8 страхотни функции, които трябва да имате за вашия сайт за електронна търговия

Моето съдържание е поддържано от читатели от страхотни хора като вас. Което означава, че бих могъл да спечеля комисионна. Научете повече тук!


Червен ключ с количка
Имайте сигурен сайт

Светът на електронната търговия се простира във всяка посока, но как да разберете дали се насочвате към правилната?

Тъй като хиляди предприятия започват онлайн днес, много от тях попадат в някои капани и не точно получават своите онлайн магазини и реклама на десния крак.

На вашия сайт за електронна търговия има всякакви иновативни функции, които ще го направят по-добър за вас и вашите посетители.

Това са няколко от по-популярните избори за днешните онлайн бизнес сайтове.

1. Проектирайте сигурен сайт

От съществено значение е да се гарантира, че сайтът ви е безопасен за посещение. Всички видове данни могат да се споделят онлайн, но искате да сте сигурни, че само разрешените хора имат достъп до тези данни.

Освен това трябва да сте сигурни, че имате сертификати за сигурност и обезопасени колички за пазаруване, за да защитите и посетителите си.

Много собственици на фирми просто не мислят, че ще бъдат хакнати или смятат, че могат да добавят сигурност по-късно.

Все пак е по-добре да включите сигурността от самото начало със солидна бек-енд разработка.

Днес сайтовете за електронна търговия инсталират точни сканирания и контроли за съответствие на PCI, за да гарантират, че хакове не се случват.

2. Отговорете на всичко мобилно

Мобилната електронна търговия пое. Тъй като сърфирането с таблети и смартфони нараства популярността, предприятията трябва да се подготвят за обратна връзка, ако сайтовете им не са съвместими с мобилното сърфиране и подслушване..

Ако Черният петък миналата година беше някакъв индикатор, тенденцията за пазаруване на мобилни устройства определено се увеличава с всяка нова година.

Можете да изградите по-добро мобилно изживяване от самото начало, без да се налага да създавате отделен сайт за мобилни потребители.

3. Предлагайте гъвкав чат на живо

Чатът на живо е чудесен начин посетителите да се свържат с поддръжката, да зададат въпроси, да поискат повече информация или дори да се запитат за специални оферти и продукти.

Много хора днес не искат да прекарват време в задържане с агент по обслужване на клиенти по телефона.

Те искат да получат отговори веднага. Чатът на живо може да осигури това решение за вашия сайт.

4. Създаване и управление на съдържание

Сайтовете с тенденциозно и подходящо съдържание ще бъдат по-популярни от сайт, който никога не се актуализира.

С раздела с често задавани въпроси, блога и статиите предлагате разнообразна авторитетна информация, връзки и възможности за реклама.

Освен това, ако клиентите имат въпроси относно продуктите или искат да се чувстват сигурни при покупките си, те ще потърсят страница с често задавани въпроси, която обяснява доставката, връщането, фирмените политики, специалните въпроси и други проблеми.

5. Вземете върховния опит на клиентите

Има различни видове сайтове за електронна търговия на шаблони, но персонализиран сайт за електронна търговия ще печели всеки път.

Можете да създадете нещо, което наистина е всичко за вашата марка и предлага повече информация, отколкото онлайн магазин за мелница за шаблони. Можете да правите неща като предлагате персонализирани подаръци и много други.

6. Споделете го, всичко

Социалните медии вървят ръка за ръка с електронната търговия. Хората споделят всичко онлайн и искат да споделят готините неща, които намират в онлайн магазините.

Когато включите бутони за споделяне на социални медии до продуктите си, гарантирате, че хората ще показват продукти във Facebook, Twitter и Pinterest.

7. Бъдете многоезични

Интернет е толкова обширен, че сайтовете за електронна търговия наистина трябва да предлагат многоезични опции, за да достигнат до потребителите, които наистина могат да се насладят на вашия продукт, но те не могат да разберат никоя от детайлите, защото предлагате само английски.

Първо трябва да разгледате данните си за анализ, за ​​да видите демографските и езиковите предпочитания за посетителите си. Ако многоезичността изглежда като добър избор, тогава може би е време да направите промяна.

8. Препоръчайте продукти от посетител

Когато имате лични препоръки за продукти, предлагате по-добър начин за увеличаване на реализациите на вашия сайт и предоставяте персонализирана кошница за пазаруване, която улеснява клиентите да намерят това, което искат.

Само бърза забележка:

Ако искате да разгледате някои от списъците за създателите на уебсайтове за електронна търговия, кликнете тук или тук и това трябва да го направите.

Успешните сайтове за електронна търговия зависят от времето и енергията, които влагате в технологията. Когато включите сигурност, споделяне, мобилно сърфиране, нова технология и персонализирано пазаруване, вашите посетители вероятно ще се радват повече на вашия магазин и ще поканят другите да го направят също.

Имате ли функции на вашия сайт за електронна търговия или функции, които бихте искали?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map