Rishikimi i Shopify për vitin 2020 (Një zbërthim i plotë i blerjeve)

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Shikoni Rishikimin

Pra, ju po ndërtoni një dyqan eCommerce dhe po kontrolloni Shopify, apo jo?

Ummmm, natyrisht, ju jeni. Shtë një opsion shumë i njohur.

ose

Jam i sigurt se keni ngecur këtu ndoshta duke kërkuar në motorët e kërkimit për terma si …

 • Shikoni Rishikimin
 • Doesfarë bën Shopify
 • A është Shopify i lehtë për t’u përdorur

Ose, sigurisht mbase një mënyrë tjetër, ��

Por, në fund të ditës, po kërkoni të ndërtoni një dyqan online

dhe:

Ky artikull do ta shembë atë për ju për të parë nëse Shopify ia vlen të provohet.

Shkojme:

Shpalosja e Filialit: Vetëm po të bëj të ditur shpejt se unë jam bashkëpunëtor i Shopify. Çfarë do të thotë kjo? Kjo do të thotë ka shumë të ngjarë nëse klikoni një lidhje në këtë sit dhe përdorni produktin e tyre unë mund të paguhem, pa asnjë kosto për ju, megjithëse. Para së gjithash faleminderit nëse përdorni lidhjet e mia, me të vërtetë ndihmon që kjo faqe të rritet dhe të sigurojë më shumë informacion. Së dyti, ky përmbledhje është vetëm një përmbledhje në Shopify, e thjeshtë dhe e thjeshtë. Shpresoj ta shijoni sa më shumë që bëra duke shkruar këtë përmbledhje.

Contents

Farë është blerja dhe si funksionon?

Le ta mbajmë këtë super të thjeshtë:

Shopify është një zgjidhje e plotë në tregtinë elektronike.

Do të thotë, gjithçka është nën një çati për të drejtuar dyqanin tuaj në eCommerce.

Vetëm për të përmendur disa:

 • Pranoni kartat e kreditit
 • Ndiqni dhe përgjigjuni urdhrave
 • Vendosni dyqanin tuaj dhe shisni mallrat tuaja
 • Përshtatni dyqanin tuaj
 • Hosting për dyqanin tuaj

Sa e lehtë është blerja për t’u përdorur?

Ky është ndoshta atributi më i madh i Shopify. Ndërsa ata që janë të njohur me CSS dhe HTML mund të kenë një avantazh, e vërteta është se Shopify është i lehtë për këdo që të përdorë.

Kombinimi i një ndërfaqe të thjeshtë me shumë mjete të eCommerce do të thotë që ju mund të krijoni një sit relativisht shpejt, ta rregulloni atë për nevojat tuaja dhe të shesni artikujt që dëshironi.

Nëse nuk keni ndërtuar kurrë një faqe në internet më parë, Shopify e bën atë të thjeshtë.

Ju ecni përmes procesit hap pas hapi, kështu që ju mund të krijoni llojin e faqes që dëshironi.

Plus, ndërfaqja është e ndërtuar me ata që kanë pak ose aspak përvojë në ndërtimin e një faqe në internet. Kjo do të thotë se është e lehtë për tu kuptuar edhe për fillestarët.

Sidoqoftë, mos prisni të shkoni live me faqen tuaj të re brenda pesë minutave.

Do të marrë pak më shumë kohë do të zbulohet në këtë përmbledhje të Shopify numrin e madh të mjeteve dhe atributeve që ofron kjo faqe.

Plus, me kalimin e kohës do të zbuloni më shumë atribute në lidhje me Shopify që mund të dëshironi të përfshini në faqen tuaj.

Pra, ndërsa vendosja e faqes tuaj do të marrë pak kohë, numri i madh i karakteristikave do të thotë që dyqani juaj i ri në internet do të ketë mjaft për të ofruar.

Mund të ndiqni së bashku me këtë video që zgjat rreth 25 minuta për të realizuar një ton

Vetëm për të shtuar, nuk do të ketë asnjë monedhë nga xhepi juaj për të bërë të gjitha këto.

Vetëm një provë e thjeshtë 14-ditore falas. Në këtë mënyrë ju e dini të mirën tuaj apo jo tuajin. ��

Disa nga testimet dhe vëzhgimet e mia janë bërë kur u regjistrova se sa e lehtë është të përdoret.

