MDDHosting Review ja vertailu


MDDHosting on pienempi web-hosting-yritys, joka sijaitsee Mooresvillessä, Indiana, ja isännöintikeskus sijaitsee Denverissä, Coloradossa..

Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, kuinka verkkosivuja käsitellään Internetissä, MDDHostingin kaltaiset web-hosting-yritykset tarjoavat tarvittavan tekniikan ja teknisen tietotaidon tietojen ja liiketoiminnan yhdistämiseksi Internetiin. Käyttäjät ostavat palveluita, levytilaa ja tekniikkaa web-hosting-yrityksestä pitämään verkkosivustonsa palvelimella ja toimittamaan sen Internetin kautta.

Koska siellä on niin paljon web-hosting-yrityksiä, voi olla vaikea löytää oikea yritys tarpeitasi varten. Jopa hinta- ja ominaisuusvalikoima voi vaihdella, jolloin on vaikea tietää, työskenteletkö juuri sinulle sopivan yrityksen kanssa.

Pienemmänä avoimuuden ja asiakkaiden kanssa yhteydenpidossa ymmärtävänä hosting-yrityksenä ne näyttäisivät olevan hyvä vaihtoehto bloggaajille ja yrityksille, jotka tarvitsevat pienemmän verkkosivuston, mutta vastaavatko ominaisuudet lupausta?

MDDHosting

Katsotaanpa mitä MDDHosting tarjoaa.

Mikä tekee MDDHostingista ainutlaatuisen?

Keskittymällä asiakaspalveluun ja henkilökohtaisen yhteyden toimittamiseen asiakkaille, monet MDDHostingin tarjoamista ominaisuuksista ja työkaluista on suunnattu asiakkaille, jotka haluavat vähän enemmän web-palveluntarjoajaltaan..

Katsotaanpa joitain ominaisuuksista ja vaihtoehdoista, jotka tekevät MDDHostingista ainutlaatuisen.

1. Muokattavat isännöintisuunnitelmat

MDDHosting-verkkosivusto

Monet web-palveluntarjoajat tarjoavat tiukkoja vaihtoehtoja isännöintisuunnitelmilleen. Voit valita tasoja, joissa on valikoima hintoja, ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Asiakkaille, jotka saattavat tarvita jotain, joka kuuluu tasojen väliin, ei ole paljon valinnanvaraa.

MDDHosting-palvelun avulla voit mukauttaa isäntäpakettisi tarpeisiisi mukaan lukien jaetut isännöintiratkaisut. Vaihtoehdot alkavat niinkin alhaalta kuin ½ CPU-ydintä, yksi toimialue ja vain 10 keikkaa kaistanleveyttä kuukaudessa. Koska jaat tilaa muiden yritysten kanssa, useimmat jaetut isännöintipalvelut eivät salli tätä räätälöinnin tasoa. Tämä varmistaa, että saat kaiken mitä tarvitset, maksamatta ominaisuuksista, joita et halua.

Jopa VPS (virtuaalinen yksityinen palvelin) sisältää mukautusvaihtoehtoja. MDDHosting sisältää normaalin VPS-isännöinnin sekä premium-pilvimahdollisuudet. Paketin mukauttaminen on yhtä helppoa kuin liukupalkin käyttäminen. Voit suunnitella palvelimen nopeasti vaativiin vaatimuksiin.

2. SeRver-eritelmät

CloudLinux-sivusto

Monet yritykset pitävät laitteistovaatimukset mahdollisimman kaukana potentiaalisista asiakkaista. MDDHosting vie läpinäkyvyyden äärimmäisyyteen ja sisältää jopa kuvia heidän Denver-pohjaisista palvelimista verkkosivuillaan. Kaikki palvelimet käyttävät vähintään 48 ytimen CPU: ta ja vähintään 256 Gt RAM-muistia.

MDDHosting käyttää Solid State Drives -sovelluksia (SSD) LiteSpeed- ja ClouldLinux-käyttöisissä huoltopalveluissaan. Ne tarjoavat kaksinkertaisen tarpeettoman 10 GBPS-yhteyden Internetiin. Palvelimet on päivitetty erittäin saatavissa olevaan, hajautettuun ja itseparantuvaan SSD-tallennusalueverkkoon StorPoolilla, pilvipohjaisiin järjestelmiin erikoistuneella lohkotallennusratkaisulla. MDDHostingin mukaan tämä järjestelmä tuottaa 900%: n lisäyksen I / O-toiminnoissa sekunnissa ja 1200%: n lisäyksellä kokonaiskaistanleveydessä. He väittävät, että järjestelmä tarjoaa huomattavasti paremman suorituskyvyn ja luotettavuuden.

