Υποστηρίζονται διεθνείς τομείς
 • 1000 λογαριασμοί FTP (περιλαμβάνεται ανώνυμη υποστήριξη FTP)
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email IMAP ή POP3
 • Ασφαλής υποστήριξη email IMAP
 • Απεριόριστες διευθύνσεις email προώθησης
 • Φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων Spam-Assassin
 • Πίνακας ελέγχου cPanel
 • 50 βάσεις δεδομένων Postgre SQL ή MySQL
 • Επεκτάσεις Frontpage 2000/2002/2003
 • Ruby on Rails, CGI, Python, Perl 5, PHP 4&5 σενάρια
 • Πλήρως υποστηριζόμενες ενσωματωμένες πλευρές διακομιστή (SSI)
 • SSH Shell Access
 • Υποστήριξη Fantastico
 • Πρόσβαση CRON και .htaccess
 • Δωρεάν εγκατάσταση σεναρίου 1 κλικ
 • 100 $ προσφορά διαφήμισης Google
 • 24/7 τηλέφωνο, συνομιλία & Υποστήριξη μέσω email

Εγγραφείτε τώρα – Χωρίς κίνδυνο – Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πρόγραμμα φιλοξενίας Pro

 • 19,95 $ ανά μήνα
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης δίσκου
 • Απεριόριστο μηνιαίο εύρος ζώνης
 • Απεριόριστα Domain Addon (Μία δωρεάν εγγραφή τομέα με λογαριασμό)
 • Απεριόριστοι δευτερεύοντες τομείς
 • Απεριόριστοι χώροι στάθμευσης
 • Υποστηρίζονται διεθνείς τομείς
 • 1000 λογαριασμοί FTP (περιλαμβάνεται ανώνυμη υποστήριξη FTP)
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email IMAP ή POP3
 • Ασφαλής υποστήριξη email IMAP
 • Απεριόριστες διευθύνσεις email προώθησης
 • Φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων Spam-Assassin
 • Πίνακας ελέγχου cPanel
 • 50 βάσεις δεδομένων Postgre SQL ή MySQL
 • Επεκτάσεις Frontpage 2000/2002/2003
 • Ruby on Rails, CGI, Python, Perl 5, PHP 4&5 σενάρια
 • Πλήρως υποστηριζόμενες ενσωματωμένες πλευρές διακομιστή (SSI)
 • SSH Shell Access
 • Υποστήριξη Fantastico
 • Πρόσβαση CRON και .htaccess
 • Δωρεάν εγκατάσταση σεναρίου 1 κλικ
 • 100 $ προσφορά διαφήμισης Google
 • 24/7 τηλέφωνο, συνομιλία & Υποστήριξη μέσω email
 • Προστέθηκε περισσότερη CPU, μνήμη και πόροι
 • Περιλαμβάνεται το SiteBackup Pro
 • Δωρεάν αποκλειστική διεύθυνση IP
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Δωρεάν απόρρητο ονόματος τομέα
 • 10 δωρεάν λογαριασμοί Post-Anti Spam

Εγγραφείτε τώρα – Χωρίς κίνδυνο – Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Περίληψη κριτικής Bluehost

Είναι λοιπόν καλό το Bluehost?

Το ΚΑΛΟ: Φτηνό. Ευυπόληπτος. Εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Περιλαμβάνεται δωρεάν όνομα τομέα.

Το NOT-SO-GOOD: Χωρίς υποστήριξη για ASP (Windows). Η μεταφορά του λογαριασμού φιλοξενίας σας στο Bluehost δεν είναι δωρεάν.

Συνολικά, η Bluehost είναι ένας αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας που δεν αφήνει τους πελάτες τους να το θέλουν. Οι κορυφαίες τεχνικές προδιαγραφές της αγοράς, η ισχυρή υποστήριξη και σχεδόν μηδενικός χρόνος διακοπής δημιουργούν το θεμέλιο για την προσφορά που εστιάζουν στους πελάτες τους.

Το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων που προσφέρει το Bluehost με τόσο χαμηλό κόστος, τα τοποθετεί στην κορυφή του πίνακα αξίας για χρήματα. Πράγματι, η προσφορά τους είναι σχεδόν απαράμιλλη στον κλάδο.

Έτσι, εάν ψάχνετε για μια φτηνή και αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε έντονα το Bluehost. Όχι μόνο είναι ένας από τους πιο καθιερωμένους παρόχους, αλλά η φήμη τους στον κλάδο είναι άψογη.

Με τα εξαιρετικά πακέτα φιλοξενίας αξίας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι περισσότεροι από 20.000 νέοι πελάτες εμπιστεύονται το Bluehost κάθε μήνα. Μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σημαίνει ότι δεν έχετε τίποτα να χάσετε και να κερδίσετε τα πάντα, οπότε γιατί να μην γίνετε μέλος της Bluehost σήμερα?

Μια ανασκόπηση του Μπλε Χοστ από το Hosting Kingdom. Τελευταία ενημέρωση στις Τελευταία ενημέρωση στις 4 Νοεμβρίου 2015.

Αρχική ›Κριτικές› Κριτική Bluehost

Περίληψη κριτικής Bluehost

Είναι λοιπόν καλό το Bluehost?

Το ΚΑΛΟ: Φτηνό. Ευυπόληπτος. Εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Περιλαμβάνεται δωρεάν όνομα τομέα.

Το NOT-SO-GOOD: Χωρίς υποστήριξη για ASP (Windows). Η μεταφορά του λογαριασμού φιλοξενίας σας στο Bluehost δεν είναι δωρεάν.

Συνολικά, η Bluehost είναι ένας αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας που δεν αφήνει τους πελάτες τους να το θέλουν. Οι κορυφαίες τεχνικές προδιαγραφές της αγοράς, η ισχυρή υποστήριξη και σχεδόν μηδενικός χρόνος διακοπής δημιουργούν το θεμέλιο για την προσφορά που εστιάζουν στους πελάτες τους.

Το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων που προσφέρει το Bluehost με τόσο χαμηλό κόστος, τα τοποθετεί στην κορυφή του πίνακα αξίας για χρήματα. Πράγματι, η προσφορά τους είναι σχεδόν απαράμιλλη στον κλάδο.

Έτσι, εάν ψάχνετε για μια φτηνή και αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε έντονα το Bluehost. Όχι μόνο είναι ένας από τους πιο καθιερωμένους παρόχους, αλλά η φήμη τους στον κλάδο είναι άψογη.

Με τα εξαιρετικά πακέτα φιλοξενίας αξίας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι περισσότεροι από 20.000 νέοι πελάτες εμπιστεύονται το Bluehost κάθε μήνα. Μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σημαίνει ότι δεν έχετε τίποτα να χάσετε και να κερδίσετε τα πάντα, οπότε γιατί να μην γίνετε μέλος της Bluehost σήμερα?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map