Quatre coses a saber en l’elaboració del vostre títol guanyador

Ja heu llegit un article sobre un monstre que heu passat hores després de completar-lo i penseu-vos a vosaltres mateixos: “Aquest serà un recurs fantàstic que els agradarà compartir”?


Endavant ràpidament sis mesos i moltes campanyes de pagament després, trobareu que la vostra publicació al bloc no s’ha complert fins i tot a les expectatives.

En aquesta etapa és força natural que la gent es pregunti si la seva audiència no els agrada el contingut i que oblidi el paper que té un paper impressionant.

De vegades els títols són els que els lectors tendeixen a compartir en lloc de l’article. Tenint en compte això, és bastant difícil exagerar com de grans són els títols.

El centre d’un èxit és el títol emoció.

Si estàs pensant “Per què emocionar? No hi ha un títol adequat al contingut perquè tingui un impacte positiu en el lector? ”

Tenir un títol en sintonia amb el contingut és positiu, però tenir frases que obtinguin respostes dels lectors són molt millors.

És bastant fàcil pensar que parlem de marcatge de clics, però no ho som!

Segons els estudis de màrqueting emocional de l’Institut Màrqueting Avançat que daten dels anys 60 i 70, “el llenguatge emocional crea una resposta previsible, cosa que pot ser avantatjosa per als venedors”.

En aquest article, anem a recórrer algunes de les emocions que els bloggers evoquen i que haurien d’evitar a tota costa.

Escriure titulars sensacionals, aquí teniu algunes de les coses que podeu fer:

Relaciona les teves frases amb les plataformes

Les xarxes socials són claus per ajudar a que qualsevol post vagi viral. És important tenir en compte que les frases que funcionen a Facebook potser no funcionen a Twitter i viceversa.

Funcionen bé frases que desperten curiositat o sentit de pertinença. (Segons el nínxol)

Segons un estudi de Buzzsumo on van revisar articles de 100 milions a Facebook, alguns dels titulars més compartits contenien les frases següents

 • Et faré
 • Aquesta és la raó
 • Podem endevinar
 • Només # in
 • La raó és

La frase superior “et farà” superar a les altres per més del doble. Per què tenen tant d’èxit? Bé, té més a veure amb el fet que provoquen una reacció emocional del lector. En última instància, el que necessiten els venedors com nosaltres.

De la mateixa manera, en el mateix estudi, es va trobar que les frases semblen

 • Això és el que
 • Per primera vegada
 • Coses a saber
 • Et faré
 • És la novetat

Acostumen a funcionar molt bé a Twitter. Així doncs, hi ha alguna diferència?

La mecànica pot ser diferent, però el principi de referència utilitzat és el mateix. Malgrat que la frase “et farà” sembla l’única normalitat, tot això pot evocar una resposta emocional.

Per això, és imprescindible canviar els títols quan compartiu o trobeu alguna cosa que funcioni en diverses plataformes.

Sigui positiu en lloc de negatiu

Els titulars negatius solen no anar bé. Aquesta és una emoció que us heu d’abstenir d’evocar independentment de la plataforma.

Com diu Neil Patel “Els experiments científics demostren que la majoria de la gent preveu futurs esdeveniments positius, en contraposició als futurs esdeveniments negatius.”

Si voleu més proves d’això, podeu explorar les pàgines de Buzzfeed i altres llocs de contingut i les accions que reben les seves pàgines. És molt rar trobar-hi sentiments emocionals negatius.

Analitzar els títols que fan servir els competidors us pot oferir moltes lliçons. Si els seus títols semblen plans emocionalment, és una oportunitat per al vostre negoci.

Si fan un bon treball, és una estratègia que podeu copiar.

No tot el negoci és blanc i negre. Hi pot haver frases neutres que no tinguin cap impacte positiu pel que fa al compromís. Alguns termes com:

 • En el futur
 • Manera senzilla de fer-ho
 • Què hi ha de nou
 • La naturalesa de
 • Com moure’s

S’ha demostrat caure en relació amb la participació dels usuaris a les xarxes socials, com a mínim.

