Weebly Преглед на уебсайтовете за 2020 г. (плюсове, минуси, планове за ценообразуване)

Моето съдържание е поддържано от читатели от страхотни хора като вас. Което означава, че бих могъл да спечеля комисионна. Научете повече тук!


Weebly преглед

Като се има предвид използването на Weebly за изграждане на вашия уебсайт?

И вероятно

търсене на термини като ….

 • Weebly преглед
 • Weebly Преглед на уебсайта
 • Добре ли е да създадете уебсайт?
 • Плюсове и минуси на Weebly

Стреляй, ти си умен, ако това правиш.

кауза,

Вие правите своите изследвания. На всичкото отгоре…

Чувате за тях много и обикновено те се сравняват с Wix, що се отнася до изграждането …..

Малък и основен уебсайт за малък бизнес или просто обикновен уебсайт за вашите нужди като цяло.

Но:

Трябва да направите малко собствена домашна работа, както споменах, преди да дръпнете спусъка и да използвате Weebly правилно?

Разбира се, трябва да направите това.

Нека продължим и да разбием Weebly надолу още малко, за да ви помогнем наистина да вземете решение.

Добре дошли в Weebly Въведение видео

Weebly Уебсайт строител Лесно използване

Базираната в Сан Франциско компания Weebly е основана през 2007 г. и оттогава нараства експоненциално.

С милиони потребители по целия свят, той позволява на хората да създават уникални уебсайтове, блогове и онлайн магазини.

В допълнение към предлагането на пълни уебсайтове, Weebly също работи на мобилни устройства, предоставяйки на хората и бизнеса по-голяма гъвкавост от всякога.

Започването на Weebly не изисква нищо повече от идея и интернет връзка.

Създателят на уебсайтове ви позволява да плъзгате и пускате различни елементи на вашия сайт, правейки персонализирането бързо и лесно.

Нямате нужда от специалност дизайн, нито е необходимо да наемете дизайнерска компания, която да свърши работата вместо вас.

Добавете текст, снимки, карти и видеоклипове, като ги плъзнете и пуснете в избрания от вас шаблон.

Играйте със стилове, цветове и размери на шрифта, за да изпъкнат думите и описанията.

Не е нужно да изтегляте или инсталирате нещо, за да стартирате и сайта си. Правите го от вашия уеб браузър.

Тридесет милиона предприемачи и малки предприятия свидетелстват за силата на Weebly, което ви позволява да знаете, че сайтът работи.

Ако искате нещо достъпно, удобно за потребителя и уникално, е добро място да започнете.

По-важното е, че ако имате изграден уебсайт и искате да го преместите, за да се възползвате от функциите на Weebly, можете да.

Планове за ценообразуване в Weebly

Weebly предлага 4 плана с намалени цени, тъй като плащате по-далеч предварително:

Планове за ценообразуване в Weebly

 • Свържете домейн – $ 4 месец на месец – 1 година изплащане авансово средно $ 4 месечно спестяване 42% – 2 години изплащане аванс средно $ 3 месечни спестявания 57%
 • стартер – $ 14 месец на месец – 1 година изплащане авансово средно $ 8 месечно спестяване 42% – 2 години платени авансово средно $ 5 месечни спестявания 64%
 • професионалист – 18 $ месечно до месец – 1 година изплащане авансово средно $ 12 месечно спестяване 33% – 2 години изплащане аванс средно $ 9 месечни спестявания 57%
 • Бизнес – $ 4 месец на месец – 1 година изплащане авансово средно $ 4 месечно спестяване 42% – 2 години изплащане авансово средно $ 3 месечни спестявания 50%

Започнете Weebly безплатно безплатно днес

Предлага се шаблони за Weebly

Има отзивчиви теми за вашия уебсайт, блог или онлайн магазин. Това ви дава много гъвкавост в начина на избор на дизайн на вашия сайт.

Сред най-популярните опции са Slick, Paper, Impact, Oasis и Highlighter.

