The Builder на уебсайтове на Amazon eCommerce Store

Моето съдържание е поддържано от читатели от страхотни хора като вас. Което означава, че бих могъл да спечеля комисионна. Научете повече тук!


Забележка: Строителят на магазини за електронна търговия в Amazon се изключи. Те препоръчват Shopify. Но ви препоръчвам да разгледате тази страница, за да започнете.

Разрастването на бизнес онлайн отнема на някои компании десетилетия да работят правилно. След това има уеб магазин Amazon, който ви позволява да създадете магазин за електронна търговия до ключ само за минути.

Амазонка Amazon Website BuilderWebstore е платформа за онлайн магазин с множество функции и интуитивен интерфейс за изграждане, който ви позволява лесно да приведете магазина си онлайн и да започнете да продавате.

Услугата е предназначена за малък, среден и голям бизнес.

С 30-дневния пробен период можете да изпробвате услугата и да използвате всички функции, включително хиляди шаблони и формуляри.

Това със сигурност не е безплатно, но Webstore наистина ви позволява да създадете сигурен онлайн пазар, който изглежда професионален и уникален за вашата марка.

Има някои основни стъпки, за да получите магазина си изцяло онлайн с Amazon Webstore.

Първи стъпки с Amazon

Собствениците на магазини могат да продават от магазини Webstore и на пазара на Amazon.

Ако не сте запознати с нито едно от тях, трябва да отделите малко време, за да разгледате Amazon Webstore и да продавате на Amazon Marketplace, за да получите по-добра представа за това, в което се захващате..

Макар че може да звучи като чудесна идея да станете част от пазара на Amazon, има някои недостатъци.

От една страна, не всеки може да продаде това, което иска на Amazon, и има един тон ограничения.

Ако все пак решите да продавате в своя уеб магазин и пазар, имате по-ниска такса за транзакции, тъй като Amazon отнема малък процент от печалбата ви. В момента е 2 процента.

Зависи от продуктите ви дали ще имате по-трудно време за продажба в Amazon.

Ако обаче вече продавате на Amazon Marketplace или знаете, че продуктите ви няма да бъдат ограничени, продажбата и на двата канала може да е от полза.

Настройте акаунт в Amazon

За да настроите акаунт, ще отидете на страницата с продукти на Amazon Webstore и щракнете върху „Първи стъпки“. Ще трябва да си направите сметка на продавача в Amazon.com, ако вече нямате такъв.

След като създадете акаунт, ще можете да изберете продуктите на Webstore от таблото си за управление и да закупите вашия онлайн магазин.

Amazon Webstore изисква имейл адрес за попълване на първия формуляр. Той също така изисква вашето име и парола.

След като създадете парола, Webstore ще поиска основна информация.

Ще ви трябва информация за контакт за вашия бизнес, както и информация за плащане, за да закупите софтуера за електронна търговия и да започнете да изграждате.

В допълнение, Amazon Webstore има процес на проверка. Amazon потвърждава вашия бизнес, като се обажда на предоставения от вас номер или алтернативен номер, който ще използвате с вашия уеб магазин.

Много е важно да използвате правилния номер за бизнеса си, когато настройвате акаунта си, за да бъдете проверени и да започнете да продавате.

В последната стъпка за потвърждение трябва да приемете Общите условия на Amazon. След като това е направено, щракнете върху „Завършване на регистрацията“ в дясната странична лента. След това са необходими няколко минути, за да завършите регистрацията и да настроите вашия акаунт.

Подгответе дизайна на магазина си

Централното табло на продавача на Amazon е мястото, където можете да започнете да управлявате новия си онлайн магазин.

Въпреки това, преди да се потопите и да започнете да публикувате информацията за вашия продукт, се нуждаете от изображения на продукти, да съхранявате лога, рекламни изображения и други графики, за да помогнете на сайта си да има брандиран облик.

Това са неща, които Amazon Webstore няма да създаде за вас. Също така трябва да имате написани описания на вашите продукти и UPC кодове, за да направите настройката възможно най-бърза.