Shtë gjithmonë e vështirë sepse provoj Shopify shumë, kështu që jam njohur me të.

Por ndërsa nënshkrimi juaj do të filloni të jeni më të qetë ndërsa bëni atë.

Kur të shkoni në panelin e administratorit të faqes tuaj, unë mendoj se “çfarë dreq bëj tani” do të kthehet plotësisht.

Dhe, lufta ose fluturimi do të hyjë brenda.

Vetëm ftohtë!!

Shikoni nga afër shkaktojnë atje duke u përpjekur t’ju ndihmojnë nëse thjesht shikoni.

Pra, merrni atë frymë thellë dhe do të shihni se mund të bisedoni me një përfaqësues për t’ju ndihmuar menjëherë.

Ose lëvizni pak dhe shikoni faktin që mund të zgjidhni një model për dyqanin tuaj.

Pasi të keni marrë këtë pjesë poshtë, unë mendoj se do të keni më shumë besim për të ecur përpara.

Karakteristikat e Shportave të Blerjes për Shopify

Një karrocë e sigurt

të gjithë klientët tuaj mund të jenë të lumtur të dinë që ju do të përdorni të njëjtin nivel sigurie të përdorur nga bankat, i cili është një certifikatë 256-bit SSL për momentin.

Kjo është një gjë e madhe me të gjitha mashtrimet e kartave të debitit / kredisë që po ndodhin në botë këto ditë.

Plus i madh që kam dashur shumë, është vetëm diçka që Shopify kujdeset për ju.

asnjë gjueti për mënyrën se si ta ruajmë atë të sigurt.

Normat automatike të transportit

Unë e dua shumë faktin që ata e integrojnë këtë të drejtë në karrocën e tyre dhe e bëjnë atë vërtet të lehtë për ju.

Ju thjesht nuk keni kohë vazhdimisht të mbani shënime për këtë.

Riparimi i braktisur i Check-Out

Gjithmonë merrni atë email nga ndonjë kompani sepse nuk e keni kompletuar porosinë tuaj?

Nëse jo, kjo është një veçori e madhe për t’ju ndihmuar të kapni shitjet e mundshme që mund të humben. Ky lloj mjeti është i madh sepse nuk ka asnjë arsye për të humbur një shitje nëse nuk keni nevojë.

Vetëm për të shtuar:

Kjo është një veçori që ju do të filloni të vlerësoni më shumë ndërsa vazhdoni dhe kuptoni rëndësinë e mjeteve të optimizmit të kursit të konvertimit.

Opsionet e Portës së Pagesave

Unë kam qenë në disa dyqane nga të cilat më është dashur të shmang, sepse opsionet e pagesave që ata ofruan ishin aq minimale sa nuk mund të bëja një blerje.

Shopify ka një kapërcim prej portat e pagesës, të cilat kur thonë portat e pagesave do të thotë si Paypal.

Shkalla automatike e taksave

Shopify do të azhurnojë shkallën e taksave bazuar në vendndodhjen tuaj, dhe gjithashtu do të marrë automatikisht kontrollin e vendeve tuaja kryesore dhe vetë nivelet e taksave shtetërore.

Ju mund të pyesni veten për këtë:

Opsionet e produkteve – aq më shumë më mirë

Shkarkim i Produkteve Dixhitale

Më pëlqen fakti që Shopify ju jep një mënyrë për të ofruar produkte në faqen tuaj si kjo. E shkëlqyeshme për eBooks dhe pasuri të tjera dixhitale.

Plus, edhe nëse shtoni vetëm një seksion për këtë ju e dini që keni ato mundësi për klientët tuaj.

Etiketat e produkteve

Kjo bie edhe nën SEO, por ju jep mundësinë për të etiketuar gjithçka në lidhje me produktin për ta bërë atë lehtësisht të gjetur për motorët e kërkimit.

Imazhe të shumëfishta

Një pamje vlen njëmijë fjalë, apo jo? Sigurisht, por gjithashtu është mirë të tregoni klientit tuaj çdo anë të mundshme për produktin tuaj ashtu si të ishte në duart e tyre.

Shtë një veçori e madhe për të ndihmuar klientët tuaj të bashkëveprojnë me produktin sa më shumë që të jetë e mundur.