Други безплатни теми на уебсайта за Weebly:

• галантерист
• Saucy
• Brisk
• Брадли
• Пътуване
• Redux
• Squared

Всеки уебсайт ви позволява да добавите своята уникална визия към него. Променяйки цветовете, размерите и стиловете на шрифта, вие незабавно превръщате обикновен шаблон в ефектен уебсайт.

Освен това имате възможност да добавяте и премахвате страници, да включвате джаджи и икони в социалните медии и да изключвате снимки и текст със свои собствени, за да придадете на шаблона лично усещане.

Персонализирането на фонови снимки отнема малко време и помогне за персонализирането на дизайна.

Weebly предоставя снимки с висока разделителна способност, за да избирате или ви позволява да качвате и използвате свои собствени.

Съществуват редица различни филтри, които оставят вашите размазване, изостряне и потъмняване на изображения по ваш вкус.

Weebly SEO функции

Оптимизация за търсачки (SEO) е това, което поставя уебсайта ви на картата.

Това е начинът, по който хората ви намират чрез търсенията в мрежата, които провеждат в търсачки като Google, BING и Yahoo.

Без SEO е трудно да се откроиш в море от конкуренция.

Weebly разбира важността на тази функция и предлага следните опции с регистрацията на вашия уебсайт:

• Карта на сайта, която улеснява търсещите машини да намерят вашия уебсайт.
• Автоматизирано пингване на цялото ново съдържание.
• HTML форматиране по правилния начин.
• Подробни мета описания.
• Alt тагове на изображения.
• Описания, специфични за страницата.

Ако все още нямате представа какво означава всичко това, не се притеснявайте.

Weebly разбира, че не всеки знае за SEO.

Ето защо той предоставя удобно ръководство, което следва, което обяснява стъпките, които е необходимо да направи сайт видим и привлекателен за обществеността.

Подобрете своите Weebly SEO умения с това видео

Характеристики на маркетинга

Маркетинговите функции, предлагани от Weebly, включват интегрирани конструктори на форми и инструменти за планиране. Споделянето на съдържание под формата на блогове е лесно.

Не е нужно дори да го публикувате до по-късно. Просто насрочете времето и датата, на която искате публикацията ви в блога да излезе на живо и отделете време, правейки други неща, за да нараснете вашия бизнес.

Освен това имате възможност да добавяте бутони за социални медии към уебсайта си, което прави възможно взаимодействието с клиентите, където и да се мотаят.

Хората ще видят последователността на вашата марка чрез страниците ви във Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest и YouTube и искат да се присъединят към разговора.

Това е чудесен начин да тествате водите и да видите какви промени трябва да направите във вашия бизнес модел.

Не е нужно да изследвате клиентите, за да разберете какво им харесва и какво не харесват във вашите продукти и услуги.

Трябва да се вслушате, да прочетете техните коментари и да отговорите своевременно. Weebly ви дава възможност безпроблемно да правите своите акаунти в социалните медии.

Започнете Weebly безплатно безплатно днес

Weebly Поддръжка на клиенти

Weebly предоставя напълно поддържан сайт за поддръжка, който адресира най-често задаваните му въпроси. Информацията е разделена на отделни категории.

Ще намерите отговорите, които са ви необходими относно Essentials, Blogging, Building, Commerce, Имена на домейни, Мобилни приложения и други.

Всяка статия отговаря на конкретни въпроси и я прави така, че потребителите в Weebly получават незабавно нужната помощ, без да чакат специалист по поддръжката, за да се свърже с тях.

Има и възможност за подаване на официална заявка чрез формуляр, достъпен чрез Помощния център.

Той изисква имейл адреса ви, описание на необходимата помощ, поле за въвеждане на тема и друго за подробности относно проблема, който срещате. Също така ви дава възможност да качите екранна снимка или снимка, преди да изпратите заявката.

Weebly не разкрива колко време отнема връщането на отговор след изпращане на официално искане за съдействие.

