Kuinka parantaa WordPress-verkkosivustosi turvallisuutta asentamatta enempää laajennuksia

Suoritatko verkkosivustosi hauskana sivuprojektina, kaupallisena kokonaisuutena tai jossain niiden välissä, sen suojaamisen tulisi olla yksi tärkeimmistä prioriteeteista.


Vaikka WordPress-verkkosivustosi turvallisuuden parantamiseksi on olemassa runsaasti laajennuksia, jos olet jonkinlainen kuin minä, verkkosivustosi on todennäköisesti jo rapistumassa kasvavan lisäosien ja laajennusten kirjaston painon alla.

Kuinka parantaa verkkosivustosi turvallisuutta ilman WP-laajennuksia

Joten jos haluat vahvistaa WordPress-verkkosivustosi turvallisuutta asentamatta mitään muita WordPress-laajennuksia, sitten tässä artikkelissa on joitain toimivia vinkkejä, joiden avulla voit tehdä juuri tämän.

Varmista laajennukset & Teemat ovat ajan tasalla

WordPress-päivitykset

Aloitetaan neuvoilla, mutta ehkä tärkeimmillä neuvoilla: pitämällä WordPress-ohjelmisto, samoin kuin kaikki asennetut teemat ja laajennukset ajan tasalla.

Jokainen WordPress-verkkosivustoosi asennettu laajennus ja teema on potentiaalinen reitti blogin takaosaan ja sen alla olevaan koodiin ja tietokantaan niille, joilla on vahingollisia aikomuksia. Tämä ei tarkoita, että kaikki laajennukset ja teemat aiheuttavat tietoturvariskin, toisinaan puutteita esiintyy. Kun he niin tekevät, kehittäjät pyrkivät ratkaisemaan nämä ongelmat julkaisemalla päivitykset koodiinsa.

Siksi varmistamalla, että kaikki verkkosivustosi komponentit ovat ajan tasalla, voit paljon minimoi sivustosi hakkeroinnin riski käyttämäsi laajennuksen tai teeman haavoittuvuuden tai jopa itse WordPress-ohjelmiston kautta.

Kirjautumalla säännöllisesti WordPress-verkkosivustosi järjestelmänvalvojan alueelle, voit pysyä saatavilla olevien päivitysten edessä. Kojelaudalla näkyvän kätevän kuvakkeen ansiosta voit nopeasti nähdä, onko sinulle saatavilla päivityksiä. WordPress sisältää nyt jopa kyky päivittää itsensä automaattisesti, ja jätä tämä esitelty päälle on hyvä idea useimmille käyttäjille.

Vahvista käyttäjänimesi ja salasanasi yhdistelmää

Toinen tapa hakkerit pääsevät sivustoosi on arvata käyttäjänimesi ja salasanasi yhdistelmä. Tehdäänpä se manuaalisesti tai käyttämällä ohjelmistoa antaaksesi mahdollisimman monta yhdistelmää, voit parantaa WordPress-verkkosivustosi turvallisuutta varmistamalla, että valitsemasi käyttäjänimeä ja salasanaa ei ole helppo arvata.

Järjestelmänvalvojan käyttäjätili

Ensimmäinen aloituspaikka on järjestelmänvalvojan tilin käyttäjänimen vaihtaminen verkkosivustollesi. Monet WordPress-verkkosivustot käyttävät yksinkertaisesti “admin” -nimiä tämän tehokkaan tilin käyttäjänimeksi, joka hallitsee kaikkia verkkosivustosi piirteitä. Jos verkkosivustosi käyttää tätä käyttäjänimeä, annat hakkereille etulyöntiaseman tämän yhdistelmän murtaamisessa.

Poista järjestelmänvalvojan käyttäjätili

Siksi tämän käyttäjänimen vaihtaminen on hieno idea. valitettavasti tiliä ei voi yksinkertaisesti nimetä uudelleen käyttäjän profiilinäytön kautta. Joten sen sijaan, että teet tämän muutoksen WordPress-tietokannan kautta, yksinkertaisin tapa on yksinkertaisesti luoda uusi järjestelmänvalvojan tili epäselvällä käyttäjänimellä ja kirjautua sitten sisään WordPress-hallintapaneeliin tällä tilillä ennen alkuperäisen järjestelmänvalvojan käyttäjätilin poistamista..