Dhe më beso, merr kohë vetëm të mendosh për këtë.

Të gjithë ne dëshirojmë të shohim çdo grimë të një produkti që nuk mund ta prekim.

Menaxhimit të inventarit

Më pëlqen sesi ju mund ta menaxhoni tërë inventarin tuaj me lehtësi me Shopify. Në fakt, Shopify e di kur nuk jeni në inventar dhe do të ndalojë shitjen e saj për ju.

Produkte të pakufizuara

Shopify ju jep një numër të pakufizuar të produkteve, pavarësisht nga cili plan ju zgjidhni me Shopify.

Plus i madh ndërsa rritni biznesin tuaj dhe nuk duhet të shqetësoheni për përmirësimin vetëm sepse keni nevojë për më shumë produkte.

Unë do të shtoj:

E sigurt që mund të jeni duke menduar që keni vetëm 100 produkte tani.

Por, me kalimin e kohës mund të zgjeroni edhe linjën e produkteve tuaja të inventarit.

Shopify Karakteristikat e Web Hosting

Mbështetje ditore

Kur kam punuar në një I.T. departament edhe ne e bëmë këtë çdo ditë, i cili kur i pashë duke e promovuar këtë isha shumë i lumtur. Mund ta imagjinoni të humbni të gjitha informacionet tuaja?

Shopify bën kopje rezervë ditore për shumë artikuj të ndryshëm, siç janë informacionet e biznesit, të cilat përfshijnë klientë, porositje, inventar dhe produkte.

Kjo është një nga ato gjëra që mund të mos duket si një çështje e madhe derisa të ndodhë me ju.

Bandwidth i pakufizuar

Kjo është më e zakonshme në përgjithësi, por unë jam personalisht i lumtur që e shoh atë në faqen e tyre të internetit duke lënë të gjithë e dinë këtë Bandwidth është i pakufizuar.

Azhurnime automatike

Shopify bën gjithë punën e vështirë kur bëhet fjalë për përditësimin.

Të gjithë ata do të jenë automatikë për ju, kështu që pa shqetësime në fundin tuaj.

Certifikata SSL

Kjo i mban të sigurta të gjitha të dhënat dhe informacionet e klientit tuaj.

Me gjith prishja e të dhënave që ka vazhduar me kompani si Home Depot, Target dhe më shumë është mirë të keni diçka në vend që të sigurojë klientët tuaj.

Dhe, nuk është nevojë.

’Shtë një përmirësim i domosdoshëm që faqja juaj e internetit të jetë e vlefshme.

Edhe kjo për këtë.

A do të dini se si ta shtoni këtë ose ta merrni këtë në faqen tuaj?

Sigurt, me kalimin e kohës, ashtu si duhet?

Por, është vetëm nën çatinë e Shopify që e trajton atë për ju.

Blerje Zgjidhje Hardware

Shopify në të vërtetë ofron një linjë të plotë të harduerit nëse komplimentoni dyqanin tuaj online të tregtisë elektronike me një vendndodhje me pakicë.

Ata ofrojnë të gjitha pajisjet tuaja të linjës, të tilla si lexuesit e kartave, sirtarët e parave të gatshme, aksionet e kartave të dhuratave, printerët e marrjes dhe më shumë.

Ata gjithashtu ofrojnë paketa të tilla si të gjithë përbërësit kryesorë për të vendosur që ishte një prekje e bukur e shtuar.

Kjo me të vërtetë nuk mund të përshtatet me nevojat tuaja sepse po kërkoni një zgjidhje plotësisht në treg e-Tregti, por është akoma mirë të dini se ata e kanë këtë nëse kërkohet ndonjëherë.

Bleni Temat që Mund të Përdorni

Bleni Dyqanin e Tregtisë

Brenda Shopify ka një përzgjedhje të këndshme të temave për të zgjedhur nga faqja e internetit tuaj. Ato variojnë nga të lira tek të paguarit, kështu që ju keni një mundësi të këndshme të paktën të zgjidhni.

Gjë e bukur gjithashtu, kur të klikoni në temë do t’ju japë pak informacion në lidhje me të dhe do t’ju lejojë të shihni një demo live, e cila për mua që mund ta bëjë ose prish atë.

