Разходи за вашия уебсайт

Моето съдържание е поддържано от читатели от страхотни хора като вас. Което означава, че бих могъл да спечеля комисионна. Научете повече тук!


Повечето решения, които хората вземат при стартиране и създаване на уебсайт, правят или нарушават успеха на уебсайт.

Въпреки че има начини да стартирате и създадете нов сайт безплатно, той не се препоръчва като най-добрият начин, тъй като може да ограничи потенциала ви за печалба като създател и уеб издател.

Когато вземате първите решения, разходите трябва да се считат за инвестиция.

Това, че правите интелигентни инвестиции, не означава, че трябва да харчите много пари, за да постигнете страхотен резултат. По принцип можете да стартирате уебсайт за по-малко от 20 долара.

Готови сте?

Изберете правилния домакин

Pink Piggy Bank
Знайте разходите си за вашия уебсайт

Това е мястото, на което много хора пътуват нагоре в началото. Има изкушение да започнете с безплатен сайт, защото цената на хостинга изглежда твърде висока.

Има няколко хостове там, които таксуват по-малко от 8 долара на месец за хостинг.

Сега може да не искате да започнете с евтин хостинг, защото също така искате да сте сигурни, че изберете хост с поддръжка и много опции за изграждане на вашия сайт, но например GoDaddy предлага създател на сайт, име на домейн, поддръжка и много на честотна лента за по-малко от 10 долара на месец.

Не е нужно да плащате до година. С някои хостове можете да плащате до месец или през тримесечни интервали.

Когато избирате хост, започнете с разглеждане на някои от любимите си сайтове и блогове? Какви хостове използват? Изберете хост, който отговаря на вашия ценови диапазон, предлага помощ за изграждане на сайт и поддръжка на клиенти.

Създайте име на домейн за Hit

Другата грешка е да започнете с безплатен сайт за блогове, който не ви позволява да имате собствен URL адрес.

Искате да имате свое собствено място в Интернет, което е изцяло ваше. Хората ще ви познаят по вашето име на домейн, така че искате да се уверите, че е творчески.

Типичните разходи за домейн варират от 10 до над 40 долара за регистрация, в зависимост от това кой доставчик на домейн използвате и какво е включено.

В някои случаи е включена поверителност и регистрация на бизнеса, което прави цената по-висока.

В други ще трябва да ги закупите отделно. Важно е да получите частна регистрация, ако стартирате личен блог или не искате вашата информация на лесно да се намери място.

Повечето частни услуги за регистрация струват около 10 долара.

Опции за дизайн на сайта и магазина

Много домакини предоставят прост конструктор на сайтове. Това е важно, ако нямате много опит в уеб дизайна или време, за да създадете свой собствен интерфейс.

Има разнообразие от услуги, които ще ви позволят да проектирате вашия сайт, използвайки техните услуги, включително дизайн на онлайн магазина, след което да прехвърлите във вашия домейн.

Важно е да се разбере, че създателите на сайтове често имат месечни разходи, някои от тях също таксуват такси за онлайн магазините.

Изберете пакета, който ще ви предложи точния размер на опциите и този, който няма прекомерни такси за вашия магазин.

Повечето услуги могат да варират от $ 9.95 на месец до над $ 100. В много случаи те включват и съхранение в облак, чудесен вариант, ако работите в движение.

Плащане за всички останали

Много други разходи могат да бъдат хвърлени и в уеб сайт. Ако не искате сами да управлявате цялото съдържание, можете да наемете блогъри или да закупите статии.

Ако искате да наемете дизайнерски екип, който да оптимизира вашия сайт за търсачки, тогава това може да струва допълнително.

Съществуват обаче безплатни начини или почти безплатни начини за постигане на това. Например, можете да закупите софтуер и SEO инструменти, които да ви помогнат да изберете правилните ключови думи и да видите как работи сайтът ви в трафика на търсачките за еднократна такса за покупка..

Въпреки това, ако току-що започвате, разгледайте опциите за създаване на всичко в едно, които ще предлагат шаблони, снимки, SEO оптимизация и много повече за малка такса всеки месец.

Ако сте много пестеливи, можете да намерите цялата тази информация безплатна, включително как да оптимизирате сайта си, да създавате съдържание, да използвате безплатни създатели на сайтове и много повече, за да харчите възможно най-малко.

Не забравяйте обаче, че ако планирате да осигурите приходи от сайта си, в крайна сметка той може да плати за себе си и бъдещи надстройки.

Разходите за стартиране на сайт не трябва да са големи. Един прост сайт с име на домейн, хостинг и предоставено изграждане на сайт струва около 40 долара в долния край.

Изберете опциите си разумно и се уверете, че имате достатъчно честотна лента, за да поддържате трафика към вашия сайт.

Изображение кредит 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map