Красотата на Drag and Drop: Безпроблемен уеб дизайн с два клика

Моето съдържание е поддържано от читатели от страхотни хора като вас. Което означава, че бих могъл да спечеля комисионна. Научете повече тук!


лабиринт

Уеб дизайнът нарасна толкова бързо, колкото интернет го позволи. Нова технология, комбинирана с гениални екипи за уеб разработка, доведе до лесни и достъпни, понякога дори безплатни начини за създаване на уебсайт за минути.

Новите собственици на уебсайтове или натоварените екипи за разработка не е необходимо да се опитват в програмирането или дори да знаят много за уеб дизайна, за да създават красиви уебсайтове с технология като плъзгане и пускане.

Като инструмент за уеб дизайн, базиран на браузър, изграждането на уебсайт с влачене и пускане работи като строителни блокове, където лесно подреждате, поставяте и персонализирате вашия собствен сайт.

Има много различни разработчици на уебсайтове, някои от които са включени в хостинг пакета ви, но методът на влачене и пускане наистина позволява на потребителите да видят какво им харесва и да съставят начална страница и подстраници за секунди.

Това са само няколко начина, по които хората използват метода за плъзгане и пускане, за да съставят безпроблемни уеб страници.

Той е лесен за използване

Без значение какъв е вашият опит с уеб дизайн, влачене и пускане на уебсайтове, позволяват на потребителите да зареждат празно платно, а след това влачите неща като джунджурии, графики, календари, пространство за блогове, заглавки и колонтитули точно там, където искат да бъдат.

Това дава на дизайнера пълен контрол върху уеб дизайна, без да е необходимо да знае нито едно нещо за това, как са кодирани тези джунджурии. Искате ли джаджа за Twitter във вашия блог за WordPress? Просто го преместете до страничната лента.

Създателите на уебсайтове като Wix и Weebly наистина позволяват на потребителите да поемат пълен контрол и имат различни опции, що се отнася до цветови схеми, изображения, текст и икони.

Набор от опции

Едно нещо, което трябва да се търси в конструктора за плъзгане и пускане, са опциите. Повечето хора, които използват този метод, искат нещо бързо и удобно за потребителя, което не изисква много знания за това, което се случва на заден план, известен също като програмирането.

Добрите конструктори за плъзгане и пускане ще имат джаджи и приставки за почти всичко, което искате да плъзнете на началната си страница и подстраници.

Например, можете да интегрирате сайтове за социални медии като Twitter, като показвате туитовете си точно на предната страница на вашия сайт или може да искате да имате графичен дисплей в горната част, който се променя с мишката.

В допълнение към тези разширени опции, създателите на уебсайтове трябва да разполагат с богат избор от цветове, фонове, изображения, икони и теми.

Приготвяме се да започнем

Ако нямате прекалено голям опит с уеб дизайн или плъзгане и пускане, започнете с безплатен създател на уебсайт, който използва методи за плъзгане и пускане. WordPress, Wix, Google Sites, Weebly и Yola са само част от безплатните създатели на уебсайтове за плъзгане и пускане.

Ако искате да купите собствен домейн и да създадете професионален сайт, тогава изберете хост, който има създател на уебсайтове като GoDaddy.

Преди да проектирате свой собствен сайт, погледнете други сайтове в същата вена като вашата идея, за да видите какви цветове, формат и разположение на текст са популярни в момента..

Не е задължително да следвате същия формат, но е добре да имате някои от същите елементи.

Можете да нарисувате дизайн на лист хартия, който включва кутии, където искате да поставите изображения, връзки, текст и др.

Смесете в собственото си съдържание

След като имате идея как да използвате метода на плъзгане и пускане и намерите някои вдъхновяващи дизайнерски идеи, можете да отидете на създателя на уебсайта и да започнете да проектирате вашия сайт.

Съставителят ще ви позволи да подреждате текст и изображения навсякъде, където харесвате, на началната си страница и подстраниците, но също така искате да смесвате вашите собствени изображения и текст.

Например, може да успеете да плъзнете променящо се изображение в горната част на началната си страница, но може да се наложи да създадете изображения от 800 на 600 пиксела, които да добавите. Освен това, ако сайтът е за вашия бизнес, може да се нуждаете от собствено лого.

Отначало опитайте по-просто оформление на две или три колони с текст в средата и връзки в страничната лента.

Актуализиране на съдържанието ви

Плъзгането и пускането улеснява пренареждането или промяната на вашия уеб дизайн напълно.

Ако искате да надстроите облика на уебсайта си, просто отидете на съставителя за плъзгане и пускане, премахнете по-стари елементи и добавете нови, конфигурирайки оригиналните си изображения и текст в новата компилация.

Сайтовете за влачене и пускане са много гъвкави с редактирането и можете да го правите отвсякъде, тъй като строителят всъщност се хоства онлайн и не се изтегля на вашия компютър.

Да се ​​надяваме, че тази статия ви е харесала и виждате, че има някаква надежда за всеки да създаде и задейства уебсайт много лесно. Насърчавам ви да продължите да оглеждате сайта за някои компании, които може да успеят да ви подканят ДНЕС в мрежата.

Кредит за изображение: Cyberslayer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map