Преглед на уеб хостинг тампон

Преглед на уеб хостинг тампон


Посетете WebHostingPad.com

Преглед на уеб хостинг тампон

Подложка за уеб хостинг е признат за една от най-евтините уеб хостинг компании в бранша, като се фокусира върху индивидуалния ентусиаст на уебсайта, както и върху собствениците на малък и среден бизнес. Те поддържат повече от 200 скрипта, включително софтуер за блогове, колички за пазаруване, форуми, анкети и други.

Уеб хостинг Pad също се предлага с безплатно име на домейн, неограничени сайтове за добавки, трансфер на данни и дисково пространство, 30 дневна гаранция за връщане на парите с всички пакети и 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат в реално време.

Характеристики на уеб хостинг подложка

За хостинг компания, която започна дейността си по-късно от много от много по-големите си конкуренти, WebHostingPad много бързо се ангажира с пазара като истинско хостинг предприятие. Базираната в Илинойс, Чикаго, компанията започва своята дейност през 2005 г. и сега през 2015 г. е домакин на повече от 200 000 домейна по целия свят.

Хостинг с ниска цена

Неограничена честотна лента

Неограничено пространство на диска

99% гаранция за ненавременна работа

30 дни гаранция за връщане на парите

WHP са признати за едно от най-скъпите хостинг решения в бранша, като се фокусират върху индивидуалния ентусиаст на уебсайта, както и върху собствениците на малък и среден бизнес.
Поддържайки повече от 200 скрипта, клиентите на WebHostingPad имат достъп до всяка от популярните технологии, които включват WordPress, Drupal, Joomla, Magento, osCommerce и още няколко.

Те предлагат планове, които включват безплатни екстри под формата на кредити за Adwords, Facebook и Yahoo и Bing, както и инструменти за блогване на WordPress и безплатни бизнес обяви в Yellow Pages. Ако смятате, че това е наравно с други хостинг решения, тогава вашето мнение може да бъде тествано, когато откриете гамата от награди, които са получили от списание WebHost, Best Hosting Top 10, Buy-Hosting и Web Hosting Geeks. С подобна поддръжка е разбираемо, че WebHostingPad твърди, че има най-безпроблемната и достъпна хостинг платформа в мрежата.

Функции за хостинг

Ако сте търсили уеб хостинг за определен период от време, тогава няма да е тайна, че не всички компании са равни и не всички оферти са пакетирани по начин, който отговаря на нуждите на нашия бизнес. Това означава, че трябва да се вземат решения и че трябва да бъдем избирателни, за да избегнем всякакви фантастични сделки, които обещават да предоставим всичко, което искаме, но не и че наистина имаме нужда.

Твърде често това е по-малките, понякога по-практични уеб хостинг компании, които са доминирани на пазара от по-голямата си конкуренция. Много от собствениците на нови уебсайтове по-специално са склонни да следват тълпата към по-известните доставчици, не знаят за техните възможности да изберат по-компактно хостинг решение с потенциално по-жизнеспособни планове с изгодна цена. Една такава платформа е WebHostingPad, компания, посветена на спортната марка, благоприятна за бюджета, минус фанфарите на скъпи звънци и свирки.

Характеристики на уеб хостинг подложка

Предлагат се 2 споделени хостинг плана, като и двата предлагат безплатна настройка. Компанията предлага специална цена от 1,99 долара за техния основен хостинг Power Plan, но може да откриете, че това ви заключва за 3-годишно споразумение. Опцията за хостинг на Power Plan Plus се предлага от $ 3,99 за период от минимум 4 години. И двата плана увеличават цената си за по-кратки срокове, но при по-малко от $ 4 на година за основната оферта, има малко място за оплакване.

Ето какво се предлага;

План за захранване – неограничено пространство, домейни, имейл акаунти и MySQL бази данни. Има непромерена честотна лента, достъп до статистиката на сайта, облачен Linux, защита от спам, сканиране на сигурността, адаптивни страници за грешки, едноетапна инсталация за Softaculous софтуер и cPanel за цялостно управление на уебсайта.

Power Plan Plus – както по-горе, включително разширени статистически данни, сканиране на сигурността и филтър за спам, както и изброяване на бизнес директории, SSL сигурност и SSH за разширени промени в уеб файлове. И двата плана имат достъп до безплатния създател на уебсайтове с повече от 100 шаблона за персонализиране на уникални дизайни, формуляри, книги за гости, онлайн магазин за електронна търговия и други. Има и опция за закупуване на персонализиран сайт, но ще трябва да се свържете с тях за оферта въз основа на вашите нужди.

