Преглед на HostGator

Преглед на HostGator


Посетете HostGator.com

Преглед на HostGator

HostGator е една от най-големите и признати уеб хостинг марки както в Америка, така и в световен мащаб. Известен с високото си ниво на подкрепа и богат набор от хостинг планове, не е изненада, че над осем милиона уебсайта са поверени на HostGator.

С голямо разнообразие от уеб хостинг планове, обхващащи се от споделени сървъри до специализирани сървъри, HostGator предлага достъпни и пакети с функции, пакетирани според всяка нужда. Не само това, можете да очаквате денонощна поддръжка, която е втора за никой.

Характеристики на HostGator

Основана през 2002 г. и базирана в Хюстън, HostGator преживява бърз растеж и се утвърди като един от лидерите в своята индустрия.

Достъпни планове

Неограничена честотна лента

Неограничено пространство на диска

24/7 Поддръжка

45 дни гаранция за връщане на парите

HostGator стои главата и раменете над другите доставчици на хостинг просто чрез широкия си набор от планове, които имат какво да задоволят всички. За разлика от други доставчици на хостинг услуги в бранша, вместо да ограничава услугите си до основни планове за споделен хостинг, съобразени с бюджета, HostGator се ангажира да отговори на най-напредналите нужди. Техните хостинг планове за 2015 г. включват:

Основни споделени хостинг планове

Linux и Windows специализирани сървъри

Планове за хостинг на дистрибутори

Виртуален частен сървър (VPS) хостинг

Windows / ASP хостинг

Всички планове на HostGator са на конкурентни цени и предлагат отлично съотношение цена / качество, да не говорим, че са направени още по-достъпни благодарение на бюджетната опция за месечно плащане на HostGator. Така че независимо дали започвате или сте утвърден уеб администратор, месечните плащания са идеалното решение за по-добро управление на паричните потоци.

Освен това HostGator ви позволява да надграждате или понижавате хостинг плана си по всяко време, за да отговаря на променящите се нужди.

Споделен хостинг

Можете да очаквате всички стандартни функции на споделен хостинг план с HostGator, като неограничено дисково пространство и неограничена честотна лента. Два от техните споделени хостинг планове включват неограничени домейни, поддомейни и паркирани домейни. Освен това, всички планове на HostGator включват все по-популярния бек-енд cPanel, което означава, че дори най-новите от уеб администраторите могат да създават добре конфигуриран уебсайт с лекота.

HostGator Controlpanel

С HostGator можете да бъдете сигурни, че ще имате всички задължителни приложения под ръка, като WordPress, Drupal и Joomla, за да назовете само няколко. За тези с нуждите на електронната търговия – пазарски колички и частни SSL също не са забравени.

За по-малко от 5 долара на месец можете да започнете с споделен хостинг план, който включва неограничено дисково пространство и трафик, 99,9 процента време за работа, MySQL бази данни, имейл акаунти, както и здрава библиотека от скриптове, всички готови за инсталиране.

Неограничените домейни и паркирането на домейни са екстри, включени в популярния Baby Plan. При надграждане до много достъпния бизнес план ще получите спечелен IP адрес и безплатен телефонен номер. И накрая, за да закръгляте етоса на HostGator със съотношение цена-качество, ще получите ваучер за $ 100 за AdWords, за да стартирате вашата онлайн рекламна кампания.

Зелен хостинг

HostGator са екологосъобразна компания, която инвестира в кредити за възобновяема енергия. Разчитайки на вятърната енергия за захранване и охлаждане на сървърите им, ясно е да се види, че HostGator имат истински интерес да се грижат за околната среда.

Uptime & производителност

Обслужвайки почти половин милион клиенти чрез дванадесет хиляди индивидуални сървъра, работата на сървърите на HostGator е от първостепенно значение за неговия продължителен успех.