Temat Falas Shopify

Temat e Shopify falas janë shumë të këndshme në të vërtetë dhe mbulojnë të gjitha industritë e ndryshme si arti, veshmbathja, moda, mobiljet dhe lodrat.

Temat e lira kanë një prekje të shkëlqyeshme dhe do të shihni se ato janë paksa të kufizuara në përzgjedhje, por janë akoma tema shumë profesionale të Shopify.

Temat Premium Shopify

Ashtu si temat e Shopify falas, ato premium mbulojnë të gjitha industritë dhe ju keni një zgjedhje më të madhe për të zgjedhur.

Nga sa mund të them është që ato variojnë nga 180 dollarë deri në 80 dollarë që nuk janë aspak të këqija.

Sipas mendimit tim, një çmim i vogël për të paguar për të patur një uebfaqe kaq të bukur.

Mbani në mend, këto janë ato që tregohen në faqen e tyre, kështu që unë jam i sigurt që zhvilluesit e tjerë u ofrojnë atyre jashtë për diapazone të ndryshme çmimesh.

Temat e blerjeve me porosi

Pra, nëse nuk jeni thjesht të sigurt nëse njëra prej këtyre temave të Shopify është e mirë për ju, ose në një skenar ndoshta ju pëlqen një që mund të mos jetë një temë e përgjegjshme e Shopify, ju jeni akoma me fat.

Në seksionin e ekspertit të Shopify, mund të lidheni me projektuesit për t’ju ndihmuar të krijoni një nga e para.

Shopify University eCommerce

Shopify ka një seksion shumë të fuqishëm për këdo që kërkon të mësojë në lidhje me Shopify dhe seksione të ndryshme ndihme.

Quhet universiteti i tyre në tregti elektronike. Në këtë fushë, ato janë të gjitha për t’ju ndihmuar të mësoni të ndërtoni faqen tuaj, të lansoni faqen tuaj të internetit dhe të rritni faqen tuaj të internetit për tregti elektronike.

Shikoni seksionet e ndryshme më poshtë për Universitetin Shopify eCommerce.

Shopify Forum & diskutoj

Forumi ka një ton seksionesh për tu lidhur me të tjerët në tema të ndryshme si kontabiliteti dhe taksat, marketing në tregti elektronike, tregtia me shumicë & dropshipping dhe reagime në dyqanin tuaj.

Blerje Blog

Shopify nuk do të ngatërrohet me seksionin e tyre të blogut. Azhurnohet vazhdimisht me diskutime të drejtuara nga të dhënat që paraqiten shumë mirë dhe lehtësisht të skanuara.

Për ta përmbledhur, ata nuk shqetësohen për edukimin e të tjerëve për zgjidhjet e e-tregtisë. Nga ajo që mund t’u them atyre vlerësojnë SEO, përdorshmërinë e dyqaneve dhe praninë sociale.

Këtu janë disa nga titujt dhe temat që ato mbulojnë

Nëse jeni duke e tarifuar taksën e shitjeve në dyqanin tuaj online?
3 Koncepte të gabuara të zakonshme në lidhje me optimizimin e shkallës së konvertimit që po e humbin kohën tuaj
6 Taktika Themelore në Tregtinë e Tregtisë për të Ndaluar Kova juaj nga Rrjedhja
5 këshilla të drejtuara nga të dhënat për marketing më të zgjuar Pinterest

Tregoni Shopify

Ata duan që ju të dini se si tronditen dhe ata e vendosin këtë në një zonë të tërë me histori të pronarëve të suksesshëm që kanë bërë një punë të mrekullueshme. Ashtë një zonë shumë frymëzuese në blogun e tyre që duhet ta kontrolloni.

Bleni Grader

Zonë mjaft e lezetshme për ta lejuar Shopify të ekzaminojë faqen tuaj të internetit. Ka kuptim gjithsesi sepse ky mjet mund t’ju bëjë të konvertoheni duke përdorur Shopify. Testojeni atë dhe shikoni se çfarë mendojnë ata për faqen tuaj.