Ако търсите далеч по-усъвършенствани функции, които са основен елемент на други по-изявени хостинг доставчици, едва ли ще ги намерите тук. Споделеното съоръжение, предлагано от WebHostingPad, е повече от разнообразието „без излишни“, въпреки че това се компенсира от неговата лекота по отношение на използваемостта и въздействието върху джоба на бедрата.

WebHostingPad обаче си партнира с VPSDepot, за да въведе допълнително персонализиране и мащабируемост за потребителите чрез VPS хостинг платформа. Те предлагат 3 VPS планове, като се започне от $ 19.95 на месец за начинаещи, 34.95 USD на месец за професионално ниво и $ 49.95 на месец за своите първокласни клиенти с големи бизнес сайтове или електронна търговия.

Ето как изглеждат;

начинаещ – 20 GB дисково пространство, 100 GB честотна лента, 1 GB памет и специален IP адрес, безплатна настройка, както и месечни, тримесечни и полугодишни опции за плащане.

професионален – както по-горе, с 80 GB пространство, неограничена честотна лента всеки месец, 2 GB памет и специални IP адреси.

Premium – както по-горе, със 160GB пространство, 4GB памет и 3 Специализирани IP адреси.

Ще имате 30 дни гаранция за връщане на парите за да определите дали сте доволни от споделените услуги на WebhostingPads, като в този случай ще получите възстановяване, ако се откажете в рамките на този период. Възстановяването на средства за VPS може да спре на 5 дни, но първо проверете с тяхната подкрепа. Дори не се опитвайте за възстановяване на средства, ако решите след това да преместите бизнеса си другаде. От друга страна, ако премествате бизнеса си към този доставчик, той ще ви помогне с безплатен трансфер на уебсайтове, но това се отнася само за файлове и бази данни, където размерът на превода на акаунта е 2 GB или по-малко.

Uptime & производителност

Надеждността на сървърите е стабилна при гарантираните 99,99% време на работа, а зареждането е оценено от потребителите като по-бързо, отколкото с други платформи. Това може да се дължи на липсата на фантастични добавки. Във всеки случай, ако сайтът ви се показва бързо, няма вероятност да се оплаквате, независимо от причината.

Центърът за данни на WebHostingPad пребивава на двойни RAID сървъри за сигурност и защита и настоява, че той осигурява непрекъсната мощност, противопожарно потискане, HVAC вентилация и мрежова свързаност. Домакинът заявява, че клиентите ще бъдат възстановени пропорционално за всеки престой. Техният център за данни се подлага на архивиране всяка седмица, което е в допълнение към инструментите за архивиране, които предоставят за вашите сайтове.

Поддръжка на клиенти

Ако трябва да се свържете с екипа за поддръжка на WebHostingPad, имате избор на имейл, чат на живо и 24-часова безплатна телефонна поддръжка. Техническият екип е много способен, въпреки че имаше оплаквания за по-бавни времена на чакане, ако представите билет за поддръжка, което ще трябва да направите, ако проблемът ви изисква ескалация до по-високо ниво от това, което може да се обработва по телефона. Те също имат много прилична база от знания за цената, която плащате, въпреки че разбираемо не е толкова изчерпателна, колкото тези, притежавани от по-големите играчи на пазара. И все пак повечето отговори, които се нуждаете, ще бъдат налични там, при условие, че отделите време за търсене.

Едно от основните предимства на поддръжката, особено за начинаещи собственици на сайтове, е 30-минутната консултация от един от експертните уеб администратори на екипа. Ресурсът на уеб поддръжката ще гарантира, че сайтът ви работи онлайн и работи безпроблемно, и ще ви помогне с всякакви въпроси или проблеми, за да можете да работите много бързо. Можете дори да поискате тяхната помощ с първия ви списък на търсачките и да получите полезна обратна информация за настройката на вашия сайт. Този вид помощ е безценна, ако тепърва започвате. Можете също така да сте в течение с всякакви промени, актуализации или проблеми чрез разумно активната страница на хоста във Facebook.

За уеб хостинг подложка

Знаете ли, че уеб хостинг Pad стартира през 2005 г., са базирани в Илинойс, Чикаго и е уеб хост за повече от 150 000 уебсайтове.

