Redacció SEO: creació de contingut que a Google li agrada

La redacció de SEO a l’època moderna es refereix a produir continguts convincents, tan bons que es poden promocionar. A mesura que els motors de cerca evolucionen, paga l’altura de les coses a l’hora d’escriure una còpia que sigui SEO.


L’art d’escriure per als motors de cerca sempre està en un estat de flux. Un dia, alguna cosa que va funcionar durant molts anys de cop no fa més.

Es tracta d’una referència a un moment en què Google va traslladar les seves operacions de cerca a SSL, cosa que significava que Google Analytics ja no podia fer el seguiment de les paraules clau entrants.

Sense paraules clau, ja no podreu entendre les frases que envien els visitants a les publicacions. Com a resultat, és molt més difícil escriure una còpia que inclogui frases de paraules clau específiques. Afortunadament, moltes marques s’han agafat per si mateixes per proporcionar eines de recerca i suggeriments de paraules clau.

Però, la redacció de SEO no es tracta només de paraules clau. El que hi ha a les publicacions i als articles és el que fa la diferència. Amb el introducció de RankBrain i un creixement constant de Cerca per veu – veiem un canvi lent però inacabable de la manera en què els motors de cerca interpreten contingut escrit.

I l’única manera de mantenir-se és adaptar-se.

L’usuari és ara l’algorisme

Google sempre ha intentat que el contingut que es mostri sigui específic per a l’usuari. En els primers dies de SEO, i fins i tot fins fa 3-4 anys, es podia avançar jugant a molts dels algorismes del motor de cerca..

Ara, la tecnologia de Google per entendre el comportament dels usuaris ha millorat significativament. I hi ha un canvi important, que està considerant el comportament dels usuaris a les vostres pàgines – com un important senyal de classificació.

L’algoritme RankBrain vol saber si els usuaris estan a les pàgines que proporcionen respostes necessàries:

 • El contingut d’aquest lloc està escrit en to formal o relaxat?
 • Aquesta pàgina respon a una pregunta concreta en un format concis?
 • Quant temps passa un usuari en una pàgina abans de marxar?
 • Els visitants interactuen amb elements fora de l’àrea de contingut?

En general, el RankBrain de Google continuarà buscant un motiu per situar les pàgines.

com funciona el rankbrainCom funciona RankBrain? Foto: Mangools

Els usuaris que retornen, la participació constant, els senyals socials, les respostes de cua llarga i el rendiment del lloc, tots contribueixen a una classificació millorada.

La pregunta és, com t’afecta tot això com a redactor? Hi ha alguna cosa en concret que hagi de fer de manera diferent per obtenir millors resultats de SEO?

I la resposta és, . Tu pots optimitzeu la vostra còpia per complir els estàndards de RankBrain i altres algoritmes de motors de cerca.

# 1: Com fer-ho: fragments destacats & Respostes

Els fragments i les respostes destacades han estat al voltant des de fa temps. La idea és senzilla. Google escaneja el contingut de la seva estructura i crea automàticament un fragment destacat que pot esborrar tots els títols i subtítols. La imatge de dalt és un exemple de Fragments destacats a la feina.

I, en lloc de pensar que heu de tenir la sort de presentar-vos, tindreu molt millor la possibilitat de fer els esforços necessaris per aconseguir que les vostres publicacions siguin amables amb fragments i respostes..

Què són les respostes destacades?

com moren les cèl·lules del cervell - respostes de Google

Les respostes destacades de Google són cada cop més presents entre les pàgines de resultats del motor de cerca. Tant és així que quan cerqueu amb un dispositiu mòbil, oblideu ràpidament que teniu una experiència de Google. El seu funcionament ara mateix és que, un cop vista una resposta, s’afegeixin un altre parell de respostes. I la llista continua creixent.

Però, la pregunta és, com apareix als fragments de resposta de Google?

I la solució és més aviat fàcil; heu d’escriure de manera que sembli una resposta oposada a l’ús de l’argot de vendes.

A més, un dels mètodes de Google per comprovar l’estructura és analitzar pàgines per a títols, subtítols i qualsevol altre destacat fragments i paràgrafs. Això indica, als motors de cerca, que el contingut és de vital importància en un context determinat.

Podeu utilitzar una eina com ara SEMRush per supervisar si el vostre contingut apareix a fragments de resposta.

# 2: Elaboreu amb paraules clau de cua llarga

L’ideal és que cada pàgina del vostre lloc web es construeixi a la idea d’una paraula clau específica. Dit això, la majoria d’empreses tenen com a objectiu les paraules clau de capçalera seca, un munt de frases populars que tenen un volum de cerca elevat, però amb un percentatge de clics reduït en exemples del món real.

A més, el rànquing de les paraules clau d’alt volum és difícil i, sovint, el trànsit que obté a canvi és reduït sense gaire potencial de vendes..

Entra al món de SEO de cua llarga.

Seu de cua llargaQuè és SEO de llarga cua? Foto: Huify

L’objectiu del SEO de cua llarga és proporcionar respostes a preguntes que vagin més enllà de la selecció bàsica de les paraules clau.

A tall d’exemple, si la vostra empresa tracta de “accessoris de ioga”, com podeu ampliar aquesta frase clau per incloure més detalls i informació?

Els “puntals” poden ajudar-vos amb una altra cosa que no sigui millorar la flexibilitat de la postura? Haureu rebut persones que hagin reportat un cas d’ús específic en què un suport ajudés a millorar el seu benestar?

