Преглед на Zenfolio за 2020 г. (плюсове, минуси, цени и функции)

Моето съдържание е поддържано от читатели от страхотни хора като вас. Което означава, че бих могъл да спечеля комисионна. Научете повече тук!


Обзор на Zenfolio

Имайки предвид Zenfolio за изграждане на вашия уебсайт за фотография?

Разбирам го:

Той е чудесен цялостен конструктор с много функции, които да ви помогнат да започнете.

Най-добър от всички:

Това няма значение за вашето ниво на умения, защото те правят лесно за всеки да създаде сайт за фотография, който наистина се откроява.

Прочетете това ревю на Zenfolio, за да видите как може да работи за вас.

Малко за Zenfolio

Zenfolio е идеален за фотографи със и без познание за кодирането.

Новаците и професионалните уеб дизайнери виждат стойността в услугата за фотография, тъй като съществуващите шаблони са лесни за персонализиране дори и без никакви познаване на HTML.

Има и опция за персонализиран шаблон за по-усъвършенстван уеб дизайн.

Записването за уебсайта отнема минути и след като изберете шаблон и качват снимки, членовете могат да стартират своите сайтове и да започнат да продават своите снимки.

По-подробна информация е достъпна за членовете чрез таблото за управление на акаунта, което служи като ценен инструмент за актуализиране на информация, преглед на данни и добавяне на допълнителни снимки за продажба.

Интерфейсът е чист, лесен за разбиране и предлага на членовете опции с едно кликване, които им спестяват време.

Най-изявените характеристики на Zenfolio се обясняват подробно чрез Центъра за поддръжка на клиенти, където се съдържа допълнителна информация.

Освен че имат достъп до текст и уроци, членовете могат да гледат видеоклипове и да посещават обучения през тази област на уебсайта.

Това им позволява да се възползват максимално от функциите на уебсайта и да увеличат максимално продажбите си чрез Zenfolio.

Времето за отговор е бързо, когато щракнете върху избраната икона на таблото, което искате да видите.

Качването на снимки и ценоразписи отнема минути и ви дава възможност да оптимизирате описанията с помощта на ключови думи. Това прави работата, която публикувате за търсене в търсачките и в уебсайта.

Клиентите, които търсят определен стил на фотограф, могат лесно да направят Zenfolio страхотно за фотографи и хора, които искат да купят красиви снимки.

Започнете своята безплатна пробна версия с Zenfolio

Цени за Zenfolio

Има три различни нива на членство, за да избирате с Zenfolio.

Първият е опцията Starter.

Тя струва 7 долара на месец, но се намалява до 5 долара на месец, когато се избира и плаща годишно членство.

Той предлага много основен списък от функции, включително персонализируем уебсайт и блог, неограничени възможности за съхранение, контроли за достъп с възможности за парола и хостинг на HD видеоклипове.

Вторият вариант за членство е професионалист.

Той е 28 долара на месец и намалява до 20 долара на месец, когато се плаща ежегодно, а не на вноски.

Той предлага същите основни функции, които предлага опцията Starter в допълнение към водни знаци и брандиране, достъп до клиенти, проверка и запазени фаворити, свобода в ценообразуването на вашите собствени продукти и редица мощни маркетингови инструменти.

Последната опция за членство, предлагана от Zenfolio, се нарича Advanced.

Той предлага същите страхотни характеристики на членството в Starter и Pro.

Тя струва 40 долара на месец, когато се плаща на вноски и се намалява до 30 долара на месец, когато се плаща изцяло на година.

Някои функции, които трябва да отбележите, включват множество потребителски акаунти, редактиране на поръчки, безплатен списък на Photographer Central, и ценна поддръжка за чат и телефон на живо, която е налична веднага.

Безплатен пробен период без нужда от въвеждане на информация за кредитна карта е наличен за всички нови потребители.

За да изпробвате уебсайта, ще трябва да въведете името на своя фотограф, имейл адреса, избора на парола, държавата на пребиваване и да се съгласите с условията на услугата и политиката за поверителност, включени в уебсайта..

Нека да разгледаме таблицата за ценообразуване в Zenfolio

Ценови пакети за преглед на Zenfolio

Zenfolio за вашия харесва

Фотографите се нуждаят от голямо количество честотна лента, за да покажат най-добрите си снимки в най-подходящия размер.

Неограничена сума

Много уебсайтове ограничават потребителите, като им предоставят ограничено количество място за съхранение, за да съхраняват и показват работата си.