MDDHosting tarjoaa edullisia, mutta erittäin nopeita ja luotettavia web-hosting-palveluita edistyneillä palvelimilla. He ovat sijoittaneet aikaa, rahaa ja ajattelua käyttämiinsä tekniikkaresursseihin, ja se näyttää.

3. Verkkosivun varmuuskopiot

Varmuuskopioida

MDDHosting tarjoaa manuaalisen täydellisen varmuuskopion cPanel-ohjelmiston (Linux-pohjainen graafinen käyttöliittymä verkkosivustosi hallintaan) varmuuskopiointiosiosta. Täysi varmuuskopio sisältää FTP- ja sähköposti-asetukset, tietokannan ja verkkosivuston. Samoin voit palauttaa verkkosivustosi cPanelilla.

4. Verkkosivun perustaminen ja suunnittelu

SitePad-verkkosivusto

MDDHosting käyttää SitePadia, verkkosivustojen rakennustyökalua, jolla on yli 300 erilaista teemaa. SitePad sisältää yli 40 suosittua vedä ja pudota -widgettiä, joita voit käyttää sivustossasi, mukaan lukien liukusäätimet, Rich text, kuvat, video, audio, sosiaalinen media, Google Maps ja yhteystiedot. Voit myös luoda sivuja SitePadissa ja julkaista ne sitten automaattisesti sivustollesi. Kaikki SitePadin teemat reagoivat mobiililaitteisiin.

SitePad on loistava vaihtoehto yrityksille ja käyttäjille, joilla on jo sivusto ja jotka haluavat lisätä tai päivittää sivuja. Niille käyttäjille, jotka haluavat rakentaa uuden sivuston tyhjästä, mallit ja widgetien ja sovellusten puute voivat olla ongelma.

5. Sähköpostituki MDDHostingin kautta

Käsi kannettavalla tietokoneella

MDDHosting tukee sähköpostia. Voit luoda sähköpostitilin cPanelilla MDDHosting-palvelun kautta. Lisämaksusta voit ostaa sähköpostisuodattimen, SpamExperts, haittaohjelmien, roskapostin ja virusten estämiseksi. Voit tarkistaa sähköpostin SpamPanel-sovelluksella varmistaen, että sinulla on pääsy sähköpostiin, joka suodatin oli aiemmin karanteenissa.

6. Sivuston suojaus

Lukko

Sivustoturva MDDHostingilla hoidetaan SiteLockilla pientä maksua vastaan. SiteLock tarjoaa päivittäin haittaohjelmien tarkistuksen sivuston haavoittuvuuksien ja vaarallisen koodin varalta. Palvelu poistaa automaattisesti sivustosi löytämät uhat. SiteLock asetetaan automaattisesti, ja se tarjoaa välittömän suojauksen ilman asennusta.

SiteLock tarjoaa myös lisäsuojana TrueShield, verkkosovelluksen palomuurin. MDDHosting tarjoaa myös (lisämaksusta) SiteLock-hätätilanteen, joka tarjoaa hätäapua hakkeroidun sivuston palauttamiseen.

7. Muut ominaisuudet

Muut ominaisuudet tietokoneissa

WWW-isännöinnin lisäksi MDDHosting tarjoaa premium-pilvipalveluita myös yrityksille.

Ensiluokkaisella pilvipalvelulla yritykset voivat korvata paikalla olevat palvelimet pilvipalvelimella MDDHosting-palvelun kautta. Pilvipalvelimet ovat erittäin saatavissa, vikasietoisia ja erittäin skaalautuvia, joten ne ovat erinomainen ratkaisu kasvaville yrityksille.

MDDHosting -sovelluksella sinulla on pääsy rajoittamattomaan SSD-levytilaan ja tiedonsiirtoon. Pilvipalvelimen tehon lisääminen on helppoa. Vaihtoehdot alkavat 2 CPU-ytimestä ja 2 Gt RAM-muistista ja kulkevat aina 16 CPU: n ydinjärjestelmään, jossa on 16 Gt RAM-muistia.

Hinnoittelu MDDHostingille

MDDHosting Plan

MDDHosting-suunnitelmat ovat erittäin konfiguroitavissa, ja yritys tarjoaa kuponkeja, joita voidaan käyttää alentamaan ostokustannuksia. Hinnat ovat skaalautuvat haluamiesi ominaisuuksien ja vaatimusten mukaan. Tarkastellaan perushintaa tyypillisistä suunnitelmista ja lisävaihtoehdoista.

Jaetun hosting -suunnitelmien hinnoittelu sisältää:

 • muokattavissa: 3,00 dollaria / kuukausi ½ CPU-ytimestä ja 1 Gt RAM-muistista. Sinulla on myös 1 verkkotunnus, 1 Gt SSD-tallennustilaa, 10 Gt kaistanleveyttä ja 5 MySQL-tietokantaa.

