4 Лесни онлайн данъчни услуги, за да подадете лесно онлайн

Моето съдържание е поддържано от читатели от страхотни хора като вас. Което означава, че бих могъл да спечеля комисионна. Научете повече тук!


Онлайн данъчни услугиПодаването на данъци не трябва да е стресиращо, отнемащо време или предизвикващо ярост.

Дигиталната ера донесе някои удобства на съвременния ден като подаване на данъци онлайн, но сега с бума на мобилните устройства можете дори да подадете данъците си направо от телефона си.

Тези четири онлайн данъчни услуги правят невероятно лесно подаването на данъци.

Това ръководство преминава през всеки от най-добрите сайтове за подаване на данъци онлайн през 2014 г. и как всеки прави правилното връщане толкова лесно, колкото проверката на имейла ви.

Онлайн данъчни услуги

Убийте вашите данъци с лекота – TaxSlayer.com

Конкуренцията за най-добрия онлайн софтуер за подготовка на данъци е доста стръмна, но TaxSlayer беше много агресивен и предлага някои гениални стимули за клиентите, които искат да подадат този данъчен сезон 2014 г..

TaxSlayer предоставя множество предимства като нискотарифно състояние eFiling, лесен за използване данъчен софтуер и достъпни опции за подаване за всички видове IRS формуляри, от които може да се нуждаете.

Можете да подавате държавни, федерални, изменени, военни и предишни годишни декларации и чрез TaxSlayer.

Има три издания на TaxSlayer, включително безплатно военно издание, класическо издание за $ 9.95 и премиум издание за $ 29.95.

Професионалисти

– TaxSlayer предоставя безплатни държавни и федерални данъчни декларации за военнослужещи с активна служба, а софтуерът е само 9,95 долара, ако сте цивилен.
– Интерфейсът е прост и ярко оцветен. Лесно е да се отговори на всеки въпрос и то доста бързо.

Против

– Все още няма мобилна версия.

Класическата версия на TaxSlayer ви позволява лесно да управлявате части от данъчната си декларация като лихви по ипотека, данък върху имуществото, кредити за отглеждане на деца, детайлни удръжки и много други.

Подаването на 1040EZ е бърз процес и е доста точно при тестване.

Софтуерът проверява за всички видове грешки и обхваща всички теми като вашия дом, вашата работа, зависими лица и други проблеми, които ще позволят спечелени кредити и удръжки..

Последната проверка за грешка е завършена, преди да можете да подадете файл, за да се уверите, че сте въвели всичко правилно.

Ако искате да си направите почивка, можете да добавите заместител и да скочите обратно по-късно, за да попълните липсваща информация. Всичко, което трябва да направите, е да попълните полета, докато преминавате през софтуера.

Типът е четлив и голям, а бутоните са лесни. Просто щракнете върху „Продължи“, когато сте готови да преминете към следващата страница. Можете също така да ускорите процеса, като импортирате информация от предишна възвръщаемост, запазена на TaxSlayer.

Ако имате нужда от помощ, можете също да се свържете с клиентите на TaxSlayer по телефона или по имейл.

Това работи дори за онези, които подават с безплатно издание. Въпреки това, има приоритетна опция за поддръжка за премиум потребители. Компанията също е много активна в Twitter.

Като се използва TaxSlayer, можете да получите правилно подадените си данъци и да се уверите, че няма грешки при тяхната последна проверка. Поддръжката на клиенти е винаги на разположение, ако имате въпрос или се нуждаете от насоки какво да подадете.

Вземете „Er Done Turbo Style – TurboTax

TurboTax на Intuit винаги е бил една от най-добрите компании за софтуер за подготовка на онлайн данъци.

Те предлагат безплатно подаване на данъчна декларация и много функции за тези, които закупуват премиум версия. Можете също да импортирате данни, което намалява драстично времето за въвеждане на данни, ако управлявате бизнес или работите за себе си под 1099.

Можете да имате важни данни от ItsDeductible и Mint, които са собственост на Intuit.

Професионалисти

– Лесен за използване от вашия десктоп или мобилно устройство.
– Всеки може да използва софтуера независимо дали познавате данъчното законодателство или не.
– Федералните връщания са безплатни

Против

– Не можете да импортирате данни, освен ако не платите за премиум услуга.

TurboTax е име на домакинство. Дори баба ви вероятно е говорила с вас за предимствата на TurboTax.

Той е класиран в челната част на повечето софтуерни списъци за подготовка на данъци. След тестване на софтуера тази година, TurboTax беше по-лесен за използване и дори по-точен от преди.

Премиум функциите обаче могат да предложат много повече. Плащайки премия, можете да импортирате данни от W-2 и 1099 формуляри с лекота.

Софтуерът има ръководен стил на интервю, който улеснява отговорите на въпроси и вижте какви кредити или удръжки се прилагат, докато работите чрез своето искане за данъчна декларация.