Aquests són tots exemples reals de com millorar la vostra còpia amb paraules clau de cua llarga concisa. I si teniu problemes per trobar paraules clau de cua llarga addicionals, la compleció automàtica de Google sempre és un lloc excel·lent per començar.

Cerca de paraules clau de cua llarga de GoogleUtilitzeu la funció complerta automàtica de Google per generar idees sobre possibles paraules clau de cua llarga.

Un cop comenceu a veure possibles oportunitats de paraules clau de cua llarga, comenceu a afegir-les a les vostres publicacions. Teixiu contingut addicional o creeu una publicació totalment nova en funció de les vostres conclusions. Estructura les parts de contingut addicionals de manera que proporcionin respostes en profunditat i claredat.

I parlant de fons, això ens porta al següent capítol sobre com convertir-nos en un millor redactor de SEO. O, com a mínim, algú que no acaba d’escriure per amor a un algorisme.

# 3: No és suficient informar-se

Ho heu vist. A tot arreu. Còpia bàsica & Les llistes de pegades que se senten contundents són una visió absoluta per mirar i gairebé mai no aconsegueixen la promesa del valor.

En la majoria dels casos, no hi ha res dolent en ser informatiu. Si més no, mantingueu vius els vostres esforços de contingut. Mentre ho escriviu vosaltres mateixos, no hi hauria d’haver cap problema.

Però, la redacció amb finalitats de SEO gairebé no és informativa.

En certa manera, bons redactors són autèntics guerrers del món SEO. Redacció de publicacions i articles ampliats, sempre intentant incloure les últimes i millors investigacions disponibles. Proveu sempre de proporcionar prou contingut perquè els lectors no hagin de fer clic en cap lloc.

durada de la publicació.001Quina és la longitud òptima del contingut? Quant de temps han de ser les teves publicacions al bloc? Quin és el recompte de paraules idoni per a SEO? Són preguntes que molts bloggers i venedors es farien.

Durant els darrers quatre anys, la durada mitjana d’una publicació en un blog ha passat de 800, 1.000, a 1.200+ paraules.

És clar que el contingut de forma llarga condueix el trànsit i genera més oportunitats. Tanmateix, el contingut 10x no tracta exclusivament de crear articles llargs. No deixeu de publicar articles llargs sobre tots els temes que escriviu. El vostre objectiu és proporcionar una experiència increïble al vostre públic i servir la intenció del vostre públic. – Chintan Zalani

I això té a veure sobretot amb el fet que els lectors volen trobar totes les seves respostes en una sola publicació. Tal com mostra el gràfic anterior, les publicacions més llargues aconsegueixen sessions molt més orgàniques que publicacions amb <600 paraules.

El menjar per emportar: Escriu peces més llargues amb millor intenció. Excaveu en el tema i formateu el contingut en conseqüència.

# 4: Mantingueu els lectors compromesos més temps

Google insisteix en utilitzar el temps dedicat a una pàgina com a factor de classificació. I, sincerament, té sentit.

No preferiríeu tenir el contingut ben classificat perquè està estructurat tan bé que proporciona un gran valor?

Tot i que el SEO com a pràctica continuarà existint durant les pròximes dècades, El SEO només no pot fer que els usuaris es quedin a les vostres pàgines.

Afortunadament, hi ha algunes maneres de garantir que els usuaris es mantenen al llarg dels períodes més llargs.

 • Infografia. Una infografia és una conjunció de la recerca visual, barrejada en una presentació agradable. Si es mira una infografia es pot afegir fàcilment 10-30 segons del temps total dedicat a una pàgina per usuari.
 • Presupostos. No tingueu por de citar les tasques d’altres persones. Combina experiència personal amb la d’altres que treballen en un mateix camp.
 • Llistes. Afegir una llista al contingut fa que sigui escaneable. A més, una llista fa un treball molt millor en la presentació visual que si haguéssiu d’escriure frases individuals.
 • Callouts. Generalment s’afegeix una trucada quan voleu ressaltar una informació important. Actualment, la majoria de plataformes de publicació de contingut modernes ofereixen els mitjans per crear capses de trucades sensibles.

Si utilitzeu WordPress, feu un cop d’ull Prosperen els seus clients per crear un quadre de contingut impressionant i d’alta conversió.

 • Àudio. Hi ha molts serveis disponibles que poden convertir un article en format àudio. Si la durada mitjana de la publicació és de 5 minuts, imagineu què pot fer per a les taxes d’interacció dels usuaris si els lectors comencen a escoltar les vostres publicacions amb més freqüència.

Sobretot, un contingut sincer i de gran qualitat promou un compromís més llarg per si mateix.

Conclusió: feu la vostra part

La redacció està dirigint-se cap a una bona direcció per a l’any 2019. Google és cada cop més intel·ligent quant a recompensar grans continguts i els lectors són cada cop més generosos en compartir contingut que ajudi amb els seus problemes..

Com a redactor, el vostre objectiu és mantenir la coherència i continuar analitzant els resultats de qualsevol publicació que escriviu. Dit això, fes-nos saber els teus pensaments sobre redacció de SEO. M’encantaria saber quins mètodes s’utilitzen durant l’any en curs per maximitzar tant l’exposició com la participació del vostre contingut.

Tags:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map