Когато се тества от Pingdom, средната продължителност на работата е 99,99%, а времето на реакция – изумителни 0,247 секунди. Ежедневните резервни копия и денонощното наблюдение на техните сървъри са част от ангажимента на HostGator за постигане на изключителна производителност при продължаване на времето.

Производителността е един от най-важните фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на уеб хостинг доставчик. За тази цел решихме да предприемем собствени тестове за ефективност на времето за зареждане на страницата на началната страница на HostGator.

Резултати от HostGator:

Началната страница се зарежда за 2,4 секунди

Началната страница е напълно заредена за 4,2 секунди

(Тестов регион на сървъра: Далас, САЩ. Връзка: Кабел (5/1 Mbps, 30ms). Дата: 11 август 2013 г.)

Гарантирано връщане на парите

За вашето спокойствие, HostGator предлага 45-дневна гаранция за връщане на парите без глупости за нови хостинг акаунти. Освен това месечните планове на HostGator могат да бъдат отменени по всяко време без наказание.

Характеристика

Управлението на уебсайта ви зад кулисите става лесно с интуитивно подредения cPanel интерфейс. Ще намерите бързи клавиши, удобно организирани в подобни категории с всички важни опции за поддръжка и таксуване, разположени в горната част на прозореца, наблизо. Автоматичното подновяване и актуализиране на съобщенията са включени, така че винаги да имате актуализация на инсталациите.

Удобният раздел за софтуер и услуги позволява лесна инсталация на помощни програми, а по-напредналите потребители ще се радват да имат достъп до Perl, PHP и библиотеките Ruby on Rails. В допълнение, менюто QuickInstall включва още десетки софтуерни опции.

Софтуерът за галерия с изображения, социалните мрежи, блоговете, форумите, електронната търговия и CMS опциите са включени в изчерпателните опции на менюто cPanel. Приложения като WordPress, PrestaShop и Drupal 7 могат да бъдат инсталирани за няколко минути само с няколко щраквания.

Включеното приложение SiteBuilder дава възможност за изграждане както на прости, така и на сложни уебсайтове без специални умения за кодиране, докато редактиращите инструменти и предварително конфигурираните шаблони предоставят на потребителите гъвкавостта да създават персонализирани и напълно функционални уеб страници само за няколко минути.

Нещо повече, за оптимизация на търсачките можете да се регистрирате директно чрез Attracta през контролния панел. Оттам можете да осребрите купона си в Adwords и да започнете да изпращате трафик с плащане на кликване до новия си уебсайт веднага щом стане и работи..

Изчерпателният набор от инструменти за уеб администратори на HostGator прави настройката на вашия сайт и стартирането на доста лесен процес, но ако имате нужда от помощ, екипът за поддръжка винаги е в готовност.

Неограничен брой MySQL и POP3

По-голямата част от доставчиците на уеб хостинг ограничават броя на MySQL бази данни и POP3 имейл акаунти, разрешени обаче, с HostGator и двамата са неограничени, което е основно предимство за всеки, който планира да изгради големи и сложни уебсайтове.

Надграждане

Тъй като HostGator предлага всичко – от най-основния споделен хостинг акаунт до специален сървър, надграждането на акаунта ви, когато имате нужда от увеличени ресурси, никога не е било по-лесно. Всеки хостинг план е проектиран така, че докато разраствате сайта си, можете лесно да превключвате скоростите до необходимото ниво. Тези добре обмислени планове означават, че никога няма да се налага да плащате за функции, които не са ви необходими, и най-важното е, че вашият сайт никога няма да надрасне възможностите на HostGator.

Техническа поддръжка

Подкрепата е специалността на HostGator и не повече от това "технически" поддържа. С членовете на екипа за поддръжка, които са готови 24 часа в денонощието, всички технически проблеми, от които се нуждаете, могат да бъдат решени бързо. Независимо дали става въпрос за имейл, телефон или чат на живо, можете да бъдете сигурни, че ще получите необходимата подкрепа. Наред с помощния форум и система за онлайн поддръжка на билети, HostGator предоставя и библиотека от полезни видео уроци и статии.