Създайте своя опис на продуктите

Красотата на Amazon Webstore е, че можете да качите незабавно цял продуктов инвентар.

Все пак се нуждаете от UPC за всеки продукт, който изброявате, но можете също така просто да използвате името на продукта. Полето също ще работи, ако имате стандартен идентификационен номер на Amazon (ASIN).

Ако продуктите, които добавяте, вече могат да бъдат намерени в Amazon, тогава просто опитайте да го потърсите, за да намерите ASIN или UPC, когато настройвате инвентара на продукта.

След това можете да въведете информация за продукта като SKU, цена, налично количество и състояние, които трябва да бъдат „нови“, тъй като Amazon Webstore не ви позволява да продавате употребявани стоки. В следващата стъпка на добавяне на инвентара си, ще качите изображения и ще добавите описания на продукти в следващия раздел.

Добавяне на категории

Всеки онлайн магазин улеснява намирането на продукт чрез добавяне на някои категории. Тези категории ви позволяват да организирате продукти, което позволява на хората да навигират в магазина ви и да търсят артикули бързо, като въвеждате ключови думи.

Методът за създаване на категории в Amazon Webstore е прост.

За да направите нова категория, щракнете върху „Категории“ в раздела „Дизайн на магазина“ и след това щракнете върху златния бутон „Ново“.

Бутон на тази страница ви позволява също да зададете продукти за всяка създадена от вас категория.

Персонализиране на вашия магазин

Amazon Webstore е предназначен да бъде много прост и бърз, което помага на начинаещите да започнат да работят в кратък срок.

Ако имате повече опит, можете да направите малко повече с дизайна на вашия шаблон и да персонализирате магазина си.

Все пак можете да персонализирате магазина си, като използвате основните инструменти, ако не сте напреднал потребител.

Можете да персонализирате уеб магазина си, като използвате няколко различни теми. Тези теми имат различни цветове и оформления.

Има ограничени опции за теми, но можете да персонализирате всяка тема, като използвате инструментите на Amazon Seller Central.

Това ви позволява да промените цвета на текста, цвета на връзката, цветовете на количката и други части на вашия сайт.

Поправете домейна си

URL адресът на Amazon Webstore е доста дълъг и има много тирета. Не искате това за онлайн адреса на вашия магазин.

Повечето магазини се нуждаят от уникален домейн. На основната страница на „Продавач на централата“ има връзка към „Първи стъпки“, която ще ви позволи да персонализирате URL адреса или уеб адреса на магазина си..

Първо ще трябва да регистрирате домейн чрез GoDaddy, Network Solutions, Register.com или NameCheap.com.

След това можете да се върнете към страницата за персонализиран URL адрес и да добавите уникалния URL адрес на вашия домейн. Това означава, че адресът на вашия магазин ще премине от извънредния дълъг URL адрес на Amazon до „www.yourstore.com“, което ще бъде много по-малко объркващо за вашите посетители и за вас самите.

Правете много пари

След като коригирате домейна си, вие сте готови да публикувате магазина си и да започнете да продавате.

В зависимост от опцията, която сте избрали в първата стъпка, вашите продукти вече ще бъдат публикувани онлайн и на пазара на Amazon.

Можете незабавно да започнете да получавате поръчки, но може да отнеме известно време, докато магазинът ви бъде забелязан, ако вече не сте продавали в Amazon.

В този случай създаването на маркетингов план за вашия магазин Amazon ще бъде следващата стъпка, за да го направите по-успешен.

Amazon Webstore е чудесна услуга, която да използвате, ако искате да създадете магазин за бърза електронна търговия. Той е напълно онлайн, достъпен и използва ценно вашето време, така че не е нужно да прекарвате седмици в опит да създадете обикновен онлайн магазин.

Най-хубавото е, че той се интегрира безпроблемно с Amazon Marketplace, ако искате да продавате директно на клиенти на Amazon.

Забележка: Строителят на магазини за електронна търговия в Amazon се изключи. Те препоръчват Shopify. Но ви препоръчвам да разгледате тази страница, за да започнете.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map