Què fa grans dades per al màrqueting digital?

Tan aviat com esmentes màrqueting digital, la majoria de les persones comencen a rodolar els ulls quan senten només el terme.


Hi ha poques raons per això, i la més gran és probablement el fet que la majoria de la gent no ho entén com funciona el món del màrqueting digital.

Quan no en sabeu gaire, la feina de comercialitzadors digitals pot semblar apagada, complicada o massa confusa, però no és així.

En el seu nucli bàsic, es tracta d’una oportunitat de negoci creativa i, un cop has entès el seu funcionament, pots intensificar les teves campanyes de publicitat i màrqueting i ampliar el teu abast en línia..

Per fer estratègies de debò i campanyes efectives, els venedors digitals han d’utilitzar diferents eines i enfocaments per arribar a clients i clients.

Com que el món en línia funciona amb tones i tones d’informació, una de les eines més útils per als venedors actuals és l’anàlisi adequada de totes aquelles dades.

És aquí on arriba el màrqueting de dades.

Un mar virtual d’informacions

Quan es pensa en antigues formes de publicitat, queda clar per què era necessària la implementació de l’anàlisi de big data per al món del màrqueting.

Aleshores, havíeu de fer moltes idees i encegar amb l’esperança que les campanyes específiques s’ajustessin a la majoria dels focus grups.

La investigació havia de ser àmplia, però mai no ha tingut cap manera de mostrar com canvien les tendències en temps real. Amb l’era digital, els venedors en línia aconsegueixen finalment totes les dades necessàries per comprendre com se senten els seus clients i clients.

L’únic problema d’això és que la gran quantitat de dades és increïblement aclaparadora i només tenir tanta informació no us ajudarà a obtenir el que necessiteu si no sabeu com analitzar-la.

Principals raons per utilitzar grans dades

Si encara no esteu segurs per a què es poden utilitzar totes aquestes dades, aquí hi ha algunes de les raons principals per les quals les dades grans s’han convertit en insubstituïbles al món del màrqueting en línia..

 • Analítica de dades assequibles: es parla molt d’analitzar totes aquestes dades i d’entendre què necessiten els vostres clients i clients, i tot això sembla massa complicat i probablement massa car, no? Mal. La majoria dels serveis de hosting ofereixen ara maneres diferents d’analitzar dades com DaaS i similars. El que és encara més interessant és que la majoria dels serveis de hosting ofereixen de forma gratuïta aquests serveis analítics de dades, la qual cosa és ideal per a petites empreses.
 • L’ús de dades passades per determinar el futur, una altra cosa fantàstica que els comercialitzadors han obtingut amb grans dades és el fet que es guarden totes les dades rellevants, de manera que es poden revisar si cal. Això vol dir que els venedors poden entendre què funciona per ells en el passat i per què ho va fer, de manera que poden intentar recrear el mateix efecte en el futur. Per aconseguir la millor experiència del client, els venedors aconsegueixen ajustar les peces que abans funcionaven, de manera que aconsegueixen el seu objectiu de manera més fàcil.
 • Visualització de dades: una de les maneres més eficaces de crear una campanya de màrqueting amb èxit és comprendre les dades, i la millor manera de fer-ho és visualitzant-la. Les eines per a la visualització de dades ajuden a crear una visió àgil d’acció ajudant als venedors a reconèixer possibles problemes i problemes de flux. Arriben a abordar aquests problemes de la millor manera possible i amb la millor comprensió possible de la qüestió a l’abast.

Què vol dir tot??

Prenem aquestes raons i posem-les en perspectiva. Per exemple, Slam Tracker d’IBM s’utilitza per mesurar la popularitat dels tennistes durant grans esdeveniments i ofereix als espectadors una projecció en temps real de la manera com Internet veu un jugador en aquell moment. Analitza dades grans i proporciona als espectadors informació útil.

Un altre gran exemple d’ús de dades grans es pot trobar a l’empresa de compres en línia Gilt Groupe. El que fan és analitzar els patrons i el comportament dels seus visitants, clients i clients i, mitjançant aquesta anàlisi, aconsegueixen obtenir les dades necessàries per al següent pas. El següent pas és adaptar les dades a 3000 versions diferents de missatges que s’enviaran als seus clients amb preferències, mides i interessos de compres especificats. D’aquesta manera mantenen els seus clients actualitzats amb material rellevant.

Fonts de dades grans utilitzades per impulsar la campanya

Segons Internet, creix ràpidament Internet i l’anàlisi de dades és una de les coses més importants en les que han de dedicar-se els comercialitzadors desenvolupadors web Sydney ofertes. Amb el mar virtual d’aplicacions i fonts analítiques de dades, alguns destaquen per la seva efectivitat.

 • Mitjans socials – gairebé tan grans com la pròpia Internet. Milions d’usuaris visiten les xarxes socials diàriament, i molts passen més de 2,5 hores al dia a les xarxes socials. Això permet als venedors de dades reunir tones de dades diverses. Des de les preferències personals fins a la fidelització de la marca, els comercialitzadors aconsegueixen fer un seguiment de clients i clients a través de les xarxes socials i utilitzar-lo en el seu avantatge quan inicien la propera campanya.
 • Mineria web: un procés automatitzat d’obtenir dades de la web és una altra cosa que els comerciants utilitzen amb freqüència. L’ús de determinades eines per a la mineria web permet als venedors comprendre dades estructurades i no estructurades recollides de les activitats del navegador dels usuaris, dels registres del servidor i de l’estructura del seu lloc..
 • Transaccions: el seguiment de les transaccions que es realitzen a través del negoci proporcionarà als venedors una bona visió sobre els seus clients i clients. El seguiment i l’anàlisi d’aquestes transaccions els pot ajudar a comprendre els patrons dels seus usuaris i a planificar les campanyes en conseqüència.

Tots aquests aspectes s’han d’abordar amb eines adequades. Analitzar grans quantitats de dades per obtenir el que necessiteu pot ser molt difícil si no sabeu com fer-ho. A continuació, es detallen algunes de les eines més utilitzades en l’anàlisi de dades.

 • Hadoop – Aquest producte d’Apache és el més utilitzat per les grans corporacions per la seva potència de processament i una àmplia biblioteca de programari. S’actualitza regularment i és impressionant processar grans quantitats de dades.
 • Cloudera – Aquesta eina és excel·lent per crear grans repositoris de dades a les quals pugui accedir tothom que necessiti les dades amb finalitats diferents. Funciona excel·lent amb Hadoop i aporta una visió general del món de l’analítica de dades.
 • Rapidminer – Aquesta eina l’utilitzen majoritàriament els especialistes com a plataforma de codi obert que funciona mitjançant els principis de la programació visual. Permet manipular, modelar, analitzar i integrar força dades de processos empresarials i fluxos de treball.

A mesura que Internet evolucioni, també ho fan els seus usuaris. L’ús de big data ha esdevingut una mica normalitzat, ja que és una eina potent pel que fa a màrqueting digital.

Ja ha passat diverses vegades: una empresa va invertir en grans dades, i al cap d’un temps van aconseguir créixer força bé. Centrar-se en l’anàlisi adequada de les dades grans i implementar-la a la vostra campanya de màrqueting pot requerir un temps i una planificació, però a llarg termini, és una de les millors coses que podeu fer per a la vostra empresa..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map