Информацията може да е в самия Помощен център, но не посочва тази информация на страницата с формуляра за заявка. Това прави много трудно да се прецени колко време отнема получаването на помощ при проблеми с уебсайта.

Допълнителни начини за достигане до поддръжката на Weebly за клиенти са чрез чат на живо и имейл. В формуляра за контакт, намерен в центъра за поддръжка, се посочва часовете, в които е налична поддръжката на клиенти и колко дълго ще чакате да чуете от някого по имейл, след като подадете заявката си.

Обученията на живо се предлагат безплатно и ви помагат да научите всичко, което трябва да знаете, за да изградите, стартирате и стартирате успешен онлайн бизнес.

Вероятно решение за електронна търговия

За много компании продажбата на стоки и услуги онлайн е неизбежна. Има смисъл икономически поради по-ниските режийни и впечатляващи инструменти, създадени за стимулиране на бизнеса.

Онлайн бизнесите често изискват по-малко хора да ги управляват, което е чудесна новина за стартиращи и бутикови фирми и магазини с малко пари, за да започнат първоначално техните компании..

Решенията за електронна търговия в Weebly са сравними с Shopify по много начини. Например, той предлага лесен за използване инструмент за създаване на уебсайтове, който ви позволява да създадете витрина, която да отговаря на вашите нужди и надвишава вашите очаквания.

Персонализиране

Можете да го персонализирате колкото искате или толкова малко, колкото искате. Можете дори да имате пълен CSS / HTML контрол и редактиране за един единствен по рода си уебсайт, който впечатлява всеки път, когато се види.

Карта за пазаруване

Weebly предлага напълно интегрирана количка за пазаруване. Проверката е сигурна, позволявайки на клиентите да купуват с увереност.

Подвижен

Пълното изживяване на мобилни магазини и каси работи на всяко устройство през всички часове на деня или нощта. Няма да пропуснете продажбите, тъй като уебсайтът ви е изчезнал или има проблем с процеса на плащане.

Филтрирането на продукта става лесно

Клиентите пазаруват онлайн, защото искат да спестят време, като намалят количеството усилия, необходими за намиране на това, от което се нуждаят. Именно тук идва мощното филтрирано търсене на Weebly.

Тя позволява на вашите клиенти да търсят по цена, цвят и размер. Той също така ви позволява да подчертаете съответните продукти, което помага да затворите продажбата и да спечелите бизнеса си повече пари.

Продажба на физически продукти?

Като клиент на Weebly’s, вие не сте ограничени да продавате само физически стоки. Можете да продавате широка гама от дигитални стоки, включително електронни книги, модели, рецепти и дори печат като покани, вложки за планиране и работни книги.

Ако решите да продавате физически стоки, вие не сте ограничени до един доставчик.

Имате избор да използвате UPS, USPS, FedEx и т.н. и да зададете тарифи за доставка въз основа на цена или тегло.

Можете също така да начислявате данък, където се прилага, тъй като Weebly предоставя и поддържа данъци на ниво град, щат и провинция в САЩ и Канада. Другите данъци се определят от продавача и се посочват на уебсайта, което улеснява продажбата на клиентите навсякъде по света. Не сте ограничени да продавате на хора на една държава, а не на друга.

Складова наличност

След като физическият ви инвентар намалее, ще знаете. Можете да запазите най-продаваните си артикули на склад и дори да създадете търсене и предлагане, като показвате на клиентите колко бройки сте останали за покупка.

След като артикулите се разпродадат, те биват етикетирани като “изчерпани”, което улеснява управлението на магазина ви и предупреждава клиентите за ограничени или популярни артикули.

Хостинг

Хостингът е безплатен и надежден. Магазинът ви е отворен на 24/7 и 365 дни в годината.

Няма да пропуснете клиентите, които искат да харчат пари с вас, защото уебсайтът ви не работи за поддръжка или не е оборудван за справяне с приток на трафик. Надеждността е нещо, с което Weebly е известен.

