8.5 Страхотни възможности за инвестиции за вашия уебсайт

Моето съдържание е поддържано от читатели от страхотни хора като вас. Което означава, че бих могъл да спечеля комисионна. Научете повече тук!


Знам, че тази статия не покрива нищо общо със създателя на уебсайт за някое от вашите начинания, но лично аз открих тези страхотни места, за да инвестирате печалбите си или да задържате парите си !!!! затова исках да ги споделя с вас и да ви дам възможност сами да отворите сметка, така че да имате възможности за инвестиция, когато е необходимо.

Мисля, че като цяло ще бъдете наистина доволни от тези сайтове и ще ги намерите много ценни за цялостния ви бизнес план или в настоящето, или в бъдещето на вашия уеб сайт. Добре, нека да продължим и да ги проверим.

Когато търсите топ онлайн брокер, препоръките изглежда са навсякъде. Брокерите трябва да имат няколко неща, за да си заслужават времето за инвеститор. Различните фирми за онлайн брокери често варират между високи и ниски такси, различни съвети за акаунти, набор от функции за образование и инструменти за проучване на акции, които правят един по-добър от другия. Това са осем от уебсайтовете за търговия с акции, които инвеститорите наистина обичат и препоръчват през годините.

Банер с думи

1. TD Ameritrade

TD Ameritrade се превърна в един от най-горещите онлайн инвестиционни брокери в Америка. Компанията може да се похвали с над 5,8 милиона притежатели на акаунти и 480 милиарда долара активи. Има минимален първоначален депозит от 500 долара, за да започнете, и можете да намерите сделки с акции за 9,99 долара за търговия. Опции търгуват на $ 9,99 на търговия с $ 0,75 на договор. Има също така безплатни инструменти за изследване, безплатни функции за данни и платформи за безплатна употреба.

TD Ameritrade също има няколко промоции, които го правят чудесен за нови и опитни инвеститори. Например, можете да търгувате безплатно за 60 дни и да получите бонус в размер на $ 600. Обслужването на клиентите им също е получило много положителни отзиви и те имат чат на живо, телефон и имейл поддръжка за своите членове. Barron’s награди TD Ameritrade с няколко различни признания като №1 за дългосрочно инвестиране и # 1 за опции.

2. ShareBuilder

Таксите за търговия с акции стават ниски при ShareBuilder само с 4 долара, ако изберете автоматично инвестиране. Има и безплатна пробна оферта и не е нужно да имате минимум акаунт, за да се присъедините. Структурата на ценообразуването и таксите в ShareBuilder е достатъчно проста. Можете да настроите повтарящи се планирани инвестиции, за да направите инвестирането по-лесно и по-малко време. За лимит, опция и пазарни сделки ще платите само 6,95 долара.

В ShareBuilder също има няколко инструмента за изследвания, включително критерии, базирани на критерии, доклади за стратегии и списъци за наблюдение. Можете също така да разгледате диаграми, които отбелязват историческите промени в цените на определени акции. Ако искате безпроблемна инвестиционна платформа, създадена за начинаещи, ShareBuilder е точно подходящата платформа за вас.

3. Scottrade

С акции, облигации, взаимни фондове, ETF и опции, Scottrade предлага разнообразни инструменти за изследвания и данни с отлично обслужване на клиенти за 30 процента по-малко от повечето други онлайн брокери. Те имат и физически места, за да помогнат на инвеститорите, които се нуждаят от насоки лично.

Един недостатък обаче е, че платформата за търговия не е толкова модерна, колкото други като eTrade или Sharebuiilder. Това също намалява цената до 7 долара на сделка с добавяне на 1,25 долара за търговци на контракти с опции. Scottrade има и няколко инструменти за търговия безплатно, но липсват някои от инструментите и диаграмите за изследване, които можете да намерите в TD Ameritrade или eTrade.

Можете обаче да персонализирате напълно котиращите потоци и все още има списъци за наблюдение и някои инструменти за графики, които биха задоволили основните нужди на повечето инвеститори. Ако решите да надстроите с Scottrade, получавате и дебитна карта, безплатни тегления от банкомат, неограничени безплатни чекове, мобилен достъп и денонощна поддръжка на клиенти.

4. ETrade

Със своите лесни за използване функции за пласиране на поръчки, eTrade също има опции за начинаещи и опитни професионални търговци. Например, има сложно разположение на поръчки за кондор, страдлд, удуш и стратегии за пеперуди. Ако сте активен търговец, eTrade е най-добрият. Той има модели на конкурентни цени и специфични за опциите функции, които активните търговци ще оценят.

Запасите и опциите са $ 7,99 на договор, стига да правите минимум 150 сделки на тримесечие. Ако не търгувате толкова много, таксите стигат до $ 9,99, което все още е сравнително ниско. Изследователските инструменти са невероятни за търговците на eTrade. Те разполагат с изчерпателни инструменти за търговия с опции, така че лесно можете да поставяте поръчки за разпространение, покупка-запис, пеперуда, кондор и основен тип поръчки, включително желязо-кондор. Опционните диаграми също са изключително удобни за изследване.