Poista käyttäjän sisältö

Käyttäjätilin poistamisen yhteydessä ei tarvitse huolehtia sisällön katoamisesta. Määritä se uudelle käyttäjälle vain napsauttamalla poistopainiketta.

käyttämällä turvallinen salasana on seuraava askel tässä prosessissa. Tässä on avain käytettäessä mahdollisimman monta merkityyppiä, kuten numeroita, kirjaimia ja erikoismerkkejä. Käyttämällä vahva salasanan luontityökalu, voit keksiä joitain melko edistyneitä yhdistelmiä, joita kenen tahansa on vaikea murtaa. Ainoa haittapuoli on, että tällaisia ​​turvallisia salasanoja on vaikea muistaa; Tämän ratkaisemiseksi voit harkita salasananhallinnan, kuten LastPass tai 1Password.

Toinen hyvä käytäntö on tarkista ja poista säännöllisesti kaikki passiiviset käyttäjätilit verkkosivustollasi.

Pidä käyttäjänimesi yksityisenä

Toinen askel, jonka voit tehdä, on piilota käyttäjänimesi kävijöiltä. Paras tapa tehdä tämä on muuttaa käyttöprofiilisi Näyttönimi julkisesti nimellä -kenttä jollekin muulle kuin kirjautumistunnuksellesi.

Julkinen käyttäjätunnus

Nyt lukijasi näkevät tämän nimen todellisen käyttäjänimesi sijaan jokaisen blogiisi kirjoittamasi viestin vieressä.

Muuta WordPress-kirjautumissivun URL-osoitetta

Yksi tärkeimmistä syistä hakkerit haluavat mennä WordPress-verkkosivustojen jälkeen on tämän ohjelmiston suosio. Koska raa’an voiman hakkerointi voi olla numeropeli, mitä enemmän sivustoja voit hyökätä, sitä suurempia menestysmahdollisuutesi ovat.

Oletuksena kaikkien WordPress-verkkosivustojen kirjautumissivut löytyvät samasta URL-osoitteesta tai osoitteesta (http://sivustoverkkotunnus.com/wp-login.php). Kuitenkin mennessä kirjautumissivun URL-osoitteen muuttaminen voit asettaa yhden ylimääräisen esteen mahdollisten uhkien edelle verkkosivustosi turvallisuudelle. Vaikka tämä lähestymistapa tyypillisesti ei tule voittamaan jatkuvaa hyökkäystä Verkkosivustollasi saattaa riittää, että yksittäiset kävijät lyövät verkkosivustosi ympärille.

Sillä aikaa pluginin avulla voi tehdä WordPress-kirjautumissivusi URL-osoitteen muuttamisprosessin suhteellisen tyhjäksi ja selkeäksi, manuaalisesti tekemällä sen ei pitäisi olla useimpien käyttäjien ulkopuolella. Tämä postaus WordPress-tukifoorumeilla on joitain neuvoja WordPress-kirjautumissivujen peittäminen ilman laajennusta.

Suojattuun Web-isäntään valitseminen

Jos valitset WordPress-verkkosivustollesi Web-isäntä, joka on vahvasti sitoutunut sivuston turvallisuuteen, se voi viedä suurimman osan vastuista käsiisi, kun kyse on verkkosivustosi suojaamisesta..

Hyvä verkkoisäntä ei vain huolehdi WordPress-ohjelmiston ajan tasalla pitämisestä, hakkereiden ja muiden tietoturvauhkien poistamisesta, mutta he voivat myös auttaa sinua verkkosivustosi palauttamisessa, jos jokin menee pieleen..

Vaikka kysymykseen ei ole olemassa yhtä ainoaa vastausta kuka on paras WordPress-verkkoisäntä, tarkistamalla arvosteluarkistomme, löydät tarpeisiisi parhaan WordPress-verkkosivuston.

johtopäätös

Toivottavasti sinulla on nyt käytännöllisiä neuvoja, joita voit hyödyntää tänään käytännössä WordPress-verkkosivustosi turvallisuuden parantamiseksi..

WordPress-ohjelmisto ei ole luonnostaan ​​epävarma, mutta sen suosio on auttanut tekemään siitä houkuttelevan kohteen hakkereille. Seuraamalla näitä vaiheita ja muuttuu aktiivisemmaksi verkkosivustosi turvallisuudesta, voit pysyä askeleen edellä hakkereita ja yrittää päästä sivustoosi enemmän vaikeuksia kuin sen arvoinen on.

Jos sinulla on vinkkejä, neuvoja tai kysymyksiä WordPress-verkkosivuston turvallisuuden parantamisesta luottamatta plugineihin, jaa ne alla kommentteihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map