Zenfolio предлага неограничено пространство за съхранение дори за най-основния потребител. Това е огромна точка за продажба на уебсайта.

Потребителите не трябва да жертват качеството, за да отговарят на указанията на уебсайта.

Всъщност те имат по-добри възможности за продажба, защото могат да включат най-добрите примери за своята работа, а не само това, което биха могли да намалят по размер, за да продават на уебсайт.

Шаблоните са създадени, за да покажат уменията и креативността на фотографите, като подчертават визуалните изображения (фотографии и HD видеоклипове).

Централен фотограф помага на клиентите да открият фотографи. Тази функция е още една причина, поради която Zenfolio не е само уебсайт за хостинг на снимки.

Това е впечатляваща мултимедийна опция за фотографи от всички нива на умения да демонстрират своята работа, да развият своя бизнес и да спечелят прехраната си.

Чрез снимки и HD видеоклипове привличате вниманието на хората и ги интересувате от работата ви, независимо дали става дума за портрети, пейзажи или снимки на природата, за които сте специализирани..

Винаги е почитател на това

Друг впечатляващ вариант, предлаган от Zenfolio, е безплатната му пробна версия. Състои се от 14 дни, можете да тествате функциите на сайта, без да се отказвате от информацията за кредитната си карта.

След изпробването приключи, ще имате възможност да закупите платен абонамент.

Изборът на план за членство, с който ще се зависите зависи от това колко мислите, че ще използвате уебсайта.

Още по-важното е, че ако плащате годишно, спестявате значителна сума пари в зависимост от плана за членство, който сте избрали за себе си..

Противопоказания

Минусите на Zenfolio са малко в сравнение с други уебсайтове с подобни концепции.

Едно от тях обаче се откроява и това е липсата на непосредствена поддръжка на клиентите, която предлага.

Освен ако членът няма членство в напреднали, той или тя ще открие, че е невъзможно да се достигне до жив човек.

Помощта за чат и телефон е ограничена до тези, които имат най-високо платено членство и са ограничени до имейл за начинаещи и Pro членове.

За да се възползват от спестяванията за членство, членовете трябва предварително да закупят услугата на година.

Не всеки има желание или средства да направи това.

Месечен абонамент услуги правят възможно дори начинаещите фотографи все още да използват уебсайта на Zenfolio, без да губят много пари.

Въпреки че допълнителните разходи са минимални, това може да е причина някои фотографи да отидат с друга компания за продажба на техните снимки.

Това определено е един от минусите на някои фотографи.

Започнете своята безплатна пробна версия с Zenfolio

Шаблони за Zenfolio

Има дванадесет различни шаблона за избор и персонализиране.

Всяка от тях е висококачествена и лесно да направите своя собствена.

Има опция за начална страница и опция за галерия за всеки шаблон в зависимост от вашите предпочитания за това как изглеждат и подреждат снимките ви на страницата.

Имената на шаблоните, изброени на уебсайта, включват:

•Арес
• Hemera
• Aura
• Персефона
• Хестия
• Veritas
• Concordia
• INVIDIA
• Nox
• Веста
• Помона
• Nesoi

След като изберете шаблона, който е подходящ за вас като фотограф, ще бъдете помолени да качите една до пет снимки, за да започнете.

След като този процес приключи, след това можете да добавите заглавие на уеб страница, географско местоположение и описание на уебсайта си.

Това помага на другите да намерят вашата фотография.

Ето няколко уебсайтове, използващи Zenfolio:

Примери за уебсайт на Zenfolio

Такси за Zenfolio

Таксите за Zenfolio бяха по-високи, отколкото са днес. В миналото те варираха в цена за план и валута.

От ноември 2017 г. дружеството начислява фиксирана 7% такса услуга за всички видове продукти, планове и валути.

Това позволява на членовете да отчитат таксите на Zenfolio, когато изчисляват собствените си цени за снимки.

Изпълнените от доставчика продукти, цифровото изтегляне и самоизпълнените продукти отговарят на условията за фиксирана такса услуга.

Таксата за услуга се базира на общата продажна цена на продукта, а не на добавената от фотографа маркировка.

Новата такса, разбира се, е минус издадени отстъпки от фотограф.

Обслужване на клиенти на Zenfolio

Както при повечето уебсайтове в наши дни, Zenfolio предлага Център за поддръжка на клиенти, изпълнен с информация, която помага на потребителите при най-належащите им въпроси и притеснения.