Tregtoni Tregtinë & Info

E kuptova se do të ishte mirë të ju plotësoja se nga erdhi Shopify dhe disa informacione rreth tij. Kindshtë e vështirë të besosh gjithashtu, se dyqani i parë i Shopify ishte Shopify.

i themeluar – Në vitin 2006 nga Tobias Lutke, Daniel Weinand dhe Scott Lake

zyrat qendrore – Otava, Ontario

financimi – Shopify ka marrë 122 milion dollarë në financim të serive A, B, C nga sipërmarrjet OMERS.

9 janar 2010 – Shopify fituar MNDCreative për të zgjeruar aftësitë e tij në pajisjet mobile.

Gusht 2013 – Shopify njoftoi fillimin e Shopify Pagesave. Kjo i dha Shopify mundësinë për të pranuar kartat e kreditit VISA, MasterCard dhe AMEX.

Bleni Planet e icingmimeve

Ka 3 plane themelore për të shitur në internet me Shopify

 • Shopify Lite – 9 $ Mujore
 • Shopify Basic – 29 $ / Mujor
 • Shopify – 79 $ / Mujore
 • Shopify i Avancuar – 299 $ / Mujor
 • Shopify Plus – Lexo më shumë
 • Blerje ari – Lexo më shumë

Këtu është grafiku i krahasimit për ju.

Bleni Planin e icingmimeve të Dyqanit Online

Shikoni disa nga çmimet e zbritjes

Icingmimet e Planit Vjetor të Planit Themelor të Shopifikimit

 • Kontrata 1-vjeçare – 312 dollarë që mesatarisht $ 26 në muaj
 • Kontrata 2-vjeçare – 558 dollarë që mesatarisht 23,25 dollarë në muaj
 • Kontrata 3-vjeçare – 783 dollarë që mesatarisht 21,75 dollarë

Ifymimet Vjetore të Planit të Shopifikimit

 • Kontrata 1-vjeçare – 852 dollarë që mesatarisht 71 $ në muaj
 • Kontrata 2-vjeçare – 1,518 dollarë që mesatarisht 63,25 $ në muaj
 • Kontrata 3-vjeçare – 2.133 dollarë që mesatarisht $ 59.25

Blerja e Planeve Vjetore të Avancuara

 • Kontrata 1-vjeçare – 3,192 dollarë që mesatarisht $ 266 $ në muaj
 • Kontrata 2-vjeçare – 5,640 dollarë që mesatarisht 235,00 dollarë në muaj
 • Kontrata 3-vjeçare – 7,884 dollarë që mesatarisht 219 $ në muaj

Tani, nga një këndvështrim i thjeshtë matematikor në zgjedhjen e një plani të bazuar në tarifat e transaksionit.

 • Plani Themelor i Shopify do të jetë më i miri për kompanitë me shitje të 0 – 16,665 dollarë
 • Plani i Shopify është i shkëlqyeshëm për kompanitë me shitje të 16,665 dollarë – 109,999 dollarë
 • Plani i Avancuar i Shopify është i shkëlqyeshëm për shitje të 110,000 dollarë – 1.000.000 dollarë
 • Nëse ndonjë mundësi më e madhe mund të jetë Shopify Plus.

SEO & Mjetet e marketingut

Vendosja e një dyqani në internet është hapi i parë, por askush nuk do ta shohë nëse nuk mund t’i sillni në faqen tuaj. Siç shpjegon kjo përmbledhje e Shopify, kompania ofron një numër të konsiderueshëm mjetesh të marketingut që do t’i tregojnë dyqanit tuaj online në botë. Disa nga mjetet që ofron Shopify përfshijnë si më poshtë.

– Blogim
– Marketingu me email
– Opsione shumëgjuhëshe
– Mjetet e raportimit

Opsionet shumëgjuhëshe lejojnë që faqja juaj të shihet nga ata që përdorin një gjuhë tjetër përveç anglishtes. Kjo ndihmon nëse doni të përqendroheni në një gjuhë të veçantë ose thjesht dëshironi që faqja juaj të kuptohet në të gjithë botën. Plus, Shopify ofron një mbështetje të mirë për Blogging për t’ju ndihmuar të ndërtoni markën tuaj dhe të shesni më shumë artikuj.

Optimizimi i Motorit të Kërkimit (SEO) është forma më efektive pasive e marketingut në internet. Përdorimi i SEO lejon që faqet si tuajat të paraqiten në rezultatet e motorëve të kërkimit si në Google, Yahoo dhe Bing. Shopify siguron një numër SEO së bashku me mjetet e tjera të marketingut për të bërë më të lehtë për klientët e mundshëm që t’ju gjejnë.