Поддържащият персонал винаги е дружелюбен и любезен и най-важното – изключително добре запознат. Можете да очаквате да бъдете обсъдени чрез решения на всякакви възникнали технически проблеми и всички проблеми да бъдат отстранени напълно. Въпреки че всички канали за поддръжка предлагат отлично обслужване, опцията за чат на живо е известна като най-бързия път към решаване на проблеми.

Кодове за купони на HostGator

Тук ще намерите кодове на купони на HostGator (актуализация за 2015 г. – тестван и работещ), за да спестите пари от споделен хостинг и други планове от HostGator. Използвайте тези кодове на купони на HostGator и вземете до 25 процента отстъпка и ще спестите пари.

Вземете страхотно 30% отстъпка всички планове за уеб хостинг на HostGator, включително специализирани сървъри!

Вземете 30% отстъпка – Използвайте купонния код: HOSTINGKINGDOM

Копирайте кода и отидете на www.hostgator.com и го поставете, когато касите.

За HostGator

Знаете ли, че HostGator е основан през 2002 г. от тогавашния студент Брент Оксли в общежитието си във Флоридския Атлантически университет, използвайки само три уеб сървъра (днес HostGator имат над 12 000 сървъра).

Източник: hostgator.com/company

HostGator в Twitter

Отзиви на HostGator

Наистина се гордея със себе си, че получих първия си блог и Hostgator беше много полезен във всичко, за да направя това възможно (Алисия – 12 май 2015 г.)

Hostgator определено изяжда конкуренцията, наистина uber евтин хостинг! Страхотни функции и наистина лесен за инсталиране блог за WordPress (Лукас D – 29 септември 2014 г.)

Отне ми известно време, за да създам акаунта си, но това е единственият ми критизъм. КАТО! (Камил – 22 юли 2014 г.)

Малко разочарован, че пропуснах последната промо продажба на HostGator, така или иначе се регистрирах и засега (много) добър. (Стан – 30 март 2014 г.)

Домакин Gator наистина изяжда конкуренцията, когато става въпрос за най-ниската цена! (Джаксън – 4 януари 2014 г.)

Евтината цена беше решаващият фактор за мен. Предполагам, че и репутацията беше. Дотук добре! (Фред – 20 септември 2013 г.)

Щастлив съм. Джон от поддръжката на HostGator наистина ми помогна да създам моя блог за wordpress. Не мога да ви благодаря достатъчно! (Лейла – 2 август 2013 г.)

Разгледахме и сравнихме различни хостове и не можах да намеря друг хост, който би могъл да победи цените на HostGators. Впечатлени и от техните черти. (Лиъм – 5 юли 2013 г.)

Средната оценка на HostGator.com е

4,5 от 5.
Въз основа на 8 отзива.

Планове на HostGator & Ценообразуване

HostGator предлагат три различни планове за хостинг на споделен сървър; офертата основен, премиен и бизнес хостинг план.

Hatchling

бебе

Бизнес

Цена

$ 3,96 на месец

$ 6.36 на месец

$ 10,36 на месец

Дисково пространство

неограничен

неограничен

неограничен

Bandwidth

неограничен

неограничен

неограничен

Домените са разрешени

1

неограничен

неограничен

Вашият собствен безплатен номер

БЕЗПЛАТНО

Безплатен IP адрес

Безплатен частен SSL

24×7 Поддръжка

Незабавно архивиране

Без договор!