Можете също така да разработвате различни стратегии въз основа на инвестиционната сума, срока, нестабилността, целевата цена и пазарните перспективи. Ако имате сложни поръчки, eTrade определено е правилното място да направите своите сделки с много добавени функции и съвети за съвети, за да направите вашите сделки по-предвидими и сигурни.

5. Tradeking

TradeKing предлага основни инструменти за инвеститорите и те са добре известни с внимателното обслужване на клиентите и ниските разходи. В момента TradeKing предлага $ 4,95 за търговия. В допълнение, този онлайн брокер последователно се нарежда в топ за онлайн фирмите. TradeKing също се присъедини към Zecco и сега предлага множество нови инструменти за изследване като част от нейното табло. Можете да се възползвате от адаптивни и разширени графики. Освен това са визуално привлекателни и лесни за използване. Всеки член може да използва и тези инструменти безплатно.

Финансовите продукти струват допълнително, включително форекс търговия. Въпреки това, той има безплатни IRAs и DRIPs, но има един недостатък. TradeKing има $ 50 такса за бездействие за акаунти, които имат по-малко от $ 2500 и не са търгували в рамките на една година. Това обикновено не се отнася за повечето активни търговци, но трябва да се отбележи, в случай че едва започвате и може да не знаете дали ще търгувате след година.

6. TradeMonster

За тези, които се занимават конкретно с опции, TradeMonster е изборът за вас. Можете да получите опционни сделки за едва 0,10 долара на договор. Търговците на редовни опции трябва да плащат само 0,50 долара на договор. Като брокер с опции за отстъпки, TradeMonster е силно конкурентен и предлага много функции за потребителите, които ги отличават. Инвеститорите винаги поддържат тази платформа за търговия, тъй като тя има най-ниски такси и ще намерите търговски ставки с фиксирана такса от едва 7,50 долара.

В допълнение, брокерът не се стеснява да предоставя обемни отстъпки и ниски маржин ставки. Ако търгувате активно всеки ден, имате нужда от усъвършенствана платформа за търговия, която може да ви даде всички основни търговски функции с няколко съвременни инструментариума. Инструментите за спектрален анализ ви позволяват да играете с променливостта, която е уникална за TradeMonster. Резултатите се показват в карта, а не само в диаграма. Можете също така да използвате други инструменти като опции за стратегия за опции, анализ „какво-ако“, управление на групови поръчки, проследяване на изпълнението и много други.

7. OptionsHouse

OptionsHouse е надежден брокер, за който да помислите дали искате брокер с ниски цени с отстъпка с по-традиционна платформа за търговия. За активните търговци, OptionsHouse има някои евтини опции. Софтуерът предлага поточни котировки, които не винаги са безплатни при някои от другите брокери, но OptionsHouse върши добра работа, като прави основните инструменти безплатни за своите потребители. Това са безплатни котировки в реално време, така че можете да държите пръст върху пулса на конкретна акция или просто да видите фондовия пазар като цяло.

Търговската платформа за OptionsHouse не е толкова интуитивна, колкото някои други, но все още е лесно да се ориентирате. Можете да поставите борсови сделки за равен $ 4,75 чрез OptionsHouse, а също така предлага безплатна виртуална търговия. Това е идеално за онези, които имат стратегии за акции, които искат да изпробват, но не искат да инвестират пари веднага. Можете да използвате безплатния виртуален акаунт от 5000 долара, за да изпробвате изпълнението на някои от новите си стратегии и да видите какво работи.

8. OptionsXpress

OptionsXpress е публично търгувана компания със седалище в Чикаго. Основно добре известен със своите ETFs, фючърси, облигации, взаимни фондове и търговия с акции онлайн. Платформата има много ценни и сложни онлайн инструменти. Можете да отворите индивидуални или да се присъедините към наематели, доверителни акаунти, бизнес акаунти и индивидуални пенсионни сметки. Не е необходим и минимален депозит, за да отворите парична сметка, и не е нужно да поддържате минимален баланс, за да може профилът ви да остане отворен.

Можете също така да търгувате безжично на вашия смартфон и да се възползвате от няколко различни мощни инструменти за онлайн търговия като The Screener. Screener сканира пазара за потенциални взаимни фондове, опции, акции и ETF, които биха били добри възможности. Можете да прегледате цялата информация на склад, преди да вземете решения.

Мъжко лице с изказване

Причината, за която добавих .5, беше да привлече вниманието ви и също така представя действието при използване на едно от тях. Знам банално нали? Но в същото време, ако това ви накара да се чудите, че съм си свършил работата, като ви направих любопитни и да го проверя, сега единствената цел е да действа.

Надявам се да сте намерили тези страхотни и информативни и да отговарят на вашите очаквания, които можете да използвате за вашия уеб сайт: -). Ако не, това може да е чудесно място да вложите парите си, знам, че наистина ми помогна.

Написано и публикувано от Кристофър Понтин & Синтия Адамс
Image Credit: Създаване на уебсайт днес
 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map