Темите, адресирани в центъра, включват обучителни видеоклипове, онлайн обучение, потребителски форуми, Блог на Zenfolio, Представете идеи и се свържете с нас.

Някои от по-належащите теми, от които членовете могат да избират, включват Често задавани въпроси (Често задавани въпроси), Първи стъпки, Управление на акаунта ви, Организиране на снимки и видеоклипове, Персонализиране на уебсайта Ви, Защита на Вашата работа и Продажба на Вашата работа.

Агентите за обслужване на клиенти на Zenfolio са на разположение за съдействие чрез имейли. Времето за проследяване обикновено е четири часа от момента на изпращане на съобщението, 365 дни в годината.

Препоръчва се да се свържете с фотографите директно през своя дом или страница за контакти с въпроси, които не са адресирани в Центъра за поддръжка на клиенти.

Членовете на авансовия аванс имат достъп до чат на живо и поддръжка по телефона. Други членове обаче нямат тази опция, без да надграждат услугата си. Проблемите, които изискват незабавно внимание, не обръщат внимание с часове, ако потребителят плаща за Starter или Pro акаунт.

Компанията има акаунт във Facebook, Twitter, Google+ и Instagram, към който членовете могат да се позовават.

Въпреки че не е споменато на уебсайта, че подкрепата може да бъде предоставена чрез социалните медии, отговори на често задавани въпроси вероятно ще възникнат във публикации във Facebook и Twitter.

Членовете могат да общуват помежду си и чрез тези платформи.

Как да започнете с Zenfolio стъпка по стъпка

Можеш Натисни тук да се регистрирате наистина бързо.

Това ще се случи точно след като сте направили това ��

Как да започнете продажбата с Zenfolio

Продажбата с Zenfolio е по-лесна, отколкото може би сте предполагали. Всичко се извършва през таблото за управление на вашия акаунт.

Оттам можете да направите следните неща:

• Преглед на отчети
• Заявете изплащания
• Създайте нови дизайни на шаблони
• Управление на съществуващите дизайни на шаблони
• Добавяне и управление на нови купони и кампании
• Добавяне и управление на нови сертификати за подаръци

Zenfolio ви позволява да отпечатвате и продавате снимки, да приемате плащания с кредитни карти, да давате на клиентите достъп до техните снимки с уникален ключ и да създавате пакети.

Най-хубавото е, че можете да зададете свои собствени цени и да платите ниска такса за транзакция от 7%, което е по-малко, отколкото беше в миналото.

За да започнете да продавате на сайта, трябва да изпълните няколко стъпки. Ето как добавяте продукти на Vendor:

1. Първо попълнете информацията за профила на изплащане. Това позволява на Zenfolio да знаете как искате да получавате парите, които печелите от вашите фотографски продажби.
2. След това създайте ценова листа.
3. Включете в ценовата листа продуктите, които искате да продадете.
4. Определете цените на продуктите.
5. Присвойте ценоразписа на избраните от вас галерии.

Същият процес се отнася и за самоизпълнени и цифрови изтегляния, но ще трябва да създадете продуктите преди ценовата листа, а не обратното.

Членовете на начинаещите трябва да използват базови цени в лабораторията, за да продават работата си. Абонатите на Pro и Advanced имат повече свобода, като могат да определят собствените си цени и да продават повече продукти. За достъп до опцията Продажба, изберете Продажба.

Прегледът на продажбите представлява поглед върху таблото за всички функции за продажба, предлагани чрез уебсайта на Zenfolio.

Тя позволява на членовете да управляват поръчките, да следят плащанията и да създават промоции.

Преди да използвате, сравнете Zenfolio с други производители на уебсайтове за фотография

Ако наистина искате да сравните и разбиете останалите фотографи на Zenfolio, ето две места за това.

Топ фотографи строители на уебсайтове

Сравнителна диаграма на уебсайтове за фотография

Заключение за преглед на Zenfolio

Както виждаш Оферти за Zenfolio тон функции, които могат да растат и показват вашия фотографски бизнес.

И, всички инструменти, за да можете да покажете работата си и лесно да продавате онлайн.

Обмисли:

Отправете се върху тест и го прокарайте, за да видите как може да ви помогне.

Бърз въпрос за вас?

Имали ли сте възможността да използвате Zenfolio още? Или сте обмисляли да го използвате?

Също така, какво мислите за този рецензия на Zenfolio, всичко друго, което бихте искали да видите?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map