99,9% гаранция за ненавременна работа

45 дневна гаранция за връщане на парите

Google AdWords

100 $ Кредит

100 $ Кредит

100 $ Кредит

Безплатна / незабавна настройка

Addon / Паркирани домейни

неограничен

неограничен

Анонимен FTP

Поддомейни

неограничен

неограничен

неограничен

FTP акаунти

неограничен

неограничен

неограничен

WordPress хостинг

MySQL Бази данни

неограничен

неограничен

неограничен

CGI

Бърз CGI

PHP 5

Ruby On Rails

SSH

Perl

Питон

SSI

Cron

Първа страница

Къдрица

GD 2

Image Magick

Поток аудио / видео

Безплатна инсталация на модул

POP3 акаунти

неограничен

неограничен

неограничен

Уеб поща

Псевдоним на електронната поща

Автоматични отговори

Списъци за изпращане по пощата

Улов на всички

Спам убиец

Препращане на поща

IMAP поддръжка

SMTP

Soholaunch

Защита чрез гореща връзка

IP забрани мениджър

Персонализирани страници за грешки

Незабавни блогове

Незабавни портали

Незабавно PHPnuke

Незабавни форуми

Незабавна книга за гости

Незабавен брояч

Незабавна формаMail

URL адрес за пренасочване

Уеб базиран файлов мениджър

PW Защитени директории

PhpMyAdmin

AWStats (актуализации в реално време)

Webalizer

Мениджър на сурови журнали

Дневници за препратки

Журнали за грешки

Вашият собствен безплатен номер

БЕЗПЛАТНО

Разрешен е частен SSL

включен

Специализиран IP

2,00 $ / Mo

БЕЗПЛАТНО

Споделен SSL

OsCommerce

ZenCart

Количка с кубчета

Обобщение на прегледа на HostGator

Така че, HostGator е ли добро??

ДОБРОТО: Любезна денонощна поддръжка на клиенти. 45-дневна гаранция за връщане на парите. Евтини хостинг планове. Включени функции за хостинг. Надежден ъптайм.

НЕ-ДОБРОТО: Само седмични резервни копия на сървъра. Донякъде скъпи регистрации на домейни.

HostGator е създаден преди повече от десетилетие и стартира само с три сървъра. Оттогава са прераснали в световноизвестен гигант в индустрията за уеб хостинг.

Компанията предлага хостинг пакети, за да отговори на нуждите на всеки клиент, а техните функции, цени и поддръжка ги превръщат в уеб хост за хиляди и хиляди уебмастъри.

Основата на успеха на HostGator е изградена на бързи, надеждни и стабилни сървъри – предлагащи напълно адаптивни решения, съобразени с нуждите на всеки клиент. С изключителната техническа доставка на HostGator, комбинирана с водещите нива на услуги в индустрията, наистина не можете да сбъркате. И за пълно спокойствие имате гаранцията за връщане на парите им за 45 дни.

Преглед на HostGator от Хостинг Кралство. Последна актуализация на 4 ноември 2015 г..

Начало ›Отзиви› Преглед на HostGator

Обобщение на прегледа на HostGator

Така че, HostGator е ли добро??

ДОБРОТО: Любезна денонощна поддръжка на клиенти. 45-дневна гаранция за връщане на парите. Евтини хостинг планове. Включени функции за хостинг. Надежден ъптайм.

НЕ-ДОБРОТО: Само седмични резервни копия на сървъра. Донякъде скъпи регистрации на домейни.

HostGator е създаден преди повече от десетилетие и стартира само с три сървъра. Оттогава са прераснали в световноизвестен гигант в индустрията за уеб хостинг.

Компанията предлага хостинг пакети, за да отговори на нуждите на всеки клиент, а техните функции, цени и поддръжка ги превръщат в уеб хост за хиляди и хиляди уебмастъри.

Основата на успеха на HostGator е изградена на бързи, надеждни и стабилни сървъри – предлагащи напълно адаптивни решения, съобразени с нуждите на всеки клиент. С изключителната техническа доставка на HostGator, комбинирана с водещите нива на услуги в индустрията, наистина не можете да сбъркате. И за пълно спокойствие имате гаранцията за връщане на парите им за 45 дни.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map