Източник: webhostingpad.com/about-us

Уеб хостинг Pad на Twitter

Отзиви за уеб хостинг тампон

Смея да твърдя, че това е най-евтиният уеб хост от всякога. Добре за моите нужди, тъй като получих ограничен бюджет (Ивон – 25 април 2015 г.)

Най-евтиният уеб хостинг досега, игнорирайте up-sell / cross-sell и тези момчета няма да бъдат бити по цена (Лий – 23 юни 2014 г.)

Нуждаете се от супер евтин домакин на бюджета за моя сватбен блог и уеб хостинг подложка беше страхотно за мен. (Карън – 23 април 2014 г.)

Не знам много за компютрите, но успях да вдигна блога си. Всеки път, когато имам проблем с техническата поддръжка, има служители, които да ми помогнат. (Лу – 12 януари 2014 г.)

Средната оценка на WebHostingPad.com е

4,5 от 5.
Въз основа на 4 отзива.

Планове за уеб хостинг подложки & Ценообразуване

Целта на уеб хостинг Pad №1 е да предостави мощни уеб хостинг решения на много достъпна цена.

WHP споделен хостинг пакет

 • От $ 1,99 на месец
 • Неограничено пространство за съхранение на дискове
 • Неограничена месечна честотна лента
 • Неограничени Addon домейни
 • Неограничени поддомейни
 • Безплатен домейн с хостинг за 1-ва година
 • Безплатно инсталиране на скрипт с едно кликване
 • Безплатен софтуер за изграждане на сайтове
 • 24/7 Поддръжка

Регистрирайте се сега – Без риск – 90 дни гаранция за връщане на парите

Резюме на преглед на WebHostingPad

И така, ползването на уеб хостинг е полезно??

ДОБРОТО: Цена – супер евтин уеб хостинг. Безплатно име на домейн. Окомплектован с включени функции.

НЕ-ДОБРОТО: Понякога поддръжката е малко бавна. Сървърът понякога е малко бавен.

Въпреки че WebHostingPad може да не е най-големият или най-добрият хостинг доставчик на оферта, те не се опитват да се позиционират по този начин на пазара. Вместо това тяхната целева група е начинаещият до средния уеб администратор, който оценява изключително високата цена на инструментите, които вършат работата. Въпреки че ценообразуването може да е ниско, би било грешка да объркате тази оферта за евтино, вместо това, което всъщност е; изгодна стойност.

Твърде много нови уебмайстори попадат в капан в закупуването на хостинг, който има добавки и бонуси, които не само не се нуждаят, но дори не разбират. Съветът тук е да не бягате, преди да можете да ходите. Отделете време, за да прецените какво наистина имате нужда от вашия уебсайт и помислете два пъти за заобикаляне на голяма част, просто защото няма фантазия с убедителни технически жаргони. WebHostingPad замества усъвършенстваните функции, които никога няма да използвате, с обещание за надеждност, което го прави полезно предложение за основна услуга на невероятна цена.

Преглед на WebHostingPad от Хостинг Кралство. Последна актуализация на 4 ноември 2015 г..

Начало ›Отзиви› Преглед на уеб хостинг тампон

Резюме на преглед на WebHostingPad

И така, ползването на уеб хостинг е полезно??

ДОБРОТО: Цена – супер евтин уеб хостинг. Безплатно име на домейн. Окомплектован с включени функции.

НЕ-ДОБРОТО: Понякога поддръжката е малко бавна. Сървърът понякога е малко бавен.

Въпреки че WebHostingPad може да не е най-големият или най-добрият хостинг доставчик на оферта, те не се опитват да се позиционират по този начин на пазара. Вместо това тяхната целева група е начинаещият до средния уеб администратор, който оценява изключително високата цена на инструментите, които вършат работата. Въпреки че ценообразуването може да е ниско, би било грешка да объркате тази оферта за евтино, вместо това, което всъщност е; изгодна стойност.

Твърде много нови уебмайстори попадат в капан в закупуването на хостинг, който има добавки и бонуси, които не само не се нуждаят, но дори не разбират. Съветът тук е да не бягате, преди да можете да ходите. Отделете време, за да прецените какво наистина имате нужда от вашия уебсайт и помислете два пъти за заобикаляне на голяма част, просто защото няма фантазия с убедителни технически жаргони. WebHostingPad замества усъвършенстваните функции, които никога няма да използвате, с обещание за надеждност, което го прави полезно предложение за основна услуга на невероятна цена.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map