Thelbi i SEO është përfshirja e fjalëve kyçe dhe frazave kryesore, të cilat janë pyetjet e përdorura nga ata që kërkojnë produkte si tuajat, në uebfaqen që krijoni. Kjo do të thotë kur dikush kërkon produktet që ju ofroni faqen tuaj duhet të paraqiten në faqet e rezultatit të kërkimit. Shopify ofron një gamë të fortë mjetesh të dizajnuara për të përmirësuar SEO të faqes tuaj.

Një nga më të rëndësishmet është mjeti i raportimit. Kjo ju lejon të shihni nëse fjalët kyçe të përfshira në faqen tuaj kanë një efekt. Në atë mënyrë, ju e dini se çfarë po funksionon dhe çfarë jo. Kur kombinohen me Google Analytics, mund të gjurmoni më mirë shitjet dhe të shihni se cilat fjalë kyçe janë më efektive.

Sidoqoftë, Shopify nuk ofron mbështetje për fjalen që do të thotë se do të duhet të shkoni diku tjetër për ta gjetur atë. Ndërsa kjo nuk është një ndërprerje e marrëveshjeve, do të duhet të gjeni një mbështetje të tillë nëse doni të përfshini fjalët e duhura në përmbajtjen tuaj.

Blerja e Aplikacioneve

Aplikacionet e ofruara në dyqanin e aplikacioneve Shopify janë zemra e asaj që e bën këtë platformë kaq të suksesshme. Pasi të keni ndërtuar faqen tuaj, mund të blini nga mbi 3,200 aplikacione që janë në dispozicion për të përmirësuar shërbimet që ju ofroni. Disa nga aplikacionet janë falas ndërsa të tjerët paguhen, por të gjitha mund të shtojnë diçka të dobishme në faqen tuaj të Shopify.

Vetë aplikacionet variojnë nga sigurimi i një funksioni specifik deri tek shtimi i mjeteve të ndryshme që i bëjnë disa detyra më të lehta për klientët. Një numër i madh opsionesh bën që përdorimi i aplikacioneve jo vetëm që përmirëson funksionin e dyqanit tuaj, por ato gjithashtu mund të ndihmojnë në integrimin e mjeteve dhe platformave të tjera që zgjerohen

shtrirja e faqes tuaj. Disa nga llojet e ndryshme të aplikacioneve në dispozicion përfshijnë si më poshtë.
– Braktisur Shporta Saver
– Kontabiliteti
– Kapja e të dhënave
– Transporti Drop
– Multicurrency
– Raportimi

Ka aplikacione të palëve të treta që mund të përfshini gjithashtu. Kjo i bën karakteristikat e ofruara nga Shopify edhe më të dobishme.
Sidoqoftë, duhet të prisni të paguani më shumë për aplikacionet që me të vërtetë e bëjnë funksionalitetin dhe arrijnë më lehtë. Thënia e vjetër që ju merrni atë që paguani vlen edhe për Shopify. Kjo do të thotë që aplikacionet që do të kenë efektin më të madh në biznesin tuaj janë zakonisht ato që vijnë me tarifë. Ndërsa ka disa aplikacione të dobishme që janë falas, duhet të prisni të paguani për ato që me të vërtetë rritin tiparet dhe arritjen e dyqanit tuaj online.

Mirat e Shopify

Ka shumë avantazhe të ofruara siç shpjegohet në këtë përmbledhje të Shopify. Për ata që mezi fillojnë të fillojnë, përfitimet e përdorimit të Shopify janë të konsiderueshme.

Karakteristika të shkëlqyera: Me sa duket atributi më i mirë i Shopify është numri i madh i veçorive së bashku me një theks në kënaqësinë e klientit. Kjo do të thotë që ju mund ta përshtatni dyqanin tuaj online për nevojat e klientëve tuaj dhe të korrni më shumë shitje si rezultat. Kjo për shkak se Shopify përfshin veçori që vërtet funksionojnë, kështu që ju të shpenzoni më pak kohë duke studiuar dhe më shumë kohë marketing dhe shitje të artikujve tuaj.