 • Premium: 24,25 dollaria / kuukausi 2 CPU-ytimestä ja 2 Gt RAM-muistista. Sinulla on myös rajoittamaton verkkotunnus, rajoittamaton SSD-tallennustila, rajaton kaistaleveys ja rajaton MySQL-tietokanta.

 • Jokainen näistä suunnitelmista voi skaalata enemmän voimaa. Jälleen MDDHostingin vahvuus on kyky mukauttaa web-hosting-palvelu tarpeitasi vastaavaksi.

 • Verkkosivuston jaetun isännöinnin lisäksi MDDHosting sisältää myös premium-pilvipalveluita. Pilvitallennukselle on olemassa useita tasoja. Näytämme niistä neljä täällä.
 • PR2: 25,00 dollaria / kuukausi 2 suorittimen ytimelle ja 2 Gt RAM-muistia. Sisältää myös rajoittamattoman SSD-levytilan ja kaistanleveyden.
 • PR8: 100,00 dollaria / kuukausi 8 CPU-ytimelle ja 8 Gt RAM-muistille. Sisältää myös rajoittamattoman SSD-levytilan ja kaistanleveyden.
 • PR12: 150,00 dollaria / kuukausi 12 CPU-ytimelle ja 12 Gt RAM-muistia. Sisältää myös rajoittamattoman SSD-levytilan ja kaistanleveyden.
 • pR16: 200,00 dollaria / kuukausi 16 suorittimen ytimelle ja 16 Gt RAM-muistia. Sisältää myös rajoittamattoman SSD-levytilan ja kaistanleveyden.
 • MDDHosting tarjoaa useita hinnoittelutasoja jälleenmyyjäsivustojen ylläpitämiseen. Jälleenmyyjät käyttävät MDDHosting-palvelua jälleenmyyjän myymien verkkosivustojen isännöintiin. Kaikissa jälleenmyyjätileissä on Softaculous-widgetien lataaminen ja hallinta sekä SitePad-sivustonmuodostaja ja rajaton kaistaleveys:
 • Jälleenmyyjä Basic: 24,50 dollaria / kuukausi jopa 50 cPanel-tilille ja 50 Gt levytilaa.
 • Välittäjävälittäjä: 49,50 dollaria / kuukausi jopa 100 cPanel-tilille ja 100 Gt levytilaa.
 • Edelleenmyyjä: 74,50 dollaria / kuukausi jopa 150 cPanel-tilille ja 500 Gt levytilaa.
 • MDDHosting tarjoaa virtuaalisia yksityisiä palvelimia (VPS). Kaikki tasot sisältävät cPanel-hallinnan, täyden pääkäyttäjän pääsyn ja ilmaisen asennuksen.
 • VZ 2G: 99,95 dollaria / kuukausi 100 Gt tallennustilaa, 1 TB: n tiedonsiirto, 2 CPU-ydintä ja 2 Gt RAM-muistia.
 • VZ 4G: 179,95 dollaria / kuukausi 200 Gt tallennustilaa, 3 TB: n tiedonsiirto, 4 CPU-ydintä ja 4 Gt RAM-muistia.
 • VZ 6G: 249,95 dollaria / kuukausi 300 Gt tallennustilaa, 5 TB tiedonsiirtoa, 6 CPU-ydintä ja 6 Gt RAM-muistia.
 • MDDHosting tarjoaa useita SiteLock-suojauksen tasoja, joiden avulla asiakkaat voivat valita heille sopivan suunnitelman.
 • Löytö: 24,99 dollaria / vuosi sivustosi tarkistamiseksi haittaohjelmien varalta. Sisältää korkeintaan 25 sivua.
 • Korjata: 99,99 dollaria vuodessa (tai 14,99 dollaria kuukaudessa) haittaohjelmien automaattisen löytämisen ja poistamisen yhteydessä. Sisältää jopa 500 sivua.
 • Puolustaa: 299,99 dollaria vuodessa (tai 49,99 dollaria kuukaudessa) uhkien löytämiseksi, korjaamiseksi ja estämiseksi verkkosivujen kiihdytyksellä. Sisältää jopa 500 sivua.
 • MDDHosting myy erilaisia ​​SSL-varmenteita suojauksen lisäämiseksi sivustossasi. Nämä sisältävät:
 • RapidSSL: 35,00 dollaria / vuosi 256-bittisellä salausvoimalla
 • GeoTrust QuickSSL: 125,00 dollaria / vuosi täysin pätevästä verkkotunnuksesta, joka tarjoaa dynaamisen sivustotenssin ja rajoittamattoman palvelimen lisensoinnin.
 • GeoTrust True BusinessID EV: n kanssa $ 179,00 / vuosi. Sertifikaatti tarjoaa korkeimman tietoturvan, dynaamisen sivustotiivisteen ja rajoittamattoman palvelimen lisensoinnin.
 • MDDHosting tarjoaa myös sähköpostin roskapostinsuodatuksen.
 • Sähköpostin suodatus: 2,99 dollaria / kuukausi verkkotunnusta kohden SpamExperts-roskapostin suodatuspalvelulle.