“Per què necessiteu construir una comunitat abans de llançar”. Aquest és un títol que vam utilitzar en una publicació a la secció Bloc Setapp. Com veieu, vam intentar obtenir una resposta emocional dels nostres lectors i necessitàvem que fos neutre per gènere.

Les paraules de potència com “com” i “línia de fons” són especialment útils per desencadenar una resposta emocional dels lectors. En podeu trobar algunes aquí.

Facebook ha anunciat recentment la seva intenció de descartar publicacions que utilitzin tàctiques com ara el clic de marcatge de clics, de manera que aquest és un motiu més per als venedors per assegurar-se que la reacció emocional que provoquen és coherent amb el seu contingut sense massa exageració..

Eines en línia d’aprofitament

Inicialment, podeu aprofitar Eines EMV per calibrar el valor emocional del vostre títol. És important no confiar completament en la puntuació d’EMV.

Si bé, això pot ajudar, la intenció del vostre article, el nínxol en què sou tots tenen un paper important a l’hora de determinar quin tipus d’emoció us proporciona una millor resposta..

A continuació, es mostra un exemple de titular que n’és un punt més alt al nínxol de viatge: “Les companyies aèries perden menys equipatge. Aquí està el perquè ”.

Aquest títol és atractiu, ja que atrau a l’àmbit intel·lectual d’una persona que, al seu torn, desperta la curiositat del lector.

Abans de veure el titular, si se us va dir que esteu a punt de veure un article sobre les companyies aèries i els equipatges. Definitivament no us equivocareu en suposar que l’article conté estadístiques.

L’exemple de dalt és bo perquè el contingut i el títol ressonen amb l’àmbit intel·lectual de l’emoció d’una persona.

Aquesta coherència també permetrà que tinguin una experiència positiva en el lloc més que la sensació de ser víctimes de l’esquer del clic.

No ignora altres elements

Quant a l’equilibri de paraules, la longitud dels caràcters també té un paper important en la determinació de l’èxit d’un títol. Aquests poden variar des de diferents plataformes com la cerca de Google, Facebook, Twitter i similars.

Per tant, quan tingueu títols separats per quan sindiqueu en lloc d’utilitzar una configuració bàsica que comparteix un títol únic a totes les vostres plataformes de xarxes socials, podeu recórrer un llarg camí per obtenir els millors resultats..

SEO, especialment SEO de la pàgina té una importància creixent entre molts usuaris. A / B provant les vostres etiquetes de títol i H1s ajuden a indicar als usuaris i a Google exactament quin és el tema del vostre contingut.

N’hi ha Complement de l’Optimitzador de títols que us permet dividir provar els vostres títols (i diversos altres elements), cosa que us pot proporcionar dades concretes sobre quin títol atrau més clics.

Podeu optar per utilitzar el títol de millor rendiment i treballar en altres proves. És important tenir en compte que les diferents variants del títol han d’estar exposades a una quantitat raonable d’impressions abans de sortir a les conclusions sobre la seva efectivitat..

És força comú que els escriptors puguin dir que parli amb els seus lectors quan escriuen. Aquesta pot ser també una bona pràctica a l’hora d’escriure titulars.

Sí, aquests punts poden ser amplis, però l’element estàndard és la vostra voluntat de provar. Proveu diferents titulars, torneu a publicar alguns dels vostres articles antics a Twitter o Facebook i executeu campanyes noves amb diferents titulars per veure quina participació té més.

Segurament, no hi ha cap fórmula màgica per fer viral una publicació. Hi ha moltes frases que podem utilitzar i emocions que podem evocar, que milloren les nostres possibilitats d’aconseguir un compromís més significatiu.

Proveu d’incorporar proves A / B a les vostres pràctiques perquè pugueu trobar les millors frases i emocions que funcionen al vostre lloc.

Tags:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map