Arrijnë: Një përfitim tjetër i shkëlqyeshëm është që Shopify ju lejon të arrini nëpër internet për të shitur në kanale si Amazon, eBay, Facebook dhe Instagram për të përmendur disa. Vetëm shitja në ato platforma vetëm ju lejon të arrini miliona klientë të mundshëm. Plus, ju mund të futni në tregun e mediave sociale me lehtësi falë arritjes së Shopify.

Menaxhimi i dyqanit: Drejtimi i dyqanit tuaj Shopify është i thjeshtë në sajë të sistemit të inventarit që ju lejon të shihni se çfarë po shet me një shikim. Ju sigurohen një sasi e konsiderueshme informacioni që ju lejon të shihni se çfarë po funksionon, çfarë nuk është dhe siguroni një drejtim se çfarë të bëni më pas. Theelësi për të drejtuar ndonjë dyqan, online ose jo, është lëvizja e inventarit tuaj qoftë përmes blerjeve të klientëve ose gjetjes së sendeve të reja që shesin. Sistemi i inventarit që ofron Shopify e bën atë detyrë mjaft të lehtë.

Cons të Shopify

Sidoqoftë, jo çdo atribut i Shopify funksionon, kështu që do t’ju duhet të kuptoni disavantazhet e të shkuarit me këtë faqe.

App Gëzuar:

Me fjalë të tjera, numri i aplikacioneve që ju nevojiten për të siguruar karakteristika shtesë në dyqanin tuaj mund të shtohet me të vërtetë me kalimin e kohës.

Kjo e bën më të vështirë të gjurmoni ato që keni, kështu që mund të mos jeni të sigurt se çfarë aplikacioni bën atë që me kohën.

Kjo nuk është aq e keqe, por është një nga çmimet e komoditetit që shkon me Shopify do të ketë kur të krijoni dyqanin tuaj online..

Vështirësitë e Reformat: Nëse vendosni të ndërroni tema që është mjaft e zakonshme për ata që përpiqen të gjejnë pamjen e duhur për dyqanin e tyre Shopify, përmbajtja nuk do të riformatohet së bashku me ndryshimet. Kjo do të thotë që ju mund të duhet të filloni përsëri nëse keni nevojë të ndryshoni pamjen e faqes tuaj në internet. Në varësi të madhësisë së dyqanit tuaj dhe numrit të mallrave që ju ofroni, kjo mund të jetë një detyrë herkuliane për të thënë më pak. Por, përsëri kjo është çmimi i komoditetit pasi kjo mund t’ju ndihmojë në krijimin e dyqanit tuaj, por ndryshimi i tij është çështje tjetër.

Tarifa e Transaksionit të Zbatuar: Siç zbulon kjo përmbledhje e Shopify, kjo është platforma e vetme e llojit të saj për të zbatuar tarifën e saj të transaksionit. Kjo mund të jetë mjaft e bezdisshme nëse nuk përdorni Pagesat e Shopify. Ka nga ata që nuk duan të përdorin Shopify Payments dhe kjo e bën përvojën edhe më keq. Jo gjithçka mund të jetë e përsosur me këtë platformë dhe shpresojmë që Shopify do të ndryshojë së shpejti kur bëhet fjalë për zbatimin e tarifës së transaksionit që nuk përfshin shtimin e një programi tjetër.

Përfundimi i Shqyrtimit të Blerjes

Shopify në përgjithësi do të jetë diçka që vërtet kënaqeni. Nëse me të vërtetë merrni kohën për të përdorur Shopify, keni potencial të madh për biznesin tuaj në tregti elektronike.

Dua të them se si mund të gaboni me mbështetje të madhe, shabllone të shkëlqyera, mjete të thjeshta për t’u përdorur dhe dokumentacion mbështetës të shkëlqyeshëm.

Shijoni Shopify dhe shikoni gjykim falas, janë 14 ditë siç e përmenda më parë.

Unë mendoj se megjithëse do të keni shumë të ngjarë të vraponi mjaft mirë në ditën ose dy ditët e para nëse vërtet merrni kohën dhe do të vazhdoni.

Keni ndonjë pyetje, feedback ose histori të shkëlqyera?

Hidhni një bisedë të mirë më poshtë, në mënyrë që të gjithë të bisedojmë për të.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map