Yleinen käsitys MDDHostingista

Ihmiset kävelevät

Siellä on monia, jotka rakastavat MDDHostingia ja kaikkea mitä he edustavat.

Monet pitävät MDDHosting-palvelun tuottamasta edullisesta nopeudesta ja luotettavuudesta. Se perustuu vakaaseen järjestelmään, jossa on huippuluokan datakeskus, ja asiakkaiden tuntuu siltä, ​​että se näyttää käytettävyyden ja luotettavuuden. He saavat huippuluokan järjestelmän ilman kalliinta hintaa.

Toiset pitävät mukautettavasta palvelusta ja hinnoittelusta MDDHosting-palvelun kautta. Äärimmäisen halvoilla tarjouksilla, jotka voidaan skaalata helposti, arvioijat kokevat, etteivätkö ne koskaan maksa enempää kuin web-hosting tarvitsevat. Palvelujen ja laitteiden läpinäkyvyys on toinen MDDHostingin usein mainitsema etu.

Näistä eduista huolimatta muut tuntevat MDDHosting olevan pieni yritys, joka kamppailee monien pienen yrityksen ongelmien kanssa. Tähän sisältyy asiakastuen puute. Jotkut asiakkaat valittavat, että vastauksen saaminen ongelman sattuessa voi viedä päiviä. Tällaisten tiukkojen ikkunoiden avulla jokaiselle muokattavalle tasolle rajojen ylittäminen on helppoa, etenkin kasvaville yrityksille, mikä voi johtaa valituksiin hinnoittelusta. Muita häiritsee joidenkin tukitiimien ammattitaito ongelmien ilmetessä.

Kuinka MDDHosting verrattuna markkinoihin

Nainen, jolla on dollari

Verrattuna muihin web-hosting-palveluihin MDDHosting on pienempi yritys, ja se näyttää tietyllä tavalla.

MDDHostingilla ei ole resursseja suuremmilta kilpailijoilta. He eivät tarjoa omistettuja palvelimia, eivätkä tarjoa todellista ympäri vuorokauden tapahtuvaa reaaliaikaista tukea, vaikka he lupaavat vastata mahdollisimman nopeasti lippujärjestelmänsä kautta. Asiakkaita jää odottamaan, kun he tarvitsevat vastauksen kysymykseen tai ongelma tapahtuu.

Muiden web-palveluntarjoajien kanssa ei ole koulutusta, kuten sinulla on, ja kolmansien osapuolien sovelluksia tuetaan vähemmän. Monista palveluista ja ominaisuuksista, kuten verkkosivustojen siirtymisestä puuttuvat yksityiskohdat.

Mutta MDDHosting osaa pelata vahvuutensa tarjoamissa palveluissa. Ne ovat pienempi yritys, ja monet asiakkaat tietävät säännöllisesti yrityksen omistajan kanssa ja työskentelevät sen kanssa. Jotkut asiakkaat puhuvat puhelimen noutamisesta puhuakseen hänelle suoraan.

MDDHostingilla ei ole mitään piilottavaa. He kertovat ihmisille tarkalleen, mitä laitteita ja tekniikoita he tarjoavat, ja sisältävät jopa kuvia palvelinohjelmistosta verkkosivustolleen. He ovat ylpeitä siitä, kuinka avoimia he ovat yritys, ja se osoittaa.

Harva muu yritys tarjoaa räätälöitäviä vaihtoehtoja, jotka sinulla on MDDHostingilla. Jos tiedät tarkalleen mitä haluat ja tarvitset, voit olla varma, että saat MDDHostingilla.

Mitä ajattelemme MDDHostingista

Joku työskentelee kannettavalla tietokoneella

MDDHosting on pienempi yritys, ja joitain ongelmia olemme nähneet pienemmän yksityisomistuksessa olevan web-palveluntarjoajan käyttämisessä. Jokaisesta ihmisestä on hienoa ottaa yhteyttä jokaiseen vuorovaikutukseen, mutta kun järjestelmä joutuu vaikeuksiin ja tarvitset paljon suuremman yrityksen resursseja ja tukea, MDDHostingilla ei ole sitä..

Mutta jos et ole huolissasi työskentelystä pienemmän yrityksen kanssa, MDDHosting tarjoaa vakaan järjestelmän ja positiivisen kokemuksen useimmille asiakkaille. Ne saattavat olla pieniä, mutta heillä on resurssit käytettävissä suuremmalle työlle ja yrityksille valmiina mittakaavaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map