TurboTax ви показва също каква може да бъде най-изгодната възвръщаемост за данъчната ви ситуация, докато подадете файл.

Докато софтуерът за подготовка на данъци винаги е обект на потребителска грешка, TurboTax отива стъпка по-нататък, за да се опита да премахне всички проблеми с правилните въпроси. Той също може да намери предмети, които сте пренебрегнали.

Не са необходими и математически изчисления. Софтуерът ще направи всичко за вас. Интерфейсът е изключително обмислен и прост и дори можете да го използвате на мобилното си устройство.

Ако имате проблеми, винаги можете да се свържете с онлайн центъра за поддръжка на Intuit, който предоставя множество информация, като отговори на често задавани и специализирани въпроси, както и указания за данъчното законодателство и номера за обслужване на клиенти, в случай че трябва да говорите с някого.

Получете някои данъчни декларации – TaxAct.com

Ако знаете достатъчно за това какво правите или имате проста възвръщаемост, която искате да свършите бързо, TaxAct е евтина и точна алтернатива.

Държавното eFiling също е достъпно с TaxAct. Можете да подготвяте, eFile и да разпечатвате федерални данъчни декларации безплатно с TaxAct. Единственото нещо, което трябва да платите, е щатската eFile или ако искате да импортирате данни от предишно връщане.

Освен това трябва да доплатите, за да говорите с някой в ​​поддръжката на клиенти.

Професионалисти

– Безплатният федерален eFiling е прост.
– Нискотарифното състояние eFiling е по-евтино от конкурентите.
– Поддръжката за одит улеснява бизнеса да подават онлайн.

Против

– Поддръжката по телефона не е безплатна.
– Онлайн данъчната помощ и поддръжката могат да бъдат по-обширни.

Има три издания за TaxAct, включително безплатно федерално издание, Deluxe издание за $ 9.95 и Ultimate за $ 17.95.

Ако искате да посочите файл, ще трябва да доплатите както за безплатните, така и за Deluxe версиите. Ultimate включва един щат и една федерална регистрация.

Можете също да изтеглите и инсталирате CD софтуер, който варира до $ 21.95. Можете също да подадете декларации за предходна година, датирани от 2000 г..

Ръководството за TaxAct помага на файловете да отговарят на въпроси, свързани с техния данъчен статус и го прави лесно с над 2500 данъчни съвета, за да се гарантира, че потребителите имат някаква помощ, докато подготвят данъчната си декларация онлайн.

Има и данъчен гланц, който включва определения за 300 данъчни термина. Въпросите позволяват TaxAct за да имат повече точност и потребителите получават проверка за грешки, сигнали и уред за възстановяване / дължим, което им помага да разберат какво ще получат за данъчната си декларация.

Като цяло, това е страхотен софтуер за подготовка на данъци, но може да искате повече съдействие, ако не сте запознати сами с подаването на данъци.

Направете го правилно от първия път – HRBlock.com

Когато става въпрос за подаване на данъци, З&R Block е друго име на домакинството.

Въпреки това, компанията е била известна повече с консултациите си в офиса, а не със своя онлайн софтуер за подготовка на данъци. През 2014 г. той е един от най-добрите софтуер за онлайн приготвяне на данъци, които се използват.

С много опции за подаване, обширни насоки и висока точност, това е чудесен вариант за тези, които тепърва започват с подаване на данъци и може да не знаят толкова, колкото им е необходимо, за да получат правилна декларация.

Професионалисти

– З&R Block помага на хората и бизнеса да получат най-точните данъчни декларации.
– Федерална и щатна регистрация, обслужване на клиенти и допълнителни инструменти, всички включени в цената.

Против

– Софтуерът не е безплатен и има по-висока цена от конкурентите при $ 27.95 до $ 34.95.

Данъкоплатците ще харесат широкия спектър от услуги, които получават с този софтуер.

Въпреки цената си струва парите, ако се нуждаете от професионална помощ за разбиране на данъците и искате да получите възможно най-точната възвръщаемост.

Те също имат хиляди търговски офиси в цялата страна, което улеснява получаването на помощ при проблем, ако се натъкнете на пътен блок.

Всички видове файлове могат да получат помощ с H&R Блокирайте също. Независимо дали сте самостоятелно заети, инвеститор или просто самотен родител, който се опитва да разбере кредитите за отглеждане на деца, има много начини, по които&R Block изписва всичко това за своите потребители и предоставя насоки, докато отговаряте на въпроси, за да гарантирате, че връщането ви е възможно най-точно.

Освен това е лесно да получите възстановяване на сумата с Н&R Блок, която предоставя няколко опции за изплащане, включително директен депозит, чек или предплатен депозит на карта.

Можете също така да заявите чек за очакване на възстановяване на държавата за такса от 13 долара, което е като заем.

Подкрепата е най-добрата и с H&R Block, и е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Написано и публикувано от Кристофър Понтин и Синтия Адамс

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map