Други функции

Можете също така да персонализирате съдържание, да стартирате специални промоции и да приемате всички основни кредитни карти от собственото си име на домейн.

Ако искате да избирате допълнителни опции за плащане, Stripe, PayPal, Authorize.net и Square са само няколко варианта, които работят добре на сайтове в Weebly.

Когато клиент купува от вас, можете да обработвате и управлявате поръчки веднага.

Изпращайте имейли за потвърждение, информация за проследяване на пратката и обработвайте възстановявания и връщания в реално време. Ще получите и отчети за поръчки и продажби.

Най-хубавото е, че ако вече имате магазин за електронна търговия, можете да го импортирате от Etsy, Shopify или от всеки CSV файл. Направете необходимите корекции и сте готови.

Не е нужно да започвате от нулата, за да имате магазина си на друго място онлайн.

Започнете Weebly безплатно безплатно днес

Weebly Apps

Weebly Apps

Създавайте, редактирайте и управлявайте уебсайта си чрез приложенията на Weebly за iOS и Android. Те са достъпни безплатно чрез Apple App Store и Google Play Store.

Приложението може да се използва на iPhone, iPad, Apple Watch, телефон Android и таблет Android.

Потребителите на приложения имат възможност да продават продукти, да изпълняват поръчки, да проверяват инвентара и да приемат плащания навсякъде, където отиват на горепосочените устройства. Също толкова важна е възможността за изграждане на нови уебсайтове, когато възникне нужда.

Редакторът за изтегляне и пускане с възможности за тъчскрийн прави безпроблемно изграждането на уебсайт от мобилно устройство.

Weebly Video Builder начинаещи видео ръководство

Този наистина трябва да ви помогне да започнете.

Щракнете тук, ако искате да следвате.

Weebly Преглед на топ 2 плюсове & Против

Минуси на Weebly:

Weebly е изключително лесен за използване и позволява на хора, които нямат познания за изграждането на опции за уебсайт, да създават, публикуват и популяризират напълно интегриран уебсайт за своя бизнес.

Няма значение дори какъв тип продукти или услуги се продава бизнесът.

Налични са различни теми, включително посочените по-горе, които правят уебсайтовете лични и практични.

Цената за поддържане на уебсайт в Weebly е сравнима с неговите конкуренти и предлага голямо разнообразие от полезни функции и инструменти, които правят продажбата и комуникацията лесно.

Плюсове на Weebly

Недостатъкът на Weebly обаче е по-малко теми от WordPress и Shopify, както и Weebly брандиране на безплатни акаунти.

Хората без бюджет за надстроен акаунт нямат лукса да персонализират URL адреси и по същество са останали да уведомяват своите клиенти или последователи да знаят, че използват безплатен акаунт.

Също така е трудно да се намери информация за обслужване на клиенти, въпреки че Weebly предлага специализиран център за поддръжка и възможности за електронно обучение.

След внимателно разглеждане на уебсайта беше намерена форма за контакт, но споменатата по-рано опция за чат на живо не съществуваше поне доколкото можехме да видим при проучването на уебсайта.

Това е много трудно за някои хора, които се нуждаят от помощ със своите акаунти по начини, които центърът за поддръжка не предлага.

Наличието на телефонна поддръжка или прозорец за уеб чат на началната страница на уебсайта би премахнало чувството на неудовлетвореност от невъзможността да получите своевременно поддръжка.

Започнете Weebly безплатно безплатно днес

Wix Vs Weebly

Напълно популярен въпрос, за който мнозина се питат.

За щастие продължих и написах хубава подробна и мощна …..

Статия за Wix Vs Weebly, която трябва да разгледате.

Наслади се!!

Заключение за преглед на уебсайта Weebly

Weebly предлага просто решение за изграждане на уебсайт независимо от знанията на някого за изграждането на уебсайт.

Този преглед трябва да ви помогне да разберете различни области за Weebly, за да сте сигурни, че ви предлага това, което търсите.

Готови ли сте да опитате?

Или можете да споделите вашия опит с Weebly?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map